sağolun kızlar hoşbulduk, bebiş henüz 10 hafta 5 günlük :) temmuzda bulaşacağız inşallah her ne kadar böyle bir fikre henüz alışamamış olsam da yolda davetsiz misafirim
gene sessiz sakin buralar bugünkü mönümüde yazayım
kahvaltı yok sabah geç kalktım canımda istemedi sonra kaynanam öğlen yemeyine çağırdı patates kjöfte kızartmış
öğlen :
4 adet köfte
kk kaşar
2çatal tahin helva
çay
akşam:
1tabak karnıbahar yemeği
dizi izlerken bide meyva tabağı yerim heralde kızlar çoğunuzun mönüsünde meyva göremiyorum yemiyomusunuz benmi farketmiyorum biz çok meyva tüketiyoruz haftada rahat 6-7 kilo meyva yiyoruz eşim oğlan bayılıyolar haliyle bende meyva yemediğim gün kendimi kötü hissediyorum tabi ben daha ölçülü yemeye özen gösteriyorum onlara nazaran
afiyet olsun canımm
bende yeni kalktım sofradan taze fasulye bulgur pilavı yoğurt bide makarna vardı tıryıkladım az şundan az bundan derken ölçü kaçtı heralde
bizde severiz ailecek meyveyi sizin kadar çok yemesekte.. akşam yemeğini erken yemişsek eğer o günlerde yeriz meyveyi..
Maşallah canım,çok güzel kalori yakmışsın.Bir de canlarım geçen yıl duymuştum bir uzmandan,hızından çok süresi önemli imiş sporun.Vücut 20 dakikadan sonra yağ yakmaya başlıyormuş çünkü.Yani çok hızlı yarım saattense,çok yavaş 1 saat çok daha fazla kalori yaktırıyor,o yüzden süresi de çok iyi canım,harikadün akşam öğlen fazla kaçırdığım için yemek yemedim sofraya oturdum yinede çocuğa yemek yedirmek için..
sonra yürüyüş yaptımm yazalım demiştik kızlarla onu belirteyimm.. 50 dakika yürüyüş 4.75 km 360 kalori harcamışımm.. akşam yazayım dedim ama yorgunluktan bi de vakitte geç olmuştu yazamadımm... şimdi kalkıyımda evişlerine dalayımm oğlan uykudayken...
Yarım akşam müsaitseniz size yemeğe gelicemselamlar canlarım geçmiş yapamıyorum artık yarın bol bol yazarım
erkenden kalktım salonumu temizledim kahvaltımı ettim şimci bi sigara kahve arası verdim
menümü yazayım bi kızlar bakın bakalım
mercime çorbası
tavuklu milföy
etli orman kebabı
pilav
acaba hasanpaşada yapsammı kararsız kaldım :26:
pilav
ortaya azar azar havuçlu tarator
kırmızı lahana yoğurtlu
haydari
turşu
dilber dudağı
nasıl sizce kızlar
Harikasın canım.Fazla çıkman çok doğal sporun sabahında,çünkü kasların şişiyor canım,böyle devam edersen cumaya müthiş atarsınbende dün akşam 55 dk yürüdüm 240 kalori yaktım genelde hızlı tempo 5 5.5 arası
yürüyüşü yapıp yattım ama resmen ayaklarımdaki tüm damarlar atıyodu hala
birde sabah kalktım tartıldım 67.4 geldim şaka gibi
herhalde uzun zamandır düzenli yürümüyodum ondna kaynaklandı ama yılmıycam elmi yaman benmi yaman
Geçmiş olsun canım,Allah şifa versingünaydin kizlar.,tekrardan hosbuldum diyorum
ben bi kac gündür rahatsizdim karin agrim vardi dün iyiydim gecti derken gece yine basladi
Canım hem emzirme,hem de diyet vitamin ihtiyacını arttırıyor.Ben diyete başladığımdan beri takviye olarak suda eriyen magnezyum ve çinko tabletlerden kullanıyorum.Bi doktora danış istersen,emzirmede sorun yaratmazsa gücünü toplarsın.kızlar ben çok halisizim yagenel olarak elim kolumu kaldırasım bile gelmiyor..kızım 6.5aylık ve emziriyorum sizin de böyle oluyormuydu emzirirken..gece sık sık uyanıp gündüz dinlenmeminde etkisi vardır mutlaka ama kan değerlerim falan mı düştü bilmiyorum ki?bazen böyle kemiklerim zonkluyor..kan değerlerime kalsiyumuma baktırsam iyi olucak snırım.
