Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben normalde sakin biriyimdir ama şimdilerde bende böyleyim.Bende neden çok ama çözümüm yok.

bayılıyorum yapı olarak sakin insanlara ben çok hızlı sinirlenebiliyorum buarlar yeni yetme ergen gibiyim vallahi

Canım ya paylaşmak istersen seve seve dinlerim.Paylaşmak bazen rahatlatıyor insanı.Aynı dertten mi muzdaribiz bilemedim ki

tam olarak neyim olduğunu bulamıyorumki bi,türlü hergün yeni bi sebep buluyorum kendime buaralar kayraya bile tahammülsüzüm hemen kızıyorum çok hareketli sürekli kendini yaralıyo kafa hep mor çok daralıyorum böyle olunca millet dikkat etmiyomusun gene kafası mor bu çocuğun dio oan o diyenin ağzının ortasına bitanede batlatasım gelio allahtan yakınlarım oğlumu tanıyo eşim hemen yiyosa alda bi saat kal başbaşa kızı mahvedio dio böyle böyle sinirleniyorum kredimiz var bitsin istiyorum çalışmak istiyorum ama yavrucum küçük hem kıyamıyorum hem evde olmaktan çok darlandım kendimi sokaklara atsım gelio vallahi süslenip püslenip kırıta kırıta gezeyim akşama kadar ama oda olmuyo bak bak saat aynı

Geçmiş olsun canım ben çok çektim sistitten Allah şifa versin

nedir bu sistit hemen bi bakayım bendede olmasın

afiyet olsun canım hem lahmacun hem pide biraz kaçmış sanki ama cuma günü sen gene ekside olursun bakarız bön bön

kızlar bu ara sayım yapmaya fırsatım olmuyor.yapınca 2-3 günlük yapıyorum.yine öyle yapıcam.hiç kimse sayım yapılmıyor artık filan sanıp kaçamak yapmasınnnn yakalarımmm

sana zor olcak ama böylede yaaa

Senin tariflere bayıldım ayşen.Hele o poğaçan yok mu müthiş.Bizim anneler gurubumuz var orda paylaştım patladı gitti valla.

labne reklamı gibi valla ayşen yürüdü gitti kendine yemek tarifleri die bolg yapsa haftasında tv de görürüz

benim şuan öyle bugün yatağımı toplayıp attım kendimi dışarı şimdide geç ooldu yemek işleri yarın artıkın
kolay gelsin canıım... ben de işleri bitirdim dışarı çıkıyoruuum...kızlar toplaşın gelince görüşürüüz....

Günaydın kızlar herkesin diyeti morali süperdir umarım, güzel bir gün diliyorum herkese

sağol canım hoşbuldum, teşekkür ederim iyi dileklerin için

yaa çok iyi bugün dietle çok feci kavga ettik konuşmuyoruz

yaptım canım çok pratikti güzel olmuştu bi tane yedim sonra görmedim eşim hüpletmiş hepsini tam ikramlık deneyin ben bidahakine içine meyveli pudig koycam 1 yemek kaşığı eşimden özel istek bayılıyo meyveli puding tadında şeylere hafta içi yaparım onuda yazarım sonuçları eğer kocişle beni soruyosan hiçbişey yokmuş gibi davrandı tatlıyıda görünce zaten o muhallebiye döndüüü

Biri beni durdursun yapıp yiyorum sürekli.Gündüz orucum ama akşamdan sonra mutfaktan çıkmıyorum.Sanırım can sıkıntımıda bu şekilde gidermeye çalışıyorum

senin can neye sıkkın bakalım kendini yemeğe verdin

Anacım gidiyorum geliyorum kimsecikler yok.Nerelerdesiniz

anca geldim bugün herkezler gezmedeydi anlaşılan

Hoşgeldin canım

çok hoş buldum canım

bugünkü mönüm tam bir faciaydı azar azar herşeyden yedim ama yedim yani midem ağzıma gelio diete başladığımdan beri böyle çeşit yemediğim için ağır geldi zannedersem yarın artı çıkıcam kızlar şimdiden özür dilerimm

