Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yeni yılın ilk mesajı benden olsun canlarım sağlıklı huzurlu aillerimizle beraber çok güzel bir yıl olması dileğiyle
2012 bizim yılımız olsun

saphira nettin yaa maşallahhhh 16. 3 kilo helal olsunnn...süpersinnn

Gunaydinnn sekerlerimmm, ballarimmm,pamuklarimmmmmmm
hepimizee mutlu yillarrr..Allah saglik sihat mutlu (esli, bu benim icin ha birde nilos ) seneler nasib etsinnn
insallahh 2011den daha guzel bir yil geciririzzzzzzzzzzzzzzzzz
hepinizi cok ozledim...
diyete gelince malesef iki dilim oastada kalmadim..1.5 kilo artidayim..oyuzden bugun yarin iki gun yogurt yicem sonra ekmeli listeye devam..yoksa cumaya benim yuzumden eksiye dusersinizz:18::18:
bu haftadan sonra tekrar deli gibi spora basliyorum kizlar...artik kalan fazlaliklarida atalim dimiiii...
kizlarr bugun lokmanin dogumgunu..arasira face hesabina bakiyordum listesinde olmazsamda..ama c.tesi aniden herseyini gizledi ve ne msj ne arkadaslik istegi felan gonderebiliyorsun suan..bunu ben msj atmim diye yapti kesin buna eminim..cunku iki hafta once aniden geri msne geldi 4 gun online oldu ama bir kelime yazmadi bende yazmadim sonra tamamen sildi beni..face duvarinda bir insan iki kez ayni kazigi yememeli sonra baskalarina yer kalmiyor diye yazdi
oyuzdennn benim biran once fazlaliktan kurtuluppp...manken olmam lazimm artik gozumu tekrardan cagataya diktim

ayy ben ne cok konustummm

yeni yılın ilk mesajı benden olsun canlarım sağlıklı huzurlu aillerimizle beraber çok güzel bir yıl olması dileğiyle
2012 bizim yılımız olsun

amin canım hepimize hayırlı olsun...

kuzularrr mutlu seneler.........

nerelerdesin tatlım hiç görüşemiyoruuz...

boşver canım o senin kıymtini bilemedi...ömründ kazık görmemiş ooo....allah sana gönlüne göre verir inş...bu yıll....

Son düzenleme:

boşver canım o senin kıymtini bilemedi...ömründ kazık görmemiş ooo....allah sana gönlüne göre verir inş...bu yıll....

Gunaydin safisim, nasilsin?? yilbasi nasil gecti, neler yaptiniz??
bende artik noktayi koydum safisim..beni tekrar ekleyince bir umut hatasini anladi dedim..ama son hareketiyle bende artik noktayi koydum..Allah hayirli birisini cikartir insallah karsima hemde bu yil

günaydıııııııııııııııın......

gülüm ben geldiiim.....

geçen yazmıştım ganfed dönmicek herld 9 hafta olmuş nerdeyse girmiş ama takıma uğramıyor..... yeni üye alalım mı yerine..

yılbaşına özel bişey yapmıyoruz pek bizd dün misafir vardı kahvaltıyla başladık akşam yemeğiyle bitirdik bayağı yoğunduuu..yorulmuşum yaa yataktan baağlanıyorum kk yaaaa...

canim hic o tatli canini üzme olan her seyde hayir vardir,demkki lokman senin iicn hayirli degilmis,Allah herseyin hayirlisini nasip eylesin ins

yılbaşına özel bişey yapmıyoruz pek bizd dün misafir vardı kahvaltıyla başladık akşam yemeğiyle bitirdik bayağı yoğunduuu..yorulmuşum yaa yataktan baağlanıyorum kk yaaaa...
ohh sefan olsun

günaydınlar canlarım
çok yoğun bir iki günün ardından yine burda olmak çok güzel
dün iki posta misafir ağırladım kahvaltı ve akşam yemeği olmak üzere şimdi tip köşe temizlik yapıyorum
bende iki gündür diyete başladığımdan beri böyle yememiştim yani canım ne isityosa onu yedim uzun zamandır ilk kez tıka basa doydum
bugün itibariyle eski tempoma yeni bir başlangıçla başladım

selam canım benim
bu sene niloşda sende hayırlısıya eşleşirsiniz inşlhhh düğün haberlerinizi gelinliklerinizi görürüz burdan

kız sen hala şu lokman efendiyi ne kaile alıyosun sende ona binaen not yazsaydın facene görseydi el mi yaman bey mi

ben gidip temizliğe devam edeyim cumaya kadar yediklerimi eritmem lazım bu sabah tartıdaki rakamı görünce nerdeyse dudağım uçukluycaktı
haydin öptüm canlarım

evet canim, tatilde bende baktim..yerine baskasini alabiliriz..madem gelmis ama takima ugramamis..biz yeterince bekledik...belki kilosu baya dustustur ondan gelmemistir..ama keske bir haber etseydi

aslinda bizde ozellikle kutlamadik..bir telase hazirlik vardi ama babmin 50inci yas gunu icin..normalde hediyeler felan alirdik ama kutlamazdik pastayla felan..babamda hazirligin kendine oldugunu anlamadi..pastayi ozel fotografli yaptirdim..bizim bucur sarki soyleyerek goturdu..babamda sasirdi..cok hosuna gitti hepimizi optu..sonra babamin askerlik fotosunu buyutmustum.onu hediye verdim.. ama 20yaslarinda gittigi zamanin..cok seviyordu o fotosunu.. gorunce cok hosuna gitti agladi...yani guzel gecti o yonden bizim yilbasi
günaydin kizlar,hepinize güzel bir hafta diliyorum
Gunaydin bitanemm..iyi sonuclar aliriz insallah bu hafta..simdilik benden baska gunahi olan yok
canim hic o tatli canini üzme olan her seyde hayir vardir,demkki lokman senin iicn hayirli degilmis,Allah herseyin hayirlisini nasip eylesin ins

malesef zor olsada bende oyle dusunerek dun son noktayi koydum artik...beni istemeyeni ben hic istemem..hec

günaydıın kızlar iyi seneler hepinize
benide aranıza alırmısınız canlar vermem gereken 10 kilom var banada yer varmı :)

gunaydin aysenim, kolay gelsin sana..benim tartida beni affetmedi..1.5 artidayim:18::18:ama artik bayram seyran bitti..simdi herkes siki diyete

aminnnn aysenimmmm, insallah bizlerde yuvalarimizi kurariz artik Allah hayirli insanlari cikartsin karsimiza insallah...
Lokmanda, kavgadan sonra beni tekrar ekleyince ne yalan soylim geri umutlanmistim aysenim..ama birsey yazmadan beni tamamen silmesi ve facede msjini kapatmasi ve o notu..bana noktayi koydurdu..kendini begenmis ama bende su fazlaligi verim...guzel bir foto koycam face..sonra senin dedigin gibi guzelce birde msj onun gorecegi..

Son düzenleme:

sen halledersin o fazlaliklari canim,sana dayanmaz :)

bende kactim sonraq görüsüz..hadi size iyi günleerrrrr hahha

merhaba kızlar sabah açtım anca bakabildim işten yasemin,bilgili hoşgeldiniz kızlar kırmızım boşşverrrr kendi kaybetti hakkına hayırlısı buymuş demekki yeni yılda yeni kısmetlereeeee sen nevvv inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…