@masumm un menüsü
kahvaltıda ;
2 dlm ekmek
Peynir
Zeytin
Yeşillik
Akşam 17:00
Tarhana çorbası
Salata
az peynir
1 dlm ekmek
Yiyince sakinlestiysen yarın sabah kaldığın yerden devam edersin sıkıntı olmaz ama içini boşaltın rahatlayabildin mi önemli olan o odayı dağıtım düzeltmek rahatlattı mi suan nasılsınSelam çocukların odasının şeklini değiştirdim. Küçük beşikte yatmıyor son günlerde sürekli uyanıyor çok yıprattı beni. Ranzanın üst tarafı indirdim bir hışımla, ruh halim öyle karışık ki döktüm saçtım yatak odasını çocuk odasını. Yeni bitti oralar.
Çocuklar geldi az mola verdim.
Dünden beri çok mutsuzum, üzgünüm. Ben çocuklarımla hiç bir yere sığmıyorumbüyük oğlan özellikle beni her seferinde pişman ve de mahcup ediyor, o yüzden dünden beri ona çok kızgınım bu yanlış evet ama artık efendi biraz olsun sözümü dinleyen bir çocuk olsun istiyorum çok mu şey istiyorum anlayışsız bir babam olunca da dün çok zoruma gitti. Gitmiycem daha her seferinde incinip dönüyorum hücreme
Ders yüzünden onun birikimi ile patladım, eşim tabi ki anlayış göstermedi beni daha çok kışkırttı, bundan sonra ben ödev yaptırmıycam al sen yaptır nasılmış gör bakalım dedim, hep sen yaptıracaksın yeter dedim.
Kendimi işe vurdum.
Ve tabi sacma sapan beslendim, bu asla bahane olmamalı biliyorum ne deseniz çok haklısınız. İyilik mi yaptım kendime hayır tabi ki, yeniden başa sardım neye yaradı beni daha çok üzmekten başka
Öyle işte yine şişirdim sizi
Haklısın canım tabi ki anlıyorum. Benim evliliģin bana öğrettiği bir şey, kimsenin evlilikle ilgili sorununu önemsiz görmemek. Muhakkak ilişkiyi yıpratan yoran şeyler, böyle ufak tefek sorunlar. Umarım törpülenir bu huyuÖyle eflalim ama sinek de küçüktür ama mide bulandırır hesabı küçük de olsa canımı sıktı. Bir de bir değil iki değil hep dırdırı var
Bir de hatırlar mısın sana demiştim hatasını kabul etmeyen eş bende de var diye, bir de inattır hep o haklı,patlıyorum bazen ben de sabır taşı mıyım diye :)
Çok saol kuzum hemen bakıyorumCanım metabolizma hızlandırıcı çay var . Selehattin Dönmez metabolizma hızlandırıcı çay yaz çıkar elma ile yapılıyor. O cok iyi sende içebilirsin
Ay benimkine trip işlemiyor ki, ben trip atsam 40 yıl gelip birşey söylemez, ben senin dediğini desem gelir başıma ne dejavusu bık bık bık başlar dırdıra en sonunda ben ay yeter tamam hadi der olayı kapatırım..Evet canım tabiki diş göstermek lazım ama malum Aslanda kimseden korkmaz hep kral sensin denir taki dişi arslan piyasaya çıkana kadar
Evet sen güçlüsün ama damarıma basarsan benimde içimdeki Canavarın çıkabilme potansiyelini hiç bir zaman küçümseme hissi vermek şart
Bak trip konusunda Kralicesi olabiliyorum
Evet küsemem ama tribimi yapıp anında sırtımı dönüp sırıtırımkızlar görür eşim görmez
Çok sinir olduysam onu sinir etmek için erkenden yatarımne oldu dediğinde yok bir şey sadece uykum var der arkamı döner bir daha sırıtırım yorgan altında