buarada gittiğim kadın 98 kiloydu 2aydır diyetisyene gidiyomuş çok yakınıda ücretsiz spor salonu var bu halk eğitim merkezlerinin neden gitmiyosun çok faydalı olur dedim doktoru olmaz demiz yağ oranın fazla şuan spor yapman onların kasa dönüşmesine sebep olur önce yağ oranın düşücek biraz daha kilo verceksin hatta sarkmalar bile başlamış gösterdi karnını yağların çözülünce spora başlayacaksın kasa çevirmeden sıkılaşman için demiş biraz tuhaf geldi herkez cxayır cayır spor derken hani nebilim hastanede kendi çapında ünlü bi hastane çevresinde iyi bilinen bi hastane hani dandirik biyere gitmiş desem şuan 90 kiloya inmiş listesine baktım meraklı ben nerdeyse günde 1 adet çavdar ekmeği ediyo yediği okumaya sıkıldım yediklerini

***7.TAKIM 237.Etap***

kırmızıgül06(70.8/İzinli)
nev81 (73/73/0/%0)
aysen34 (65.6/)
SAPHIRA (87.7/)
saferan (119/)
kayramin (71.4/)
Shopaholic (82.7/)
ekimm (88.1/)
hasretim34()

Son düzenleme:
***7.TAKIM 237.Etap***

nev81 (73/73/0/%0)
aysen34 (65.6/)
SAPHIRA (87.7/)
saferan (119/)
kayramin (71.4/)
Shopaholic (82.7/)
ekimm (88.1/)
hasretim34()

Canlarım dün gece özel günüme girdim,sabah tartı kıpırdamadı ne yazık ki.Bir gün önce bile geçen haftaya göre 600 gr eksideydim ama ne yazık ki regl damgasını vurdu bu haftaya.Yarın katkıda bulunamayacağım için üzgünüm,diyette olduğum 45 haftadır kilo veremediğim ilk hafta oldu bu

olsun canım sağlık olsun ki malum kadınlık zor zanaat

Ben de çok şaşırdım canım,15 gün erken oldu bu ay.Moral dalgalanmalarından heralde,zor bir 3 haftaydı

negüzel aslında bende geçen iki aya yakın olmamıştım odaha fena emin ol buay erken olmuştum biraz hemen eksiye geçmiştim daha önecede yazmıştın zor zamanlar geçiriyorum die umarım üstesinden gelebilceğin şeylerdir anlatmak paylaşmak istersen burdayız adres belli hayat paylaşınca güzel lalalalayy

Son düzenleme:
Aklımda canım benim,bi ara son 4 ayı,uzunnnn uzunnn anlatıcam sizlere :126:

canim sen spor yapiyodun dimi?
canım bir ara düzenli yaptım ama sonra çok düzensiz yaptım.çünkü spor yapınca kaslarım şişiyor tartıda fazla çıkıyorum,moralim bozuluyor
sen de gel tatlım yılbaşında
sağol canım
çok az yemişsin saphıram acıkırsın tabii... acıktıkça insanın gözü dönüyo
evet öğlen az oldu bu sefer akşam çok acıktım haklısın
pirinçli salata olarak veya yoğurtla karıştırarak yapıyorum ben de.bir de senin tarifi deneyeyim.aslında bugün yapayım diye düşündüm ama sabah tartıldım,bu sabah rglmim başlamış olmasına düne nazaran su oranım düşmüştü.O yüzden yapmadım.Yarına tartıda ne olur Allah kerim.
biiliyorsun karatayda da yok,heleki pirinç! ama ben yaptım çok kez diyetimi kötü yönde etkilemedi
en iyi sen anlarsın canım
Canım sen iyice sıkılmışsın anladım ben seni.Hareketli çocuğu olan bir çok annenin kaderi bu durum.Ben pek dert tasa paylaşmam ama ben de böyleydim yakın zamana kadar,seni çok iyi anlıyorum.Kuzucuk 2.5 yaşındaydı sanki yanlış mıyım?eğer öyleyse ve sen de madem çalışmak istiyorsun hiç bekleme ver kreşe.hem sana hem ona çok iyi gelecektir.Ben yakında nasip olursa işe başlayacağım ve kızımı da kreşe vereceğim.Eminim o hiç kıyamadığım kuzucuğum çok mutlu olacak kreşte.Orası onlar için canım unutma.biz iyi olucaz öncelikle ki onlar da iyi olsunlar.biz iyi olmazsak her şey onlara yansıyor ve her şey daha kötüye gidiyor birbirine doğru orantılı olarak.Kendini daha fazla daraltmadan şu anda yaşadığın rutinden çık yoksa daha
kötü oluyor insan.Haddimi aşmadığımı umar yanaklarından öperim