Gider canım gider,kiraz sapını ihmal etmeyok canım ikimizdik zaten topikte bende şuan 1kilo artıdayım şişim vc sorunum var şuan cumaya gitse bari
Ben meyvesiz yaşayamayan bir insanım ama canım,2 ay daha meyvesizim diyetimde yasak ne yazık ki :2:gene sessiz sakin buralar bugünkü mönümüde yazayım
kahvaltı yok sabah geç kalktım canımda istemedi sonra kaynanam öğlen yemeyine çağırdı patates kjöfte kızartmış
öğlen :
4 adet köfte
kk kaşar
2çatal tahin helva
çay
akşam:
1tabak karnıbahar yemeği
dizi izlerken bide meyva tabağı yerim heralde kızlar çoğunuzun mönüsünde meyva göremiyorum yemiyomusunuz benmi farketmiyorum biz çok meyva tüketiyoruz haftada rahat 6-7 kilo meyva yiyoruz eşim oğlan bayılıyolar haliyle bende meyva yemediğim gün kendimi kötü hissediyorum tabi ben daha ölçülü yemeye özen gösteriyorum onlara nazaran
Erkekler doğuştan şanslı kilo konusundaafiyet olsun canım bulgur pilavı tamamda makarna ne işyaa benim eşim herakşam düzenli enaz 3 çeşit meyvayı yer tek seferde bizim pazar salı günleri ve hafta sonu bitmiş olur gider bide marketten alır bende evlendiğimden beri her akşam düzenli yiyorum eşim yüzünden gerçi odaha devamında fındık fıstık nebulursa yerde ben ona uymuyorum yoksa şimdiye ben 200 kilo olurdum kendi kilo almıyoya benide almaz sanıyo tabi buduruma bide gıcık oluyorumki sorma
Sanki bir anda 80 kg mışım gibi bir görünüm gibi,ben mi yanılıyorum kesim mi fora acaba :44:Canlarım l---ngo'da elbiseler 12-16-20 TL civarında bakarsanız,birçoğunda da 48 bedene kadar beden var.Ben de bir elbise almıştım ama sanırım kesimi hoşuma gitmedi.Yani ekranda beğendiğim elbise mankenin üzerinde başka bir model gibiydi.Eklesem fikirlerinizi alsam çok sevinirim,çünkü eğer kesimi beni daha kilolu gösterirse yarın giymeyi düşünmüyorum,normal derseniz yarın giyicem canlarım,nedense birkaç kilo eklemiş gibi geldi yanılıyor muyum acaba :26:
Eki Görüntüle 315467 Eki Görüntüle 315468 Eki Görüntüle 315469
Canlarım l---ngo'da elbiseler 12-16-20 TL civarında bakarsanız,birçoğunda da 48 bedene kadar beden var.Ben de bir elbise almıştım ama sanırım kesimi hoşuma gitmedi.Yani ekranda beğendiğim elbise mankenin üzerinde başka bir model gibiydi.Eklesem fikirlerinizi alsam çok sevinirim,çünkü eğer kesimi beni daha kilolu gösterirse yarın giymeyi düşünmüyorum,normal derseniz yarın giyicem canlarım,nedense birkaç kilo eklemiş gibi geldi yanılıyor muyum acaba :26:
Sağol canım benim,var bi gariplik de biraz oynatıyım bari terziye.canım elbise gayet hoş ama bel bölgesine hafif pens attırbilrsin biraz daha kıvrımlı inmesini..bel oyuntunun çıkmasını istiyorsan..kemerini de elindeki kemerlerden biraz daha gösterişli kalın takabilirsin:)güle güle giy..
