Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

geçmiş olsun canım havalar soğudu ya hasta olmaya başladık ...bizim ufaklıkta hasta dün onu götürdüm bende doktora ...
afiyet olsun canımm.. misafirin gelecekmiş bugün yoğun olursun ister istemez heralde....kolay gelsin..

hoşgeldin hasretim takımımıza...
sende hoşgeldin bilgililgili.. rahat bir hamilelik süreci geçirirsin inşallah canım... bebiş kaç aylık bu arada..

Eki Görüntüle 314722

burada 104 kg idim 10 Ağustos yeğenim doğdu,hastanedeyim

Eki Görüntüle 314723

burada 87.7 idim 24 Aralık cumartesi sabahı İstanbula giderken h.alanında
tebrik ederim canımm.... harika görünüyorsunn... bi arkadaş demişti ona katılıyorum sıkılaşmışsın epeyce..
afiyet olsun saphıram....
Günaydın canlarım.Hayırlı,huzurlu bir gün diliyorum
günaydınnnn...
günaydınnnn şekerler...dün akşam kvalidecimgil vardı:)gelemedim yanınızaaa.....geçmişi okuyayım bakayımm

günaydınn sana da şekerrr....

dün akşam öğlen fazla kaçırdığım için yemek yemedim sofraya oturdum yinede çocuğa yemek yedirmek için..
sonra yürüyüş yaptımm yazalım demiştik kızlarla onu belirteyimm.. 50 dakika yürüyüş 4.75 km 360 kalori harcamışımm.. akşam yazayım dedim ama yorgunluktan bi de vakitte geç olmuştu yazamadımm... şimdi kalkıyımda evişlerine dalayımm oğlan uykudayken...

selamlar canlarım geçmiş yapamıyorum artık yarın bol bol yazarım
erkenden kalktım salonumu temizledim kahvaltımı ettim şimci bi sigara kahve arası verdim

menümü yazayım bi kızlar bakın bakalım

mercime çorbası
tavuklu milföy
etli orman kebabı
pilav
acaba hasanpaşada yapsammı kararsız kaldım :26:
pilav
ortaya azar azar havuçlu tarator
kırmızı lahana yoğurtlu
haydari
turşu
dilber dudağı

nasıl sizce kızlar

50 dk da 360 kalori nasıl yaktın anacım
ben yavaş yavaş artırıyorum arada koşuyorum bir saatte 250 yakıyorum :26:

bende dün akşam 55 dk yürüdüm 240 kalori yaktım genelde hızlı tempo 5 5.5 arası
yürüyüşü yapıp yattım ama resmen ayaklarımdaki tüm damarlar atıyodu hala

birde sabah kalktım tartıldım 67.4 geldim şaka gibi
herhalde uzun zamandır düzenli yürümüyodum ondna kaynaklandı ama yılmıycam elmi yaman benmi yaman

günaydin kizlar.,tekrardan hosbuldum diyorum

ben bi kac gündür rahatsizdim karin agrim vardi dün iyiydim gecti derken gece yine basladi

sen face in varsa özelden yaz canım ekleriz...

iki ana yemek gibi olur bence gerek yok gayet güzel menü...

ben bi kac gündür rahatsizdim karin agrim vardi dün iyiydim gecti derken gece yine basladi

geçmiş olsun canım...

SAPHİRA cım maaşşallah cnmçok fark var..bir anda sönmüşsün sanki dimi:)kilondan 10 kilo aşağı gibi duruyorsun...hem küçük kızın var hem çok aktifsin..günler felan sürekli:) hem de çok bakımlısın maaşallah:)
saphirim röflenin tonunu da çok beğendim ben,çok yumuşak bebek sarısı olmuş..benimde en yakın zamanda röflemi yeniletmem gerek..baya bi uzadı kesimde lazım,10 bin bakımı lazım bana acil ama kızımdan sat olarak o kadar ayrılamıorum emdiği için..ama saçımı boyatsam kendimi daha iyi hissedicem

ben ilk 5 dakika yavaş yavaş artırıp 6.0 hıza geliyorum öylede devam ediyorum koşmuyorum zor geliyo koşmak öyle arada bi 1 dakkacık hızlandırıp yine eski haline getiriyorum hızı.
bende sabah artıdaydımm maleseff...

