he bende onu dediydim
Çok saol kuzum inşallahçook güzel ... pek beğendim .
akşam özellikle ..su oranı da çok iyi ...
ödemlerde gitti mi tamamdır bu iş konyalım
Aynen selçukSelcuk canim senin ?
Benimki konya merkezdeydi canimAynen selçuk. Taşucunda okudum
Pardon bu dunyadanmisiniz?
Selam çocukların odasının şeklini değiştirdim. Küçük beşikte yatmıyor son günlerde sürekli uyanıyor çok yıprattı beni. Ranzanın üst tarafı indirdim bir hışımla, ruh halim öyle karışık ki döktüm saçtım yatak odasını çocuk odasını. Yeni bitti oralar.
Çocuklar geldi az mola verdim.
Dünden beri çok mutsuzum, üzgünüm. Ben çocuklarımla hiç bir yere sığmıyorumbüyük oğlan özellikle beni her seferinde pişman ve de mahcup ediyor, o yüzden dünden beri ona çok kızgınım bu yanlış evet ama artık efendi biraz olsun sözümü dinleyen bir çocuk olsun istiyorum çok mu şey istiyorum anlayışsız bir babam olunca da dün çok zoruma gitti. Gitmiycem daha her seferinde incinip dönüyorum hücreme
Ders yüzünden onun birikimi ile patladım, eşim tabi ki anlayış göstermedi beni daha çok kışkırttı, bundan sonra ben ödev yaptırmıycam al sen yaptır nasılmış gör bakalım dedim, hep sen yaptıracaksın yeter dedim.
Kendimi işe vurdum.
Ve tabi sacma sapan beslendim, bu asla bahane olmamalı biliyorum ne deseniz çok haklısınız. İyilik mi yaptım kendime hayır tabi ki, yeniden başa sardım neye yaradı beni daha çok üzmekten başka
Öyle işte yine şişirdim sizi
Biliyorum aus o yüzden üzgünüm ya o daha çocuk. ... ama benim beklentilerim çok büyüknefret ediyorum bu huyumdan, beni bu hale getirenlerden. Ya aylardır gitmiyorum ben. Bu muamele zoruma gidiyor. Düşüncesiz anlayışsız olmaları. Herkes annesinin babasının evine gider huzur bulur bana ne koca evinde ne baba evinde huzur yok.
Birde anneme diyorum ki saf saf mutfağını temizlerim ben sen çocuklara bakarsan diye. Babam istemez ki aman dursun der.
Ayrıntı girmiyim ama 2 de gittim , yemek bulaşık zaten zaman bununla geçti, saat 5 oldu , kardeşim ablamda ordaydı onlar gitti. Abimin oğlu şehir dışında okuyor ara tatile gelmişte onu görmeye gideceklermiş hadi hazırlan da seni de bırakalım dediler. Öyle kaldım, yeğenim kaçıyor mu geldiği gün koşa koşa gidiyorsunuz. Birde annem her hafta niye gelmediniz diye soruyor. Niye geliyim ben daha .
Bugün moralim çok bozuk, sabah aptalca bir sebepten eşimle kavga ettik, pöfffffff içim sıkılıyor...
Telefon şarj aleti yüzünden
Sabah sabah içimi şişirdi, kulaklıklarımın şarj aleti var ucu normal usb uçlarından daha uzun , o da onu telefonu için kullanıyor, kendisininki zannetmiş, ben de onu kullanma telefona zarar verir belki dedim, o da çıkardı telefonu şarj aletini takıp başladı söylenmeye bak kötü değil, sen zaten ne anlarsın, hep konuşursun bak nasılmış bak gör diye başımın Erin’i yedi sabah sabah ben de of yeter dedim kapadım kulaklarımı ellerimle çıktım odadan, o da çekti gitti söylene söylene, aradım biraz zaman geçince (dün dükkanın anahtarını içeride unutmuştu) halledebildiniz mi diye, ters ters cevap verdi, ben de kapadım suratına, az önce de eve geldi köpeği aldı tek kelime etmeden çıktı, bıktım dırdırından bu adamın, bir de afra tafra yapıyor üstüne..
Benimki konya merkezdeydi canim
Aynen selçuk. Taşucunda okudum
Hee annadıımBenimki konya merkezdeydi canim
Ooo Selçuklular siziEceyle bende Selçuk üniversitesi mezuyuz
Ayyy biri düzenli menü dedi tabiki be nheeeeeeeeeeeeeeeey menüler nerde ?
düzenli menü yazanlar özellikle ???
Teşekkürler coco kuzum wallahi kendime geldim yazdıklarını okuyunca, evet iyiki de burası varBiz variz cicegeemm bizlen kafa dagitirsin iste birazdan miucugum da gelir zaten banuyla waytim da gelir hep beraber senlenir yine bura moralin duzelir iyice
Rica ederim bebemmTeşekkürler coco kuzum wallahi kendime geldim yazdıklarını okuyunca, evet iyiki de burası var
Bi gun kuralim diger grupla kilo verme yarisi yapalimAcaba bı Selçuk grubu kursak
Olsun kuzumBugün kaçamak yaptım
sağol canısıGeçmiş olsun canım
Gecmis olsun canimsağol canısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?