Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sağolun kızlar hoşbulduk, bebiş henüz 10 hafta 5 günlük :) temmuzda bulaşacağız inşallah her ne kadar böyle bir fikre henüz alışamamış olsam da yolda davetsiz misafirim

oooo daha pek minikmiş bebişş yaaa.... rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

afiyet olsun canımm
bende yeni kalktım sofradan taze fasulye bulgur pilavı yoğurt bide makarna vardı tıryıkladım az şundan az bundan derken ölçü kaçtı heralde
bizde severiz ailecek meyveyi sizin kadar çok yemesekte.. akşam yemeğini erken yemişsek eğer o günlerde yeriz meyveyi..

afiyet olsun canım bulgur pilavı tamamda makarna ne işyaa benim eşim herakşam düzenli enaz 3 çeşit meyvayı yer tek seferde bizim pazar salı günleri ve hafta sonu bitmiş olur gider bide marketten alır bende evlendiğimden beri her akşam düzenli yiyorum eşim yüzünden gerçi odaha devamında fındık fıstık nebulursa yerde ben ona uymuyorum yoksa şimdiye ben 200 kilo olurdum kendi kilo almıyoya benide almaz sanıyo tabi buduruma bide gıcık oluyorumki sorma

Maşallah canım,çok güzel kalori yakmışsın.Bir de canlarım geçen yıl duymuştum bir uzmandan,hızından çok süresi önemli imiş sporun.Vücut 20 dakikadan sonra yağ yakmaya başlıyormuş çünkü.Yani çok hızlı yarım saattense,çok yavaş 1 saat çok daha fazla kalori yaktırıyor,o yüzden süresi de çok iyi canım,harika

Yarım akşam müsaitseniz size yemeğe gelicem

Harikasın canım.Fazla çıkman çok doğal sporun sabahında,çünkü kasların şişiyor canım,böyle devam edersen cumaya müthiş atarsın

günaydin kizlar.,tekrardan hosbuldum diyorum

ben bi kac gündür rahatsizdim karin agrim vardi dün iyiydim gecti derken gece yine basladi
Geçmiş olsun canım,Allah şifa versin

Canım hem emzirme,hem de diyet vitamin ihtiyacını arttırıyor.Ben diyete başladığımdan beri takviye olarak suda eriyen magnezyum ve çinko tabletlerden kullanıyorum.Bi doktora danış istersen,emzirmede sorun yaratmazsa gücünü toplarsın.

yok canım ikimizdik zaten topikte bende şuan 1kilo artıdayım şişim vc sorunum var şuan cumaya gitse bari
Gider canım gider,kiraz sapını ihmal etme

Ben meyvesiz yaşayamayan bir insanım ama canım,2 ay daha meyvesizim diyetimde yasak ne yazık ki :2:

Erkekler doğuştan şanslı kilo konusunda

Canlarım l---ngo'da elbiseler 12-16-20 TL civarında bakarsanız,birçoğunda da 48 bedene kadar beden var.Ben de bir elbise almıştım ama sanırım kesimi hoşuma gitmedi.Yani ekranda beğendiğim elbise mankenin üzerinde başka bir model gibiydi.Eklesem fikirlerinizi alsam çok sevinirim,çünkü eğer kesimi beni daha kilolu gösterirse yarın giymeyi düşünmüyorum,normal derseniz yarın giyicem canlarım,nedense birkaç kilo eklemiş gibi geldi yanılıyor muyum acaba :26:

Sanki bir anda 80 kg mışım gibi bir görünüm gibi,ben mi yanılıyorum kesim mi fora acaba :44:

Son düzenleme:
slm arkadaşlar dısardaydım ancak geldim eve,takım durgunmuş bugün...hepimiz yogunmuşuz:)yarın dr a gidicem kızlar demir hapı başlarız sanırım..kendim de kilo vermemi belki olumsuz etkiler ama günde 3 kere keçi boynuzu pekmezi içeyim diyorum...

canım elbise gayet hoş ama bel bölgesine hafif pens attırbilrsin biraz daha kıvrımlı inmesini..bel oyuntunun çıkmasını istiyorsan..kemerini de elindeki kemerlerden biraz daha gösterişli kalın takabilirsin:)güle güle giy..

