Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yokcanım çok haklısın aslında haddini aşmadın kesinlikle kendi hayatımda olsun istiyorum artık kreş banada mantıklı gelio eşimle konuşuyoruz hatta kayınvalidem bende ilgilenirim işe girersen dio ama ben kayınvalide faktöründense bi kreş oyun düzeni oluşacak bi ortamın daha faydalı olacağına inanıyorum daha küçük ayrılmam zor olur gibi geliodu mayısta 3 e girecek artık bu kışı bi çıkartayım düşünüyorum alıştırabilirsem ikimizide bu duruma sonrada işe girerim diyorum bakalım kısmet inşallah

nev81=24
saferan=25
sopaholic=11
aysen_34=23
ekimm=9
saphira= 27
ipekyol51=5
hasretim34=10
doga3=1
kayramin=19
bilgililgili=5

ekimm=7
hasretim= 2
aysen_34=16
kayramin=29
bilgililgili=10
saphira=5
shopaholic=6
saferan=8
nev81=10
ipekyol51=5

bu benim ikinci birinciliğim kutluyorum kendimi aslında bunları kaydetmek gerekiyodu sanırsam

güle güle kullan canım iyi günde inşallah

selam kızlar..bugün gelemedim..saat 12 olmadan msg sayımı doldurmam lazım:)kayınvalidemler vardı yemekte yogun geçti..

herkeze iyi akşamlar canlar ben kaçar yarın görüşürüzzzz
iyi akşamlar cnm
nev81=24
saferan=25
sopaholic=11
aysen_34=23
ekimm=9
saphira= 27
ipekyol51=5
hasretim34=10
doga3=1
kayramin=19
bilgililgili=5
ellerine sağlık safiricm...zor valla sayım yapmak...

afiyet olsun cnm...kayısılı forma çayın tadı güzel mi?geçenlerde ben de tarçın karanfil çayı aldım adı beğeniliyor diye okumuştum ama ben begenmedim.

liste çıkmış meydanaartık cuma sabahları daha bir anlamlı...kızlar su anda çok açım aklım mutfaktaki pataes yemeğinde..üzerine yogurt döküp yiyesim var ama yemicem tabi...akşam balık yemiştim balık oldum olsaı beni doyurmaz..balıkkkk ne demiş biliyomusunuz beni yiyen doymasın demişş...demek ki var aslı

olur bazen güzelim üzme kendini...
Ben de çok şaşırdım canım,15 gün erken oldu bu ay.Moral dalgalanmalarından heralde,zor bir 3 haftaydı
stress ne kadar da etkili değil mi vücudun dengesini nasılda bozuyorr....
herkeze iyi akşamlar canlar ben kaçar yarın görüşürüzzzz
görüşürüzz ...
Aklımda canım benim,bi ara son 4 ayı,uzunnnn uzunnn anlatıcam sizlere :126:
biz burdayız canımmm ne zaman kendini hazır hissedersenn...
nev81=13
shopaholic=5
ekimm=14
aysen_34=5
hasretim34=5
saferan=3
kayramin=11
bilgililgili=3
saphira=13

tebrikler ekimmcimmm
teşekkürler bidenemm....
afiyet olsunn....
güle güle giy canım ....

Canım benim,kendini bişeylerle oyalamaya çalış,o sıkıntılı süreç kilo olarak geri dönüyor ne yazık ki.

Yeni geldim okuldan canım,burdayım
Sen geldin ama gitmiştim o sıralarda evde lahmacun yapıyordum.Birden kendimi fırıncı olarak buldum.Kendimi başka şeylerle oyalayamıyorum.Çünkü 2 seçeneğim var ya ders çalışacağım ya da yemek yapacağım.Neyse 1-2 güne atlatırım inş bunu

Benim canım çooookkkkk fazla şeye sıkılıyor canım.Arada depreşiyor.Bazen süpürüp halı altına atıyorum.Şimdilerde pek süpürecek halimde yok o yüzden depresifim biraz.Yukarıda yazdığın gibi kendimi tek başıma sokaklara atasım var

nedir bu sistit hemen bi bakayım bendede olmasın

Sistit idrar yolları enfeksiyonu.Benim bebekliğimden lise dönemine kadar yaşadığım hastalık.Lise döneminde geçti çok şükür.Evlilikle beraber tekrar başladı.1.5 yıl çektim.İlaçlar artık neredeyse etki etmiyordu.en sonunda sistoskopi oldum.Mesanemde engebe varmış ve kapasitesi normalin 2 katıymış.Prostat hastalarında kullanılan bi ilaç kullandım sonra bayağı hafifledi.Sonrada hamile kaldım zaten arada suyu az içersem ben burdayım diyor.Allah kimseye yaşatmasın çok zor bir hastalık

***7.TAKIM 237.Etap***

kırmızıgül06(70.8/70.8/0/0%)
nev81 (73/73/0/%0)
aysen34 (65.6/)
SAPHIRA (87.7/)
saferan (119/)
kayramin (71.4/)
Shopaholic (82.7/)
ekimm (88.1/)
hasretim34()

Gunaydin kizlar.. Bugun cok isim var erken kalktim kapidan cikmadan size bi bakim dedim.. Beni bu hafta ayni geciyorum bir hafta icin izinli yazmaya gerek yok.. Haftaya sonucu ikiye boleriz bol sanslar kizlar insallah guzel sonuclar alirsiniz.. Hepinizi cok opuyorum.. Hasretim sende aramiza hosgeldin tatlim.. Yalniz hasretimin durumunu bildirmryi unutmayin.. 4.takimdan geri donmek uzere ayrildi galiba.. Kac haftavayri kaldiysa aldigi/verdigi kiloyu okadar haftaya boleceksiniz unutmayin...

günaydın tatlımm iyi yapmışsın teşekkürler..

günaydın güzellerrrr.........

bugüne hazır mısınız bakalımmm...:18::18: dökülünn hadi bakammmm...

