Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yaa yaşlarından dolayı değil. Babam hep böyleydi, biz çocukken de babam geleceği zaman hazır ola geçerdik, içlerinde en asi babama karşı gelen benimdir, çenemle alt ederdim. Annem sabırlıdır 6 çocuk büyütmüş, benim iki çocuğa öyle sabrım yok ama ben hariç birde abim sessiz mülayim çocuklarmış. Ben hep anarşikmişim :)) hep burnunun dikine giden doğrucu davut aynı zamanda da en hassas kırılgan . Diğer ablalarım da fedakardır, ne yaparlarsa yapsınlar bir işleri olunca koşarız, babam beni çocuklardan dolayı istemez , açıkça demez ama anlıyorum yani aman sen tek dur yardımın olmasa da olur manasında.
Çocuk seven bir adam değilmiş ama 6 tane de olmuş işte. Torunları evet çook sever ama rahatsız etmeyecekler , öyle herkes sever. Kp mesela benim çocukların atı olur sırtına bindirir, sırf onlar istiyor diye geçen gün tekrar tekrar namaz kılmış.
Babam abimin oğlunu çok sever ilk torun yadırgamıyorum ama bu kadar ayrım yapması hoş değil. Benim oğlum da ilk torunu kp in ama benimkini nasıl severse öyle sever diğerlerini de.

Zaten ölümlü dünya diye alttan alıp susuyoruz ama bu kırılmamıza engel değil.
Eşime asla söylemem ben ailemin eksik yönünü, hemen aleyhime kullanır maalesef

Yoğurt yeni mayaladim gündüz yoktu aksama oldu

Aynen öyle zaten, sonunda barışıyoruz , uzatmak içimden gelmiyor,ama paşam hiç özür dilemez..yaw ben bu adamı Türk erkekleri gibi kıskançlığı yok , bana karışmaz etmez diye aldım dırdırcı çıktı :)
Mükemmel olmuyor işte kimse..neyse bak yine yumuşadım ben akşam gelsin iki sevimlilik yapayım diye düşünüyorum ya da arayayım düzelsin diye, böyle olunca da hatasını anlamıyor hiç..
Ay neyse sizin de içinizi şişirdim, az iş yapayım da aklım dağılsın aramayayım..

aşk olsun yahu ....ne güzel çekiştirdik azıcık ... anlatınca bile bazen bi hafifliyor insan .

yap sen işini gücünü canım ... buralardayız biz

Bugün moralim çok bozuk, sabah aptalca bir sebepten eşimle kavga ettik, pöfffffff içim sıkılıyor...
Canım birde şöyle düşün ya çok ciddi tamiri olmayan bir şeyden tartışsaydınız Allah büyük sıkıntılar yüzünden tartışmak nasip etmesin.
Arveles kral ya. Ama diş ağrısı olduğunda etol ya da etodin kullanıyorum kuzum
Aklıma yazayım
Sende zayıf olacaksın canım inşaallah. Herkesin ağzı açık kalacak
Ayy şaka gibi benim annemdede yaa takıntısı var teyze denmesini sevmez ama bu şekilde degil

Benim oğlan eltinin oğluna dokunsa çığlık atar oğlu benim kızıma oyuncak atti tık yok sadece yapma bak cici
İşte ben var ya ben çok müdahale editörün kendi çocuklarıma, miller öyle değil ama , ben müdahale edince herkes de laf söyleme hakkına sahip oluyor maalesef
Hakkınızda hayırlısı olsun canım haber ver

Öyle eflalim ama sinek de küçüktür ama mide bulandırır hesabı küçük de olsa canımı sıktı. Bir de bir değil iki değil hep dırdırı var
Bir de hatırlar mısın sana demiştim hatasını kabul etmeyen eş bende de var diye, bir de inattır hep o haklı,patlıyorum bazen ben de sabır taşı mıyım diye :)

Evet canım tabiki diş göstermek lazım ama malum Aslanda kimseden korkmaz hep kral sensin denir taki dişi arslan piyasaya çıkana kadar
Evet sen güçlüsün ama damarıma basarsan benimde içimdeki Canavarın çıkabilme potansiyelini hiç bir zaman küçümseme hissi vermek şart

Bak trip konusunda Kralicesi olabiliyorum
Evet küsemem ama tribimi yapıp anında sırtımı dönüp sırıtırım kızlar görür eşim görmez
Çok sinir olduysam onu sinir etmek için erkenden yatarım ne oldu dediğinde yok bir şey sadece uykum var der arkamı döner bir daha sırıtırım yorgan altında
Geçen yine birşeye sinir oldum trip yapıp yattım baktım adam kızı gönderiyor Anne senin en sevdiğin Film dejavu başlamış babam seni çağırıyor diye pası gördüm gole çevirmesem olmaz tabi git babana söyle ben zaten her gün dejavu yaşıyorum bu sefer izlemesemde olur dedim
Tabi çocuk ne anlasın laf soktuğumu anında aynısını iletti adamcağız sırıtarak yatak odasına geldi ışığı açtı demek dejavuyu yer gün yaşıyorsun diye gülmeye başladı tabi en son benim kulağımdan tuttuğu gibi salona götürdü beni Filmi izlemek için Çok fenasın sen valla diyip durdu ama ben ekrandan gözümü ayırmadım sırf daha çok gıcık olsun diye en son barışmak için çok uğraşınca hadi af ettim dedim çok fenasın sen yaaa diyor paso

Canim annenler almanyadan dönüş yaptilar mi? Ben seni okuduğum yillarda orada yasiyorlardi galiba

Evet canım 3 sene oldu emekli oldular şimdi senede bir Almanyaya gidiyorlar oda erkek kardeşim orada evli diye birde giriş çıkış yapıyorlar ki oturumları yanmasın diye
Hatun malum benle aynı sokakta oturuyor ve her gün telefonla görüşüyoruz ama 2 günde bir gitmezsem hemen sitem eder ne yoğunsun gelmiyorsun diye yada direk kızkardeşin geldi hadi kahve yapacapız atla gel diye emrivaki yapıyorlar

Karışık aile ile nontransable i seyrettim bugün hava çok soğuk battaniyenin altından cikmadim resmen

Bende içmiyordum rengl oldum ödem atma açisindan deniyim dedim emziriyorum o zmn içmeyin cnm ya
Canım metabolizma hızlandırıcı çay var . Selehattin Dönmez metabolizma hızlandırıcı çay yaz çıkar elma ile yapılıyor. O cok iyi sende içebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…