selam kızlaaar...sabah kahvaltıya davetliydim..eşimi samsuna yolettim uçakla gidecekti önce bi davaya girmesi gerekiyordu hakim gecikince maalesef uçağı kaçırmış..öğlen otobüsle çıktı yola...fazla kaçamak yapmadan iki ablam ve eniştelerimle dışarda kahvaltı yaptım...evede ancak geldim...
kızlaaar.. kim kaynattı bakiim kaptan izinli diyeee...kaptan yardımcınız burdaaa....kaçamöak yapan mı vaaar.....
Allah kavuştursun canım oh oh negüzel havada fena değildi bugün çok iyi yapmışsınn
ıııı şeyyy kem küm yok aslında daha kaçamak yaptık sayılmaz belki azcık ucundan minnacık
kızlar yaa ben yarın çok sevdiğim bi ablama davetliyim aneyle gidicez ama bu ablam yemeyi yedirmeyi, çok sever hep diet yapar ama asla hamurişi olmayan sofraya oturmaz öyleki beni sondakka arayıp kız ben hamur aldım çayı koy gelince kızartırım der bana bırakmaz çünkü her istediğinde hamur almadım gelince başımın etini yer nie almadın die hergittiğimde ben yiyemem diyetteyim diyorum bana dediği kuru g....nerene yapıyosun bak bana ye ye ye die tutturur hiç iyi olmadı bu durumun perşembe olması bahanede bulamıyorum aneyle anlaşmışlar turşu kızrtması yapar kesin hiçbişey yemesemde sadece onu yesem çokmu su tutarım malum tuzluya ayy neyapcam benyaaa
bütün resimlerini gördüm canım maşallah çok güzelsin..canın neye sıkılıyor bilmiyorum ama sevdiklrinin canı sağsa sğlığı yerindeyse hiçbirşey değmez üzülmene su akar yolunu bulur sadece sabır göster allah a sığın sıkıntıların hafifler emin ol....
çok yememeye çalış canım..salata gibi birşeyler yap gütür sende ondan tırtıklarsın...
kızlar profile resim attım ama yüz sadece bi süslenip boydanda koyacm yakında.....
Hemen terziye verdim canlarım yorumlarınızı görünce,belden pens atacak,teşekkür ederim canım fikrin için.aa pek merak ettim ben de bakayım alırım belkii tam yılbaşı öncesi
canım ben elbisenin modelini beğendim aslında ama dediğin gibi durması gerektiği durmamış.bel kısmı sanki oturmalıymış.Yani elbise arada kalmış.ne bele oturmuş,ne robadan olmuş.sana bedeni büyük gibi duruyor
Canım ben internetten birkaç elbise aldım,hepsi de muhteşem oldu hem de çok uygun fiyatlı,ilk problemli elbisem bu oldu ama onu da terzi halledecek inşallah.bende pek anlamam ama modeli güzel.. evet dediğin gibi üzerinde iyi durmamış ama çok ta kötü değil...internetten alınca böyle oluyor demek ki...
Sağol bitanem fikir verdiğin için,pens atalım dedi terzi belden.nevim bence elbise seni kilolu göstermiş bacım ama yanlardan felan terziye verip kestirirsen güzel olur
Diyet bitince ama tamam mıııııııııbuyur gel hayatım dünki yemeklerin çoğundan var
sen gel yeterki ben sana bi 10 çeşit daha yaparım büyük bir sevgi ve zevkle
Sağol bitanem fikir verdiğin için,terziye emanet artıkevet canım elbise üstüne oturmamış sanki sana bir beden büyuük duruyo bel kısmını iyce darlttır tam sarsın vücudunu hatların biraz daha belli olsun bel oyuntun falan bide kemer göğüs altında durunca bana hamile elbisesini hatırlatıyo yaa genişçe bi kemer olcak yada daha belde dursa daha iyi olur gibi gibi
Evet canım çok haklısın,zaten 1 beden de büyükmüş yeni farkettimcanım bence elbisenin sorunu belini ortaya çıkarmaması bir de kalın bir kemerle dene istersen, fotolarda üstüne büyük gibi duruyor dolayısıyla olduğundan daha fazla kilolu gösteriyor
