Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

buyur gel hayatım dünki yemeklerin çoğundan var
sen gel yeterki ben sana bi 10 çeşit daha yaparım büyük bir sevgi ve zevkle

inşlh spordandır canım
zaten yarın sırf yoğurt yemeyi düşünüyorum bakalım

evet kesinliklikle alsalarda farketmiyo 10 dk çalışmayla kasa çeviriyolar

Sanki bir anda 80 kg mışım gibi bir görünüm gibi,ben mi yanılıyorum kesim mi fora acaba :44:

evet canım elbise üstüne oturmamış sanki sana bir beden büyuük duruyo bel kısmını iyce darlttır tam sarsın vücudunu hatların biraz daha belli olsun bel oyuntun falan bide kemer göğüs altında durunca bana hamile elbisesini hatırlatıyo yaa genişçe bi kemer olcak yada daha belde dursa daha iyi olur gibi gibi

günaydınn güzellerr....

günaydınj güzelll

gününüz aydın olsun canlarım
misafirim gitti bende çamaşır işine giriştim
dün gece ayaklarımın ağrısından uyuyamadım bugünü güya kendime dinlenme günü yapacaktım ama nerde

bitmez bu işler bitmez bende dünden beri çamaşır kurutmaya çalışıyorum peteklere atıp atıp kuruttum kuruyanı aldım katladım falan saçma sapan bişey oldu onlar kuruyana kadar yeni kirliler çıktı ayy nasıl sinir oluyorummm

ayyy negüzell yaa hamilelik güzel hele birazda büyüsün karnın hareketlenmeler başlasın bak nasıl alışıyosun bu muhteşem duyguyaa Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etrsin inşallahh

oooo daha pek minikmiş bebişş yaaa.... rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

teşekkür ederim kızlar geçsin artık günler, iştahım da çok açık şimdiden sıkıldım ben gelsin bebiş de eski moduma döneyim.

Sağol canım benim,var bi gariplik de biraz oynatıyım bari terziye.

Ben de beğenemedim,bi aksaklık var ama ne olduğunu anlayamıyorum :26:

canım bence elbisenin sorunu belini ortaya çıkarmaması bir de kalın bir kemerle dene istersen, fotolarda üstüne büyük gibi duruyor dolayısıyla olduğundan daha fazla kilolu gösteriyor

kızlar nasılsınız, herkese günaydın? akşam benim bacaklarımda bir kaşıntı oldu ve güneş alerjisi gibi kabardı bir kaç gündür böyle şeyler yaşıyorum sonra eşim ben yatarken webden bakmış hamilelikte oluyormuş böyle kaşıntılar, önceden doğum yapmış olanınız varsa sizlerde de oldu mu? ne kadar devam eder acaba uyuz gibiyim yaaa

hiç sorma kışın çamaşır kuturmak tam bir eziyet
bende evimin girişi var peteğin yanına koyuyorum çamaşır askılığını öyle kurutuyorum dün misafir var diye balkona astım sabah kalktım içeri aldım birde yeni yıkananlar evin içi çamaşırhane misali oldu
bide kışın çamaşırlar kalın oluyo eşorfman kazak felan hemen doluyo makine 7 kg luk ama bana yetmiyo

günaydın güzeller bugün içimde bi sıkıntıyla uyandım erkenden uyuyamadımda yatakta öyle yattım kayra uyandı kapasana gözünü erken değilmi daha dio onunla oyalandık birazda ama yataktan hiç çıkmak istemedim ama uyumakta istemedim bilmiyorum böyle saçma sapan bi başladım güne bide buaralar çok gerginim ben herşeye çok çabuk sinirleniyorum kimse bana dokunsun istemyorum eşimde farketmi,ş oğlanla boğuşuyolardı bana sardılar kızdım bi rahat verin die eşimde neden böyle yapıyosun şakalaşıyoduk sende katıl istedim dedi istemiyorum ya bana bi ilişmeyin rahat verin die çemkirdim sustu osaatten sonrada yanıma oturmadı bile zannedersem kırdım onu sabahta bişey demeden gitti akşamdan beri bi soğukluk var aramızda sebebi benimde bunu engelleyemiyorum kafam sürekli dolu sanki holding işletiyorum sürekli bişeyler düşünüyorum biraz sakin olmam lazım ama beceremiyorum

