Oh iyi hep evdesin harekesizsin sandıydımmm
Susamlı çubukHelöö
Perşembe menüm
Sabah kahveyle olay yaratan bi tane susamlı çubuğum
Kahvaltı 12.00
Tereyağında 2yumurta
Bi dilim peynir
3 ceviz
Marul
3 küçük parça ananas
Yemekten yarım saat önce 2 kuru kayısı
Akşam 18.45
Biraz haşlama brokoli
Bi tabak ton balıklı salata
Su 2.5 lt
Spor yok
Dukan şeysi
@MiuLego @begum75 @kelebekolacamWhiteblacklife
Susamlı çubukHelöö
Perşembe menüm
Sabah kahveyle olay yaratan bi tane susamlı çubuğum
Kahvaltı 12.00
Tereyağında 2yumurta
Bi dilim peynir
3 ceviz
Marul
3 küçük parça ananas
Yemekten yarım saat önce 2 kuru kayısı
Akşam 18.45
Biraz haşlama brokoli
Bi tabak ton balıklı salata
Su 2.5 lt
Spor yok
Dukan şeysi
@MiuLego @begum75 @kelebekolacamWhiteblacklife
Sabah olay oldu susamlı çubukSusamlı çubuk
Onun disinda
Yarın 3 yüzde geliyor demi
Menü çok karbonlu olmuş canım sabah ekmek akşam ekmek bulgur cikss akşam ciğer tavuk salata olsaymis güzel olurmuş.Menüm
Sanah 10:00
2 dilim kepek ekmeği peynir zeytin
Ara 15:00
1 greyfurt + 3 kaşık yoğurt
Akşam 18:30
1 kepçe sebze çorbası
Birer lokma kpk ekmek çiğer tavuk bulgur pilavı
Su 2 lt
Spor birazdan ağrım geçince pilates yapcam inşallah
@MiuLegoWhiteblacklife YaKaMoZz-z
Etiketliyeydin iyiydiAYYYYY MİUMA KAPTANİÇEME ŞURAYA KALPLER, ÖPÜCÜKLER BIRAKAYIMDA GELİNCE ALSIN HEPSİNİ TEK TEK
Tamam o zamanay yazmayı unuttumSarayca sen Triplimelek Megi yi de marabalar grubuna davet etmişsin ama gelemez o .
Diyetle ilgili olmayan bir sohbet grupları var onların ... ve oradan başka bir yere girince hele de buraya , zorluk çıkmış hep ..tripli de sadece menü verip çıkacam diye söz demiş ... zora sokmayalım arkadaşı şimdi ..biz adını etiketledikçe bakmak zorunda kalıyor , yazmak zorunda kalıyor buraya .. yazık .
Sonra da gidip hesap veriyor ..benim için bir tek siz varsınız ..onlar etiketledi diye mecburen yazıyorum oraya diye ..
Biz ilk evliliğe karar verdiğimizde kardeşleri soruyor neler pisirirsin neleri bilirsin diye ben de herseyi çok iyi bilirim telefonun tuşuna basar güzel siparis veririm demistim . Eşim o gün beni ciddiye almamisti ama 10 yıldır anladi. Hiç unutmam bir sefer Kuzenler bize yemeğe gelecek isteyim bana 3 de yemekte misafir gelse zor olur mu sana dedi. Ben alıp gelecegim otururuz dedi. Ben de tabiki canım dedim teli kapadim bizim orda ev yemekleri yapan alanlar vardı. Akşam 4 kişi misafiri için ne önerirsiniz dedim akşam 6 ya sana güzel yemek hazırladım dedi konuştuk liste verdim. Eve geldim çok sık bir masa ama o bizim mezeler yemekler salatalar. Kuzenler geldi soktalar nasıl yaptın nasıl yetiştirdi diye der miyim elim çabuk dedim. Geç gittiler hemen kayinvalidemi arayışlar gelinin bir becerikli diye. Çok mutlu olmuş rahmetli. Tabi itiraf ettim yemekleri ben yapmadım ama yapmış gibi yaptım diyince çok gülmustu o da bir beceridir aferin demişti. Eşim yillarca benimle uğraştı. Bir seferinde de kayinvalidem aramış eşimi beni sormuş aşure yapıyor bana demiş. Kayinvalidemi de kızı yorma o çok zordur demiş. Ay kızım nasıl yapıyorsun işten geldin dedi. Ben de poşeti boşaltiyorum 5 bardak su koyup karıştırıyorum dedim gül gül oldu. Onlarda herkes ev hanımı ve cok güzel yemek yaparlar bi de ağır yemekler evde kebap kelle herseyi pisirirdi. Ben et yemiyorum diye bana mantı veya Tatar yapardı. Rahmet istedi sanırım iyi biriydi.Canım nasıl seviyorsa öyle yap sen yemek zorunda değilsin. Yağlı seviyorsa yağlı yap sporcu sonuçta eritir o. Erkeklerin çoğu için yemek önemli. Benim eşim beni öyle şaka ile bile olsa şikayet etse yemek konusunda çok hırs yaparım. Ona benden güzel kimse yemek yapamaz
Bak gene etiketlemişsin şimdi aforoz edilecek zoraki bakmak durumunda kalacak GEYİK takımımıza
ay yazmayı unuttumSarayca sen Triplimelek Megi yi de marabalar grubuna davet etmişsin ama gelemez o .
