geçmiş olsun canım havalar soğudu ya hasta olmaya başladık ...bizim ufaklıkta hasta dün onu götürdüm bende doktora ...slm güzeller bugün öğlen çıktım dışarı eve dönemedim hala kayra öksürüyodu sabah doktora gittik oydubuydu derken baktım saat geç ordan anneme geçtim bol yürüyüş yaptım hastaneden anneme yürüdüm hstaneyede tabi kayrayı koydum pusete ağzını burnunu sardım pusetinin rüzgarlığını kapadım 1 saatten fazla yürüdüm hızlı hızlı anneme bi geldim annem yasaklı nevarsa yapmış biraz yedim oyorgunluğa ama yarın telafi edicem bi geçmişe bakayımda hele
afiyet olsun canımm.. misafirin gelecekmiş bugün yoğun olursun ister istemez heralde....kolay gelsin..selam canlarım dışarı çıktım alışveriş felan eve gel yemek yap birde yarın eşimin abilerinden biri geliyo iş için bi günlüğüne
eee tabi bende ne yapsam akşama telaşı başladı yarına çok işim kalmasın diye tatlıyı bugündne yaptım dilber dudağı
bugünki menüm
sabah
bir kase yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
yeşil çay
öğle
bir porsiyon yumurtalı ıspanak
2 kaşık yoğurt
bir dilim çavdar ekmeği
ara
bir çay bardağı kahve
akşam
bir tabak nohut
bir dilim tb ekmeği
salata
7. takıma katılma başvuru formu
adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):yasemin
yaşınız:26
işiniz:Ev hanimi
şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:almanyaya geleli 8 sene oluyor 8 senedir sözde diyet yapiyorum hahha
kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):etrafimdaki kimse bu konuda bilgili olmadigi icin öneriyle karsilasmadim genelde önerileri ben veriyorum,,
boyunuz:1.61
ilk başladığınız kilo:80
hedef kilonuz:52-55
hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:kk daki denemedigim diyet yöntemi kalmadi,tavsiye edebilecegim dukan ve montignacdir.
bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:disardaki giyimimde bi degisiklik olacagini sanmiyorum ama evde degisecegi kesin
zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:kendine güvennnnn
diğer(eklemek istediğiniz):
sende hoşgeldin bilgililgili.. rahat bir hamilelik süreci geçirirsin inşallah canım... bebiş kaç aylık bu arada..İyi akşamlar 7. takım :)
ben hasretimin hamile arkadaşıyım. ben takıma girmek istemiyorum, zaten beni kim ne yapsın hamile halimlekilo alacağım kesin sonuçta. sadece kabul ederseniz ben de sizlerin muhabbetine katılıp sizlerle beraber yediklerime dikkat ederek bu süreci geçirmek istiyorum.
tabii kabul ederseniz :26: :26:
tebrik ederim canımm....Eki Görüntüle 314722
burada 104 kg idim 10 Ağustos yeğenim doğdu,hastanedeyim
Eki Görüntüle 314723
burada 87.7 idim 24 Aralık cumartesi sabahı İstanbula giderken h.alanında
afiyet olsun saphıram....menüm:
1. öğün: yazmış mıydım hatırlamıyorum
2 yumurta+1 yumurta beyazı (kk haşlanmış)
2 kk (60 gr) beyaz peynir
10 ad. zeytin
1 çay bardağı (25 g) ceviz
3 ad. kuru kayısı
1 fincan kayısılı form çay
ara:1 ad. badem şekeri (kızım sokuşturdu ağzıma)
2. öğün:
1 tabak tavuklu türlü
1 kase yoğurt
yemeğin üstüne 4 ad. badem + ½ kk haşlanmış yumurta
su:sanırım 1.5 lt oldu yatana kadar 2 yapıcam
günaydınnnn...Günaydın canlarım.Hayırlı,huzurlu bir gün diliyorum
günaydınnnn şekerler...dün akşam kvalidecimgil vardı:)gelemedim yanınızaaa.....geçmişi okuyayım bakayımm
dün akşam öğlen fazla kaçırdığım için yemek yemedim sofraya oturdum yinede çocuğa yemek yedirmek için..
sonra yürüyüş yaptımm yazalım demiştik kızlarla onu belirteyimm.. 50 dakika yürüyüş 4.75 km 360 kalori harcamışımm.. akşam yazayım dedim ama yorgunluktan bi de vakitte geç olmuştu yazamadımm... şimdi kalkıyımda evişlerine dalayımm oğlan uykudayken...
