Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oyyy ben sana kıyamam deseydin keşke bana, sana yarım ekmek arasına çukulat sürer verirdim eline aç kalma diyee

Aynen söylemeli.Geçen gün abim aradı müsait değildim o gün değilim dedim.
Başka bir gün abimin eşi aradı ,o gün de biryere hazırlanıyorduk değilim dedim.
Eşim neden dedin diyor ,sanki istemedik gibi oldu diyor,erkekler bu knuda daha hassas bizim gibi düşünemiyor.Ertesi akşam diyor çağır da gelsinler,dedim şimdi neye çağırayım hazırlığım falan yok
En son bir daha aradılar da müsait olabildim ,Onlar da rahatladı ben de

Ah ya erkekler cok anlayışsız gercekten
Aynen öyle canım hic düşünmüyorlar onlara göre çok basit şeyler ama o ev toplanacak çocuklar var onlarla ilgilenilecek yemek yapılacak. E misafire her zaman kinden daha fazla önem veriliyor cay içmeye gelseler bile insanın içi rahat etmez ki bi pasta börek yapmak gerekiyor. Hazır da içine sinmiyor benim illa kendim yapacam

Esin yardim edecekse olur aslında

sık sık mı kesiliyo urfada niye boyle canim

. Gunaydınnnn bugün allah yardimcin olsun o zaman iyi beslenmeye bak

günaydın
Dün akşam evden çıkarken tam apartman önündeyiz karşı ormana yıldırım düştü birden çat diye kesildi elektrikler sonra mesaj geldi trafo patlamış.

onune geleni zopadan mi geciriyorsun Miu persembe diye ayar veriyorsun sanırım buyu bozulmazsa yarın surprizim var sana tabi portakalıma da Munzevi Zencefil

He ya olabilir musaıt olmayabilir insanlar sureklı Bı kosusturma içindeyiz zaten kendimize bile vakit ayıramıyoruz Çoğu zaman Bı lazer e gıdıcem mesela Bı turlu zaman bulamıyorum yanı arabalarının sebebi bu degil mı zaten musaıt mısınız hayır degiliz daha doğal ne olabilir Bı de diyorum Soyle cumartesi alalım o gun musaıtız ne var bunda ben abine gelmesin evime diyorum sanki Öyle tepki veriyor

Yanı aynen bende böyleyim diyor ki iki tabak fazla yemek yapamıyor musun misal ben bugun pırasa pısırecektım yav bi pırasa ile misafir mı ağırlanır tövbe tövbe

Ayyyy var ya aynı beeenn ama surekli misafiri zora suruyomusum gibi hissettiriyomusum halbuki daha iyi agirlamak istiyorum banyo havlumfan tut giyecegim kiyafetr kadar dolaplarima kadar duzrnli olayim istiyorum.ama calisiyorum her zamn istedigim gibi yapamiyorum misafir gelincede kostururyorum mecburen ayyy okudumm ama ben numuneyim saniyodum su an cook mutluyumm

Dün akşam evden çıkarken tam apartman önündeyiz karşı ormana yıldırım düştü birden çat diye kesildi elektrikler sonra mesaj geldi trafo patlamış.
uuu allah edirgesin kiz o ne . Grldi mi bugun var mi elrktriklerin su an

Esin yardim edecekse olur aslında
Eder kuzum eder de isten 5 30 gibi geliyor e yemek 7 gibi falan yeniyor 1 saatte hallolacak ıs degil ki Bı de ikide kucuk cocuk var biri 2.5 yasında biri 10 aylik onlar da bizi bekliyor ilgi istiyor hele kucugum hic kulağımdan inmek istemiyor bastan savma olmasını da ben istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…