Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar yılbaşı menüleriniz nasıl?ben nedense pek kararsızım bu yıl :26: yazın da bana fikir olsun

kalabalıkmı olacaksınız :26:
çok kalabalık olursanız ona göre bir menü planlarız :)
açık büfe yaparsın kalabalık olunca iyi oluyo

bizde yılbaşı kutlamak gibi bişey yok ama zaten eşim yılbaşı gecesi görevde olacak abimle takılırız annemlere gelin dedim ama biraz zor
belki büyük teyzemde toplaşılır

olmazsa abimle eski günleri yad etmeyi düşünüyoruz cipsleri kuruyemişleri alıp tv karşısına geçicez çocukluğumuzdaki gibi

dile canım akşamada şöyle mükellef bir masa hazırla mum ışığı eşliğinde

havada aşkkk kokusu olsun

mum ışığı hiç tarzım değil yaww ben stadyum gibi apaydınlık olcak heryer ona bayılıyorum mum ışığı şimdilik zor kayrayla hem ben artıkın ondan önce yemek yiyorum onunla sadece oturup masada o yemek yerken ben bitki çayımı içiyorum öyle eşl,ik ediyorum neyse o özür diledi benden bana gerek kalmadışaka tabi bende dilerim bidahi mesajda yalancı tavuk göğsümü muzlu pudingmi yapsam bayılır benimki sütlü tatlılara yada daha yataıcı fikri olan varsa kabulümdür

Son düzenleme:
kızçeler dün milföylü tavuk soteli börek yaptım çok enfes olmuş (ben yemediğim için bilemiyorum tabisi :)
aklınızda bulunsun hem değişik hem lezzetli hem doyurucu

tavuk gögüslerini soteleyip bir kaşık tereyağ koydum sonra kırmızı biberi küçük doğaradım ve havuçları kavurdum
baharatladım kimyon tavuk baharatı karabiber felan

sonra milföyleri elimle biraz açtım sardım fırınladım

Eklentiler

• $28122011247.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 27

bizim gibi bizdede ağbim nekadar kuruyemiş varsa alır kolalar önceden bira falndı ama ikimizde çocuklar olunca olay kolaya döndü açarız tvyi yayılırız karşısına sonuna kadar ağzımız burnumuz kızarırdı kuruyemiş çekirdewk yemekten bide okey oynardık hiçbişeyine

görüntü çok güzel ellerine sağlık canım sen seviyosun bu yemek işlerini anlaşılan

selam kızlar..bugün eşimin işyerindeyim..saat 1 i geçmiş günler ne kadar kısa ,,,bugün kuaföre gidicem kaşlarımı aldırıca...sonra da aile hekimime

aynen bizde öyleyiz işte tabi bu sene rejimdeyiz ya nasıl olur bilemiyorum
sakın kajuyu çok alma dedim şimdiden çünkü alırsan dayanamam bird eo çok yağlı eee boşver o gün rejime diyo
eşim olsa bizde oynardık bayılırım okeye batağa
biz genelde kaybeden ya çay kola felan getirir ya da bardakları mutfaga taşır yani kendi yönüme çeviriyorum herşeyi
görüntü çok güzel ellerine sağlık canım sen seviyosun bu yemek işlerini anlaşılan

evet canım büyük bir zevkle yapıyorum gerçekten değişik tarifler denemek güzel sunumlar yapmak masa hazırlamak ayrı birer zevk benim için
selam kızlar..bugün eşimin işyerindeyim..saat 1 i geçmiş günler ne kadar kısa ,,,bugün kuaföre gidicem kaşlarımı aldırıca...sonra da aile hekimime

ohh hadi bakalım şimdiden güle güle kullan
ben 1,5 aydır almıyorum baya inceltmiştim bir hafta daha bekliycem sonra gidicem bi şekil şemal verdirmeye

ahhh ahhh ben ne kadar su tuttum acaba..aylardır kırmızıyı bekliyorum:)hatırlattıgın iyi oldu ben de alaym çarşıya çıkmışken kiraz sapı,tadını da merak ettim hihihihihi::))

günaydın cnm,regl dönemin mi yaklaşıyor ondan da olabilir...bazen benimde oluyor öyle hiç kimse bana dokunmasın hep susayım..eşime bdırdanayaım falan..

* 25-30 gr tereyağ
* 1 su bardağı un
* 4-5 çorba kaşığı toz şeker
* 2 su bardağı süt
* vanilya

Hazırlanışı: Bir tencerede tereyağ ve un 1-2 dk. kavrulur. Üzerine şeker eklenir, karıştırılır. Azar azar üt eklenerek ve sürekli karıştırarak pişirilir. Oldukça koyu bir muhallebi oluyor. Ocaktan inince vanilya ve 1 kaşık hindistan cevizi eklenir, biraz çırpılır. Oda sıcaklığına geldikten sonra dolapta dinlendirilir. İyice soğuduktan sonra 1 tatlı kaşığı yardımı ile parçalar alınır, el hafif ıslatılarak yuvarlanır. Elinizi çok fazla ıslatmayın, yuvarlaması zor oluyor. Hazırlanan yuvarlaklar hindistan cevizi serpilmiş bir kap içinde sallanarak her tarafının hindistan cevizine bulanması sağlanır. Servis edene kadar buzdolabında bekletilir.

denedim canım güzel hafif oluyo bende çok severim sütlü tatlıları

birde içine istersen ceviz fındık içi koyabilirsin
ben bi keresinde nutellalı bile yapmıştım

ayyyy diyet topiğine bak görende diycek bunlar nasıl diyet yapıyo böyle

kaptancazım görmesin terlikle kovalıycak bizi

neyse canlar ben çıkıyorum kalkıp hazırlanayım sonra teyzeme geçiş yapayım

yarın giremezsem beni izinli say saphıram

yok canım ya regliden değil daraldım heralde evde falan olmaktan

neyseki kaptan izinde ama kendimize yapmıyoruzki caaannııımmmm kocişlere adama nezamandır hiçbişey yapmıyorum bende yerim die neyse o zaten bunu bana bırakmadan hüpletir

hamarat bayanlar siziiii cısssssen başta aysen olmak üzerre bu ne hamaratlık ..beniç hiçbişşy yapasım yokkk

bende çok denerdim kayradan önce pastalar börekler tatlılar oğlan olunca saldım biraz unuttum valla yapmaya yapmaya ama kocalara yapmak lazım hem kafamız dağılır fenamııı

geçmiş olsun canım ya bayağı zorlu süreçler geçirmişsin gerçekten. haklısın ben de ihmal etmeyeyim en iyisi gideyim biran önce dr.a

ellerine sağlık canım, hamarat hanımlar topiği

bak canım şu tarifi yaapbilirsin çok lezzetli oluyo

sultan lokumu

evet bunu ben de yapıyorum çok lezzetli oluyor gerçekten.

selam kızlaaar...sabah kahvaltıya davetliydim..eşimi samsuna yolettim uçakla gidecekti önce bi davaya girmesi gerekiyordu hakim gecikince maalesef uçağı kaçırmış..öğlen otobüsle çıktı yola...fazla kaçamak yapmadan iki ablam ve eniştelerimle dışarda kahvaltı yaptım...evede ancak geldim...

nevim elbiseyi biraz daralt belden kızların dediği gibi daha güzel durur bi de dökümlü kumaşları tercih et sert kumaşlar kilolu durduruyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…