Ben de beğenemedim,bi aksaklık var ama ne olduğunu anlayamıyorum :26:iyi aksamlar kizlar,
nevcim ben elbiseyi pek begenemedim canim:26:
Sağol canım benim,var bi gariplik de biraz oynatıyım bari terziye.
Ben de beğenemedim,bi aksaklık var ama ne olduğunu anlayamıyorum :26:
çok teşekkürler canımmmmtebrik ederim canımm....harika görünüyorsunn... bi arkadaş demişti ona katılıyorum sıkılaşmışsın epeyce..
afiyet olsun saphıram....
günaydınnnn...
günaydınn sana da şekerrr....
canım bende orman kebabı güzel,başka ana yemeğe gerek yok ama zeytinyağlı ekleyebilirsin,tabi istersen.İmam bayıldı,barbunya,t.fasulye vs..selamlar canlarım geçmiş yapamıyorum artık yarın bol bol yazarım
erkenden kalktım salonumu temizledim kahvaltımı ettim şimci bi sigara kahve arası verdim
menümü yazayım bi kızlar bakın bakalım
mercime çorbası
tavuklu milföy
etli orman kebabı
pilav
acaba hasanpaşada yapsammı kararsız kaldım :26:
pilav
ortaya azar azar havuçlu tarator
kırmızı lahana yoğurtlu
haydari
turşu
dilber dudağı
nasıl sizce kızlar
yok ayol o kadar da değilsaphırım harikasın bacım
bir 10 daha verdinmi mankenliğe adaysın hayatım
geçmiş olsun canım hayırdır üşütmen filan mı vargünaydin kizlar.,tekrardan hosbuldum diyorum
ben bi kac gündür rahatsizdim karin agrim vardi dün iyiydim gecti derken gece yine basladi
gerçekten mii ya valla o kadar mutlu oldum ki tepkilerinizleSAPHİRA cım maaşşallah cnmçok fark var..bir anda sönmüşsün sanki dimi:)kilondan 10 kilo aşağı gibi duruyorsun...hem küçük kızın var hem çok aktifsin..günler felan sürekli:) hem de çok bakımlısın maaşallah:)
saphirim röflenin tonunu da çok beğendim ben,çok yumuşak bebek sarısı olmuş..benimde en yakın zamanda röflemi yeniletmem gerek..baya bi uzadı kesimde lazım,10 bin bakımı lazım bana acil ama kızımdan sat olarak o kadar ayrılamıorum emdiği için..ama saçımı boyatsam kendimi daha iyi hissedicem
canım çok normal bişey ama karatay çok sağlıklı ve kuvvetli besleniyorz.Tam da emzziklilere göre diye düşünüyorum.Bol bol protein,bol bol süt.az mı yiyorsun acaba ya da çok az yağ kullanıyor olabilir misin.menülerini görmüyorum ne zamandır.kahvaltıda 2 yumurta yiyorsan 3 e çıkar,pastırma ekle,kuru meyve ekle.kuru yemişini 1 çay bardağı değil 1.5 çay bardağı ye.kuvvetli bir kahvaltı yap.Yine de halsizlik olur mu bilemiyorum:26:kızlar ben çok halisizim yagenel olarak elim kolumu kaldırasım bile gelmiyor..kızım 6.5aylık ve emziriyorum sizin de böyle oluyormuydu emzirirken..gece sık sık uyanıp gündüz dinlenmeminde etkisi vardır mutlaka ama kan değerlerim falan mı düştü bilmiyorum ki?bazen böyle kemiklerim zonkluyor..kan değerlerime kalsiyumuma baktırsam iyi olucak snırım.
