Maşallah canım,çok güzel kalori yakmışsın.Bir de canlarım geçen yıl duymuştum bir uzmandan,hızından çok süresi önemli imiş sporun.Vücut 20 dakikadan sonra yağ yakmaya başlıyormuş çünkü.Yani çok hızlı yarım saattense,çok yavaş 1 saat çok daha fazla kalori yaktırıyor,o yüzden süresi de çok iyi canım,harika
Yarım akşam müsaitseniz size yemeğe gelicem
Harikasın canım.Fazla çıkman çok doğal sporun sabahında,çünkü kasların şişiyor canım,böyle devam edersen cumaya müthiş atarsın
Geçmiş olsun canım,Allah şifa versin
Canım hem emzirme,hem de diyet vitamin ihtiyacını arttırıyor.Ben diyete başladığımdan beri takviye olarak suda eriyen magnezyum ve çinko tabletlerden kullanıyorum.Bi doktora danış istersen,emzirmede sorun yaratmazsa gücünü toplarsın.
Gider canım gider,kiraz sapını ihmal etme
Ben meyvesiz yaşayamayan bir insanım ama canım,2 ay daha meyvesizim diyetimde yasak ne yazık ki :2:
Erkekler doğuştan şanslı kilo konusunda
Maşallah canım,çok güzel kalori yakmışsın.Bir de canlarım geçen yıl duymuştum bir uzmandan,hızından çok süresi önemli imiş sporun.Vücut 20 dakikadan sonra yağ yakmaya başlıyormuş çünkü.Yani çok hızlı yarım saattense,çok yavaş 1 saat çok daha fazla kalori yaktırıyor,o yüzden süresi de çok iyi canım,harika
Yarım akşam müsaitseniz size yemeğe gelicem
Harikasın canım.Fazla çıkman çok doğal sporun sabahında,çünkü kasların şişiyor canım,böyle devam edersen cumaya müthiş atarsın
Geçmiş olsun canım,Allah şifa versin
Canım hem emzirme,hem de diyet vitamin ihtiyacını arttırıyor.Ben diyete başladığımdan beri takviye olarak suda eriyen magnezyum ve çinko tabletlerden kullanıyorum.Bi doktora danış istersen,emzirmede sorun yaratmazsa gücünü toplarsın.
Gider canım gider,kiraz sapını ihmal etme
Ben meyvesiz yaşayamayan bir insanım ama canım,2 ay daha meyvesizim diyetimde yasak ne yazık ki :2:
Erkekler doğuştan şanslı kilo konusunda
Sanki bir anda 80 kg mışım gibi bir görünüm gibi,ben mi yanılıyorum kesim mi fora acaba :44:
günaydınn güzellerr....
gününüz aydın olsun canlarım
misafirim gitti bende çamaşır işine giriştim
dün gece ayaklarımın ağrısından uyuyamadım bugünü güya kendime dinlenme günü yapacaktım ama nerde
ayyy negüzell yaa hamilelik güzel hele birazda büyüsün karnın hareketlenmeler başlasın bak nasıl alışıyosun bu muhteşem duyguyaa Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etrsin inşallahh
oooo daha pek minikmiş bebişş yaaa.... rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Sağol canım benim,var bi gariplik de biraz oynatıyım bari terziye.
Ben de beğenemedim,bi aksaklık var ama ne olduğunu anlayamıyorum :26:
evet kesinliklikle alsalarda farketmiyo 10 dk çalışmayla kasa çeviriyolar
evet canım elbise üstüne oturmamış sanki sana bir beden büyuük duruyo bel kısmını iyce darlttır tam sarsın vücudunu hatların biraz daha belli olsun bel oyuntun falan bide kemer göğüs altında durunca bana hamile elbisesini hatırlatıyo yaa genişçe bi kemer olcak yada daha belde dursa daha iyi olur gibi gibi
günaydınj güzelll
bitmez bu işler bitmez bende dünden beri çamaşır kurutmaya çalışıyorum peteklere atıp atıp kuruttum kuruyanı aldım katladım falan saçma sapan bişey oldu onlar kuruyana kadar yeni kirliler çıktı ayy nasıl sinir oluyorummm
hiç sorma kışın çamaşır kuturmak tam bir eziyet
bende evimin girişi var peteğin yanına koyuyorum çamaşır askılığını öyle kurutuyorum dün misafir var diye balkona astım sabah kalktım içeri aldım birde yeni yıkananlar evin içi çamaşırhane misali oldu
bide kışın çamaşırlar kalın oluyo eşorfman kazak felan hemen doluyo makine 7 kg luk ama bana yetmiyo
günaydın güzeller bugün içimde bi sıkıntıyla uyandım erkenden uyuyamadımda yatakta öyle yattım kayra uyandı kapasana gözünü erken değilmi daha dio onunla oyalandık birazda ama yataktan hiç çıkmak istemedim ama uyumakta istemedim bilmiyorum böyle saçma sapan bi başladım güne bide buaralar çok gerginim ben herşeye çok çabuk sinirleniyorum kimse bana dokunsun istemyorum eşimde farketmi,ş oğlanla boğuşuyolardı bana sardılar kızdım bi rahat verin die eşimde neden böyle yapıyosun şakalaşıyoduk sende katıl istedim dedi istemiyorum ya bana bi ilişmeyin rahat verin die çemkirdim sustu osaatten sonrada yanıma oturmadı bile zannedersem kırdım onu sabahta bişey demeden gitti akşamdan beri bi soğukluk var aramızda sebebi benimde bunu engelleyemiyorum kafam sürekli dolu sanki holding işletiyorum sürekli bişeyler düşünüyorum biraz sakin olmam lazım ama beceremiyorum
teşekkür ederim kızlar geçsin artık günler, iştahım da çok açık şimdiden sıkıldım ben gelsin bebiş de eski moduma döneyim.