Diyetle ilgili olmayan bir sohbet grupları var onların ... ve oradan başka bir yere girince hele de buraya , zorluk (!) çıkmış hep ..tripli de sadece menü verip çıkacam diye söz demiş ... zora sokmayalım arkadaşı şimdi ..biz adını etiketledikçe bakmak zorunda kalıyor , yazmak zorunda kalıyor buraya .. yazık .
Sonra da gidip hesap veriyor ..benim için bir tek siz varsınız ..onlar etiketledi diye mecburen yazıyorum oraya diye ..
MARABALAR
AĞALAR
- @Nevreste
matematik61 malipina - @Shut Up
YaKaMoZz-z - @Ytmz
- @hepfit
- @kelebekolacam
- @ada81
saydin78 - @MiuLego
Sarayca CANOM BURDAN DEVAM EDİN HE Mİ ?? LİSTEDEKİLER TAMAM , LİSTE DIŞINA EKLENİR ...
Biz anlamayız o işleri bebeeemYok devenin bale papucu
Nasıl yani ?
Yasak mı bildiğin ?
Azar mi yemiş tripli ?
Ay tobeler olsun , kocası mi ayol
Beyaz ekmek pide hayır meyveli soda hayır paket gıda hayır canım pide yerine tb ekmeği meyveli soda yerine sade soda meyvelide şeker var kullan balım su yazmamissin iciyorsun demi ama yinede senin eski menulere Gore güzel menü canimMenumu verim
13.00
5 tane köfte
1 tabak karışık yeşil salata
1 tane koz biber
3 tane biber turşu acisindan
1 küçük pide elim kadardı benim elim de küçük zaten
Saat 15.00
2 tane fındık (herkes tadelle king yerken ben 2 tane çiğ fındık )
Saat 20.30
1 tane muz
3 tane ceviz
2 tane bitter kaplı form
1 tane ananasli soda akmina
Birazdan spor yapcam
Beyaz ekmek pide hayır meyveli soda hayır paket gıda hayır canım pide yerine tb ekmeği meyveli soda yerine sade soda meyvelide şeker var kullan balım su yazmamissin iciyorsun demi ama yinede senin eski menulere Gore güzel menü canimMenumu verim
13.00
5 tane köfte
1 tabak karışık yeşil salata
1 tane koz biber
3 tane biber turşu acisindan
1 küçük pide elim kadardı benim elim de küçük zaten
Saat 15.00
2 tane fındık (herkes tadelle king yerken ben 2 tane çiğ fındık )
Saat 20.30
1 tane muz
3 tane ceviz
2 tane bitter kaplı form
1 tane ananasli soda akmina
Birazdan spor yapcam
O ne mafya grubu falan mıymışay yazmayı unuttumSarayca sen Triplimelek Megi yi de marabalar grubuna davet etmişsin ama gelemez o .
Diyetle ilgili olmayan bir sohbet grupları var onların ... ve oradan başka bir yere girince hele de buraya , zorluk (!) çıkmış hep ..tripli de sadece menü verip çıkacam diye söz demiş ... zora sokmayalım arkadaşı şimdi ..biz adını etiketledikçe bakmak zorunda kalıyor , yazmak zorunda kalıyor buraya .. yazık .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?