sorma benimkide 7 kilo ama yetmiyo arkada kapalı bi balkonum var orayı çamaşırlığa çevirdim ama 3 günde anca kuruyo daraldım sigara içemiyorum orda dün bi kısmını peteklere atim dedim öyle öyle kurudular bende önceden çamaşırlığı dayıyodum peteğin önüne öyle kurutuyodum ama kayra şimdi hepsini alıyo sağa sola fırlatıyo olmuyo oyüzden

canım genel bir yorgunluk vardır belki üzerinde, ondan böyle olmuştur havalar da değiiyor ya insanın psikolojisini çok etkiliyor, arada olur böyle şeyler sıkma canını bence. bugünü kendine ayır imkanın varsa içinden ne geliyorsa onu yap, sahile git mesela deniz kenarında bir kafede çay, kahve+ kitap yap ruhun dinlensin veya alışveriş yap, kuaföre git ne biliyim işte içinden ne geliyorsa onu yap ki için açılsın canım...

canım hamilelik alerjisi olabilir benim arkadaşım olmuştu ve doğuma kadar kaşınmaktan yırtardı bacaklarını bence bi cildiyeye görün bide hamilelikte cilt biraz kuruyo nemlendiri eksik etme ama en doğal olanından hamilelikte oluyo bazen

bilmiyorumki aslında buaralar sık sık alışveriş falan yaptımda evde durmadımda ama gerginim aslında bayadır belkide böyleyim onuda bilmiyorum ben yapı gereğide zaten çok sakin biri değilimdir ani atkalrım olur çabuk sinirlnirim sonra sakinleşirim şimdi sinirlenmiyorum ama gerginlik hatta başkalarınında hisstettiği bi gerginliğim var az çok sebebini biliyorum ben ama şuanda aniden çözümleyebileceğim şeyler değil budurumu kabullenmeyi öğrenmeliyim galiba

bazı şeylerin birikimi sonucu saçma sapan şeylerde sinirleniyoruz hatta ben çoğu zaman tabir caizse çığırırım
fırsat bulursan biraz kitap oku acayip kafa dağıtır tak kulaklığı müzik dinle
bana en iyi gelen şeylerden bi kaçı bunlar :)
hee saçımla başımla oynamak makyaj yapmak değişik tarifler denemekte acayip relax yapar kafa dağıtır bende
hatta sinirlerim çok bozuksa dip köşe girerim eve
birde duşun altına gir 10 15 dk suyun altında dur hareket etmeden süper iyi geliyo

koşın sigara içmekte eziyet yaw
ben mutfagımın peteğini yakmıyorum sırf orda sigara içiliyo cam sürekli açık diye dona dona sigara içiyoz

evet dr.a gitmeyi düşündüm ama dr. krem ilaç falan veriyormuş onlar da fayda etmiyormuş yorumlara göre, akşam eşim acı badem sütü sürdü bacaklarıma o iyi geldi gitti kaşıntısı, doğal bişey sonuçta zararlı değildir herhalde. nemlendirici sürmedim bir haftadır bu akşam süreyim barii

bebişin kaç yaşında canım? ben de ani sinirlenen biriyim normalde ama bu hamilelik beni acayip sakin ve anlayışlı bir yaptı eşim ağzı açık beni izliyor

genel anlamda bendede etkili oluyo onlarda şimdi kesmiyo çünkü budurumu bastıramıyorum bugün biraz sağa sola takılıyım ben sonra güzel bi duş alim kocişi arıyım belki becerebilirsem bide özür dilim sevdiği bişeyle yapim bakaim denicez bişeyler sağolun kızlar yaa destekleriniz için

sigara tam kabus valla şimdi bide kayra öksürüyoya kaçarak içiyorum ondan bitarafım donuyo valla ben ençok pc başında seviyorum içmeyi ama kayradan fırsat kalmıyo mecbur balkon

