canım bir ara düzenli yaptım ama sonra çok düzensiz yaptım.çünkü spor yapınca kaslarım şişiyor tartıda fazla çıkıyorum,moralim bozuluyor
sen de gel tatlım yılbaşında
sağol canım
evet öğlen az oldu bu sefer akşam çok acıktım haklısın
pirinçli salata olarak veya yoğurtla karıştırarak yapıyorum ben de.bir de senin tarifi deneyeyim.aslında bugün yapayım diye düşündüm ama sabah tartıldım,bu sabah rglmim başlamış olmasına düne nazaran su oranım düşmüştü.O yüzden yapmadım.Yarına tartıda ne olur Allah kerim.
biiliyorsun karatayda da yok,heleki pirinç! ama ben yaptım çok kez diyetimi kötü yönde etkilemedi
en iyi sen anlarsın canım
Canım sen iyice sıkılmışsın anladım ben seni.Hareketli çocuğu olan bir çok annenin kaderi bu durum.Ben pek dert tasa paylaşmam ama ben de böyleydim yakın zamana kadar,seni çok iyi anlıyorum.Kuzucuk 2.5 yaşındaydı sanki yanlış mıyım?eğer öyleyse ve sen de madem çalışmak istiyorsun hiç bekleme ver kreşe.hem sana hem ona çok iyi gelecektir.Ben yakında nasip olursa işe başlayacağım ve kızımı da kreşe vereceğim.Eminim o hiç kıyamadığım kuzucuğum çok mutlu olacak kreşte.Orası onlar için canım unutma.biz iyi olucaz öncelikle ki onlar da iyi olsunlar.biz iyi olmazsak her şey onlara yansıyor ve her şey daha kötüye gidiyor birbirine doğru orantılı olarak.Kendini daha fazla daraltmadan şu anda yaşadığın rutinden çık yoksa daha
kötü oluyor insan.Haddimi aşmadığımı umar yanaklarından öperim
evet sorma kaçtı valla
olsun canım.yapamadığım yerde sizlerden yardım isterim
ilginçmiş.biz spor yaparsak ta çok ağır sporlar yapmıyoruz ki ya da vücut geliştirme filan yapmıyoruz.yani bilemiyrum tabi yine de
ovvv liste çıktı meydaneeee
nevim ne özürü aşkolsun.reg döneminde hep böyle olur.haftaya fazlasıyla vermiş olursun eminim
nev81=24
saferan=25
sopaholic=11
aysen_34=23
ekimm=9
saphira= 27
ipekyol51=5
hasretim34=10
doga3=1
kayramin=19
bilgililgili=5
ekimm=7
hasretim= 2
aysen_34=16
kayramin=29
bilgililgili=10
saphira=5
shopaholic=6
saferan=8
nev81=10
ipekyol51=5
bugün evden çıktım önce pazar gezdim sonra gelin rahatsızdı ona gittim sonra nette lc wa..nın sitesinde çok güzel kıyafetler gördüm bide mağazada bakiim dedim gittim bi hırka 2 bluz aldım netten indirim kazandım onlada netten bi sipariş daha vericem...lç wa.. yeni koleksiyon yapmış büyük beden tutamadım kendimi aldım işte.....
Eki Görüntüle 317375 Eki Görüntüle 317376 Eki Görüntüle 317377 Eki Görüntüle 317378
iyi akşamlar cnmherkeze iyi akşamlar canlar ben kaçar yarın görüşürüzzzz
ellerine sağlık safiricm...zor valla sayım yapmak...nev81=24
saferan=25
sopaholic=11
aysen_34=23
ekimm=9
saphira= 27
ipekyol51=5
hasretim34=10
doga3=1
kayramin=19
bilgililgili=5
bugünkü menüm:
1. öğün:
1 ad. yumurta beyazı
1 ad. muz
1 fincan kayısılı form çay
2. öğün:
1 kase kıymalı şehriye çorbası
1 kase kısır
çay+1 parça halley
3.öğün
2 ad. köfte
1-2 küçük parça turşu
1 tatlı kaşığı pilav (tadına baktım
olur bazen güzelim üzme kendini...Canlarım dün gece özel günüme girdim,sabah tartı kıpırdamadı ne yazık ki.Bir gün önce bile geçen haftaya göre 600 gr eksideydim ama ne yazık ki regl damgasını vurdu bu haftaya.Yarın katkıda bulunamayacağım için üzgünüm,diyette olduğum 45 haftadır kilo veremediğim ilk hafta oldu bu
stress ne kadar da etkili değil mi vücudun dengesini nasılda bozuyorr....Ben de çok şaşırdım canım,15 gün erken oldu bu ay.Moral dalgalanmalarından heralde,zor bir 3 haftaydı
görüşürüzz ...herkeze iyi akşamlar canlar ben kaçar yarın görüşürüzzzz
biz burdayız canımmm ne zaman kendini hazır hissedersenn...Aklımda canım benim,bi ara son 4 ayı,uzunnnn uzunnn anlatıcam sizlere :126:
teşekkürler bidenemm....nev81=13
shopaholic=5
ekimm=14
aysen_34=5
hasretim34=5
saferan=3
kayramin=11
bilgililgili=3
saphira=13
tebrikler ekimmcimmm
afiyet olsunn....bugünkü menüm:
1. öğün:
1 ad. yumurta beyazı
1 ad. muz
1 fincan kayısılı form çay
2. öğün:
1 kase kıymalı şehriye çorbası
1 kase kısır
çay+1 parça halley
3.öğün
2 ad. köfte
1-2 küçük parça turşu
1 tatlı kaşığı pilav (tadına baktım
güle güle giy canım ....bugün evden çıktım önce pazar gezdim sonra gelin rahatsızdı ona gittim sonra nette lc wa..nın sitesinde çok güzel kıyafetler gördüm bide mağazada bakiim dedim gittim bi hırka 2 bluz aldım netten indirim kazandım onlada netten bi sipariş daha vericem...lç wa.. yeni koleksiyon yapmış büyük beden tutamadım kendimi aldım işte.....
