Valla ben keyifliyim korkuyorum benden senin menunu altüst edecegim. Çorba yi kolay olduğu için yoksa 7 bardak su ile pismis çorba lezzetli olmaz kicuma göreceğiz bakalım kilolarımız ne durumda.
hoşgeldin çalışanlar grubuna ahum.
neden hazır çorba hakikaten ya, onun içinde bir çok katkı maddesi oluyor
bu arada menü güzel, hazır çorba haricinde
Kız eli silahlıyım da tasma tutmadı daha bu eller çok şükürO ne mafya grubu falan mıymış
Arka fonda da kurtlar vadisi müziği. Başka gruba yazanı fururukk
Kaptaniçe sen de eli silahlıyım diye geziyon ha bak neler neler varmış
cok guzel canim , bu sefer bende kolay döndüm yani eskiden.listeye ilk girdiğimde daha fenaydim suan evet acıkıyorum ama koltuga sızmiyorum )
Canım teşekkür ederim. Bu hafta hep böyle olsaydı keşke ama bundan sonra böyle olacak
Saraycam on numara beş yıldız olmuş bu menü :)
odunu hak etmiş
ada valla ısırırım seni kızı, öyle dişlerim kamaşıyor haberin olsunmaşallah
aman da aman incirini 1 tane yemiş, akşamı pro ile kapatmış
ne güzel menü saraycam valla özeniyorum minnoş menülerine
mali ya bu dukan şeysi içtikçe gaz yapıyor sanki bendeyapmaz demi tartıda iyi olur demi
menün çok güzel, çok sağlıklı
azcık ekmekli olmuş perşembe için ama ben de listede olmasam yerdim ekmek
narım çiçeem nabıyon?
cano kardiyodan ziyade ağırlık ve bölgesel çalışsan, ben o kilolara düşünce dumblelarla çalışacağım
olsuuunnn çat bana(kendimi mali gibi hissettim), vur bana parçala beni
Sarayca benide alırmısın listeye
Özlenen sincap sahalara döndü
Yarın güzel eksilerin olsun saraycam
Bak gene etiketlemişsin şimdi aforoz edilecek zoraki bakmak durumunda kalacak GEYİK takımımıza
Aaaa ben şok nasil yani o grupta kkda mi ??ay yazmayı unuttumSarayca sen @Triplimelek Megi yi de marabalar grubuna davet etmişsin ama gelemez o .
Diyetle ilgili olmayan bir sohbet grupları var onların ... ve oradan başka bir yere girince hele de buraya , zorluk (!) çıkmış hep ..tripli de sadece menü verip çıkacam diye söz demiş ... zora sokmayalım arkadaşı şimdi ..biz adını etiketledikçe bakmak zorunda kalıyor , yazmak zorunda kalıyor buraya .. yazık .
Sonra da gidip hesap veriyor ..benim için bir tek siz varsınız ..onlar etiketledi diye mecburen yazıyorum oraya diye ..
Heee canomAaaa ben şok nasil yani o grupta kkda mi ??
Cok enterasan tam anarşik durum yaniiiYok devenin bale papucu
Nasıl yani ?
Yasak mı bildiğin ?
Azar mi yemiş tripli ?
Ay tobeler olsun , kocası mi ayol
Ya canim ara ara okuyorum kv deyim o sebeble dışardan takip edenler sandimAy ada bu sefer olacaksın 58. Şimdiden görebiliyorum
Gelmez kiBonus bi yazısında gördüm tek takınacakmış.
Canım teşekkür ederim. Bu hafta hep böyle olsaydı keşke ama bundan sonra böyle olacak
Canım bu hafta pek menü vermedim. Yavaş yavaş toparlaniyorum ama.
Canım @MiuLego Bu mesajı görmesin beni kovalar. Sen zaten asıl listeye gireceksin çok yakındabiz listeye giremiyoruz ondan böyle motive olalım dedik.
Teşekkür ederim balim
Nazı kampimi ulennnn burda tek anarsik benimmmmmHeee canom
Sen şok tabi ya
Nerden bilek nasıl oyunlar dönüyor
Anam babam bana yasak koymuyor artık bu yaşa geldim diye
Ağzını yirim ellerine sağlık@MiuLego balım kalan menüleri yorumladim sen yanlisim varsa duzeltirsin yanlış yoksa yorma kendini gel iki lafın belini kıran haci
Canim hemsom 58de buyuk bir party verecemmmm bide 64 de ise mini bi party vermeyi dusunuyorummm hepiniz davetlisinizzzAy ada bu sefer olacaksın 58. Şimdiden görebiliyorum
Gelmez kiBonus bi yazısında gördüm tek takınacakmış.
Canım bu hafta pek menü vermedim. Yavaş yavaş toparlaniyorum ama.
Canım @MiuLego Bu mesajı görmesin beni kovalar. Sen zaten asıl listeye gireceksin çok yakındabiz listeye giremiyoruz ondan böyle motive olalım dedik.
Teşekkür ederim balim
Çok ilginç hakkaten . Burda kaç kişi 90lar grubundan geldik, herkes birbirine yasaklasın ozaman yazmayı,yazana küssün dışlasınKız eli silahlıyım da tasma tutmadı daha bu eller çok şükür
Ne gurubu acaba?Heee canom
Sen şok tabi ya
Nerden bilek nasıl oyunlar dönüyor
Anam babam bana yasak koymuyor artık bu yaşa geldim diye
Nazı kampimi ulennnn burda tek anarsik benimmmmm
Cidden merak ettim dini sohber falan mi yapiyorlar bizi begenmiyorlar mi ?
Bizim erötük konuşmaları mı okudular acabaNazı kampimi ulennnn burda tek anarsik benimmmmm
Cidden merak ettim dini sohber falan mi yapiyorlar bizi begenmiyorlar mi ?
MARABALAR
AĞALAR
- @Nevreste
- @matematik61
malipina - @Shut Up
YaKaMoZz-z - @Ytmz
- @hepfit
- @kelebekolacam
ada81 - @saydin78
- @MiuLego
Sarayca CANOM BURDAN DEVAM EDİN HE Mİ ?? LİSTEDEKİLER TAMAM , LİSTE DIŞINA EKLENİR ...
nedense çok merak ettimİşte çözemedim
Karı koca gibi
Ama koca bi tane
Diğerleri boyun eğen
Bazıları akıllı ama boyun eğmiyor
Bir insan kendine niye bunu yapar kiİşte çözemedim
Karı koca gibi
Ama koca bi tane
Diğerleri boyun eğen
Bazıları akıllı ama boyun eğmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?