Canım mevsimsel bir süreçtir,adaçayı içmeye çalış,normal demlediğin çaylara da karanfil at;hem sakinleştirir,hem de mutluluk hormonu salgılatır canım.Allah kalbine ferahlık versin.günaydın güzeller bugün içimde bi sıkıntıyla uyandım erkenden uyuyamadımda yatakta öyle yattım kayra uyandı kapasana gözünü erken değilmi daha dio onunla oyalandık birazda ama yataktan hiç çıkmak istemedim ama uyumakta istemedim bilmiyorum böyle saçma sapan bi başladım güne bide buaralar çok gerginim ben herşeye çok çabuk sinirleniyorum kimse bana dokunsun istemyorum eşimde farketmi,ş oğlanla boğuşuyolardı bana sardılar kızdım bi rahat verin die eşimde neden böyle yapıyosun şakalaşıyoduk sende katıl istedim dedi istemiyorum ya bana bi ilişmeyin rahat verin die çemkirdim sustu osaatten sonrada yanıma oturmadı bile zannedersem kırdım onu sabahta bişey demeden gitti akşamdan beri bi soğukluk var aramızda sebebi benimde bunu engelleyemiyorum kafam sürekli dolu sanki holding işletiyorum sürekli bişeyler düşünüyorum biraz sakin olmam lazım ama beceremiyorum
Pirinç gerçekten mucize bir ödem söktürücü,bi de çok lezzetli oluyordu benim lapalarım,her hafta severek yapıyordum,özledim vallaSelam kızlar
regl olmak üzereyim ve büyük ihtimalle yılbaşını rel olarak geçireceğim.Yine çok su tutmuşum.Tartım bugn uçmuştu resmen.Yarın bir pirinç yapayım diyorum.Eşime de kiraz sapı siparişi verdim,unutmazsa akşama alıp gelir,ondan da içerim.inşallah etkili olur
Ohhhhh,bakım ne güzel şey canım yaselam kızlar..bugün eşimin işyerindeyim..saat 1 i geçmiş günler ne kadar kısa ,,,bugün kuaföre gidicem kaşlarımı aldırıca...sonra da aile hekimime
Teşekkür ederim bitanem,eşine de Allah sağlıkla kavuştursun inşallah.nevim elbiseyi biraz daralt belden kızların dediği gibi daha güzel durur bi de dökümlü kumaşları tercih et sert kumaşlar kilolu durduruyor...
Eki Görüntüle 314722
burada 104 kg idim 10 Ağustos yeğenim doğdu,hastanedeyim
Eki Görüntüle 314723
burada 87.7 idim 24 Aralık cumartesi sabahı İstanbula giderken h.alanında
sağol canım teşekkür ederim beni kabul ettiğiniz için
doldurayım canım teşekkür ederim
7. takıma katılma başvuru formu
adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için): esra
yaşınız:28
işiniz:avukat
şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız: aldım, verdim, aldım, verdim, en sonunda bir aldım tam yine verecektim ki hamile kalmışım
kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum): ekmeği kes verirsin, boğazını sıkı tut verirsin, bir de 70 kilodayken bile: iyisin sen böyle vermene gerek yok
boyunuz: 1.64
ilk başladığınız kilo: 73
hedef kilonuz: şimdilik yok ama 2013 yılına 60 kilonun altında girmek istiyorum.
hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba: metabolic balance süper, geri kalanına tam uyamadım ama akşam 6'dan sonra yememek ve öğün sayısını az tutmak bende işe yarıyor.
bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun: şort giymek istiyorum heyyyyttttttt, şimdi üstüm ince olduğu için üstümden dekolte veriyorum altımda genelde pantolon oluyor
zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir: kendime güvenim yok böyle be usta aynalardan kaçar oldum
diğer(eklemek istediğiniz):böyle işte.
safişş ben de görmek istiyorum:)kızlar profile resim attım ama yüz sadece bi süslenip boydanda koyacm yakında.....
selam kızlaaar...sabah kahvaltıya davetliydim..eşimi samsuna yolettim uçakla gidecekti önce bi davaya girmesi gerekiyordu hakim gecikince maalesef uçağı kaçırmış..öğlen otobüsle çıktı yola...fazla kaçamak yapmadan iki ablam ve eniştelerimle dışarda kahvaltı yaptım...evede ancak geldim...
