Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlaaar.. kim kaynattı bakiim kaptan izinli diyeee...kaptan yardımcınız burdaaa....kaçamöak yapan mı vaaar.....

Allah kavuştursun canım oh oh negüzel havada fena değildi bugün çok iyi yapmışsınn

kızlaaar.. kim kaynattı bakiim kaptan izinli diyeee...kaptan yardımcınız burdaaa....kaçamöak yapan mı vaaar.....

ıııı şeyyy kem küm yok aslında daha kaçamak yaptık sayılmaz belki azcık ucundan minnacık

kızlar yaa ben yarın çok sevdiğim bi ablama davetliyim aneyle gidicez ama bu ablam yemeyi yedirmeyi, çok sever hep diet yapar ama asla hamurişi olmayan sofraya oturmaz öyleki beni sondakka arayıp kız ben hamur aldım çayı koy gelince kızartırım der bana bırakmaz çünkü her istediğinde hamur almadım gelince başımın etini yer nie almadın die hergittiğimde ben yiyemem diyetteyim diyorum bana dediği kuru g....nerene yapıyosun bak bana ye ye ye die tutturur hiç iyi olmadı bu durumun perşembe olması bahanede bulamıyorum aneyle anlaşmışlar turşu kızrtması yapar kesin hiçbişey yemesemde sadece onu yesem çokmu su tutarım malum tuzluya ayy neyapcam benyaaa

Allah kavuştursun canım oh oh negüzel havada fena değildi bugün çok iyi yapmışsınn

ıııı şeyyy kem küm yok aslında daha kaçamak yaptık sayılmaz belki azcık ucundan minnacık

bütün resimlerini gördüm canım maşallah çok güzelsin..canın neye sıkılıyor bilmiyorum ama sevdiklrinin canı sağsa sğlığı yerindeyse hiçbirşey değmez üzülmene su akar yolunu bulur sadece sabır göster allah a sığın sıkıntıların hafifler emin ol....

çok yememeye çalış canım..salata gibi birşeyler yap gütür sende ondan tırtıklarsın...

bugünkü mönüm

kahvaltı:
1bardak çay
1dilim ekmek kepek
1dilim peynir
1küçük domates

öğlen:

5 adet yaprak sarma(kaynanm sağolsun)
şekersiz çay

akşam:
1kase mercimek çorbası
1adet domates

sağol canım net bi durum yok aslında biraz daraldım buaralar aslında evde olmak akşama kadar oturmak kastı beni ben oğlum olana kadar yani hamile kalana kadar çok aktif çaılışrdım gezerdim hamile kalınca peşine düşük teklikesi birden dümdüz bihayatım oldu sonra çocuk doğdu biz yeni ev geçtik kaynanamlarla aynı binaya ama evi yıkıp tekrar yaptık bi ev kadar borç yaptık yani Allaha şükür evim var ama kışın verdiği rehavetle eve pısmış olmanın belkide sıkıntısı anlıcağın aslında hiçbişeyim yok ama galiba kendime sıkıntı aradım bugün

çok yememeye çalış canım..salata gibi birşeyler yap gütür sende ondan tırtıklarsın...

aradım salata yap dedim ben başka bişey yemicem die tamam salatada yaparım dedi şunudsa bunuda hadiya dedim dalga geçme benle

kızlar profile resim attım ama yüz sadece bi süslenip boydanda koyacm yakında.....

kızlar profile resim attım ama yüz sadece bi süslenip boydanda koyacm yakında.....

hemmen baktım maşallah sana kameraya baksaydında tamamen görseydik seni çok hoş görünüyosun boydanda koy en yakın zamanda bizim topiğin güzelleri resim çektirmeyi pek sevmiyo heralde ayşeninde yok resmi senin var neysekiii 1 tane

aslında başka resimde vardı ama yüksek geldi kabul etmadi bakiim burda oluyormu....olmuyor...

