Ya zaten leslie yapıyorum bölgesel yaparım bideCanim bugun sporun dibine vurma kaslarina yukenirsen siserler yarin arti cikarsin.bugun hafif sporlar.leslie yap gec
Ben de ogretmenim 1 seneyi gecti çalışmıyorum ben de.
Oyyy ben sana kıyamam
oh mis ellerine sağlık ohhhhhhhhhhhhhhhh domestos kokusu ciğerlere doldu
tamam canımcım merak etme
bu hafta varsın ama biliyorsuun
ya vero hala senin menünde neden fanta görüyorum söyler misin vero
fanta kola oldukça o tarz gereksiz şeyler yorumlamıcam bak
kızdım şimdi
vay vay vay efserim hamarat hatunum ellerine sağlık gız
uyuyakalmışım yine
daha doğrusu geceden alarm kurmamışım evden nasıl çıkıp servise yetiştim ki
haberim yok
kapı baca kafa hepsini çarptım
benim yerime de uyu ki
Aynen söylemeli.Geçen gün abim aradı müsait değildim o gün değilim dedim.Esim de diyemiyor iste Özellikle kendi ailesinden birine onlar bize soyluyorlar ama zaten soylemelıler herkes kendi evinde bir aile sonuçta ben kimseye alınmam insanlara da güzelce söylersen kimse alınmaz ama adam bunu anlamıyor soyleyemoyor
Aynen öyle canım hic düşünmüyorlar onlara göre çok basit şeyler ama o ev toplanacak çocuklar var onlarla ilgilenilecek yemek yapılacak. E misafire her zaman kinden daha fazla önem veriliyor cay içmeye gelseler bile insanın içi rahat etmez ki bi pasta börek yapmak gerekiyor. Hazır da içine sinmiyor benim illa kendim yapacamAh ya erkekler cok anlayışsız gercekten
Aynen canimAynen öyle açlıktan gözüm dönüyor bazen sabah o kahvaltı kral sofrası gibi geliyor valla bende emziriyorum bide emzirince daha fazla acıkıyorum
Esin yardim edecekse olur aslındaCanım cok sıkkın ya esim aradı sabah aksama abisi gıl kendi komşularıyla bize gelecekmiş brnim de yarın annem gıl memlekete gidiyorlar bugun pazara gidilecek ev dandini temizlik yapılacak misafir İÇİN ayrı yemekle ugrasılacak ve evde iki cocuk var ben isten 3.5 da cıkıyor um tum bunları aksama kadar olan o surede yapacagım bende dedım baska zaman gelsinler bugun gelmesinler o demis efendım musaıtız demis bende tekrar arattırdım cumartesi gelın de dedım bana trip atıyor ya yapabilirmısız aslında bilmem ne
Dün akşam evden çıkarken tam apartman önündeyiz karşı ormana yıldırım düştü birden çat diye kesildi elektrikler sonra mesaj geldi trafo patlamış.sık sık mı kesiliyo urfada niye boyle canim
. Gunaydınnnnbugün allah yardimcin olsun o zaman iyi beslenmeye bak
günaydın
onune geleni zopadan mi geciriyorsun Miu persembe diyeiçimden geldi
bekliyorum Berna hadi güzel haberler ver
hee aynen
su gömüyorum çok kahve içtim diye
ne zaman belli olacak Berna kesin olarak?
kız aynen o kapalı hava insanın enerjisini alıp uykuya sürüklüyor
He ya olabilir musaıt olmayabilir insanlar sureklı Bı kosusturma içindeyiz zaten kendimize bile vakit ayıramıyoruz Çoğu zaman Bı lazer e gıdıcem mesela Bı turlu zaman bulamıyorum yanı arabalarının sebebi bu degil mı zaten musaıt mısınız hayır degiliz daha doğal ne olabilir Bı de diyorum Soyle cumartesi alalım o gun musaıtız ne var bunda ben abine gelmesin evime diyorum sanki Öyle tepki veriyorAynen söylemeli.Geçen gün abim aradı müsait değildim o gün değilim dedim.
Başka bir gün abimin eşi aradı ,o gün de biryere hazırlanıyorduk değilim dedim.
Eşim neden dedin diyor ,sanki istemedik gibi oldu diyor,erkekler bu knuda daha hassas bizim gibi düşünemiyor.Ertesi akşam diyor çağır da gelsinler,dedim şimdi neye çağırayım hazırlığım falan yok
En son bir daha aradılar da müsait olabildim ,Onlar da rahatladı ben de
Yanı aynen bende böyleyim diyor ki iki tabak fazla yemek yapamıyor musun misal ben bugun pırasa pısırecektım yav bi pırasa ile misafir mı ağırlanırAynen öyle canım hic düşünmüyorlar onlara göre çok basit şeyler ama o ev toplanacak çocuklar var onlarla ilgilenilecek yemek yapılacak. E misafire her zaman kinden daha fazla önem veriliyor cay içmeye gelseler bile insanın içi rahat etmez ki bi pasta börek yapmak gerekiyor. Hazır da içine sinmiyor benim illa kendim yapacam
Muzaffer detoksuyla ben de 49 lara düşerimonune geleni zopadan mi geciriyorsun Miu persembe diyeayar veriyorsun sanırım buyu bozulmazsa yarın surprizim var sana tabi portakalıma da Munzevi Zencefil
He iste bende ona kızıyorum ya abim misafir mı diyor Bı de abin misafir değilde komşusu misafir sonra da birileri bizim arkamızdan laf soylese ne olur ya dedım ben dağınık eve ve hazırlıksız birileri laf söylemesin diye degil kendime saygımdan misafir almam sanıyor ki millet arkamızdan laf soyler falan diye dusunuyorum yooo misafir gelecekse iyi ağırlamak istiyorum bu kendimle ilgili
Aman aradı söyledi zaten de iste ben kendimi kotu hissettim cunku diyor ki bence halledebılırdık sen temizlik yapardın bende yemek yapardım sanki evde kimse yok Çocuklar ne olacak o arada elimize ayağımıza dolaşacak onu hesap etmiyor Bı de Bı kac saate sıkıstırdıgım yemekte ne yemek yapabilirim ki
uuu allah edirgesin kiz o ne . Grldi mi bugun var mi elrktriklerin su anDün akşam evden çıkarken tam apartman önündeyiz karşı ormana yıldırım düştü birden çat diye kesildi elektrikler sonra mesaj geldi trafo patlamış.
Eder kuzum eder de isten 5 30 gibi geliyor e yemek 7 gibi falan yeniyor 1 saatte hallolacak ıs degil ki Bı de ikide kucuk cocuk var biri 2.5 yasında biri 10 aylik onlar da bizi bekliyor ilgi istiyor hele kucugum hic kulağımdan inmek istemiyor bastan savma olmasını da ben istememEsin yardim edecekse olur aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?