canım bence elbisenin sorunu belini ortaya çıkarmaması bir de kalın bir kemerle dene istersen, fotolarda üstüne büyük gibi duruyor dolayısıyla olduğundan daha fazla kilolu gösteriyor
kızlar nasılsınız, herkese günaydın? akşam benim bacaklarımda bir kaşıntı oldu ve güneş alerjisi gibi kabardı bir kaç gündür böyle şeyler yaşıyorum sonra eşim ben yatarken webden bakmış hamilelikte oluyormuş böyle kaşıntılar, önceden doğum yapmış olanınız varsa sizlerde de oldu mu? ne kadar devam eder acaba uyuz gibiyim yaaa
canım genel bir yorgunluk vardır belki üzerinde, ondan böyle olmuştur havalar da değiiyor ya insanın psikolojisini çok etkiliyor, arada olur böyle şeyler sıkma canını bence. bugünü kendine ayır imkanın varsa içinden ne geliyorsa onu yap, sahile git mesela deniz kenarında bir kafede çay, kahve+ kitap yap ruhun dinlensin veya alışveriş yap, kuaföre git ne biliyim işte içinden ne geliyorsa onu yap ki için açılsın canım...
günaydın güzeller bugün içimde bi sıkıntıyla uyandım erkenden uyuyamadımda yatakta öyle yattım kayra uyandı kapasana gözünü erken değilmi daha dio onunla oyalandık birazda ama yataktan hiç çıkmak istemedim ama uyumakta istemedim bilmiyorum böyle saçma sapan bi başladım güne bide buaralar çok gerginim ben herşeye çok çabuk sinirleniyorum kimse bana dokunsun istemyorum eşimde farketmi,ş oğlanla boğuşuyolardı bana sardılar kızdım bi rahat verin die eşimde neden böyle yapıyosun şakalaşıyoduk sende katıl istedim dedi istemiyorum ya bana bi ilişmeyin rahat verin die çemkirdim sustu osaatten sonrada yanıma oturmadı bile zannedersem kırdım onu sabahta bişey demeden gitti akşamdan beri bi soğukluk var aramızda sebebi benimde bunu engelleyemiyorum kafam sürekli dolu sanki holding işletiyorum sürekli bişeyler düşünüyorum biraz sakin olmam lazım ama beceremiyorum
sorma benimkide 7 kilo ama yetmiyo arkada kapalı bi balkonum var orayı çamaşırlığa çevirdim ama 3 günde anca kuruyo daraldım sigara içemiyorum orda dün bi kısmını peteklere atim dedim öyle öyle kurudular bende önceden çamaşırlığı dayıyodum peteğin önüne öyle kurutuyodum ama kayra şimdi hepsini alıyo sağa sola fırlatıyo olmuyo oyüzden
canım hamilelik alerjisi olabilir benim arkadaşım olmuştu ve doğuma kadar kaşınmaktan yırtardı bacaklarını bence bi cildiyeye görün bide hamilelikte cilt biraz kuruyo nemlendiri eksik etme ama en doğal olanından hamilelikte oluyo bazen
bilmiyorumki aslında buaralar sık sık alışveriş falan yaptımda evde durmadımda ama gerginim aslında bayadır belkide böyleyim onuda bilmiyorum ben yapı gereğide zaten çok sakin biri değilimdir ani atkalrım olur çabuk sinirlnirim sonra sakinleşirim şimdi sinirlenmiyorum ama gerginlik hatta başkalarınında hisstettiği bi gerginliğim var az çok sebebini biliyorum ben ama şuanda aniden çözümleyebileceğim şeyler değil budurumu kabullenmeyi öğrenmeliyim galiba
bazı şeylerin birikimi sonucu saçma sapan şeylerde sinirleniyoruz hatta ben çoğu zaman tabir caizse çığırırım
fırsat bulursan biraz kitap oku acayip kafa dağıtır tak kulaklığı müzik dinle
bana en iyi gelen şeylerden bi kaçı bunlar :)
hee saçımla başımla oynamak makyaj yapmak değişik tarifler denemekte acayip relax yapar kafa dağıtır bende
hatta sinirlerim çok bozuksa dip köşe girerim eve
birde duşun altına gir 10 15 dk suyun altında dur hareket etmeden süper iyi geliyo
koşın sigara içmekte eziyet yaw
ben mutfagımın peteğini yakmıyorum sırf orda sigara içiliyo cam sürekli açık diye dona dona sigara içiyoz