Sağol canım benim,var bi gariplik de biraz oynatıyım bari terziye.

iyi aksamlar kizlar,

nevcim ben elbiseyi pek begenemedim canim:26:
Ben de beğenemedim,bi aksaklık var ama ne olduğunu anlayamıyorum :26:

iyi akşamlar canlarım
bugün yine ev işine giriştim,bir de benim networking işlerine ondan gelemedim.herkes iyidir umarım geçmişe bakıciimm,daha sayım yapıciimm iş çok

menüm:

1. öğün:
500 ml su
2 yumurtalı az sucuklu, sahanda yumurta
2 kk (60 gr) peynir
8-9 ad. zeytin
1 çay bardağı (25 gr) ceviz
3 ad. kuru kayısı
1 fincan kayısılı form çay
500 ml su

2. öğün:
2 kase şehriyeli tarhana çorbası (ilk kez şehriyeli yaptım,teyzemin önerisi üzerine hakikaten dediği kadar varmış,çok güzel oluyor,deneyin kızlar )
½ kase yoğurt
500 ml su

3. öğün:
1 kase şehriyeli tarhana
balık
roka
salata
2 kk fıstıklı helva
500 ml. su

çok teşekkürler canımmmm
canım bende orman kebabı güzel,başka ana yemeğe gerek yok ama zeytinyağlı ekleyebilirsin,tabi istersen.İmam bayıldı,barbunya,t.fasulye vs..
saphırım harikasın bacım
bir 10 daha verdinmi mankenliğe adaysın hayatım
yok ayol o kadar da değil çok teşekkür ederim canımmmm
günaydin kizlar.,tekrardan hosbuldum diyorum

ben bi kac gündür rahatsizdim karin agrim vardi dün iyiydim gecti derken gece yine basladi
geçmiş olsun canım hayırdır üşütmen filan mı var
gerçekten mii ya valla o kadar mutlu oldum ki tepkilerinizle güzel iltifatların için ayrıca teşekkür ederim hayatım açık sarı seviyorum röflemi aslında yıllardır röfle yaptırırım en çok beğendiğim bu renk oldu canım ben emzirme döneminde bir yakınımı eve çağırıyordum,kuaför yakındı (eski evde),aşağıya yanıma getirirdi hemen,sonra yine eve çıkarlardı.boya kokusunda tutmak istemiyordum kuzumu,iyi değil.sen de öyle bir yöntem uygulayabilirsin.önemli olan evine yakın bir kuaför olsun
canım çok normal bişey ama karatay çok sağlıklı ve kuvvetli besleniyorz.Tam da emzziklilere göre diye düşünüyorum.Bol bol protein,bol bol süt.az mı yiyorsun acaba ya da çok az yağ kullanıyor olabilir misin.menülerini görmüyorum ne zamandır.kahvaltıda 2 yumurta yiyorsan 3 e çıkar,pastırma ekle,kuru meyve ekle.kuru yemişini 1 çay bardağı değil 1.5 çay bardağı ye.kuvvetli bir kahvaltı yap.Yine de halsizlik olur mu bilemiyorum:26:
afiyet olsun canım..canım meyve çok şekerlidir ve insanı acıktırır.Çok meyve yemek iyi bir şey değil,şeker hastalığına davetiye.ben kahvaltıda 1 ad. yiyorum canım isterse veya öğlen yemeği olarak 2 meyve yiyorum
aa pek merak ettim ben de bakayım alırım belkii tam yılbaşı öncesi
canım ben elbisenin modelini beğendim aslında ama dediğin gibi durması gerektiği durmamış.bel kısmı sanki oturmalıymış.Yani elbise arada kalmış.ne bele oturmuş,ne robadan olmuş.sana bedeni büyük gibi duruyor
Sanki bir anda 80 kg mışım gibi bir görünüm gibi,ben mi yanılıyorum kesim mi fora acaba :44:
evet öyle de denebilir
canım pekmez kilo vermeni engeller,hem çok acıktırır ama sen bilirsin yine

evet katılıyorum

yaa çocuklar yesin diye öğlen makarna yaptımdı unutmuşum akşamda yemeğin yanına bulgur pilavı yapmışım farkettim ama biraz geç oldu :26:
erkekler kilo yönünden şanslılar hakkaten ne güzell...
teşekkürler bitanem umarım faydası olurr....
bende pek anlamam ama modeli güzel.. evet dediğin gibi üzerinde iyi durmamış ama çok ta kötü değil...internetten alınca böyle oluyor demek ki...
geçmiş olsun canımm... doktoruna sorarsın ilaç yeterli mi pekmeze gerek varmı diye...
katılıyorumm...

afiyet olsun....

Son düzenleme:

tesekür ederim canim yok üsütme degil salgin var sanirim

gününüz aydın olsun canlarım
misafirim gitti bende çamaşır işine giriştim
dün gece ayaklarımın ağrısından uyuyamadım bugünü güya kendime dinlenme günü yapacaktım ama nerde

dünki menümü yazayım
sabah
yeşil çay
2 küçük dilim tb ekmeği
2 dilim salam

öğle
yemeklerin tadına tuzuna baktım birer kaşık o yüzden yemek yemedim

arada kahve içtim

akşam
bir kepçe mercimek çorbası
2 kaşık havuç tarator
2 kaşık haydari
2 kaşık amerikan salatası
3 tane hasanpaşa köfte (bunuda yaptım duramadım pilavın yanına )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…