Eki Görüntüle 317375 Eki Görüntüle 317376 Eki Görüntüle 317377 Eki Görüntüle 317378
liste çıkmış meydanaartık cuma sabahları daha bir anlamlı...kızlar su anda çok açım aklım mutfaktaki pataes yemeğinde..üzerine yogurt döküp yiyesim var ama yemicem tabi...akşam balık yemiştim balık oldum olsaı beni doyurmaz..balıkkkk ne demiş biliyomusunuz beni yiyen doymasın demişş...demek ki var aslı
Sen geldin ama gitmiştim o sıralarda evde lahmacun yapıyordum.Birden kendimi fırıncı olarak buldum.Kendimi başka şeylerle oyalayamıyorum.Çünkü 2 seçeneğim var ya ders çalışacağım ya da yemek yapacağım.Neyse 1-2 güne atlatırım inş bunuCanım benim,kendini bişeylerle oyalamaya çalış,o sıkıntılı süreç kilo olarak geri dönüyor ne yazık ki.
Yeni geldim okuldan canım,burdayım
bayılıyorum yapı olarak sakin insanlara ben çok hızlı sinirlenebiliyorum buarlar yeni yetme ergen gibiyim vallahi
tam olarak neyim olduğunu bulamıyorumki bi,türlü hergün yeni bi sebep buluyorum kendime buaralar kayraya bile tahammülsüzüm hemen kızıyorum çok hareketli sürekli kendini yaralıyo kafa hep mor çok daralıyorum böyle olunca millet dikkat etmiyomusun gene kafası mor bu çocuğun dio oan o diyenin ağzının ortasına bitanede batlatasım gelio allahtan yakınlarım oğlumu tanıyo eşim hemen yiyosa alda bi saat kal başbaşa kızı mahvedio dio böyle böyle sinirleniyorum kredimiz var bitsin istiyorum çalışmak istiyorum ama yavrucum küçük hem kıyamıyorum hem evde olmaktan çok darlandım kendimi sokaklara atsım gelio vallahi süslenip püslenip kırıta kırıta gezeyim akşama kadar ama oda olmuyo bak bak saat aynı
senin can neye sıkkın bakalım kendini yemeğe verdin
anca geldim bugün herkezler gezmedeydi anlaşılan
nedir bu sistit hemen bi bakayım bendede olmasın
Aklımda canım benim,bi ara son 4 ayı,uzunnnn uzunnn anlatıcam sizlere :126:
***7.TAKIM 237.Etap***
kırmızıgül06(70.8/70.8/0/0%)
nev81 (73/73/0/%0)
aysen34 (65.6/)
SAPHIRA (87.7/)
saferan (119/)
kayramin (71.4/)
Shopaholic (82.7/)
ekimm (88.1/)
hasretim34()
Gunaydin kizlar.. Bugun cok isim var erken kalktim kapidan cikmadan size bi bakim dedim.. Beni bu hafta ayni geciyorum bir hafta icin izinli yazmaya gerek yok.. Haftaya sonucu ikiye bolerizbol sanslar kizlar insallah guzel sonuclar alirsiniz.. Hepinizi cok opuyorum.. Hasretim sende aramiza hosgeldin tatlim.. Yalniz hasretimin durumunu bildirmryi unutmayin.. 4.takimdan geri donmek uzere ayrildi galiba.. Kac haftavayri kaldiysa aldigi/verdigi kiloyu okadar haftaya boleceksiniz unutmayin...