evet dr.a gitmeyi düşündüm ama dr. krem ilaç falan veriyormuş onlar da fayda etmiyormuş yorumlara göre, akşam eşim acı badem sütü sürdü bacaklarıma o iyi geldi gitti kaşıntısı, doğal bişey sonuçta zararlı değildir herhalde. nemlendirici sürmedim bir haftadır bu akşam süreyim barii
bebişin kaç yaşında canım? ben de ani sinirlenen biriyim normalde ama bu hamilelik beni acayip sakin ve anlayışlı bir yaptı eşim ağzı açık beni izliyor
canım sen bi görün doktora her ihtimale karşı sonrasında bazen azabiliyor daha kuvvetli ilaçlar kullanmak zorunda kalbiliyosun emzirme başlıcak kullanamıcan bendede hamilelikte bikaçtane sivilce çıktı önemsemedim doğumdan çıktığımda yüzüme bakılmıyodu doktorum oğlum 3 ayşlıktı emzirmeyi bırakmalısın bu ilaqçları kullanmak için dedi 2 yıl bekledim sivilceli belki enbaşından önlem alsaydım yüzüm kudurmazdı öyle
benim oğluşum mayısta 3 yaşı doluyo hamilelik öyle ya ağlamaktan sinirlenmeye vakit bulamazdım ben kardeşim dalga geçerdi beni ağlarken gören çok az insan vardır kardeşimde dahil kolay kolay ağlamzdım ben hamileyken böyle muhallebi kıvamında geziyodum reklamalara bile ağlardım sakin huzurlu mahalle yanıyo deseler su dökün geçer derdim dünya umrum değildi valla
teşekkürler canımafiyet olsun....
dünki menümü yazayım
sabah
yeşil çay
2 küçük dilim tb ekmeği
2 dilim salam
öğle
yemeklerin tadına tuzuna baktım birer kaşık o yüzden yemek yemedim
arada kahve içtim
akşam
bir kepçe mercimek çorbası
2 kaşık havuç tarator
2 kaşık haydari
2 kaşık amerikan salatası
3 tane hasanpaşa köfte (bunuda yaptım duramadım pilavın yanına)
Kızlar yılbaşı menüleriniz nasıl?ben nedense pek kararsızım bu yıl :26: yazın da bana fikir olsun
yılbaşından sonra gideyim bari canım doğru söylüyorsun erken önlem almakta fayda var.
maşallah oğluşuna, ben de aynen öyleyim işte :)
Selam kızlar
regl olmak üzereyim ve büyük ihtimalle yılbaşını rel olarak geçireceğim.Yine çok su tutmuşum.Tartım bugn uçmuştu resmen.Yarın bir pirinç yapayım diyorum.Eşime de kiraz sapı siparişi verdim,unutmazsa akşama alıp gelir,ondan da içerim.inşallah etkili olur
Kızlar yılbaşı menüleriniz nasıl?ben nedense pek kararsızım bu yıl :26: yazın da bana fikir olsun
Selam kızlar
regl olmak üzereyim ve büyük ihtimalle yılbaşını rel olarak geçireceğim.Yine çok su tutmuşum.Tartım bugn uçmuştu resmen.Yarın bir pirinç yapayım diyorum.Eşime de kiraz sapı siparişi verdim,unutmazsa akşama alıp gelir,ondan da içerim.inşallah etkili olur
genel anlamda bendede etkili oluyo onlarda şimdi kesmiyo çünkü budurumu bastıramıyorum bugün biraz sağa sola takılıyım ben sonra güzel bi duş alim kocişi arıyım belki becerebilirsem bide özür dilim sevdiği bişeyle yapim bakaim denicez bişeyler sağolun kızlar yaa destekleriniz için
sigara tam kabus valla şimdi bide kayra öksürüyoya kaçarak içiyorum ondan bitarafım donuyo valla ben ençok pc başında seviyorum içmeyi ama kayradan fırsat kalmıyo mecbur balkon
canım sen bi görün doktora her ihtimale karşı sonrasında bazen azabiliyor daha kuvvetli ilaçlar kullanmak zorunda kalbiliyosun emzirme başlıcak kullanamıcan bendede hamilelikte bikaçtane sivilce çıktı önemsemedim doğumdan çıktığımda yüzüme bakılmıyodu doktorum oğlum 3 ayşlıktı emzirmeyi bırakmalısın bu ilaqçları kullanmak için dedi 2 yıl bekledim sivilceli belki enbaşından önlem alsaydım yüzüm kudurmazdı öyle
benim oğluşum mayısta 3 yaşı doluyo hamilelik öyle ya ağlamaktan sinirlenmeye vakit bulamazdım ben kardeşim dalga geçerdi beni ağlarken gören çok az insan vardır kardeşimde dahil kolay kolay ağlamzdım ben hamileyken böyle muhallebi kıvamında geziyodum reklamalara bile ağlardım sakin huzurlu mahalle yanıyo deseler su dökün geçer derdim dünya umrum değildi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?