Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eşim görmüyor canım, o yoktu zaten ve onun yanında babam bir şey demez çocuklara, eşimin çok düşkün olduğunu biliyor çünkü çocuklara.

Hergün yazmazsan patron seni almazLubye nedirBiz Arabistan'da yaşamıyoruz açık yazsana

İyi akşamlar
Kahvaltı 11.00
2dilim kepek ekmek,8tame zeytin,2dilim beyaZ peynir,dünkü pırasanın üstüne yumurta kırdım artı 1haşlqnöış yumurta roka marul,2çay kaşığı tahinli pekmez ,2çay(yazarken ne kadar çok olduğunu farkettim
Ara 16.00 1mandalina ve 1yumırta kırdım tereyağında
Akşam 19.00da sebzeli balık fırında yanında salata
2litre su
@MiuLego
Whiteblacklife

Ne guzel valla tadini cikar canim benim hep hayalimdi... :)

Konuşmak o da ne? İletişim artık sıfır, iş hakarete varıyor hemen o yüzden konuşmak manasız , mesaj yazarım çok dolunca onda da hep aynı tepkiyi verir, o çok iyi biri hatası yok benim psikolojik rahatsızlıklarım var ona göre. Bir dönem ilaç kullandım ya iyice tescillendi gözünde.
En son ilaçları bıraktım, niye diye sordu bir şekilde. Bende gerçek hastaların kullanması lazım beni bu hale getirenlerin yani, ben hasta değilim ve bedenimi daha fazla zehirlemiycem senin yüzünden dedim.
Sabit fikrin karşılığı benim eşim

Menümü yazayim cay icicez sonra
Sabah
peynir cesitleri, zeytin
1 yumurta haslanmis
1 kapya biber, 2 gun kurusu
limonlu cay
Ara
yesil cay
Öğlen
yok
Ara
1 sekersiz kahve
Aksam
1 tabak etli kuru fasulye
boool salata
1 kase komposto
Ara
Limonlu cay
Gece
s.y.l. kürü
Su: 2 lt.
Spor: yok ev
Ausencia @MiuLego mortim @Portakal Sulu Ordek

Menumu vereyim.biraz sık yemeli oldu ben pek begenmedim acikcasi

Sabah 12.00
kapya biber ve beyaz peynirle yapilmis tost(ekmeksiz)
7 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
Salatalik
1 bardak sekersiz cay

Ara 14.15
1 mandalina

Aksam 16.15
1 kase mercimek corbasi
5 izgara kofte

Yemegin ardindan hemen cay ve meyve geldi ikram
2 bardak sekersiz cay ve 5 antep fistigi
5 iri tane üzüm

Ara 18.00
Sade türk kahvesi
2 kare %70 bitter(diyet basindan beri ilk defa cikolata yedim regl etkisi sanirim)

Su 2 lt
Ausencia buyur canım minnoş kaptan
Miuuuuuu
Vaaayyyyttttt
Buyrun menum efenim

En güzeli şu hayatta vurdumduymaz olmak, keşke yapabilsek, kendimize zarar veriyoruz en çok üzülerek, karşıdaki zaten bunu önemseyecek olsa olaylar bu duruma gelmez..
Napalım eflalim eşe dosta düşmana böyle olmak lazım

Şu hayatta bildiğim tek şey kendinden başkasını önemsemeyeceksin, herkes gider hayatından bir gün yine kendinle kalırsın, iyi bakmamız lazım ruhumuza..

sağol kuzum tirşik harika yaa ekmeksiz yiyebilsem yerdim ama yiyemiyprum sağol canım telafi yarına inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…