Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Floweroflife canım genel bir bu huyunu sevmeme durumundan kaynaklı sanırım şu an ki ruh halin ? yoksa hani derler ya incir çekirdeğini doldurmaz diye ..yok yere keyfiniz kaçmış
Aynen öyle aus, saçma bir sebepten kaçtı tadımız.. seviyorum yoksa sıpayı :)
Birtek işte bu dırdırı var, normalde hiç sallamam, alaya alırım bazen ama sabah daha gözümün Çapağını yıkamadan başlayınca afakanlat bastı..

Menümü yazayım akşamda yazar miuşu etiketlerim
Sabah11:30(ceviz suyu)kahvaltıyı annemde yapmıştım ekmeğimi alıp gttim
2 dilim kepek ekmeği
2 dilim sucuk(ince)
İki çatal incir reçeli
Yarım kk az peynir
Marul(limon sıkılmış)
Domates

Öğlen yok

Akşam18:00
İki kepçe tirşik
Yarım dkm kepek ekmeği
Bol yeşillik

Su:2 lt
Spor:rahatsız olunca yapamadım
@Konya 42 @Ausencia menülere sen bakıoshn dmi kuzum

Ahhaahhaaa süper taktikler, deneyeceğim azıcık pohpohlayayım ya bu adamı bu hale ben getirdim ben
Alttan ala ala, aman tadımız kaçmasın diye diye şimdi başıma ekşiyor bıdı bıdı..ben hiç trip atmam, uzatmam , dırdır etmem, aman tadımız kaçmasın Ali Rıza bey kafasında, ama o oouyuyyuu maşallah kendi kayınvalidemin yapmadığı dırdırı o yapıyor sağolsun.yapmam gereken aslında azıcık dişimi göstermek ona..
Bazen ona da diyorum içine 70 yaşında dteyze kaçmış senin diye

Lavaşla döner somun değil. Biliyorum dedim zaten bugün koşuşturmaca vardı diye. O yüzden böyle. Unuttum öğlen keten tohumlu bir kase yoğurt vardı yazmayı unuttum.
lavaş kısmen oluru var tabii .... kolay mı laaa 52 lere gelmişşş ördekim var burda bi lavaşına da ses etmeyek korumada

Planı değiştim sporu şimdi yapcam 7 gibi yemeği yicem Ausencia

tavuk döner nasıl tavuk döner cano can ? sade mi ? ekmekli lavaşlı mı sen yemezsin de arada kaynamasın bi sorayım ..

tamam hadi yap hemen sporunu ... yemeğin çok geçe kalmasın .

kahvaltında güzel

anaaaaam kuzum hala mı hastalık ?

hadi iyileş artık ... güzel menü .... lahmacunu da gördüm .... bu boy iyi işte .. 1tane yeter

güzeeeeeeeeeeeeeeeeel .... gün içinde tek görmediğim yooğurt ..ayrandan biri .. yoğurt diyette candır .

tirşik ne diye netten baktım valla

doyurucuuuuuuu ... ekmeksiz de yenirmiş ...

güzel menü canım .

sporda olsaydı çok iyi olurda tabii de artık iyileşince

seversin tabii ya ... :)) ama dır dır fena ... kadını erkeği yok kimseye de yakışmıyor .

modunda ol ... ne diyeyim ki canım

4 gundur cok fenayim ausum persembe basladi daha sesim duzelmedi hokur hokur öksürük var arada üşüyorum arada terliyorum tat alma duygusu yok burun tikali fis fisla nefes aliyorum..... insallah iyilesecemmmm ilac almıyorum da ...

seversin tabii ya ... :)) ama dır dır fena ... kadını erkeği yok kimseye de yakışmıyor .

modunda ol ... ne diyeyim ki canım
Aynen aus öyleyim normalde ama biryerde patlıyor insan.
Neyse surat asmayı deneyeceğim ama çok da inat, ben adım atmadan o uzatır da uzatır, sonra gelir hiçbirşey olmamış gibi konuşur..

Selamünaleyküm
Hanım lar kacgundur giremiyorum geçen hafta görümce min çocukları hep bana geliyorlardı tv bozulmuştu bu haftada diğer gorumcedeyim ayağını çatlatti kaynana geçen hafta Bn bu hafta kalicam yanında.

Öncelikle takımım 1. Olmuş
Whiteblacklife yardımcı kaptan olmuş
@eflalim doğum günü sofrası girduydum efsane olmuş
nar_cicegim bnı sormuşsun :)
@MiuLego senle instagram dan konuştuk​
Esra_4378 hayırlı olsun kızının kınası

Arkadaşlar hamilelikten şüpheleniyorum yarın test alıcam kız küçük bilmiyorum asla isyan etmm sadece şokta yim hayırlısı ama kızım küçük

Bu arada Bn yokken hep bir vukuat olur takımı seviyorum ayrıca birbirinize olan bağıniz supeggg
Diyet sayfası olarak görmüyorum burayı :) neyse Bn kaçar herkese hayırlı akşamlar

4 gundur cok fenayim ausum persembe basladi daha sesim duzelmedi hokur hokur öksürük var arada üşüyorum arada terliyorum tat alma duygusu yok burun tikali fis fisla nefes aliyorum..... insallah iyilesecemmmm ilac almıyorum da ...

alma kuzum ya .. kendini bilirsin sen . ateş vs yok ise ağır ... ilaçsız da geçiyor ... savaşsın azıcık zeyna vücudun

Aynen aus öyleyim normalde ama biryerde patlıyor insan.
Neyse surat asmayı deneyeceğim ama çok da inat, ben adım atmadan o uzatır da uzatır, sonra gelir hiçbirşey olmamış gibi konuşur..

ay o da çok sinir bozucu ... yani inat eş .. o zaman hiç surat asma .. boşa zaman kaybı ...

eşim der bana ; nasıl olsa barışacaksak neden triple uzatıyorsun ki

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam hadi güzel haberlerini bekliyoruz canım ..... yaz bize mutlaka

Cok sukur ates yapmadi.. sporu ozledim insallah iyilesir sahalara dönerim hemen acilen

Canim hakkinizda hayirlisi olsun.. valla kucuk falan diye dusunme birlikte buyurler arkadas gibi olurlar )

Selam gençlik. Gecenlerde babasi vefat eden arkadasim vardi.uniden cok cok yakin arkadasim.diger bi arkadasim da sakaryadan geldi ona gittik bugun.anca dönüyorum eve metrodayim.cis yedim sayilmaz ama biraz sık yedim sanırım. Oglum evde babayla 2.uykuyu uyumamis azcik mizmizlanmis gidince biraz oynamaca yedirmece onu uyutmaca derken menu vermeye gec gelebilirim.

Gecmise bakamadim muhim hisey varsa haber edin. malipina soyundu mu

Canim annenler almanyadan dönüş yaptilar mi? Ben seni okuduğum yillarda orada yasiyorlardi galiba

Yok bekliyoruz

heeee menü geç veriliyor ki ausun gazabından sakınılsın 23:00 ten sonra ki menüler miu da

dip not

soyunmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…