Hoşgeldin canımiyi akşamlar güzeller anca geldim koştur koştur yemek attım ocağa bi bakayım dedim kocişim gelmeden bi geçmiş yapayım hele neler olmuş bugün
Ben normalde sakin biriyimdir ama şimdilerde bende böyleyim.Bende neden çok ama çözümüm yok.
Canım ya paylaşmak istersen seve seve dinlerim.Paylaşmak bazen rahatlatıyor insanı.Aynı dertten mi muzdaribiz bilemedim ki
Geçmiş olsun canım ben çok çektim sistitten Allah şifa versin
öğlen menüm:
marul salatası
yoğurtlu köz patlıcan ezme
akşam:
1 ad. lahmacun (haftada 1 kratay veriyor)
2/3 kıymalı yumurtalı pide( işte bu kaçamak oldu napiim doymadım çok acıkmıştım )
1.5-2 bardak ayran
bol roka
su:3 Lt
kızlar bu ara sayım yapmaya fırsatım olmuyor.yapınca 2-3 günlük yapıyorum.yine öyle yapıcam.hiç kimse sayım yapılmıyor artık filan sanıp kaçamak yapmasınnnn yakalarımmm
Senin tariflere bayıldım ayşen.Hele o poğaçan yok mu müthiş.Bizim anneler gurubumuz var orda paylaştım patladı gitti valla.
günaydınnn şekerler....güzel bir gün olun hepimize...ayyy bugün evimçok kötü dağınık yaa...akşam kızımın diş sancıları vardı ilgilenemdim evle..ve sonuc her oda dağınık...hemen kaçayım en azından sabahtan toparlama işini halledeyim kızım uyurken:)
kolay gelsin canıım... ben de işleri bitirdim dışarı çıkıyoruuum...kızlar toplaşın gelince görüşürüüz....
Günaydın kızlar herkesin diyeti morali süperdir umarım, güzel bir gün diliyorum herkese
sağol canım hoşbuldum, teşekkür ederim iyi dileklerin için
geçmiş olsun bitanemm...
bizde evde oluruz büyük ihtimal bi hazırlık yapmam normal bir gün gibi olur televizyon izleriz bol bol birazda geç yatarız heralde....
çok güzel görünüyor eline sağlık....pratik yemeklere bayılırım ...
sütlü tatlılara da bayılırım hani....
canım kayramin nettin yaptınmı tatlıyı nasıl oldu.. akşamın nası geçti bakem diyiver...
allah kavuştursunn bitanemm...
baktım canım çok hoşsunn maşallahh
Biri beni durdursun yapıp yiyorum sürekli.Gündüz orucum ama akşamdan sonra mutfaktan çıkmıyorum.Sanırım can sıkıntımıda bu şekilde gidermeye çalışıyorum
Anacım gidiyorum geliyorum kimsecikler yok.Nerelerdesiniz
Hoşgeldin canım
Canlarım dün gece özel günüme girdim,sabah tartı kıpırdamadı ne yazık ki.Bir gün önce bile geçen haftaya göre 600 gr eksideydim ama ne yazık ki regl damgasını vurdu bu haftaya.Yarın katkıda bulunamayacağım için üzgünüm,diyette olduğum 45 haftadır kilo veremediğim ilk hafta oldu bu***7.TAKIM 237.Etap***
kırmızıgül06(70.8/İzinli)
nev81 (73/73/0/%0)
aysen34 (65.6/)
SAPHIRA (87.7/)
saferan (119/)
kayramin (71.4/)
Shopaholic (82.7/)
ekimm (88.1/)
hasretim34()
Canlarım dün gece özel günüme girdim,sabah tartı kıpırdamadı ne yazık ki.Bir gün önce bile geçen haftaya göre 600 gr eksideydim ama ne yazık ki regl damgasını vurdu bu haftaya.Yarın katkıda bulunamayacağım için üzgünüm,diyette olduğum 45 haftadır kilo veremediğim ilk hafta oldu bu
Ben de çok şaşırdım canım,15 gün erken oldu bu ay.Moral dalgalanmalarından heralde,zor bir 3 haftaydıolsun canım sağlık olsun ki malum kadınlık zor zanaat
Ben de çok şaşırdım canım,15 gün erken oldu bu ay.Moral dalgalanmalarından heralde,zor bir 3 haftaydı
Aklımda canım benim,bi ara son 4 ayı,uzunnnn uzunnn anlatıcam sizlere :126:negüzel aslında bende geçen iki aya yakın olmamıştım odaha fena emin ol buay erken olmuştum biraz hemen eksiye geçmiştim daha önecede yazmıştın zor zamanlar geçiriyorum die umarım üstesinden gelebilceğin şeylerdir anlatmak paylaşmak istersen burdayız adres belli hayat paylaşınca güzel lalalalayy
Aklımda canım benim,bi ara son 4 ayı,uzunnnn uzunnn anlatıcam sizlere :126:
Görüşürüz canım benim,iyi akşamlarherkeze iyi akşamlar canlar ben kaçar yarın görüşürüzzzz
canım bir ara düzenli yaptım ama sonra çok düzensiz yaptım.çünkü spor yapınca kaslarım şişiyor tartıda fazla çıkıyorum,moralim bozuluyorcanim sen spor yapiyodun dimi?
