- 26 Aralık 2016
- 1.278
- 2.628
- 133
- 35
Sagol canim insallah... bak oglusun farketmis devam sporaaaEvet canım cok şükür cok güzel duygular sende yaşarsın inşallah öğleden sonra mutfak taydim oğluşum u cok güzel karşıladım
Girer girmez anne ne kadar zayiflamissin diyor oğlum 3 aydır spora gidiyorum dedum
Evet canim paylaşımın azMenü paylaşayom kvler bizde bir türlü fırsat bulup giremedim
Sabah 1kase üzüm ve kayısı hoşafı
Kahvaltı saat 11de 2kk peynir,4tane zeytin 2baedak çay,biraz patates kızartması öğle 15.30 1kase nohut 1kase yoğurt
Akşam 19.00 3tane içşi köfte salata 1küçükbtabak bezelyw
2lirre su içildi
Ausencia malipina @MiuLego
Oda minik kacamagmdimalipina ve ada81 maşallah menüler nöbetçi kaptanlar olarak gayet iyi bize güzel örnek oluyorsunuz
Melegiimm22 kek hariç gittikçe daha sağlıklı besleniyorsun
Karbonlu olmisMenü paylaşayom kvler bizde bir türlü fırsat bulup giremedim
Kahvaltı saat 11de 2kk peynir,4tane zeytin 2baedak çay,biraz patates kızartması öğle 15.30 1kase nohut 1kase yoğurt
2lirre su içildi
Bır Karatay menüsü daha göz kırpıyorBen de menü verem
Sabah 8.30 iki kuru kayısı
Kahvaltı 13.20
Tereyağında 2yumurta
Bi dilim peynir
3 ceviz
Bi elma
Bi muz
Akşam 19.30 gibi yerim
3 yk domatesli bulgur pilavı
Yoğurtlu kereviz
Salata
2 lt su
60 dk tempolu yürüyüş
25 dk bölgesel (gece yapcam)
@kelebekolacamada81 @nehirnil111 @begum75
hoşbulduuuuk
Babam iyi çok şükür... Çok ama çok korkuttu. O sivastan urfaya giderkenki kadar çaresiz hissetmemiştim kendimi.
Ne kötü bi gündü... Babamı arıyorum açmıyor. İçimde bir öküz oturmuş sanki. Gece rüyamda görmüştüm onu anlatacaktım. Sıkıntılıydı... Anamı arıyorum ses ağlamaklı. Noldu dedim grip oldum diyor. Babam nerde? Sporda... Söylemiyorlar da. Sonra nenemi aradım. O saklayamaz kesin bişey var diye. O söyledi. Hastaneye gidene kadar çok kötü şeyler düşündüm... Sonra peder beyden azarı işitince geçti tabiNe işim varmış sınavlarım başlarken Urfa'da
Sen ne zaman ayrıldın hedefine ulaşıp mi ayrılmıştın kaç kilo vermiştin simdi kaçsın canim korumak çok zormuMerhabalar :) beni tanıyanlara selam olsun. Tanımayanlara da selam olsun :) tanımayanlar için bi spoiler geçeyim. İzne ayrılmıştım baya önce bu takımda. Tabi o zaman genç idim zayıf idim yok yok yalan, hiç zayıf olmadımama baya kilo verdiğim doğrudur. Tabi köprünün altından çok sular aktı ve ben verdiğim tüm kiloları aldığım yetmezmiş gibi bi de üstüne ekstradan kilo aldım. Ve bu sürece dur bile demedim gece gündüz demeden sürekli bir şeyler atıştıran birine döndüm, ta ki somut olarak görene ve dank edene dek! O kadar kilo aldın somut olarak görmen aylar mı aldı diyenlerinizi duyar gibiyim valla aşk adamın gözünü kör edermiş. İmza yemek yemeye aşık kız :)) Hasıl kelam takıma geri döndüm listede gözüm yok şuracıkta beni de görürseniz bana yeter cancağızlarım
Bır Karatay menüsü daha göz kırpıyor
Yok kız o değildi kızına kreş arıyordu hatta kv çocuğa bakmak için yanlarına gelmişti
Rabbim gönlüne göre versin:)
Ya çok silik çıktı :) ama ben hissediyorum hamileyim .. yarın sabah aç karnına bilahare yapıcam :) sonucu yazarım direk :)
Hoşbuldum :)Hoşgeldiniz
Hedefine ulaşmamıştım izne ayrılmıştım 12-13 kilo civarı verdim diye hatırlıyorum şu an 90 kiloyum korumak biraz zor benim için sürekli kontrollü olmam gerekiyor yoksa ipin ucunu çok kolay kaçırabilirim. Siz kaptan misiniz değilseniz kaptan kim :)Sen ne zaman ayrıldın hedefine ulaşıp mi ayrılmıştın kaç kilo vermiştin simdi kaçsın canim korumak çok zormu
Kaptanımız @MiuLego canimHoşbuldum :)
Hedefine ulaşmamıştım izne ayrılmıştım 12-13 kilo civarı verdim diye hatırlıyorum şu an 90 kiloyum korumak biraz zor benim için sürekli kontrollü olmam gerekiyor yoksa ipin ucunu çok kolay kaçırabilirim. Siz kaptan misiniz değilseniz kaptan kim :)
Sabahki kızartma olmamış.Akşamda üç tane içli köfte kızartmaysa eğerMenü paylaşayom kvler bizde bir türlü fırsat bulup giremedim
2lirre su içildi
Zeynepcim bezelye akşam öğününde olmaz zamanlama yanlış olmuş.Menü paylaşayom kvler bizde bir türlü fırsat bulup giremedim
2lirre su içildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?