Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menüm
Sabah
Zeytin kasar ve beyaz peynir yeşillik domates sos 1 buçuk yumurta haslama 1 dilim ekmek süt

Öğlen dünden kalan yumurtalı ıspanak

Ara yoğurt
2 çay

Akşam
2 yk patlıcan biber köz
2yk kıymalı yumurtasiz menemen
Salata
Yoğurt
2lokm a ekmek

Spor
2mil leslie
100 squat
100 bacak hareketi
Toplam 20 dk karışık video (dans bölgesel falan)

ada81 malipina Ausencia cakil80

Ben sabah yaptim çok silikti belli bile değildi akşam tekrar yaptim biraz daha belirgin çıkmıştı hatta

Esra sen super geliyorsun bu gidisle kaptanin gözbebeği olacan haaaa ))masallah spor menu harika

Menün çok güzel kuzum ekmek olmasa benim için daha bi süper olurdu karataycıyım ne de olsa
Afiyet olsun canımcım. Spor da çok güzel yarasın kilo kilo yağ gitsin

Canım o varla yok arası ıse silik bile olsa ikinci cıktı varsa apozıtıftır o

Merhabalar :) beni tanıyanlara selam olsun. Tanımayanlara da selam olsun :) tanımayanlar için bi spoiler geçeyim. İzne ayrılmıştım baya önce bu takımda. Tabi o zaman genç idim zayıf idim yok yok yalan, hiç zayıf olmadım ama baya kilo verdiğim doğrudur. Tabi köprünün altından çok sular aktı ve ben verdiğim tüm kiloları aldığım yetmezmiş gibi bi de üstüne ekstradan kilo aldım. Ve bu sürece dur bile demedim gece gündüz demeden sürekli bir şeyler atıştıran birine döndüm, ta ki somut olarak görene ve dank edene dek! O kadar kilo aldın somut olarak görmen aylar mı aldı diyenlerinizi duyar gibiyim valla aşk adamın gözünü kör edermiş. İmza yemek yemeye aşık kız :)) Hasıl kelam takıma geri döndüm listede gözüm yok şuracıkta beni de görürseniz bana yeter cancağızlarım

Hoşgeldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…