çok belli canım seninki ayşen kuşhan olmuş ama gayet iyi duruyo mönülerin çok ölçülü maşallah sanaaa
yaa evet valla nasıl yürüdüysem hala bacaklarım ağrıyo akşamda biraz atarım dengeler inşallah ne face ya kk danmı bahsediyosunuz yoksa özel facelermi benlede arkadaş olun
yaa ikimizinde çenelerinin düştüğü akşam heralde o akşam iyi olmuş valla
isteyen herkez muhabbete gelebilir kızlar sorun yok buarada hoşgeldinizzz
canım önce sağlıklı kilo almalar sonrada vermeler hoşgeldinn
heyyy bi güzel varmışşş nasıl fak etmişsin yaww maşallah sana
öyle bir üyemizmi vardı ben nie hiç denk gelmedim
bol yumurtalı günleerrr afiyet olsun canım mönülerin eritsin bitirsin seni emiii
çok güzel yazmışsın aldım verdim aldım aha one kaldı buyur doğru adrestesin bebişini kucağına almaya nekadar varrrr
selamlar canlarım geçmiş yapamıyorum artık yarın bol bol yazarım
erkenden kalktım salonumu temizledim kahvaltımı ettim şimci bi sigara kahve arası verdim
menümü yazayım bi kızlar bakın bakalım
mercime çorbası
tavuklu milföy
etli orman kebabı
pilav
acaba hasanpaşada yapsammı kararsız kaldım :26:
pilav
ortaya azar azar havuçlu tarator
kırmızı lahana yoğurtlu
haydari
turşu
dilber dudağı
nasıl sizce kızlar
günaydin kizlar.,tekrardan hosbuldum diyorum
ben bi kac gündür rahatsizdim karin agrim vardi dün iyiydim gecti derken gece yine basladi
50 dk da 360 kalori nasıl yaktın anacım
ben yavaş yavaş artırıyorum arada koşuyorum bir saatte 250 yakıyorum :26:
bende dün akşam 55 dk yürüdüm 240 kalori yaktım genelde hızlı tempo 5 5.5 arası
yürüyüşü yapıp yattım ama resmen ayaklarımdaki tüm damarlar atıyodu hala
birde sabah kalktım tartıldım 67.4 geldim şaka gibi
herhalde uzun zamandır düzenli yürümüyodum ondna kaynaklandı ama yılmıycam elmi yaman benmi yaman
kızlar ben çok halisizim yagenel olarak elim kolumu kaldırasım bile gelmiyor..kızım 6.5aylık ve emziriyorum sizin de böyle oluyormuydu emzirirken..gece sık sık uyanıp gündüz dinlenmeminde etkisi vardır mutlaka ama kan değerlerim falan mı düştü bilmiyorum ki?bazen böyle kemiklerim zonkluyor..kan değerlerime kalsiyumuma baktırsam iyi olucak snırım.
İşin garibi o gün karşılaşmadık da seninle değil mi
Sen benden 1.3 kg daha öndesin;bence sen ve kaptan benden daha önce kucaklayacaksınız 6'ları
Günaydın canlarım.Hayırlı,huzurlu bir gün diliyorum
dün akşam öğlen fazla kaçırdığım için yemek yemedim sofraya oturdum yinede çocuğa yemek yedirmek için..
sonra yürüyüş yaptımm yazalım demiştik kızlarla onu belirteyimm.. 50 dakika yürüyüş 4.75 km 360 kalori harcamışımm.. akşam yazayım dedim ama yorgunluktan bi de vakitte geç olmuştu yazamadımm... şimdi kalkıyımda evişlerine dalayımm oğlan uykudayken...
selamlar canlarım geçmiş yapamıyorum artık yarın bol bol yazarım
erkenden kalktım salonumu temizledim kahvaltımı ettim şimci bi sigara kahve arası verdim
menümü yazayım bi kızlar bakın bakalım
mercime çorbası
tavuklu milföy
etli orman kebabı
pilav
acaba hasanpaşada yapsammı kararsız kaldım :26:
pilav
ortaya azar azar havuçlu tarator
kırmızı lahana yoğurtlu
haydari
turşu
dilber dudağı
nasıl sizce kızlar
50 dk da 360 kalori nasıl yaktın anacım
ben yavaş yavaş artırıyorum arada koşuyorum bir saatte 250 yakıyorum :26:
bende dün akşam 55 dk yürüdüm 240 kalori yaktım genelde hızlı tempo 5 5.5 arası
yürüyüşü yapıp yattım ama resmen ayaklarımdaki tüm damarlar atıyodu hala
birde sabah kalktım tartıldım 67.4 geldim şaka gibi
herhalde uzun zamandır düzenli yürümüyodum ondna kaynaklandı ama yılmıycam elmi yaman benmi yaman
ben kalkayım artık arada fırsat bulursam damlarım yine
ben bi kac gündür rahatsizdim karin agrim vardi dün iyiydim gecti derken gece yine basladi
kızlar ben çok halisizim yagenel olarak elim kolumu kaldırasım bile gelmiyor..kızım 6.5aylık ve emziriyorum sizin de böyle oluyormuydu emzirirken..gece sık sık uyanıp gündüz dinlenmeminde etkisi vardır mutlaka ama kan değerlerim falan mı düştü bilmiyorum ki?bazen böyle kemiklerim zonkluyor..kan değerlerime kalsiyumuma baktırsam iyi olucak snırım.
isteyen herkez muhabbete gelebilir kızlar sorun yok buarada hoşgeldinizzz
canım önce sağlıklı kilo almalar sonrada vermeler hoşgeldinn
çok güzel yazmışsın aldım verdim aldım aha one kaldı buyur doğru adrestesin bebişini kucağına almaya nekadar varrrr
sende hoşgeldin bilgililgili.. rahat bir hamilelik süreci geçirirsin inşallah canım... bebiş kaç aylık bu arada..
sağolun kızlar hoşbulduk, bebiş henüz 10 hafta 5 günlük :) temmuzda bulaşacağız inşallah her ne kadar böyle bir fikre henüz alışamamış olsam da yolda davetsiz misafirim
canım neden bu kadar uzadı bu karın ağrısı bir fikrin var mı? bir an önce geçer inşallah.
sağolun kızlar hoşbulduk, bebiş henüz 10 hafta 5 günlük :) temmuzda bulaşacağız inşallah her ne kadar böyle bir fikre henüz alışamamış olsam da yolda davetsiz misafirim
canım neden bu kadar uzadı bu karın ağrısı bir fikrin var mı? bir an önce geçer inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?