teşekkürler canım
maşallah kızlar ammada kaynatmışsınıız... tabrikleeer... ellerine sağlık saphıraaam....
afiyet olsun caaanııım....
oh iyi yapmışsın canım güle güle kullanbugün evden çıktım önce pazar gezdim sonra gelin rahatsızdı ona gittim sonra nette lc wa..nın sitesinde çok güzel kıyafetler gördüm bide mağazada bakiim dedim gittim bi hırka 2 bluz aldım netten indirim kazandım onlada netten bi sipariş daha vericem...lç wa.. yeni koleksiyon yapmış büyük beden tutamadım kendimi aldım işte.....
evet canım 1.liklerini kaydetyokcanım çok haklısın aslında haddini aşmadın kesinlikle kendi hayatımda olsun istiyorum artık kreş banada mantıklı gelio eşimle konuşuyoruz hatta kayınvalidem bende ilgilenirim işe girersen dio ama ben kayınvalide faktöründense bi kreş oyun düzeni oluşacak bi ortamın daha faydalı olacağına inanıyorum daha küçük ayrılmam zor olur gibi geliodu mayısta 3 e girecek artık bu kışı bi çıkartayım düşünüyorum alıştırabilirsem ikimizide bu duruma sonrada işe girerim diyorum bakalım kısmet inşallah
bu benim ikinci birinciliğim kutluyorum kendimi aslında bunları kaydetmek gerekiyodu sanırsam
güle güle kullan canım iyi günde inşallah
sağol canımiyi akşamlar cnm
ellerine sağlık safiricm...zor valla sayım yapmak...
afiyet olsun cnm...kayısılı forma çayın tadı güzel mi?geçenlerde ben de tarçın karanfil çayı aldım adı beğeniliyor diye okumuştum ama ben begenmedim.
beni yiyen doymasın,tutan onmasın demişliste çıkmış meydanaartık cuma sabahları daha bir anlamlı...kızlar su anda çok açım aklım mutfaktaki pataes yemeğinde..üzerine yogurt döküp yiyesim var ama yemicem tabi...akşam balık yemiştim balık oldum olsaı beni doyurmaz..balıkkkk ne demiş biliyomusunuz beni yiyen doymasın demişş...demek ki var aslı
olur bazen güzelim üzme kendini...
stress ne kadar da etkili değil mi vücudun dengesini nasılda bozuyorr....
görüşürüzz ...
biz burdayız canımmm ne zaman kendini hazır hissedersenn...
teşekkürler bidenemm....
afiyet olsunn....
güle güle giy canım ....
***7.TAKIM 237.Etap***
nev81 (73/73/0/%0)
aysen34 (65.6/)
SAPHIRA (87.7/)
saferan (119/)
kayramin (71.4/)
Shopaholic (82.7/)
ekimm (88.1/)
hasretim34()
Gunaydin kizlar.. Bugun cok isim var erken kalktim kapidan cikmadan size bi bakim dedim.. Beni bu hafta ayni geciyorum bir hafta icin izinli yazmaya gerek yok.. Haftaya sonucu ikiye bolerizbol sanslar kizlar insallah guzel sonuclar alirsiniz.. Hepinizi cok opuyorum.. Hasretim sende aramiza hosgeldin tatlim.. Yalniz hasretimin durumunu bildirmryi unutmayin.. 4.takimdan geri donmek uzere ayrildi galiba.. Kac haftavayri kaldiysa aldigi/verdigi kiloyu okadar haftaya boleceksiniz unutmayin...
afiyet olsun canım.menü de spor da güzelönce dünki menümü veriyim sonra kilo bildirimimi yapıyım
sabah
yarım bardak süt
az peynir
1 dilim ekmek
domates
ara
3 kuru kayısı
2-3 ceviz
öğlen
tarhana çorba(5-6 kaşık)
akşam
et sote
3 kaşık pilav
salata
1 dilim de kek
spor koşu bandında 45 dakika yürüyüşle 4 km yol 300 kalori harcandı..
7.TAKIM 237.Etap
nev81 (73/73/0/%0)
aysen34 (65.6/)
SAPHIRA (87.7/)
saferan (119/)
kayramin (71.4/)
Shopaholic (82.7/)
ekimm (88.1/88.0/0.1/%0.11)
hasretim34()[/B]
benim durumumda buuu 100 gramcıkk... ama o yüz gramcığı göremicem diye korkuyordum neyse kırmadı benihep 1 kilo artıdaydımm son iki gün atabildim üzerimden... hep şu haftasonu kaçamaklarımın başıma açtığı dert bu.. ailecek olunca kahvaltı sofraları zengin oluyor bizde..sonra da yiyiyorum kendimi bilmedenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?