sen de gel tatlım yılbaşında
olur canım haftaya girersin....
arkadaşımsım profilden albüme bakıcaksın...
yılbaşında ziyafet var desene saphıraaa...afiyet olsuuun...
tama m canım zaten uğraşıyorsun sen nasıl istersen canım...
evet öğlen az oldu bu sefer akşam çok acıktım haklısınçok az yemişsin saphıram acıkırsın tabii... acıktıkça insanın gözü dönüyo
pirinçli salata olarak veya yoğurtla karıştırarak yapıyorum ben de.bir de senin tarifi deneyeyim.aslında bugün yapayım diye düşündüm ama sabah tartıldım,bu sabah rglmim başlamış olmasına düne nazaran su oranım düşmüştü.O yüzden yapmadım.Yarına tartıda ne olur Allah kerim.Canım benim mar---,trend---,mor---,vıpdük----,lim---- hepsinde çok hoş elbiseler var,tek tek bakmak lazım işte o biraz oyalıyor.Canım ben 1 çay bardağı pirince,2 çay bardağı su koyardım.Tam suyunu çekmeye yakın 2 damla limon,nane,karabiber,kırmızı biber eklerdim.Gerçekten pilavdan daha çok seviyordum ben lapayı.2 kaşık yoğurtla tüketirdim.Ama Dukan'da her türlü karbonhidrat yasak artık yapamıyorum o yüzden canım.
Bilmez miyizzzzzEllerine sağlık canım.
Canım sen iyice sıkılmışsın anladım ben seni.Hareketli çocuğu olan bir çok annenin kaderi bu durum.Ben pek dert tasa paylaşmam ama ben de böyleydim yakın zamana kadar,seni çok iyi anlıyorum.Kuzucuk 2.5 yaşındaydı sanki yanlış mıyım?eğer öyleyse ve sen de madem çalışmak istiyorsun hiç bekleme ver kreşe.hem sana hem ona çok iyi gelecektir.Ben yakında nasip olursa işe başlayacağım ve kızımı da kreşe vereceğim.Eminim o hiç kıyamadığım kuzucuğum çok mutlu olacak kreşte.Orası onlar için canım unutma.biz iyi olucaz öncelikle ki onlar da iyi olsunlar.biz iyi olmazsak her şey onlara yansıyor ve her şey daha kötüye gidiyor birbirine doğru orantılı olarak.Kendini daha fazla daraltmadan şu anda yaşadığın rutinden çık yoksa dahatam olarak neyim olduğunu bulamıyorumki bi,türlü hergün yeni bi sebep buluyorum kendime buaralar kayraya bile tahammülsüzüm hemen kızıyorum çok hareketli sürekli kendini yaralıyo kafa hep mor çok daralıyorum böyle olunca millet dikkat etmiyomusun gene kafası mor bu çocuğun dio oan o diyenin ağzının ortasına bitanede batlatasım gelio allahtan yakınlarım oğlumu tanıyo eşim hemen yiyosa alda bi saat kal başbaşa kızı mahvedio dio böyle böyle sinirleniyorum kredimiz var bitsin istiyorum çalışmak istiyorum ama yavrucum küçük hem kıyamıyorum hem evde olmaktan çok darlandım kendimi sokaklara atsım gelio vallahi süslenip püslenip kırıta kırıta gezeyim akşama kadar ama oda olmuyo bak bak saat aynı
afiyet olsun canım hem lahmacun hem pide biraz kaçmış sanki ama cuma günü sen gene ekside olursun bakarız bön bön
sana zor olcak ama böylede yaaa
ilginçmiş.biz spor yaparsak ta çok ağır sporlar yapmıyoruz ki ya da vücut geliştirme filan yapmıyoruz.yani bilemiyrum tabi yine debugünkü mönüm tam bir faciaydı azar azar herşeyden yedim ama yedim yani midem ağzıma gelio diete başladığımdan beri böyle çeşit yemediğim için ağır geldi zannedersem yarın artı çıkıcam kızlar şimdiden özür dilerimm
