Kızlar yılbaşı menüleriniz nasıl?ben nedense pek kararsızım bu yıl :26: yazın da bana fikir olsun
dile canım akşamada şöyle mükellef bir masa hazırla mum ışığı eşliğinde
havada aşkkk kokusu olsun
kalabalıkmı olacaksınız :26:
çok kalabalık olursanız ona göre bir menü planlarız :)
açık büfe yaparsın kalabalık olunca iyi oluyo
bizde yılbaşı kutlamak gibi bişey yok ama zaten eşim yılbaşı gecesi görevde olacak abimle takılırız annemlere gelin dedim ama biraz zor
belki büyük teyzemde toplaşılır
olmazsa abimle eski günleri yad etmeyi düşünüyoruz cipsleri kuruyemişleri alıp tv karşısına geçicez çocukluğumuzdaki gibi
kızçeler dün milföylü tavuk soteli börek yaptım çok enfes olmuş (ben yemediğim için bilemiyorum tabisi :)
aklınızda bulunsun hem değişik hem lezzetli hem doyurucu
tavuk gögüslerini soteleyip bir kaşık tereyağ koydum sonra kırmızı biberi küçük doğaradım ve havuçları kavurdum
baharatladım kimyon tavuk baharatı karabiber felan
sonra milföyleri elimle biraz açtım sardım fırınladım
bizim gibi bizdede ağbim nekadar kuruyemiş varsa alır kolalar önceden bira falndı ama ikimizde çocuklar olunca olay kolaya döndü açarız tvyi yayılırız karşısına sonuna kadar ağzımız burnumuz kızarırdı kuruyemiş çekirdewk yemekten bide okey oynardık hiçbişeyine
görüntü çok güzel ellerine sağlık canım sen seviyosun bu yemek işlerini anlaşılan
selam kızlar..bugün eşimin işyerindeyim..saat 1 i geçmiş günler ne kadar kısa ,,,bugün kuaföre gidicem kaşlarımı aldırıca...sonra da aile hekimime
bak canım şu tarifi yaapbilirsin çok lezzetli oluyo
sultan lokumu
ahhh ahhh ben ne kadar su tuttum acaba..aylardır kırmızıyı bekliyorum:)hatırlattıgın iyi oldu ben de alaym çarşıya çıkmışken kiraz sapı,tadını da merak ettim hihihihihi::))Selam kızlar
regl olmak üzereyim ve büyük ihtimalle yılbaşını rel olarak geçireceğim.Yine çok su tutmuşum.Tartım bugn uçmuştu resmen.Yarın bir pirinç yapayım diyorum.Eşime de kiraz sapı siparişi verdim,unutmazsa akşama alıp gelir,ondan da içerim.inşallah etkili olur
günaydın güzeller bugün içimde bi sıkıntıyla uyandım erkenden uyuyamadımda yatakta öyle yattım kayra uyandı kapasana gözünü erken değilmi daha dio onunla oyalandık birazda ama yataktan hiç çıkmak istemedim ama uyumakta istemedim bilmiyorum böyle saçma sapan bi başladım güne bide buaralar çok gerginim ben herşeye çok çabuk sinirleniyorum kimse bana dokunsun istemyorum eşimde farketmi,ş oğlanla boğuşuyolardı bana sardılar kızdım bi rahat verin die eşimde neden böyle yapıyosun şakalaşıyoduk sende katıl istedim dedi istemiyorum ya bana bi ilişmeyin rahat verin die çemkirdim sustu osaatten sonrada yanıma oturmadı bile zannedersem kırdım onu sabahta bişey demeden gitti akşamdan beri bi soğukluk var aramızda sebebi benimde bunu engelleyemiyorum kafam sürekli dolu sanki holding işletiyorum sürekli bişeyler düşünüyorum biraz sakin olmam lazım ama beceremiyorum
ahhh ahhh ben ne kadar su tuttum acaba..aylardır kırmızıyı bekliyorum:)hatırlattıgın iyi oldu ben de alaym çarşıya çıkmışken kiraz sapı,tadını da merak ettim hihihihihi::))
günaydın cnm,regl dönemin mi yaklaşıyor ondan da olabilir...bazen benimde oluyor öyle hiç kimse bana dokunmasın hep susayım..eşime bdırdanayaım falan..
ayyyy diyet topiğine bak görende diycek bunlar nasıl diyet yapıyo böyle
kaptancazım görmesin terlikle kovalıycak bizi
neyse canlar ben çıkıyorum kalkıp hazırlanayım sonra teyzeme geçiş yapayım
yarın giremezsem beni izinli say saphıram
hamarat bayanlar siziiii cısssssen başta aysen olmak üzerre bu ne hamaratlık ..beniç hiçbişşy yapasım yokkk
bencede canım ihmale gelmiyo bu işler bi ihmal bana nelere mal oldu bi bilsen ufak çaplı bi servet harcadım resmen ve tedavim nerdeyse 3yıl sürdü geçen ramazan bitti ve hala tam anlamıyla geçti denemez ufaktefek izler kaldı ben ergenliğimde bile tek sivilce atmadım pamuk gibiydi yüzüm doğumdan sonra görenler ne oldu böyle dediler en kötüsüde oydu zaten her gören ayyy nasıl kötülemiş yüzün senin nekadar güzeldi cildin derlerdi sanki ben aynaya baktığımda görmüyorum gibi sinir olurdum çoktur ağladığım böyle kalcak die doktorum herseferinde bırak emzirmeyi die tutturyodu ama inat ettim bırakmadım oan oğlum daha önemliydi yüzümden hatta annemler bile zorla kes artık tedavine başla bak ne hale geldin derlerdi bi cildiyeci dediki keşke hamileyken gelseydin çok hafif şeylerle atlatılırdı dedi emzirmedyi bıraktıntan sonra çok ünlü bi ilaç var çok ağır onu verdi 3 ay dayanabildim ağzım burnum yara oldu sinir nöbetleri geçirirdim anlıcan bunları hepsi çok geç kalmış olmamla alakalı
kızçeler dün milföylü tavuk soteli börek yaptım çok enfes olmuş (ben yemediğim için bilemiyorum tabisi :)
aklınızda bulunsun hem değişik hem lezzetli hem doyurucu
tavuk gögüslerini soteleyip bir kaşık tereyağ koydum sonra kırmızı biberi küçük doğaradım ve havuçları kavurdum
baharatladım kimyon tavuk baharatı karabiber felan
sonra milföyleri elimle biraz açtım sardım fırınladım
bak canım şu tarifi yaapbilirsin çok lezzetli oluyo
sultan lokumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?