Hemen terziye verdim canlarım yorumlarınızı görünce,belden pens atacak,teşekkür ederim canım fikrin için.

bende pek anlamam ama modeli güzel.. evet dediğin gibi üzerinde iyi durmamış ama çok ta kötü değil...internetten alınca böyle oluyor demek ki...
Canım ben internetten birkaç elbise aldım,hepsi de muhteşem oldu hem de çok uygun fiyatlı,ilk problemli elbisem bu oldu ama onu da terzi halledecek inşallah.

nevim bence elbise seni kilolu göstermiş bacım ama yanlardan felan terziye verip kestirirsen güzel olur
Sağol bitanem fikir verdiğin için,pens atalım dedi terzi belden.

buyur gel hayatım dünki yemeklerin çoğundan var
sen gel yeterki ben sana bi 10 çeşit daha yaparım büyük bir sevgi ve zevkle
Diyet bitince ama tamam mııııııııı

Sağol bitanem fikir verdiğin için,terziye emanet artık

canım bence elbisenin sorunu belini ortaya çıkarmaması bir de kalın bir kemerle dene istersen, fotolarda üstüne büyük gibi duruyor dolayısıyla olduğundan daha fazla kilolu gösteriyor
Evet canım çok haklısın,zaten 1 beden de büyükmüş yeni farkettim

Canım mevsimsel bir süreçtir,adaçayı içmeye çalış,normal demlediğin çaylara da karanfil at;hem sakinleştirir,hem de mutluluk hormonu salgılatır canım.Allah kalbine ferahlık versin.

Pirinç gerçekten mucize bir ödem söktürücü,bi de çok lezzetli oluyordu benim lapalarım,her hafta severek yapıyordum,özledim valla

selam kızlar..bugün eşimin işyerindeyim..saat 1 i geçmiş günler ne kadar kısa ,,,bugün kuaföre gidicem kaşlarımı aldırıca...sonra da aile hekimime
Ohhhhh,bakım ne güzel şey canım ya

nevim elbiseyi biraz daralt belden kızların dediği gibi daha güzel durur bi de dökümlü kumaşları tercih et sert kumaşlar kilolu durduruyor...
Teşekkür ederim bitanem,eşine de Allah sağlıkla kavuştursun inşallah.

Hoşgeldin canım takımımıza inş sağlıklı bi hamilelik süreci geçirirsin

iyi aksamlar kizlar,kusura bakmayin adapte olamadim takima haftaya daha iyi olacak ama,saferancim listeyede haftaya gireyim ben olurmu?

safişş ben de görmek istiyorum:)

allah kavuştursun saferancım..dışarda kahvaltı hımmmm bayılırım

Ben normalde sakin biriyimdir ama şimdilerde bende böyleyim.Bende neden çok ama çözümüm yok.

Canım ya paylaşmak istersen seve seve dinlerim.Paylaşmak bazen rahatlatıyor insanı.Aynı dertten mi muzdaribiz bilemedim ki

Geçmiş olsun canım ben çok çektim sistitten Allah şifa versin

zor iş, eşimin arkadaşlarına gideceğiz yırrtım resmen bu yıl :)

hindi yap canım poşette garanti lezzet yanına da meze falan halledersin.
canım 2 ad. tavuk dolma siparişi verdim netten.ana yemeğim ve kestaneli iç pilavım hazır olmuş oldu böylece :))
inşallah etkili olur canım yılbaşındada kötü olmuş be regli durumun

hiç düşünmedim evde olup olmayacağımda belli değil daha annemde yada abimde olabiliriz belki onlara yıkabilirim yani
evet canım maalesef
sizin program da güzelmiş canım
eşim kiraz sapını tabikiii!! unutmuş sinir oldum ama yapacak bir şey.
canım sen bence artık bu kadar çok sıkma kendini,bmı çok iyi,20 in altı normalin altında zayıf oluyor
şimdilik kalabalık olacakmışız gibi değil ama extra gelenlerimizde olabilir.Şimdilik 5 büyük,2 çocuk olucaz.
çok güzel görünüyor canım eline sağlık
bak canım şu tarifi yaapbilirsin çok lezzetli oluyo

sultan lokumu

canım doktoruna gittin mi bununla ilgili?:26:

nam nam nam nefis görünüyor.yapabilirim canım valla çok güzelmiş.aslında ben dr. outkerin truflarından düşünmüştüm,o da çok süper bişey.duruma göre bakarım artık sağol tatlım
valla bencede
tamam canım izinli sayarım
canım sen de mercimek köftesi yap götür ondan yersin bolca,karnın doyar.diğerlerinden tadımlık yersin
hemen bakiciimm
iyi yapmışsın canım.bu arada ben l.....o da bulamadım dediğin elbiseleri :26:
evet canım yarın pirinç yapmayı düşünüyorum.sen nasıl yapıyordun da lezzetli oluyordu?bir de artık niye yapmıyorsun
Değişim çok bariz görünüyor canım maşallah.Tebrik ediyorum

çok teşekkürler canımm çok mutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…