Geçen yine birşeye sinir oldum trip yapıp yattım baktım adam kızı gönderiyor Anne senin en sevdiğin Film dejavu başlamış babam seni çağırıyor diyepası gördüm gole çevirmesem olmaz tabi git babana söyle ben zaten her gün dejavu yaşıyorum bu sefer izlemesemde olur dedim
Tabi çocuk ne anlasın laf soktuğumu anında aynısını ilettiadamcağız sırıtarak yatak odasına geldi ışığı açtı demek dejavuyu yer gün yaşıyorsun diye gülmeye başladı tabi en son benim kulağımdan tuttuğu gibi salona götürdü beni Filmi izlemek için Çok fenasın sen valla diyip durdu ama ben ekrandan gözümü ayırmadım sırf daha çok gıcık olsun diye en son barışmak için çok uğraşınca hadi af ettim dedim çok fenasın sen yaaa diyor paso
Evet canım 3 sene oldu emekli oldularşimdi senede bir Almanyaya gidiyorlar oda erkek kardeşim orada evli diye birde giriş çıkış yapıyorlar ki oturumları yanmasın diye
Hatun malum benle aynı sokakta oturuyor ve her gün telefonla görüşüyoruz ama 2 günde bir gitmezsem hemen sitem eder ne yoğunsun gelmiyorsun diyeyada direk kızkardeşin geldi hadi kahve yapacapız atla gel diye emrivaki yapıyorlar
Evet bende başta çok müdahale ediyordum bu çok büyük bir yanlış çocuklarımızı kimsenin yanında terbiye etmemeliyiz yoksa önüne gelen terbiye etmeye calisiyorCanım birde şöyle düşün ya çok ciddi tamiri olmayan bir şeyden tartışsaydınızAllah büyük sıkıntılar yüzünden tartışmak nasip etmesin.
Aklıma yazayım
Sende zayıf olacaksın canım inşaallah. Herkesin ağzı açık kalacak
İşte ben var ya ben çok müdahale editörün kendi çocuklarıma, miller öyle değil ama , ben müdahale edince herkes de laf söyleme hakkına sahip oluyor maalesef
Hakkınızda hayırlısı olsun canım haber ver
aman amaaaaan banu hanımlar tarhana ile ekmek mi gömmüş
kahvaltı güzel ... akşam karbonlu .... başkasına göre iyi :)) sana göre çok
Hiç rahatlamadım canım, kırgınlığım öfkeye hırçınlığa dönüştü. Eskiden temizlik yapmak düzen yapmak eşya yeri değiştirmek terapi gibi gelirdi ,şimdi daha çok yoruyor beni daha çok geriyor bunu farkettim.Yiyince sakinlestiysen yarın sabah kaldığın yerden devam edersin sıkıntı olmaz ama içini boşaltın rahatlayabildin mi önemli olan o odayı dağıtım düzeltmek rahatlattı mi suan nasılsın
Ay umarım ben de!!Haklısın canım tabi ki anlıyorum. Benim evliliģin bana öğrettiği bir şey, kimsenin evlilikle ilgili sorununu önemsiz görmemek. Muhakkak ilişkiyi yıpratan yoran şeyler, böyle ufak tefek sorunlar. Umarım törpülenir bu huyu
Kesinlikl çok doğru. Ama dün bana ders oldu bundan sonra çok farklı bir eflal görecekler hem de çok farklıEvet bende başta çok müdahale ediyordum bu çok büyük bir yanlış çocuklarımızı kimsenin yanında terbiye etmemeliyiz yoksa önüne gelen terbiye etmeye calisiyor
Canım sana da üzüldüm, benimki de öyle,sana ne tavsiye vereyim bilemedim, benşm de durum aynı, bir yol bulamadım düzeltecek..Hiç rahatlamadım canım, kırgınlığım öfkeye hırçınlığa dönüştü. Eskiden temizlik yapmak düzen yapmak eşya yeri değiştirmek terapi gibi gelirdi ,şimdi daha çok yoruyor beni daha çok geriyor bunu farkettim.
