Hadi yaa. Ne bereketsizmişiz ya. Hangi üniversite ada?Meslektaşmışız) benimde kokart yok
Ay benim bebé 1buçuk yaşında aynı. Bekliyorm kj büyüsé durur laftan anlar belki. Az okudum da sizi .ne bü tav 4.5 yaş 6 yaş 5 yaş. Hep mi bu bebeler peslerinden kosturcak bizi. Ben dé geçen perşembe anama gitim . Bi Firdevs de benim ki vala.. yeni koltuk takımih hali neyin almış ki. Annam mutfakta yemek yedik çay içtik oturduk. Çocuklar tabi 3 de ablam da vardı. . Ne bilim ya.biz de mi öyle anane oluruz ki@eflalim canim benimde 4.5 yaşında hiç oturmaz yani gittiğim yerde beni çok sıkıntıya sokuyor ve eltimi n 2 .5 yaşındaki oğluyla sürekli kavga yani sınırsız bir enerjisi var uslanmasini bekliyorum ama zor sanirim
Vee eşimin yakın ailesinde en kilolu benim
Kv eltim görümce hepsi benden zayıf çok bunaltici
Ayy şaka gibi benim annemdede yaa takıntısı var teyze denmesini sevmez ama bu şekilde degilanladım anladım .... anne fena babacığın ne yani biraz hizmet seviyor o kadar
ayy benim üni.de ev arkadaşımın annesi çok bakımlı genç hoş bi hatun idi ... kızı ile arasında 17 yaş vardı zaten... nasıl rekabet halinde idikızı ile ... kız da çok güzeldi ana gibi ... erken evlendi arkadaş doğum yaptı ..hastanede sakın anneannesi demeyin dr lara demişti
Benim oğlan eltinin oğluna dokunsa çığlık atar oğlu benim kızıma oyuncak atti tık yok sadece yapma bak ciciKardeşimi kızını sakındılar küçük o daha 7 aylık. Kucaģına almak istedi , birde yastıkla oynarken ona gelmiş yastık. Ben zaten kızdım. Gelinimiz abla o da çocuk dedi şimdi Allah var ama babamın tepkisi olay, kardeşim de soğuk nevale zaten ciğer yok hiç.
Ee sen diyet yapion ki. AmaninnnnnPazar Menüsü
11:00
2 ince dlm kepek ekmeği kızartılıp iyice pestili çıkmış :))
2 kk süzme peynir
3 zeytin
1 köz kırmızı biber
Maydanoz
12:30
Kahve
7-8 fındık
14:30
1 kase yoğurt
1 dlm ananas
17:30
1 kepçe mercimek çorbası
3 ızgara köfte
Bol salata
20:00 gibi ...
Kuru üzüm ve tarçınlı süt
belki mandalina ya da kivi ...
Su şu an 2 lt ..daha içerim ...
MiuLego
Abla diyeti biraktigimdan beri kahvalti aliskanligim bitti nedensehele o yumurtadan oyle bi tiksindim ki.peynirden de oyle.ama yine eski duzene doncem omlet falan yaparim artik.hakket o kadar kotu mu yaa borekler incecik dilimdi baklava yufkasindan.zaten 4 dilim yiyince baska hicbirsey yemedim bide salata iste dengelesin diye.dhaa da dikkat ederim ablo$umm
Sabah ki tartı engel oldu bana 69.3 çıktımdı eksi 400Sabah kahvaltısıni kaçırmadgm için çok mutluyum
Şimdi yemklerim pipişiyor. Ispanak yumrtaLj. Ve mercimek corba
Sabah
2 sucuklu yumurta
1 kk beyaz peynir
1.5 dilim tb ekmegi
1 sb sekrsix acik cay
2 kuru kayısı
Ara
1 kuru kayisi
Aksam (yenmedi)
Balik
Bol Salata
1 lt su daha icerim inşaAllah
Spor henuz yapmadım
Aksam yapınca yazarim insaAllah
@MiuLego
Tamam abli$immmyahu kötü tabii :)) patatesli değil mi börek ... 2 dlm yiyip , yanında ayran salata olmalıydı diyorum ya ...
sağlıklı beslenme olmamış senin ki ..buldum yedim olmuş ..
kahvaltıyı da sakın ihmal etme ...
gayet güzel menü akşama
gayet güzel menü canım ....
Sagol canimmyahu kötü tabii :)) patatesli değil mi börek ... 2 dlm yiyip , yanında ayran salata olmalıydı diyorum ya ...
sağlıklı beslenme olmamış senin ki ..buldum yedim olmuş ..
kahvaltıyı da sakın ihmal etme ...
gayet güzel menü akşama
gayet güzel menü canım ....
napayım vero ???Ee sen diyet yapion ki. Amaninnnnn
Menü
Sabah
İki yumurta omlet
Nane maydonoz
Çökelek
Peynir
Yarım dlm ekmek
Öğle
Bir kaşık makarna salatası
Akşam
Yarım tavuk döner dışarıda yedim.
Ayran
@MiuLego mortimsaydin78 nehirnil111 ortim Nefs Ausencia
Evi temizledik bugün eşimle birazdan misafir gelecek. Akşama güzel bir salata yakışırdı ama olmadı. dukan içeceği hazırladım mutfağa gidip gelip ondan içerim sürekli inşallah
Ausum kuzum kusura bakma temizlik ti marketti yemekti anca gelebildim hemen menümü paylasiyim
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Tb ekmeği
Bol yeşillik
1 bardak şekersiz çay
Ara
Yarım mandalin 2 badem
Akşam
1 kase yoğur
1 tabak salata
1 tane kabak kavurması
Şu 3 litre
Spor yapamadım akşam yapicam ama
Ausencia
Selcuk canim senin ?Hadi yaa. Ne bereketsizmişiz ya. Hangi üniversite ada?
Lavaşla döner somun değil. Biliyorum dedim zaten bugün koşuşturmaca vardı diye. O yüzden böyle. Unuttum öğlen keten tohumlu bir kase yoğurt vardı yazmayı unuttum.beyaz ekmeğiylennn di mi o tavuk döner ?
senin de sağlıksız menün ördekim .
azlığından çokluğunda değilim ben ...böyle çeşitsiz .. aman atayım da ağzıma doyayım menüler bunlar
meyvesiz ..salatasız ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?