- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 31
Hayirlisi olsun canimDün test yaptım bi panikle çok ama çok silik var yok arası çıktı ana Bn onu yok sayıyorum
Mide bulantısı devam iştah açıldı fazlasıyla 1 hafta geçti adet yarın gidip aç karına test yapıcam
Ay heves ettimistiyorum
1 hafta önce kendimi hamile gibi hissediyorum dedim . Hislerime güveniyorum ay bilmiyorum 1 haftada geçti yarın beni bekleyin
Çok ama çok silik çıktı bi daha yapıcam ama kendimi hamile hissediyorum :)Hoşgeldinnnnn hamilemisin?? Herkes merak etti
Saol:)Hayirlisi olsun canim
Ay ne güzel bende özendim şimdiÇok ama çok silik çıktı bi daha yapıcam ama kendimi hamile hissediyorum :)
:)Sonuç Nedir Candy merak ettik :)
Ben başta istemiyordum ama heveslendim çok acayip duygu .. çok özel Rabbim isteyenler nasip etsin.. bakalım sonuç ne olacak :)Ay ne güzel bende özendim şimdi
2. Çizgi silikse bile vardır benimde öyle oldu kelebekcigimde malum doktor oda öyle dedi hadi hayirlisiDün test yaptım bi panikle çok ama çok silik var yok arası çıktı ana Bn onu yok sayıyorum
Mide bulantısı devam iştah açıldı fazlasıyla 1 hafta geçti adet yarın gidip aç karına test yapıcam
Ay heves ettimistiyorum
1 hafta önce kendimi hamile gibi hissediyorum dedim . Hislerime güveniyorum ay bilmiyorum 1 haftada geçti yarın beni bekleyin
Amin canım hayırlısı olsun bende istiyorum ama kilolardan kurtulunca inşallahBen başta istemiyordum ama heveslendim çok acayip duygu .. çok özel Rabbim isteyenler nasip etsin.. bakalım sonuç ne olacak :)
AA cidden mi :) aç karına yapayım ne çıkacak hemen kapılmak istemiyorum çünkü benn üzülürüm :) o his başka ya 1 çocukta çok istedim çok hevesli ettim çok dua ettim Allah bilir gene aklıma geldi .2. Çizgi silikse bile vardır benimde öyle oldu kelebekcigimde malum doktor oda öyle dedi hadi hayirlisi
İnşallah :) kader :) çok heyecanlıyım yarın tekrar yapicamAmin canım hayırlısı olsun bende istiyorum ama kilolardan kurtulunca inşallah
Kız sorma sen banlisin biz burda baya merak ettik acep hamilemi diyeİnşallah :) kader :) çok heyecanlıyım yarın tekrar yapicam
Ay hele ben eczanede uzakKız sorma sen banlisin biz burda baya merak ettik acep hamilemi diye
Miu whayt eflalim banli canımAy hele ben eczanede uzakbu arada herkes banlimi kimler banli
Gelemiyomki kuzu karnelerle ugrasiyoruz notlar falan bittim vallaNerdesin sen
Oyyy oy oyKanatlanıp uçabilirim her an
Sende ogretmenmisin kuzumGelemiyomki kuzu karnelerle ugrasiyoruz notlar falan bittim valla
Aaaaaa aynura gelmisİyi günler ausum...iyi günler beni tanıyan arkadaşlarım..tanımayanlara da selam olsun...
Ausum beni biliyosun kk demek diyet demek 7.takım demek benim için..Homini qirtlak yediyim için buralardan kaçar oldum...ama az kaldı Allahım izniyle...şu doğumu atlatayım sütü yoluna koyayım en geç nisan 1 buradayım...hepinizi sağlıklı beslenmeyi çok özledim...Allah kavuştursun hayırlısıyla...
@vorones verom senin bebiş de gelmiş.hoş gelmiş...Rabbim sağlıklı güzel ömürler versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?