kızlar ben çok halisizim ya genel olarak elim kolumu kaldırasım bile gelmiyor..kızım 6.5aylık ve emziriyorum sizin de böyle oluyormuydu emzirirken..gece sık sık uyanıp gündüz dinlenmeminde etkisi vardır mutlaka ama kan değerlerim falan mı düştü bilmiyorum ki?bazen böyle kemiklerim zonkluyor..kan değerlerime kalsiyumuma baktırsam iyi olucak snırım.

ben halsizlik yaşamadım emzirirken canımm... ama emziren annelerde demir eksikliği oluşabiliyor ilk 6 ay demir hapı veriyor kadın doğumcu onun için. bi baktır kanına belki demir eksiğin olabilir halsizliğe o da sebep oluyordur... gece sık sık uyanıp uykuyu tam alamayıncada insan sersemleşiyor doğal olarak

İşin garibi o gün karşılaşmadık da seninle değil mi

Sen benden 1.3 kg daha öndesin;bence sen ve kaptan benden daha önce kucaklayacaksınız 6'ları

yok canım ikimizdik zaten topikte bende şuan 1kilo artıdayım şişim vc sorunum var şuan cumaya gitse bari

Günaydın canlarım.Hayırlı,huzurlu bir gün diliyorum

günaydın canım hayırlı günler

ohh ohh negüzel yapılsın sporlarrr ben totoşumu devirip yatayımm

mönü süper daha ne olsun canım bence gayet iyi ama sen dayanamz yaparsın gibime gelio

tartı senle oyun oynuyo bence ödem yapıyosun bence bide kahve biraz şişiriyo nezaman kahve içsem ogün dikkatte etsem bende artı çıkıyorum

ben kalkayım artık arada fırsat bulursam damlarım yine

hadi kolay gelsin şeker

geçmiş olsun canım

oluyo canım iyice dinlememkten ama sen genede bi değerlerine baktır canım destek bişeyler verebilir gece doğru düzgün uyumazsan oluyo emzirirken bende çok halsiz düşerdim benim oğlan sömürürdü beni resmen 2yaşına kadar emdi zaten 1ay uğraştım ayırmak için

sende hoşgeldin bilgililgili.. rahat bir hamilelik süreci geçirirsin inşallah canım... bebiş kaç aylık bu arada..

sağolun kızlar hoşbulduk, bebiş henüz 10 hafta 5 günlük :) temmuzda bulaşacağız inşallah her ne kadar böyle bir fikre henüz alışamamış olsam da yolda davetsiz misafirim

canım neden bu kadar uzadı bu karın ağrısı bir fikrin var mı? bir an önce geçer inşallah.

hic bi fikrim yok canim,simdi iyiyim yine ins geri gelmez yine

ayyy negüzell yaa hamilelik güzel hele birazda büyüsün karnın hareketlenmeler başlasın bak nasıl alışıyosun bu muhteşem duyguyaa Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etrsin inşallahh

gene sessiz sakin buralar bugünkü mönümüde yazayım

kahvaltı yok sabah geç kalktım canımda istemedi sonra kaynanam öğlen yemeyine çağırdı patates kjöfte kızartmış

öğlen :
4 adet köfte
kk kaşar
2çatal tahin helva
çay

akşam:
1tabak karnıbahar yemeği

dizi izlerken bide meyva tabağı yerim heralde kızlar çoğunuzun mönüsünde meyva göremiyorum yemiyomusunuz benmi farketmiyorum biz çok meyva tüketiyoruz haftada rahat 6-7 kilo meyva yiyoruz eşim oğlan bayılıyolar haliyle bende meyva yemediğim gün kendimi kötü hissediyorum tabi ben daha ölçülü yemeye özen gösteriyorum onlara nazaran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…