önce dünki menümü veriyim sonra kilo bildirimimi yapıyım

sabah
yarım bardak süt
az peynir
1 dilim ekmek
domates

ara
3 kuru kayısı
2-3 ceviz

öğlen
tarhana çorba(5-6 kaşık)

akşam
et sote
3 kaşık pilav
salata
1 dilim de kek

spor koşu bandında 45 dakika yürüyüşle 4 km yol 300 kalori harcandı..

7.TAKIM 237.Etap

nev81 (73/73/0/%0)
aysen34 (65.6/)
SAPHIRA (87.7/)
saferan (119/)
kayramin (71.4/)
Shopaholic (82.7/)
ekimm (88.1/88.0/0.1/%0.11)
hasretim34()[/B]

benim durumumda buuu 100 gramcıkk... ama o yüz gramcığı göremicem diye korkuyordum neyse kırmadı beni hep 1 kilo artıdaydımm son iki gün atabildim üzerimden... hep şu haftasonu kaçamaklarımın başıma açtığı dert bu.. ailecek olunca kahvaltı sofraları zengin oluyor bizde..sonra da yiyiyorum kendimi bilmedenn

maşallah kızlar ammada kaynatmışsınıız... tabrikleeer... ellerine sağlık saphıraaam....

afiyet olsun caaanııım....
teşekkürler canım
oh iyi yapmışsın canım güle güle kullan
evet canım 1.liklerini kaydet
sağol canım
kayısılının çok güzel bir kokusu var o yüzden tadını çok umursamıyorum.bitki çaylarını genel olarak sevmiyorum ben.meyve çayları güzel oluyor
beni yiyen doymasın,tutan onmasın demiş yani hem karnımız doymayacak,tutup para kazanırsak da zengin olamıcaz canım onun sebei şu;balık yediğimiz zaman yemek sonrasında hipglisemi oluruz yani şekerimiz düşer.Bu yüzden de acıkır veya tatlı isteriz.Bizim Canan hoca işte tam da bu yüzden balığın üstüne 1-2 kibrit kutusu helva öneriyor.Ben mutlaka yiyorum balığın üstüne yoksa hasta gibi olabiliyorum.sen de ye,iyi gelecektir.

afiyet olsun canım.menü de spor da güzel

tebrik ederim canım kar kardır

***7.TAKIM 237.Etap***

nev81 (73/73/0/%0)
aysen34 (65.6/)
SAPHIRA (87.7/87.7/0/0)
saferan (119/)
kayramin (71.4/)
Shopaholic (82.7/)
hasretim34()

Dün su oranım düşmüştü bu sabah yine çıkmış.Dün pirinç diyeti yapmadığıma pişman oldum.Gerçi yapamazdım yine misafirim vardı Amaan sağlık olsun napiim,bu da nazar boncuğu olsun.Reglmin 2. günündeyim çok normal hatta aynı çıkmam sevindirdi bile.1-2 kg fazla da çıkabilirdim.Şükür diyorum.Hepinizi öpüyorum.Bugün çok işim var.Kahvaltıya misafirim gelecek.11 gibi.Ben de kalkıp temizlik yapıcam şimdi.Sonrada yarın akşam için hazırlıklarım olacak.Hava soğuk diye dışarı çıkamadım kızla,üşütmeyeyim diye ama çıkıp hediyelikler bakmam lazım.5 Mesajı tamamlayamabilirim bugünlük beni izinli sayın.Dünün ve bugünün sayımını da müsait olan bir gönüllü yapabilirse iyi olur,olmazsa pazartesi yaparım.Herkese Mutlu yıllar.Hepimizi için çok çok iyi bir yıl olsun inşallah ben bu yıldan çok ümitliyim çok heyecanlıyım :124:

nev81 (73/73/0/%0)
aysen34 (65.6/)
SAPHIRA (87.7/)
saferan (119/)
kayramin (71.4/)
Shopaholic (82.7/82.7/0/0%)
hasretim34()[/B]

selam kızlar bu hafta aynıyım tartıda.....
çok yogunum bugün..beni bugün izinli sayarmısınız..gelemyebilirim.sabah vınn çalışmıycak bild,irim yaamıycm diye ödüm koptu...internetimçok yavas bugünlerde..görüşrüüz canlarım öpüyorum hepinizi...
HAYIRLIIII CUMALAR.....

günaydınlar kızlar geçmiş yapamadım popom bir tek yatakda yer yüzü görür oldu
bir yoğunluktur gidiyoruz bakalım bugünde misafirlerim hem öğe hem kahvaltı gibi bişi olacak yemek

benim tartı ya manyadı yada ben manyadım dün akşam 65 gösteriyodu bu sabah 66.5
sanırım benim hipotiroidim yükseldi ondan kilo veremeyip böyle alıyorum başka bi nedene bağlayamıyorum gerçekten bu hafta diyetimide yaptım sporumuda yaptım düzenli
pazartesi aile hekimimize gidip durumumu anlatıcam baksın bakalım yükseldiyse ilaç verir

nev81 (73/73/0/%0)
aysen34 (65.6/66.5/-0.9/%-1)
SAPHIRA (87.7/)
saferan (119/)
kayramin (71.4/)
Shopaholic (82.7/82.7/0/0%)
hasretim34()[/B]

sanırım doğru yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…