evet sorma kaçtı valla

olsun canım.yapamadığım yerde sizlerden yardım isterim
ilginçmiş.biz spor yaparsak ta çok ağır sporlar yapmıyoruz ki ya da vücut geliştirme filan yapmıyoruz.yani bilemiyrum tabi yine de
***7.TAKIM 237.Etap***

nev81 (73/73/0/%0)
aysen34 (65.6/)
SAPHIRA (87.7/)
saferan (119/)
kayramin (71.4/)
Shopaholic (82.7/)
ekimm (88.1/)
hasretim34()

ovvv liste çıktı meydaneeee

nevim ne özürü aşkolsun.reg döneminde hep böyle olur.haftaya fazlasıyla vermiş olursun eminim

nev81=24
saferan=25
sopaholic=11
aysen_34=23
ekimm=9
saphira= 27
ipekyol51=5
hasretim34=10
doga3=1
kayramin=19
bilgililgili=5

nev81=13
shopaholic=5
ekimm=14
aysen_34=5
hasretim34=5
saferan=3
kayramin=11
bilgililgili=3
saphira=13

tebrikler ekimmcimmm

bugünkü menüm:

1. öğün:
1 ad. yumurta beyazı
1 ad. muz
1 fincan kayısılı form çay

2. öğün:
1 kase kıymalı şehriye çorbası
1 kase kısır
çay+1 parça halley

3.öğün
2 ad. köfte
1-2 küçük parça turşu
1 tatlı kaşığı pilav (tadına baktım

Anacım gidiyorum geliyorum kimsecikler yok.Nerelerdesiniz

ben yeni geldim eveee....

diyetisyen listesi öyle oluyor işte hem yiyorsun hem veriyorsun...

***7.TAKIM 237.Etap***

nev81 (73/73/0/%0)
aysen34 (65.6/)
SAPHIRA (87.7/)
saferan (119/)
kayramin (71.4/)
Shopaholic (82.7/)
ekimm (88.1/)
hasretim34()

oh listede hazırlanmııış....

nev81=24
saferan=25
sopaholic=11
aysen_34=23
ekimm=9
saphira= 27
ipekyol51=5
hasretim34=10
doga3=1
kayramin=19
bilgililgili=5

nev81=13
shopaholic=5
ekimm=14
aysen_34=5
hasretim34=5
saferan=3
kayramin=11
bilgililgili=3
saphira=13

tebrikler ekimmcimmm

ekimm=7
hasretim= 2
aysen_34=16
kayramin=29
bilgililgili=10
saphira=5
shopaholic=6
saferan=8
nev81=10
ipekyol51=5

maşallah kızlar ammada kaynatmışsınıız... tabrikleeer... ellerine sağlık saphıraaam....

afiyet olsun caaanııım....

bugün evden çıktım önce pazar gezdim sonra gelin rahatsızdı ona gittim sonra nette lc wa..nın sitesinde çok güzel kıyafetler gördüm bide mağazada bakiim dedim gittim bi hırka 2 bluz aldım netten indirim kazandım onlada netten bi sipariş daha vericem...lç wa.. yeni koleksiyon yapmış büyük beden tutamadım kendimi aldım işte.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…