yaa ben çok sevdim aksineBen hiç sevemedim ananasliyi ordegimmm
Bitti de kurtuldum.
Afiyet olsun sana..
Sopan nerde bugünHee kuzum cıs yiyenlere dayak atıyom arada da menü yorumluyom
Hee kuzum cıs yiyenlere dayak atıyom arada da menü yorumluyom
İyidir nefs, hobbitlige bir de amelelik ekledim, inşaat yapıyorumHobbit Napiyon yavrum
Yarina gelir insallahh
Isine yarayan tek cay canim buradaEki Görüntüle 2095685 yine misafirlikteyim
İyidir nefs, hobbitlige bir de amelelik ekledim, inşaat yapıyorum
Sen nasılsın?
Ayy ne heyecanlı benimki de silik çıkmıştı hatta önce tek çizgi çıkmıştıbyok sanmıştım 5dakika sonra tekrar bakayım dedim silik bi çizgi çıkmıştı. Daha küçük olduğu için silik çıkmıştı 3-4haftalık gibi bişeydi.çok heyecanlıydı. Ayy canım hayırlı olsunHosbuldum:) haberim yoktu banim kalkmis
Çok merak icindeyim:)
Amin :) inşallah
Ben öyle çıkınca yok sandim
Emin olmak istiyorum
Abowww tam sınanmalık sofra, kuzum bunu atlatırsan helal olsun sanaEki Görüntüle 2095685 yine misafirlikteyim
Yarina gelir insallahh
Aaa büyüdü o ama ısmi dürriyegül oldu, büyüdü yarın ilk dişi çıktığı için
Sudenaz a ne oldu
Tahmin ettim zatenSabanan yarim.dilim yedimhemen yaziyorum menuyu
Kizzz hemen, mali hamile miymişDarısı bana
Yapmıştır o salatalari ile ünlü, hâlâ unutmuyom masum salatasiniHalama gidiyorum yine.Umarim bana salata yapmamistir
Onlar sağlıklı onlara bisey demiyomKizlar sabh 2 dilim tb ekmegi
Aksam yarim kase yogurt çorbada var yazmayı unuttum
Ada m kan yapmış, benimde zorlamam lazım kendimiBugun menu
Sabah 10.00
2 yumurta yagda
1 dilim beyaz peynir
5 yesil zeytin
Yesillik
1 adet kızarmis form ekmek
Ara
8 badem
1 turk kahvesi
Aksam
1 adana
7 parca ciger bool salata
1 parca lavas ekmek (serce parmagi kadar )
2 lt su icildi.. @Ausencia @MiuLego
Ortimmm @kelebekolacam
Mortim @MiuLego vemalipina
Sabahtan beri etiket yapiyom sanaAnam benim ban kalkmış
InşaAllah canım bidaha kek yok
Aaaa silikse vardır, hayırlı olsunDün test yaptım bi panikle çok ama çok silik var yok arası çıktı ana Bn onu yok sayıyorum
Mide bulantısı devam iştah açıldı fazlasıyla 1 hafta geçti adet yarın gidip aç karına test yapıcam
Ay heves ettimistiyorum
1 hafta önce kendimi hamile gibi hissediyorum dedim . Hislerime güveniyorum ay bilmiyorum 1 haftada geçti yarın beni bekleyin
Oyy kolay gelsin, müdür le aran nasilGelemiyomki kuzu karnelerle ugrasiyoruz notlar falan bittim valla
Selam hoşgeldinizMerhabalar :) beni tanıyanlara selam olsun. Tanımayanlara da selam olsun :) tanımayanlar için bi spoiler geçeyim. İzne ayrılmıştım baya önce bu takımda. Tabi o zaman genç idim zayıf idim yok yok yalan, hiç zayıf olmadımama baya kilo verdiğim doğrudur. Tabi köprünün altından çok sular aktı ve ben verdiğim tüm kiloları aldığım yetmezmiş gibi bi de üstüne ekstradan kilo aldım. Ve bu sürece dur bile demedim gece gündüz demeden sürekli bir şeyler atıştıran birine döndüm, ta ki somut olarak görene ve dank edene dek! O kadar kilo aldın somut olarak görmen aylar mı aldı diyenlerinizi duyar gibiyim valla aşk adamın gözünü kör edermiş. İmza yemek yemeye aşık kız :)) Hasıl kelam takıma geri döndüm listede gözüm yok şuracıkta beni de görürseniz bana yeter cancağızlarım
Küçültme kaçamakmisOda minik kacamagmdi
Çocuk izin vermedi anam
Haklısın valla fırsat buldukça girmeye çalışıyorum.Bi de Kadınlar kulübüne düşman bi kocam var. Biraz takılayım söyleniyo hemenEvet canim paylaşımın azgündüzde seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?