buarada gittiğim kadın 98 kiloydu 2aydır diyetisyene gidiyomuş çok yakınıda ücretsiz spor salonu var bu halk eğitim merkezlerinin neden gitmiyosun çok faydalı olur dedim doktoru olmaz demiz yağ oranın fazla şuan spor yapman onların kasa dönüşmesine sebep olur önce yağ oranın düşücek biraz daha kilo verceksin hatta sarkmalar bile başlamış gösterdi karnını yağların çözülünce spora başlayacaksın kasa çevirmeden sıkılaşman için demiş biraz tuhaf geldi herkez cxayır cayır spor derken hani nebilim hastanede kendi çapında ünlü bi hastane çevresinde iyi bilinen bi hastane hani dandirik biyere gitmiş desem şuan 90 kiloya inmiş listesine baktım meraklı ben nerdeyse günde 1 adet çavdar ekmeği ediyo yediği okumaya sıkıldım yediklerini
ovvv liste çıktı meydaneeee***7.TAKIM 237.Etap***
nev81 (73/73/0/%0)
aysen34 (65.6/)
SAPHIRA (87.7/)
saferan (119/)
kayramin (71.4/)
Shopaholic (82.7/)
ekimm (88.1/)
hasretim34()
Canlarım dün gece özel günüme girdim,sabah tartı kıpırdamadı ne yazık ki.Bir gün önce bile geçen haftaya göre 600 gr eksideydim ama ne yazık ki regl damgasını vurdu bu haftaya.Yarın katkıda bulunamayacağım için üzgünüm,diyette olduğum 45 haftadır kilo veremediğim ilk hafta oldu bu
Anacım gidiyorum geliyorum kimsecikler yok.Nerelerdesiniz
bugünkü mönüm tam bir faciaydı azar azar herşeyden yedim ama yedim yani midem ağzıma gelio diete başladığımdan beri böyle çeşit yemediğim için ağır geldi zannedersem yarın artı çıkıcam kızlar şimdiden özür dilerimm
buarada gittiğim kadın 98 kiloydu 2aydır diyetisyene gidiyomuş çok yakınıda ücretsiz spor salonu var bu halk eğitim merkezlerinin neden gitmiyosun çok faydalı olur dedim doktoru olmaz demiz yağ oranın fazla şuan spor yapman onların kasa dönüşmesine sebep olur önce yağ oranın düşücek biraz daha kilo verceksin hatta sarkmalar bile başlamış gösterdi karnını yağların çözülünce spora başlayacaksın kasa çevirmeden sıkılaşman için demiş biraz tuhaf geldi herkez cxayır cayır spor derken hani nebilim hastanede kendi çapında ünlü bi hastane çevresinde iyi bilinen bi hastane hani dandirik biyere gitmiş desem şuan 90 kiloya inmiş listesine baktım meraklı ben nerdeyse günde 1 adet çavdar ekmeği ediyo yediği okumaya sıkıldım yediklerini
***7.TAKIM 237.Etap***
nev81 (73/73/0/%0)
aysen34 (65.6/)
SAPHIRA (87.7/)
saferan (119/)
kayramin (71.4/)
Shopaholic (82.7/)
ekimm (88.1/)
hasretim34()
nev81=24
saferan=25
sopaholic=11
aysen_34=23
ekimm=9
saphira= 27
ipekyol51=5
hasretim34=10
doga3=1
kayramin=19
bilgililgili=5
nev81=13
shopaholic=5
ekimm=14
aysen_34=5
hasretim34=5
saferan=3
kayramin=11
bilgililgili=3
saphira=13
tebrikler ekimmcimmm
ekimm=7
hasretim= 2
aysen_34=16
kayramin=29
bilgililgili=10
saphira=5
shopaholic=6
saferan=8
nev81=10
ipekyol51=5
bugünkü menüm:
1. öğün:
1 ad. yumurta beyazı
1 ad. muz
1 fincan kayısılı form çay
2. öğün:
1 kase kıymalı şehriye çorbası
1 kase kısır
çay+1 parça halley
3.öğün
2 ad. köfte
1-2 küçük parça turşu
1 tatlı kaşığı pilav (tadına baktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?