afiyet olsun canım..canım meyve çok şekerlidir ve insanı acıktırır.Çok meyve yemek iyi bir şey değil,şeker hastalığına davetiye.ben kahvaltıda 1 ad. yiyorum canım isterse veya öğlen yemeği olarak 2 meyve yiyorumgene sessiz sakin buralar bugünkü mönümüde yazayım
öğlen :
4 adet köfte
kk kaşar
2çatal tahin helva
çay
akşam:
1tabak karnıbahar yemeği
aa pek merak ettim ben de bakayım alırım belkii tam yılbaşı öncesiCanlarım l---ngo'da elbiseler 12-16-20 TL civarında bakarsanız,birçoğunda da 48 bedene kadar beden var.Ben de bir elbise almıştım ama sanırım kesimi hoşuma gitmedi.Yani ekranda beğendiğim elbise mankenin üzerinde başka bir model gibiydi.Eklesem fikirlerinizi alsam çok sevinirim,çünkü eğer kesimi beni daha kilolu gösterirse yarın giymeyi düşünmüyorum,normal derseniz yarın giyicem canlarım,nedense birkaç kilo eklemiş gibi geldi yanılıyor muyum acaba :26:
evet öyle de denebilirSanki bir anda 80 kg mışım gibi bir görünüm gibi,ben mi yanılıyorum kesim mi fora acaba :44:
canım pekmez kilo vermeni engeller,hem çok acıktırır ama sen bilirsin yineslm arkadaşlar dısardaydım ancak geldim eve,takım durgunmuş bugün...hepimiz yogunmuşuz:)yarın dr a gidicem kızlar demir hapı başlarız sanırım..kendim de kilo vermemi belki olumsuz etkiler ama günde 3 kere keçi boynuzu pekmezi içeyim diyorum...
canım elbise gayet hoş ama bel bölgesine hafif pens attırbilrsin biraz daha kıvrımlı inmesini..bel oyuntunun çıkmasını istiyorsan..kemerini de elindeki kemerlerden biraz daha gösterişli kalın takabilirsin:)güle güle giy..
yaa çocuklar yesin diye öğlen makarna yaptımdı unutmuşum akşamda yemeğin yanına bulgur pilavı yapmışım farkettim ama biraz geç oldu :26:afiyet olsun canım bulgur pilavı tamamda makarna ne işyaa benim eşim herakşam düzenli enaz 3 çeşit meyvayı yer tek seferde bizim pazar salı günleri ve hafta sonu bitmiş olur gider bide marketten alır bende evlendiğimden beri her akşam düzenli yiyorum eşim yüzünden gerçi odaha devamında fındık fıstık nebulursa yerde ben ona uymuyorum yoksa şimdiye ben 200 kilo olurdum kendi kilo almıyoya benide almaz sanıyo tabi buduruma bide gıcık oluyorumki sorma
teşekkürler bitanem umarım faydası olurr....Maşallah canım,çok güzel kalori yakmışsın.Bir de canlarım geçen yıl duymuştum bir uzmandan,hızından çok süresi önemli imiş sporun.Vücut 20 dakikadan sonra yağ yakmaya başlıyormuş çünkü.Yani çok hızlı yarım saattense,çok yavaş 1 saat çok daha fazla kalori yaktırıyor,o yüzden süresi de çok iyi canım,harika
bende pek anlamam ama modeli güzel.. evet dediğin gibi üzerinde iyi durmamış ama çok ta kötü değil...internetten alınca böyle oluyor demek ki...Canlarım l---ngo'da elbiseler 12-16-20 TL civarında bakarsanız,birçoğunda da 48 bedene kadar beden var.Ben de bir elbise almıştım ama sanırım kesimi hoşuma gitmedi.Yani ekranda beğendiğim elbise mankenin üzerinde başka bir model gibiydi.Eklesem fikirlerinizi alsam çok sevinirim,çünkü eğer kesimi beni daha kilolu gösterirse yarın giymeyi düşünmüyorum,normal derseniz yarın giyicem canlarım,nedense birkaç kilo eklemiş gibi geldi yanılıyor muyum acaba :26:
geçmiş olsun canımm... doktoruna sorarsın ilaç yeterli mi pekmeze gerek varmı diye...slm arkadaşlar dısardaydım ancak geldim eve,takım durgunmuş bugün...hepimiz yogunmuşuz:)yarın dr a gidicem kızlar demir hapı başlarız sanırım..kendim de kilo vermemi belki olumsuz etkiler ama günde 3 kere keçi boynuzu pekmezi içeyim diyorum...
