Yok canim degilimSende ogretmenmisin kuzum
Ne güzel canım çalışmak gibisi varmıY
Yok canim degilim
Ben okulda idari islerdeyim
Bende evde oturmak istiyorum artikNe güzel canım çalışmak gibisi varmı
Ben sabah yaptim çok silikti belli bile değildi akşam tekrar yaptim biraz daha belirgin çıkmıştı hattaAA cidden mi :) aç karına yapayım ne çıkacak hemen kapılmak istemiyorum çünkü benn üzülürüm :) o his başka ya 1 çocukta çok istedim çok hevesli ettim çok dua ettim Allah bilir gene aklıma geldi .
Esra sen super geliyorsun bu gidisle kaptanin gözbebeği olacan haaaaMenüm
Sabah
Zeytin kasar ve beyaz peynir yeşillik domates sos 1 buçuk yumurta haslama 1 dilim ekmek süt
Öğlen dünden kalan yumurtalı ıspanak
Ara yoğurt
2 çay
Akşam
2 yk patlıcan biber köz
2yk kıymalı yumurtasiz menemen
Salata
Yoğurt
2lokm a ekmek
Spor
2mil leslie
100 squat
100 bacak hareketi
Toplam 20 dk karışık video (dans bölgesel falan)
ada81 malipina Ausencia cakil80
NoluyoBen sabah yaptim çok silikti belli bile değildi akşam tekrar yaptim biraz daha belirgin çıkmıştı hatta
Hain domdomBol su ve maydanoz suyu yap ic demek isterdim ama demiyecemmmnede olsa mortimsin
Teşekkürler canim sayenizde çok güzel gidiyor gezmedende kalmıyorum gitmedende yemegimi yiyorum canim birşey celsede tutmaz artik söz verdim kendimeEsra sen super geliyorsun bu gidisle kaptanin gözbebeği olacan haaaa))masallah spor menu harika
2. Bebegimden bahsediyorum candy supheleniyordaNoluyo
Hamilemi var
Menün çok güzel kuzum ekmek olmasa benim için daha bi süper olurdu karataycıyım ne de olsaMenüm
Sabah
Zeytin kasar ve beyaz peynir yeşillik domates sos 1 buçuk yumurta haslama 1 dilim ekmek süt
Öğlen dünden kalan yumurtalı ıspanak
Ara yoğurt
2 çay
Akşam
2 yk patlıcan biber köz
2yk kıymalı yumurtasiz menemen
Salata
Yoğurt
2lokm a ekmek
Spor
2mil leslie
100 squat
100 bacak hareketi
Toplam 20 dk karışık video (dans bölgesel falan)
ada81 malipina Ausencia cakil80
İnşallah hamilesindir. Allah sağlıkla doğmayı nasip etsin kuzum:)
Ya çok silik çıktı :) ama ben hissediyorum hamileyim .. yarın sabah aç karnına bilahare yapıcam :) sonucu yazarım direk :)
Oda doğru cnm ozlenmezmiBende evde oturmak istiyorum artik
Cocugumla vakit gecirmek istiyorum
Cok ozluyorum
Canım o varla yok arası ıse silik bile olsa ikinci cıktı varsa apozıtıftır oDün test yaptım bi panikle çok ama çok silik var yok arası çıktı ana Bn onu yok sayıyorum
Mide bulantısı devam iştah açıldı fazlasıyla 1 hafta geçti adet yarın gidip aç karına test yapıcam
Ay heves ettimistiyorum
1 hafta önce kendimi hamile gibi hissediyorum dedim . Hislerime güveniyorum ay bilmiyorum 1 haftada geçti yarın beni bekleyin
Sağol canim ben azda olsa ekmek yeme taraftariyim sağlıklı sağlıklı verelim ins.Menün çok güzel kuzum ekmek olmasa benim için daha bi süper olurdu karataycıyım ne de olsa
Afiyet olsun canımcım. Spor da çok güzel yarasın kilo kilo yağ gitsin
HoşgeldinizMerhabalar :) beni tanıyanlara selam olsun. Tanımayanlara da selam olsun :) tanımayanlar için bi spoiler geçeyim. İzne ayrılmıştım baya önce bu takımda. Tabi o zaman genç idim zayıf idim yok yok yalan, hiç zayıf olmadımama baya kilo verdiğim doğrudur. Tabi köprünün altından çok sular aktı ve ben verdiğim tüm kiloları aldığım yetmezmiş gibi bi de üstüne ekstradan kilo aldım. Ve bu sürece dur bile demedim gece gündüz demeden sürekli bir şeyler atıştıran birine döndüm, ta ki somut olarak görene ve dank edene dek! O kadar kilo aldın somut olarak görmen aylar mı aldı diyenlerinizi duyar gibiyim valla aşk adamın gözünü kör edermiş. İmza yemek yemeye aşık kız :)) Hasıl kelam takıma geri döndüm listede gözüm yok şuracıkta beni de görürseniz bana yeter cancağızlarım
Canim bugun cok misafir varmis yorulmus hepinizi kocaman opuyormus tabiii en cok beniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?