Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Susamlı çubuk
Onun disinda
Yarın 3 yüzde geliyor demi

Susamlı çubuk
Onun disinda
Yarın 3 yüzde geliyor demi

ay yazmayı unuttum Sarayca sen Triplimelek Megi yi de marabalar grubuna davet etmişsin ama gelemez o .

Diyetle ilgili olmayan bir sohbet grupları var onların ... ve oradan başka bir yere girince hele de buraya , zorluk (!) çıkmış hep ..tripli de sadece menü verip çıkacam diye söz demiş ... zora sokmayalım arkadaşı şimdi ..biz adını etiketledikçe bakmak zorunda kalıyor , yazmak zorunda kalıyor buraya .. yazık .

Sonra da gidip hesap veriyor ..benim için bir tek siz varsınız ..onlar etiketledi diye mecburen yazıyorum oraya diye ..

Menü çok karbonlu olmuş canım sabah ekmek akşam ekmek bulgur cikss akşam ciğer tavuk salata olsaymis güzel olurmuş.
Geçmiş olsun neyin var balim

Tamam o zaman Triplimelek Megi ye yazmayalım madem

Biz ilk evliliğe karar verdiğimizde kardeşleri soruyor neler pisirirsin neleri bilirsin diye ben de herseyi çok iyi bilirim telefonun tuşuna basar güzel siparis veririm demistim . Eşim o gün beni ciddiye almamisti ama 10 yıldır anladi. Hiç unutmam bir sefer Kuzenler bize yemeğe gelecek isteyim bana 3 de yemekte misafir gelse zor olur mu sana dedi. Ben alıp gelecegim otururuz dedi. Ben de tabiki canım dedim teli kapadim bizim orda ev yemekleri yapan alanlar vardı. Akşam 4 kişi misafiri için ne önerirsiniz dedim akşam 6 ya sana güzel yemek hazırladım dedi konuştuk liste verdim. Eve geldim çok sık bir masa ama o bizim mezeler yemekler salatalar. Kuzenler geldi soktalar nasıl yaptın nasıl yetiştirdi diye der miyim elim çabuk dedim. Geç gittiler hemen kayinvalidemi arayışlar gelinin bir becerikli diye. Çok mutlu olmuş rahmetli. Tabi itiraf ettim yemekleri ben yapmadım ama yapmış gibi yaptım diyince çok gülmustu o da bir beceridir aferin demişti. Eşim yillarca benimle uğraştı. Bir seferinde de kayinvalidem aramış eşimi beni sormuş aşure yapıyor bana demiş. Kayinvalidemi de kızı yorma o çok zordur demiş. Ay kızım nasıl yapıyorsun işten geldin dedi. Ben de poşeti boşaltiyorum 5 bardak su koyup karıştırıyorum dedim gül gül oldu. Onlarda herkes ev hanımı ve cok güzel yemek yaparlar bi de ağır yemekler evde kebap kelle herseyi pisirirdi. Ben et yemiyorum diye bana mantı veya Tatar yapardı. Rahmet istedi sanırım iyi biriydi.

Yok devenin bale papucu
Nasıl yani ?
Yasak mı bildiğin ?
Azar mi yemiş tripli ?
Ay tobeler olsun , kocası mi ayol

Yok devenin bale papucu
Nasıl yani ?
Yasak mı bildiğin ?
Azar mi yemiş tripli ?
Ay tobeler olsun , kocası mi ayol
Biz anlamayız o işleri bebeeem
Bizim gönül bağımız varsa
Emek varsa
Bir birliktelik varsa
Ahde vefamız vardır

Özgür bireyleriz neticede vefalı arkadaşlığa dostluğa paylaşıma önem veririz

Beyaz ekmek pide hayır meyveli soda hayır paket gıda hayır canım pide yerine tb ekmeği meyveli soda yerine sade soda meyvelide şeker var kullan balım su yazmamissin iciyorsun demi ama yinede senin eski menulere Gore güzel menü canim

Beyaz ekmek pide hayır meyveli soda hayır paket gıda hayır canım pide yerine tb ekmeği meyveli soda yerine sade soda meyvelide şeker var kullan balım su yazmamissin iciyorsun demi ama yinede senin eski menulere Gore güzel menü canim

O ne mafya grubu falan mıymış
Arka fonda da kurtlar vadisi müziği. Başka gruba yazanı fururukk
Kaptaniçe sen de eli silahlıyım diye geziyon ha bak neler neler varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…