Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@eflalim canim benimde 4.5 yaşında hiç oturmaz yani gittiğim yerde beni çok sıkıntıya sokuyor ve eltimi n 2 .5 yaşındaki oğluyla sürekli kavga yani sınırsız bir enerjisi var uslanmasini bekliyorum ama zor sanirim
Vee eşimin yakın ailesinde en kilolu benim
Kv eltim görümce hepsi benden zayıf çok bunaltici

Sabah
2 sucuklu yumurta
1 kk beyaz peynir
1.5 dilim tb ekmegi
1 sb sekrsix acik cay
2 kuru kayısı

Ara
1 kuru kayisi

Aksam (yenmedi)
Balik
Bol Salata

1 lt su daha icerim inşaAllah

Spor henuz yapmadım
Aksam yapınca yazarim insaAllah
@MiuLego

Pazar Menüsü

11:00
2 ince dlm kepek ekmeği kızartılıp iyice pestili çıkmış :))
2 kk süzme peynir
3 zeytin
1 köz kırmızı biber
Maydanoz

12:30
Kahve

7-8 fındık

14:30
1 kase yoğurt
1 dlm ananas

17:30

1 kepçe mercimek çorbası

3 ızgara köfte
Bol salata

20:00 gibi ...
Kuru üzüm ve tarçınlı süt
belki mandalina ya da kivi ...

Su şu an 2 lt ..daha içerim ...

MiuLego

Ay benim bebé 1buçuk yaşında aynı. Bekliyorm kj büyüsé durur laftan anlar belki. Az okudum da sizi .ne bü tav 4.5 yaş 6 yaş 5 yaş. Hep mi bu bebeler peslerinden kosturcak bizi. Ben dé geçen perşembe anama gitim . Bi Firdevs de benim ki vala.. yeni koltuk takımih hali neyin almış ki. Annam mutfakta yemek yedik çay içtik oturduk. Çocuklar tabi 3 de ablam da vardı. . Ne bilim ya.biz de mi öyle anane oluruz ki

Ayy şaka gibi benim annemdede yaa takıntısı var teyze denmesini sevmez ama bu şekilde degil
Benim oğlan eltinin oğluna dokunsa çığlık atar oğlu benim kızıma oyuncak atti tık yok sadece yapma bak cici

Ee sen diyet yapion ki. Amaninnnnn

yahu kötü tabii :)) patatesli değil mi börek ... 2 dlm yiyip , yanında ayran salata olmalıydı diyorum ya ...

sağlıklı beslenme olmamış senin ki ..buldum yedim olmuş ..

kahvaltıyı da sakın ihmal etme ...

Sabah ki tartı engel oldu bana 69.3 çıktımdı eksi 400 Sabah kahvaltısıni kaçırmadgm için çok mutluyum
Şimdi yemklerim pipişiyor. Ispanak yumrtaLj. Ve mercimek corba

gayet güzel menü akşama

gayet güzel menü canım ....

Tamam abli$immm

Sagol canimm

beyaz ekmeğiylennn di mi o tavuk döner ?
senin de sağlıksız menün ördekim .
azlığından çokluğunda değilim ben ...böyle çeşitsiz .. aman atayım da ağzıma doyayım menüler bunlar
meyvesiz ..salatasız ..

Ausum kuzum kusura bakma temizlik ti marketti yemekti anca gelebildim hemen menümü paylasiyim
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Tb ekmeği
Bol yeşillik
1 bardak şekersiz çay
Ara
Yarım mandalin 2 badem
Akşam
1 kase yoğur
1 tabak salata
1 tane kabak kavurması
Şu 3 litre
Spor yapamadım akşam yapicam ama
Ausencia @Ytmz

çook güzel ... pek beğendim .
akşam özellikle ..su oranı da çok iyi ...
ödemlerde gitti mi tamamdır bu iş konyalım

Lavaşla döner somun değil. Biliyorum dedim zaten bugün koşuşturmaca vardı diye. O yüzden böyle. Unuttum öğlen keten tohumlu bir kase yoğurt vardı yazmayı unuttum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…