Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canımsın. Kimi tutuyorsun de hele

@Triplimelek Megi Canım sende katıl bize

ne desem ki şimdi .. bi taraf liste ... liste önemli ... öte taraf emekçi gardaşlarım marabalarımmm ben her iki grubu da bol şans dileyip sıvışayım şurdan

Nasilsiniz canolarr hadi itiraf edin cok ozlediniz dimi beni

hoşgeldiiiinnnn özledik tabiiiiii

İşim şimdi bitti çok yoruldum
Çok gerginim hiç spor yapasim yok ama çok da spor yapasim var işte böyle kararsızım
Birilerine çatlasım var gerim gerim geriliyorum

bende de bi çatmalık yer var .... çatasım da var ... ama öyle bekletiyorum

pişşttt ikili bana çatın bana gelin bakem

İnşallah canım
Çoluk çocuk?

Dediğim gibi benim derdim göbek ordaki yağların erimesi içinde kilo vermem lazım demi

canım aslında fazla kilon yok, göbek için özel spor yapıp sıkılaşmaya zaman ayırman lazım gibi geldi

canım aslında fazla kilon yok, göbek için özel spor yapıp sıkılaşmaya zaman ayırman lazım gibi geldi
Kardiyo ve bölgesel yol izleyeceğim herhalde
Teşekkürler

sana çatmaaaam sen höpfötümüzsün di mi Bonus ... aaaaa Bonus da gelsin marabalara Sarayca

Evet gercekten liste sorumlulugu bambaska... ben listedeyim biliyormusunnnnn
hayirli olsun adacimm insallah mezuniyet gunlerini de goruruz fit bir hatun olursun cicegaamm:*

oyy kusum bende cok ozledimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…