Hep kendi kendimi sakinleştirmek, mutlu etmeye çalışmak, teselli etmeye çalışmak beni çok yordu. Kaldıramıyorum artık.
Bugün çok isterdim eşimin şu halimi anlayıp benim gönlümü hoş tutmaya çalışmasını ama o ne yaptı çekti gitti kendi gönlünü hoş tutmaya. Evliliğim boyunca bir kere bile canım niye sıkkın diye sorup da beni mutlu etmeye çalıştığını hatırlamıyorum, ne acı
Tavsiyeler faydasız canım. Ben tek taraflı hiç bir şey yapamam olmuyo yani . Karşında ki de isteyecek ki ise yarasın...Canım sana da üzüldüm, benimki de öyle,sana ne tavsiye vereyim bilemedim, benşm de durum aynı, bir yol bulamadım düzeltecek..
Estagfurullah canım sorun değil biz alıştık artıkAyyy çok üzüldüm, çok özür dilerim sorduğum içinallah sifasini versin
Sağol canımGeçmiş olsun nevreste
Yok kuzum sadece tavuk eti. Benim herif döneri kendi yaptığı için otelden ekmeksiz getiriyolavaş kısmen oluru var tabii .... kolay mı laaa 52 lere gelmişşş ördekim var burdabi lavaşına da ses etmeyek korumada
tavuk döner nasıl tavuk döner cano can ? sade mi ? ekmekli lavaşlı mısen yemezsin de arada kaynamasın bi sorayım ..
tamam hadi yap hemen sporunu ... yemeğin çok geçe kalmasın .
kahvaltında güzel
anaaaaam kuzum hala mı hastalık ?
hadi iyileş artık ... güzel menü .... lahmacunu da gördüm .... bu boy iyi işte .. 1tane yeter
güzeeeeeeeeeeeeeeeeel .... gün içinde tek görmediğim yooğurt ..ayrandan biri .. yoğurt diyette candır .
tirşik ne diye netten baktım valla
doyurucuuuuuuu ... ekmeksiz de yenirmiş ...
güzel menü canım .
sporda olsaydı çok iyi olurda tabii de artık iyileşince
Yaa yaşlarından dolayı değil. Babam hep böyleydi, biz çocukken de babam geleceği zaman hazır ola geçerdik, içlerinde en asi babama karşı gelen benimdir, çenemle alt ederdim. Annem sabırlıdır 6 çocuk büyütmüş, benim iki çocuğa öyle sabrım yok ama ben hariç birde abim sessiz mülayim çocuklarmış. Ben hep anarşikmişim :)) hep burnunun dikine giden doğrucu davut aynı zamanda da en hassas kırılgan . Diğer ablalarım da fedakardır, ne yaparlarsa yapsınlar bir işleri olunca koşarız, babam beni çocuklardan dolayı istemez , açıkça demez ama anlıyorum yani aman sen tek dur yardımın olmasa da olur manasında.
Çocuk seven bir adam değilmiş ama 6 tane de olmuş işte. Torunları evet çook sever ama rahatsız etmeyecekler , öyle herkes sever. Kp mesela benim çocukların atı olur sırtına bindirir, sırf onlar istiyor diye geçen gün tekrar tekrar namaz kılmış.
Babam abimin oğlunu çok sever ilk torun yadırgamıyorum ama bu kadar ayrım yapması hoş değil. Benim oğlum da ilk torunu kp in ama benimkini nasıl severse öyle sever diğerlerini de.
Zaten ölümlü dünya diye alttan alıp susuyoruz ama bu kırılmamıza engel değil.
Eşime asla söylemem ben ailemin eksik yönünü, hemen aleyhime kullanır maalesef
Ne kadar stresliysem eller kollar uyuşmuş, dişlerim kenetlenmiş
Evetişte karşıdakini harekete geçirecek bir yöntem lazım.. konuşup anlattığında nr diyor eşin?Tavsiyeler faydasız canım. Ben tek taraflı hiç bir şey yapamam olmuyo yani . Karşında ki de isteyecek ki ise yarasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?