- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
Geldi şükür:)Ayyyy var ya aynı beeenn ama surekli misafiri zora suruyomusum gibi hissettiriyomusum halbuki daha iyi agirlamak istiyorum banyo havlumfan tut giyecegim kiyafetr kadar dolaplarima kadar duzrnli olayim istiyorum.ama calisiyorum her zamn istedigim gibi yapamiyorum misafir gelincede kostururyorum mecburen ayyy okudumm ama ben numuneyim saniyodum su an cook mutluyumm
uuu allah edirgesin kiz o ne . Grldi mi bugun var mi elrktriklerin su an
Eve gittigimde kizim kucagma atladiginda ne kadar ozlemis oldugunu hissettiriyor hakikatrn insan ilgilenmek elindrn grlrni yapmak istiyor.Eder kuzum eder de isten 5 30 gibi geliyor e yemek 7 gibi falan yeniyor 1 saatte hallolacak ıs degil ki Bı de ikide kucuk cocuk var biri 2.5 yasında biri 10 aylik onlar da bizi bekliyor ilgi istiyor hele kucugum hic kulağımdan inmek istemiyor bastan savma olmasını da ben istemem
Iyi hadi gozun aydin bacimGeldi şükür:)
Yok be niye numune olasın herkes misafirine Özen gösterir sonuçta erkekler bunu fazla buluyor ama bence degil bu karşıdaki kisiye Önemli verdiğimi gösterir ve kendime olan saygımda bunu gerektiriyor benim icinAyyyy var ya aynı beeenn ama surekli misafiri zora suruyomusum gibi hissettiriyomusum halbuki daha iyi agirlamak istiyorum banyo havlumfan tut giyecegim kiyafetr kadar dolaplarima kadar duzrnli olayim istiyorum.ama calisiyorum her zamn istedigim gibi yapamiyorum misafir gelincede kostururyorum mecburen ayyy okudumm ama ben numuneyim saniyodum su an cook mutluyumm
uuu allah edirgesin kiz o ne . Grldi mi bugun var mi elrktriklerin su an
Zaten suçlu hissediyorum var ya o halini Bı girmeniz Lazım kucağımdan inmek istemiyor gogsume kafayı yaslıyor Öyle ve oturur benle saatlerce babasınavermek isteyince sıkı sıkı tutar yakamdan benım evde kolumun altındaki baska bi organım sanki her isimi onunla Öyle yapıyorumEve gittigimde kizim kucagma atladiginda ne kadar ozlemis oldugunu hissettiriyor hakikatrn insan ilgilenmek elindrn grlrni yapmak istiyor.
. Benim gordugum insanlar etrafimdakiler rahatlar misafir geldiginde benim yemegim pismis hazir mutfagim toplu olmali.ben goruyorum olsun nolcak ki misafirle oturana kadar biraz zaman gecer pisrr birlikte sofra kuraruz bu kadar rahat olamiyorum isteYok be niye numune olasın herkes misafirine Özen gösterir sonuçta erkekler bunu fazla buluyor ama bence degil bu karşıdaki kisiye Önemli verdiğimi gösterir ve kendime olan saygımda bunu gerektiriyor benim icin
Dün akşam evden çıkarken tam apartman önündeyiz karşı ormana yıldırım düştü birden çat diye kesildi elektrikler sonra mesaj geldi trafo patlamış.
Benimki 1 tane 3 e gircek marrtta insallah srni cok iyi anlayabiliyorummmZaten suçlu hissediyorum var ya o halini Bı girmeniz Lazım kucağımdan inmek istemiyor gogsume kafayı yaslıyor Öyle ve oturur benle saatlerce babasınavermek isteyince sıkı sıkı tutar yakamdan benım evde kolumun altındaki baska bi organım sanki her isimi onunla Öyle yapıyorum
2kerr emziriyorum saat 12buçuğa kadar.sağdığımda 60cc çıkıyo.tabi bütün gece o göğsümden emzirmeyip sağmak zorunda kalacağım için. Bebeğim tam 62günlük.3haftam kaldı okul için.Nasıl yapacağım bilmiyorum zor olur heralde ilk haftalarCanim bebegin kac saatte bir acıkıyo? Ve o saatlerde uyuyomu oluyo uyanikmi?
benim kizim 7de doyuyo karnini 12.30 gibi uyaniyo ama gece uykumuz yok bizm
Eger o saatelrde uyanık olsaydi 1 biberon yetmezdi benm.kizima
Sagdiginda kac cc cikiyo?
yağlarım var
zaten kilo veremiyorum çok moralim bozuk
vay vay vay
hiç belli olmaz o işler senden tırsmıyor değilim
harikasın yahu bayıldım
evet
oy yok yok menüsü
harikasın bebişim menün çok güzel cıs larla da kirlenmemişsin
bende olamam ya aynı bende her seyım hazır olsun isterim. Benim gordugum insanlar etrafimdakiler rahatlar misafir geldiginde benim yemegim pismis hazir mutfagim toplu olmali.ben goruyorum olsun nolcak ki misafirle oturana kadar biraz zaman gecer pisrr birlikte sofra kuraruz bu kadar rahat olamiyorum iste
Allah hepimizin Çocuklarını bize bagısslasın canimBenimki 1 tane 3 e gircek marrtta insallah srni cok iyi anlayabiliyorummm
Masallah subhanalalah iki cocuklulara saygim sonsuz
ne gerek var canım iyisin ki senMuzaffer detoksuyla ben de 49 lara düşerim
Kutu süt al cig kuruyemisle bi öğün de oyle yap canim meyveye yuklenmeSizdenn cevap bekliiiiyooooorummmmmm ona gore hareket edicem walla miu hadi daaa
amiinn canimmbende olamam ya aynı bende her seyım hazır olsun isterim
Allah hepimizin Çocuklarını bize bagısslasın canim
. Dusunuyorum onu sanirim tek alternatifim o sut bugun icin ideal yigurduda chiali yerim doyurur insallah ya sunun surasinda yarin sabaha ne kaldi dimiKutu süt al cig kuruyemisle bi öğün de oyle yap canim meyveye yuklenme
Hiiiii ben günde 4 5 bardak içiyorum türk neskafe karışıknormalde kahve idrar söktürsede uzun vadede ödem yapıyor.kahve içenin bol su içmesi lazım.
Ben de boyleyim işte sunun şurasında cumaya ne kaldiDusunuyorum onu sanirim tek alternatifim o sut bugun icin ideal yigurduda chiali yerim doyurur insallah ya sunun surasinda yarin sabaha ne kaldi dimi
Yarin sabahhh misss gibiii iki yumurtalii bol tesillikli salatami yaparimmm bunu dusun smykmy
Aynen valla
Yok Dostum yapmam ben zaten:)ne gerek var canım iyisin ki sensaglik onemli kusum Allah korusun, senin kilona gelsem keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?