süper harikasın tebrikler esmer bombaGeldiim @MiuLego @kelebekolacam
Geçen cuma:93,200
Bu cuma:91,400
Fark:-1,800gr
Yüzde:1,93 doğru yazdım umarım yüzdeyi
Eki Görüntüle 2092975
hiiii kelebek ezilir mi kıyılır mııgördüm ve tebrik ediyorum.bekleyen derviş kelebeği ezmiş.
ama bak sana özel tek yazdımkesinlikle kırdın
sen kaç verdin kuzum .ben soyunurken mi yazdın kilonusüper harikasın tebrikler esmer bomba
buldumm tebrikler kuzumGünaydın Hayırlı Cumalar
geçen hafta 62.1 kg
bu hafta 61.7 kg
fark 0,4 kg
% 0,64
Ben yazmistim 3 gun daha spor varEki Görüntüle 2092898
HİPERSTARLAR
Nevreste
@nehirnil111
malipina
Whiteblacklife
@Ytmz
HİPERSTARLAR
Nevreste
@nehirnil111
malipina
Whiteblacklife
@Ytmz
kızlar ekleme yapmak isteyen var mı?
Sağol canım inşaallahNevreste hemşon bak geldin beni geçtin, ben hala yerimde sayıyorum hatta sen geldiğin zamanlar bu kilomdan azdım sanırım,
ben senin gayet güzel koruma yapacağına inanıyorum, harikasın ya
400 verdim ama pohlusen kaç verdin kuzum .ben soyunurken mi yazdın kilonu
ama sen vermişindir herhalükarda tebrik ediyim şimdiden
güle güle git nevom iyi tatiller, sen dikkat eder fazla almazsınSağol canım inşaallahTatilde ailemin yanına gideceğim.Orada biraz alırım diye korkuyorum .Dönüşte yeniden başlayıp en azından korumak istiyorum...Hatta vakit ayırabilirsem spora gitmek istiyorum.İnşaallah o zaman daha iyi olacak...
tebrik ederim canımGünaydın hanımlar hayırlı cumalar
Biraz erken tartıldım dün ciğer beni mahvetti bütün gece mide bulantısı yaşayıp durdum sabah mecbur bişeyler attım ağzıma
Kilo bildirimi @MiuLego
Geçen hafta : 68.5
Bu hafta : 67.8
Fark: 700 gr
Yüzde : 1
@Lee_shin_mee
İnşaallah...Hamur işi, tatlı falan olmaz ama bizim bulgur yemeklerimiz fena ödem yapıyor.Annem şimdiden liste yapıyor...güle güle git nevom iyi tatiller, sen dikkat eder fazla almazsın
olsun -400 olsun bizim olsun400 verdim ama pohlu
ben daha yeni toparlanıyorum, birdahaki haftalar papucunu dama atarım ben de mi @Ausencia@MiuLego etiketlemedim daha beni tanıyamadı çünkü
aaa neden ama ya çok güzel kilo verdin, iş konusunda hayırlısı kuzum, daha iyiler olur öyle düşün lütfendurup durup içim sıkılıyor bugün
benim yerimede bi içli köfte ye hemşomİnşaallah...Hamur işi, tatlı falan olmaz ama bizim bulgur yemeklerimiz fena ödem yapıyor.Annem şimdiden liste yapıyor...
Tamam yerim inşaallah....benim yerimede bi içli köfte ye hemşom
bulgur nispeten daha masum, biz şanslıyız yemeklerimiz ekmek ile yenmiyor en azından ve doyurucu oluyor, tatilin tadını çıkar, akşam dikkat et ama en çok akşam alınıyor kilo
yapalım yapalım her hafta güzel geçsinolsun -400 olsun bizim olsun
Haftaya timsah yürüyüşü yapacaz takımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?