canım sen bi görün doktora her ihtimale karşı sonrasında bazen azabiliyor daha kuvvetli ilaçlar kullanmak zorunda kalbiliyosun emzirme başlıcak kullanamıcan bendede hamilelikte bikaçtane sivilce çıktı önemsemedim doğumdan çıktığımda yüzüme bakılmıyodu doktorum oğlum 3 ayşlıktı emzirmeyi bırakmalısın bu ilaqçları kullanmak için dedi 2 yıl bekledim sivilceli belki enbaşından önlem alsaydım yüzüm kudurmazdı öyle

benim oğluşum mayısta 3 yaşı doluyo hamilelik öyle ya ağlamaktan sinirlenmeye vakit bulamazdım ben kardeşim dalga geçerdi beni ağlarken gören çok az insan vardır kardeşimde dahil kolay kolay ağlamzdım ben hamileyken böyle muhallebi kıvamında geziyodum reklamalara bile ağlardım sakin huzurlu mahalle yanıyo deseler su dökün geçer derdim dünya umrum değildi valla

yılbaşından sonra gideyim bari canım doğru söylüyorsun erken önlem almakta fayda var.

maşallah oğluşuna, ben de aynen öyleyim işte :)

afiyet olsun....
teşekkürler canım

afiyet olsun canım

Selam kızlar
regl olmak üzereyim ve büyük ihtimalle yılbaşını rel olarak geçireceğim.Yine çok su tutmuşum.Tartım bugn uçmuştu resmen.Yarın bir pirinç yapayım diyorum.Eşime de kiraz sapı siparişi verdim,unutmazsa akşama alıp gelir,ondan da içerim.inşallah etkili olur

kahvaltı:
500 ml su
1 yumurta+1 yumurta beyazı
1 kk peynir
5 zeytin
1 çay bardağı ceviz
3 kuru kayısı
1 fincan kayısılı form çay

500 ml su

yılbaşından sonra gideyim bari canım doğru söylüyorsun erken önlem almakta fayda var.

maşallah oğluşuna, ben de aynen öyleyim işte :)

bencede canım ihmale gelmiyo bu işler bi ihmal bana nelere mal oldu bi bilsen ufak çaplı bi servet harcadım resmen ve tedavim nerdeyse 3yıl sürdü geçen ramazan bitti ve hala tam anlamıyla geçti denemez ufaktefek izler kaldı ben ergenliğimde bile tek sivilce atmadım pamuk gibiydi yüzüm doğumdan sonra görenler ne oldu böyle dediler en kötüsüde oydu zaten her gören ayyy nasıl kötülemiş yüzün senin nekadar güzeldi cildin derlerdi sanki ben aynaya baktığımda görmüyorum gibi sinir olurdum çoktur ağladığım böyle kalcak die doktorum herseferinde bırak emzirmeyi die tutturyodu ama inat ettim bırakmadım oan oğlum daha önemliydi yüzümden hatta annemler bile zorla kes artık tedavine başla bak ne hale geldin derlerdi bi cildiyeci dediki keşke hamileyken gelseydin çok hafif şeylerle atlatılırdı dedi emzirmedyi bıraktıntan sonra çok ünlü bi ilaç var çok ağır onu verdi 3 ay dayanabildim ağzım burnum yara oldu sinir nöbetleri geçirirdim anlıcan bunları hepsi çok geç kalmış olmamla alakalı

inşallah etkili olur canım yılbaşındada kötü olmuş be regli durumun
Kızlar yılbaşı menüleriniz nasıl?ben nedense pek kararsızım bu yıl :26: yazın da bana fikir olsun

hiç düşünmedim evde olup olmayacağımda belli değil daha annemde yada abimde olabiliriz belki onlara yıkabilirim yani

anam şişen şişene bu haftada
bende kiraz sapı demliycem birazdan birde sistit oldum yine onada iyi gelir dedim
müzminleşti artık bende doktoruma gittiğimde söylüycem en etkili ilaç neyse onu versin artık ayda bir 2 ayda bir bu çileyi çekmekten bıktım
bende yarın sadece yoğurt yerim diyodum ama bugün teyzeme gidicem kalmaya sabah hep beraber kahvaltı ederiz neyse diğer öğünlerde yerim artık

dile canım akşamada şöyle mükellef bir masa hazırla mum ışığı eşliğinde

havada aşkkk kokusu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…