günaydın güzeller bugün içimde bi sıkıntıyla uyandım erkenden uyuyamadımda yatakta öyle yattım kayra uyandı kapasana gözünü erken değilmi daha dio onunla oyalandık birazda ama yataktan hiç çıkmak istemedim ama uyumakta istemedim bilmiyorum böyle saçma sapan bi başladım güne bide buaralar çok gerginim ben herşeye çok çabuk sinirleniyorum kimse bana dokunsun istemyorum eşimde farketmi,ş oğlanla boğuşuyolardı bana sardılar kızdım bi rahat verin die eşimde neden böyle yapıyosun şakalaşıyoduk sende katıl istedim dedi istemiyorum ya bana bi ilişmeyin rahat verin die çemkirdim sustu osaatten sonrada yanıma oturmadı bile zannedersem kırdım onu sabahta bişey demeden gitti akşamdan beri bi soğukluk var aramızda sebebi benimde bunu engelleyemiyorum kafam sürekli dolu sanki holding işletiyorum sürekli bişeyler düşünüyorum biraz sakin olmam lazım ama beceremiyorum
safişş ben de görmek istiyorum:)
allah kavuştursun saferancım..dışarda kahvaltı hımmmm bayılırım
bilmiyorumki aslında buaralar sık sık alışveriş falan yaptımda evde durmadımda ama gerginim aslında bayadır belkide böyleyim onuda bilmiyorum ben yapı gereğide zaten çok sakin biri değilimdir ani atkalrım olur çabuk sinirlnirim sonra sakinleşirim şimdi sinirlenmiyorum ama gerginlik hatta başkalarınında hisstettiği bi gerginliğim var az çok sebebini biliyorum ben ama şuanda aniden çözümleyebileceğim şeyler değil budurumu kabullenmeyi öğrenmeliyim galiba
anam şişen şişene bu haftada
bende kiraz sapı demliycem birazdan birde sistit oldum yine onada iyi gelir dedim
müzminleşti artık bende doktoruma gittiğimde söylüycem en etkili ilaç neyse onu versin artık ayda bir 2 ayda bir bu çileyi çekmekten bıktım
bende yarın sadece yoğurt yerim diyodum ama bugün teyzeme gidicem kalmaya sabah hep beraber kahvaltı ederiz neyse diğer öğünlerde yerim artık
canım 2 ad. tavuk dolma siparişi verdim netten.ana yemeğim ve kestaneli iç pilavım hazır olmuş oldu böylece :))zor iş, eşimin arkadaşlarına gideceğiz yırrtım resmen bu yıl :)
hindi yap canım poşette garanti lezzet yanına da meze falan halledersin.
evet canım maalesefinşallah etkili olur canım yılbaşındada kötü olmuş be regli durumun
hiç düşünmedim evde olup olmayacağımda belli değil daha annemde yada abimde olabiliriz belki onlara yıkabilirim yani
eşim kiraz sapını tabikiii!! unutmuş sinir oldum ama yapacak bir şey.anam şişen şişene bu haftada
bende kiraz sapı demliycem birazdan birde sistit oldum yine onada iyi gelir dedim
müzminleşti artık bende doktoruma gittiğimde söylüycem en etkili ilaç neyse onu versin artık ayda bir 2 ayda bir bu çileyi çekmekten bıktım
bende yarın sadece yoğurt yerim diyodum ama bugün teyzeme gidicem kalmaya sabah hep beraber kahvaltı ederiz neyse diğer öğünlerde yerim artık
şimdilik kalabalık olacakmışız gibi değil ama extra gelenlerimizde olabilir.Şimdilik 5 büyük,2 çocuk olucaz.kalabalıkmı olacaksınız :26:
çok kalabalık olursanız ona göre bir menü planlarız :)
açık büfe yaparsın kalabalık olunca iyi oluyo
bizde yılbaşı kutlamak gibi bişey yok ama zaten eşim yılbaşı gecesi görevde olacak abimle takılırız annemlere gelin dedim ama biraz zor
belki büyük teyzemde toplaşılır
olmazsa abimle eski günleri yad etmeyi düşünüyoruz cipsleri kuruyemişleri alıp tv karşısına geçicez çocukluğumuzdaki gibi
çok güzel görünüyor canım eline sağlıkkızçeler dün milföylü tavuk soteli börek yaptım çok enfes olmuş (ben yemediğim için bilemiyorum tabisi :)
aklınızda bulunsun hem değişik hem lezzetli hem doyurucu
tavuk gögüslerini soteleyip bir kaşık tereyağ koydum sonra kırmızı biberi küçük doğaradım ve havuçları kavurdum
baharatladım kimyon tavuk baharatı karabiber felan
sonra milföyleri elimle biraz açtım sardım fırınladım
bak canım şu tarifi yaapbilirsin çok lezzetli oluyo
sultan lokumu
canım doktoruna gittin mi bununla ilgili?:26:ahhh ahhh ben ne kadar su tuttum acaba..aylardır kırmızıyı bekliyorum:)hatırlattıgın iyi oldu ben de alaym çarşıya çıkmışken kiraz sapı,tadını da merak ettim hihihihihi::))
günaydın cnm,regl dönemin mi yaklaşıyor ondan da olabilir...bazen benimde oluyor öyle hiç kimse bana dokunmasın hep susayım..eşime bdırdanayaım falan..