katılıyorumm...canım elbise gayet hoş ama bel bölgesine hafif pens attırbilrsin biraz daha kıvrımlı inmesini..bel oyuntunun çıkmasını istiyorsan..kemerini de elindeki kemerlerden biraz daha gösterişli kalın takabilirsin:)güle güle giy..
menüm:
1. öğün:
500 ml su
2 yumurtalı az sucuklu, sahanda yumurta
2 kk (60 gr) peynir
8-9 ad. zeytin
1 çay bardağı (25 gr) ceviz
3 ad. kuru kayısı
1 fincan kayısılı form çay
500 ml su
2. öğün:
2 kase şehriyeli tarhana çorbası (ilk kez şehriyeli yaptım,teyzemin önerisi üzerine hakikaten dediği kadar varmış,çok güzel oluyor,deneyin kızlar)
½ kase yoğurt
500 ml su
3. öğün:
1 kase şehriyeli tarhana
balık
roka
salata
2 kk fıstıklı helva
500 ml. su
çok teşekkürler canımmmm
canım bende orman kebabı güzel,başka ana yemeğe gerek yok ama zeytinyağlı ekleyebilirsin,tabi istersen.İmam bayıldı,barbunya,t.fasulye vs..
yok ayol o kadar da değilçok teşekkür ederim canımmmm
geçmiş olsun canım hayırdır üşütmen filan mı var
gerçekten mii ya valla o kadar mutlu oldum ki tepkilerinizlegüzel iltifatların için ayrıca teşekkür ederim hayatım açık sarı seviyorum röflemi aslında yıllardır röfle yaptırırım en çok beğendiğim bu renk oldu canım ben emzirme döneminde bir yakınımı eve çağırıyordum,kuaför yakındı (eski evde),aşağıya yanıma getirirdi hemen,sonra yine eve çıkarlardı.boya kokusunda tutmak istemiyordum kuzumu,iyi değil.sen de öyle bir yöntem uygulayabilirsin.önemli olan evine yakın bir kuaför olsun
canım çok normal bişey ama karatay çok sağlıklı ve kuvvetli besleniyorz.Tam da emzziklilere göre diye düşünüyorum.Bol bol protein,bol bol süt.az mı yiyorsun acaba ya da çok az yağ kullanıyor olabilir misin.menülerini görmüyorum ne zamandır.kahvaltıda 2 yumurta yiyorsan 3 e çıkar,pastırma ekle,kuru meyve ekle.kuru yemişini 1 çay bardağı değil 1.5 çay bardağı ye.kuvvetli bir kahvaltı yap.Yine de halsizlik olur mu bilemiyorum:26:
afiyet olsun canım..canım meyve çok şekerlidir ve insanı acıktırır.Çok meyve yemek iyi bir şey değil,şeker hastalığına davetiye.ben kahvaltıda 1 ad. yiyorum canım isterse veya öğlen yemeği olarak 2 meyve yiyorum
aa pek merak ettim ben de bakayım alırım belkii tam yılbaşı öncesi
canım ben elbisenin modelini beğendim aslında ama dediğin gibi durması gerektiği durmamış.bel kısmı sanki oturmalıymış.Yani elbise arada kalmış.ne bele oturmuş,ne robadan olmuş.sana bedeni büyük gibi duruyor
evet öyle de denebilir
canım pekmez kilo vermeni engeller,hem çok acıktırır ama sen bilirsin yine
evet katılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?