evet canım büyük bir zevkle yapıyorum gerçekten değişik tarifler denemek güzel sunumlar yapmak masa hazırlamak ayrı birer zevk benim için
iyi aksamlar kizlar,kusura bakmayin adapte olamadim takima haftaya daha iyi olacak ama,saferancim listeyede haftaya gireyim ben olurmu?
safişş ben de görmek istiyorum:)
allah kavuştursun saferancım..dışarda kahvaltı hımmmm bayılırım
canım 2 ad. tavuk dolma siparişi verdim netten.ana yemeğim ve kestaneli iç pilavım hazır olmuş oldu böylece :))
evet canım maalesef
sizin program da güzelmiş canım
eşim kiraz sapını tabikiii!! unutmuş sinir oldum ama yapacak bir şey.
canım sen bence artık bu kadar çok sıkma kendini,bmı çok iyi,20 in altı normalin altında zayıf oluyor
şimdilik kalabalık olacakmışız gibi değil ama extra gelenlerimizde olabilir.Şimdilik 5 büyük,2 çocuk olucaz.
çok güzel görünüyor canım eline sağlık
canım doktoruna gittin mi bununla ilgili?:26:
nam nam nam nefis görünüyor.yapabilirim canım valla çok güzelmiş.aslında ben dr. outkerin truflarından düşünmüştüm,o da çok süper bişey.duruma göre bakarım artık sağol tatlım
valla bencede
tamam canım izinli sayarım
canım sen de mercimek köftesi yap götür ondan yersin bolca,karnın doyar.diğerlerinden tadımlık yersin
hemen bakiciimm
iyi yapmışsın canım.bu arada ben l.....o da bulamadım dediğin elbiseleri :26:
evet canım yarın pirinç yapmayı düşünüyorum.sen nasıl yapıyordun da lezzetli oluyordu?bir de artık niye yapmıyorsun
çok teşekkürler canımm çok mutlu oldum
kızlar bu ara sayım yapmaya fırsatım olmuyor.yapınca 2-3 günlük yapıyorum.yine öyle yapıcam.hiç kimse sayım yapılmıyor artık filan sanıp kaçamak yapmasınnnn yakalarımmm
Hoşgeldin canım takımımıza inş sağlıklı bi hamilelik süreci geçirirsin
günaydınnn şekerler....güzel bir gün olun hepimize...ayyy bugün evimçok kötü dağınık yaa...akşam kızımın diş sancıları vardı ilgilenemdim evle..ve sonuc her oda dağınık...hemen kaçayım en azından sabahtan toparlama işini halledeyim kızım uyurken:)
geçmiş olsun bitanemm...anam şişen şişene bu haftada
bende kiraz sapı demliycem birazdan birde sistit oldum yine onada iyi gelir dedim
müzminleşti artık bende doktoruma gittiğimde söylüycem en etkili ilaç neyse onu versin artık ayda bir 2 ayda bir bu çileyi çekmekten bıktım
bende yarın sadece yoğurt yerim diyodum ama bugün teyzeme gidicem kalmaya sabah hep beraber kahvaltı ederiz neyse diğer öğünlerde yerim artık
bizde evde oluruz büyük ihtimal bi hazırlık yapmam normal bir gün gibi olur televizyon izleriz bol bol birazda geç yatarız heralde....Kızlar yılbaşı menüleriniz nasıl?ben nedense pek kararsızım bu yıl :26: yazın da bana fikir olsun
çok güzel görünüyor eline sağlık....pratik yemeklere bayılırım ...kızçeler dün milföylü tavuk soteli börek yaptım çok enfes olmuş (ben yemediğim için bilemiyorum tabisi :)
aklınızda bulunsun hem değişik hem lezzetli hem doyurucu
tavuk gögüslerini soteleyip bir kaşık tereyağ koydum sonra kırmızı biberi küçük doğaradım ve havuçları kavurdum
baharatladım kimyon tavuk baharatı karabiber felan
sonra milföyleri elimle biraz açtım sardım fırınladım
sütlü tatlılara da bayılırım hani....bak canım şu tarifi yaapbilirsin çok lezzetli oluyo
sultan lokumu
canım kayramin nettin yaptınmı tatlıyı nasıl oldu.. akşamın nası geçti bakem diyiver...ben kaklayım tatlıyı yapayım o soğuyana kadar oğlanı uyutp kendi işlerime bakayım akşama hazırlanayım
görüşürüz sonraaa
allah kavuştursunn bitanemm...selam kızlaaar...sabah kahvaltıya davetliydim..eşimi samsuna yolettim uçakla gidecekti önce bi davaya girmesi gerekiyordu hakim gecikince maalesef uçağı kaçırmış..öğlen otobüsle çıktı yola...fazla kaçamak yapmadan iki ablam ve eniştelerimle dışarda kahvaltı yaptım...evede ancak geldim...
baktım canım çok hoşsunn maşallahhkızlar profile resim attım ama yüz sadece bi süslenip boydanda koyacm yakında.....
çok az yemişsin saphıram acıkırsın tabii... acıktıkça insanın gözü dönüyoöğlen menüm:
marul salatası
yoğurtlu köz patlıcan ezme
akşam:
1 ad. lahmacun (haftada 1 kratay veriyor)
2/3 kıymalı yumurtalı pide( işte bu kaçamak oldu napiim doymadım çok acıkmıştım )
1.5-2 bardak ayran
bol roka
su:3 Lt
günaydınngünaydıın.........
Günaydın kızlar herkesin diyeti morali süperdir umarım, güzel bir gün diliyorum herkese
günaydınnn şekerler....güzel bir gün olun hepimize...ayyy bugün evimçok kötü dağınık yaa...akşam kızımın diş sancıları vardı ilgilenemdim evle..ve sonuc her oda dağınık...hemen kaçayım en azından sabahtan toparlama işini halledeyim kızım uyurken:)
Canım benim mar---,trend---,mor---,vıpdük----,lim---- hepsinde çok hoş elbiseler var,tek tek bakmak lazım işte o biraz oyalıyor.Canım ben 1 çay bardağı pirince,2 çay bardağı su koyardım.Tam suyunu çekmeye yakın 2 damla limon,nane,karabiber,kırmızı biber eklerdim.Gerçekten pilavdan daha çok seviyordum ben lapayı.2 kaşık yoğurtla tüketirdim.Ama Dukan'da her türlü karbonhidrat yasak artık yapamıyorum o yüzden canım.iyi yapmışsın canım.bu arada ben l.....o da bulamadım dediğin elbiseleri :26:
evet canım yarın pirinç yapmayı düşünüyorum.sen nasıl yapıyordun da lezzetli oluyordu?bir de artık niye yapmıyorsun
Bilmez miyizzzzzkızlar bu ara sayım yapmaya fırsatım olmuyor.yapınca 2-3 günlük yapıyorum.yine öyle yapıcam.hiç kimse sayım yapılmıyor artık filan sanıp kaçamak yapmasınnnn yakalarımmm
Selam canım.selam 7 .takım güzelleriii
öğlen olmuş bile saatler ne çabuk ilerliyor yaaaa.. öpüldünüzz..
Canım benim,kendini bişeylerle oyalamaya çalış,o sıkıntılı süreç kilo olarak geri dönüyor ne yazık ki.Biri beni durdursun yapıp yiyorum sürekli.Gündüz orucum ama akşamdan sonra mutfaktan çıkmıyorum.Sanırım can sıkıntımıda bu şekilde gidermeye çalışıyorum
Yeni geldim okuldan canım,burdayımAnacım gidiyorum geliyorum kimsecikler yok.Nerelerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?