nam nam nam nefis görünüyor.yapabilirim canım valla çok güzelmiş.aslında ben dr. outkerin truflarından düşünmüştüm,o da çok süper bişey.duruma göre bakarım artık sağol tatlım* 25-30 gr tereyağ
* 1 su bardağı un
* 4-5 çorba kaşığı toz şeker
* 2 su bardağı süt
* vanilya
Hazırlanışı: Bir tencerede tereyağ ve un 1-2 dk. kavrulur. Üzerine şeker eklenir, karıştırılır. Azar azar üt eklenerek ve sürekli karıştırarak pişirilir. Oldukça koyu bir muhallebi oluyor. Ocaktan inince vanilya ve 1 kaşık hindistan cevizi eklenir, biraz çırpılır. Oda sıcaklığına geldikten sonra dolapta dinlendirilir. İyice soğuduktan sonra 1 tatlı kaşığı yardımı ile parçalar alınır, el hafif ıslatılarak yuvarlanır. Elinizi çok fazla ıslatmayın, yuvarlaması zor oluyor. Hazırlanan yuvarlaklar hindistan cevizi serpilmiş bir kap içinde sallanarak her tarafının hindistan cevizine bulanması sağlanır. Servis edene kadar buzdolabında bekletilir.
denedim canım güzel hafif oluyo bende çok severim sütlü tatlıları
birde içine istersen ceviz fındık içi koyabilirsin
ben bi keresinde nutellalı bile yapmıştım
valla bencedeayyyy diyet topiğine bak görende diycek bunlar nasıl diyet yapıyo böyle
kaptancazım görmesin terlikle kovalıycak bizi
neyse canlar ben çıkıyorum kalkıp hazırlanayım sonra teyzeme geçiş yapayım
yarın giremezsem beni izinli say saphıram
canım sen de mercimek köftesi yap götür ondan yersin bolca,karnın doyar.diğerlerinden tadımlık yersinkızlar yaa ben yarın çok sevdiğim bi ablama davetliyim aneyle gidicez ama bu ablam yemeyi yedirmeyi, çok sever hep diet yapar ama asla hamurişi olmayan sofraya oturmaz öyleki beni sondakka arayıp kız ben hamur aldım çayı koy gelince kızartırım der bana bırakmaz çünkü her istediğinde hamur almadım gelince başımın etini yer nie almadın die hergittiğimde ben yiyemem diyetteyim diyorum bana dediği kuru g....nerene yapıyosun bak bana ye ye ye die tutturur hiç iyi olmadı bu durumun perşembe olması bahanede bulamıyorum aneyle anlaşmışlar turşu kızrtması yapar kesin hiçbişey yemesemde sadece onu yesem çokmu su tutarım malum tuzluya ayy neyapcam benyaaa
hemen bakiciimmkızlar profile resim attım ama yüz sadece bi süslenip boydanda koyacm yakında.....
iyi yapmışsın canım.bu arada ben l.....o da bulamadım dediğin elbiseleri :26:Hemen terziye verdim canlarım yorumlarınızı görünce,belden pens atacak,teşekkür ederim canım fikrin için.
Canım ben internetten birkaç elbise aldım,hepsi de muhteşem oldu hem de çok uygun fiyatlı,ilk problemli elbisem bu oldu ama onu da terzi halledecek inşallah.
Sağol bitanem fikir verdiğin için,pens atalım dedi terzi belden.
Diyet bitince ama tamam mııııııııı
Sağol bitanem fikir verdiğin için,terziye emanet artık
Evet canım çok haklısın,zaten 1 beden de büyükmüş yeni farkettim
Canım mevsimsel bir süreçtir,adaçayı içmeye çalış,normal demlediğin çaylara da karanfil at;hem sakinleştirir,hem de mutluluk hormonu salgılatır canım.Allah kalbine ferahlık versin.
Pirinç gerçekten mucize bir ödem söktürücü,bi de çok lezzetli oluyordu benim lapalarım,her hafta severek yapıyordum,özledim valla
Ohhhhh,bakım ne güzel şey canım ya
Teşekkür ederim bitanem,eşine de Allah sağlıkla kavuştursun inşallah.
Değişim çok bariz görünüyor canım maşallah.Tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?