Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yemedi ki, niye yemiyorsun deyince de cevap vermedi...

odunu hak etmiş

Masallahh iyi kiz yetistirmisimmm esim biraz once sinirlendi bu kızı sen simarttin dedi...
Kizimda döndü baba neyin peşindesin dedi ben esimm ay bu kiz kreşte ne ogreniyorrr

ada valla ısırırım seni kızı, öyle dişlerim kamaşıyor haberin olsun maşallah

aman da aman incirini 1 tane yemiş, akşamı pro ile kapatmış

Menüm
Sabah
2 dl peynir

Öğlen
Izmır köfte sadece köftesi
Ayran

Akşam
et güveç sadece et
Ayran
Azcık kırmızı lahana

Şu 2 lt

Spor 20 dk yürüyüş

ne güzel menü saraycam valla özeniyorum minnoş menülerine

mali ya bu dukan şeysi içtikçe gaz yapıyor sanki bende yapmaz demi tartıda iyi olur demi
menün çok güzel, çok sağlıklı

azcık ekmekli olmuş perşembe için ama ben de listede olmasam yerdim ekmek

ne desem ki şimdi .. bi taraf liste ... liste önemli ... öte taraf emekçi gardaşlarım marabalarımmm ben her iki grubu da bol şans dileyip sıvışayım şurdan

Kimse bana biseycik yazmamis

narım çiçeem nabıyon?

Kardiyo ve bölgesel yol izleyeceğim herhalde
Teşekkürler

cano kardiyodan ziyade ağırlık ve bölgesel çalışsan, ben o kilolara düşünce dumblelarla çalışacağım

sana çatmaaaam sen höpfötümüzsün di mi @Bonus ... aaaaa @Bonus da gelsin marabalara Sarayca

olsuuunnn çat bana(kendimi mali gibi hissettim), vur bana parçala beni

Sağol tatlım , bide babaya sor soylendi durdu ama hic halim yok he dedim gectim... ben cok simartiyormusum

Sağol kuzucum fitcim. Midede mi gazın bağırsakta mı. Midedeyse sodadandır bekletmeden içtiysen eğer. Ama bağırsakta yapmaz kuzum

Menumu verim

13.00
5 tane köfte
1 tabak karışık yeşil salata
1 tane koz biber
3 tane biber turşu acisindan
1 küçük pide elim kadardı benim elim de küçük zaten

Saat 15.00
2 tane fındık (herkes tadelle king yerken ben 2 tane çiğ fındık )

Saat 20.30
1 tane muz
3 tane ceviz
2 tane bitter kaplı form
1 tane ananasli soda akmina

Birazdan spor yapcam

Sağol tatlım , bide babaya sor soylendi durdu ama hic halim yok he dedim gectim... ben cok simartiyormusum

amaaaannn iyi hareketler onun eseri,kötü hareketler senin eserin. klasik konuşmalar takma boşver iyi yapmışsın he demekle

Sağol kuzucum fitcim. Midede mi gazın bağırsakta mı. Midedeyse sodadandır bekletmeden içtiysen eğer. Ama bağırsakta yapmaz kuzum

mide de kuzu, beklettim ama az bekledi demekki

Miss gibi perşembe menüsü olmuş canım afiyet olsun bol bol eksi getirsin suyu yazmayı unutmusum iciyoruz demi suuuuu

Dietini merak ettim neler var

amaaaannn iyi hareketler onun eseri,kötü hareketler senin eserin. klasik konuşmalar takma boşver iyi yapmışsın he demekle

mide de kuzu, beklettim ama az bekledi demekki
Sodadan o zaman kuzum. Şişirmez korkma. Benim de bi bardak duruyo mutfakta içmem lazım, üstüne bi de bi buçuk litre suyum var içilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…