Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geldi şükür:)

Eve gittigimde kizim kucagma atladiginda ne kadar ozlemis oldugunu hissettiriyor hakikatrn insan ilgilenmek elindrn grlrni yapmak istiyor.

Yok be niye numune olasın herkes misafirine Özen gösterir sonuçta erkekler bunu fazla buluyor ama bence degil bu karşıdaki kisiye Önemli verdiğimi gösterir ve kendime olan saygımda bunu gerektiriyor benim icin

Sevgili takım arkadaslarim su an isteyim oglrn arasindayim evden 2 elma 1 kase kadar da chiali yogurt getirdim .

Aksam 6 ya kadar burdayim bana bir alternatif sunabilirmisiniz

Ne yiyim simdi ben

Gidip muz alip yogurda mi katsam

Yada sut alip iki ogun yapip icine kuru yemis mi katio icsem ne etsem bilemedim

@MiuLego

Eve gittigimde kizim kucagma atladiginda ne kadar ozlemis oldugunu hissettiriyor hakikatrn insan ilgilenmek elindrn grlrni yapmak istiyor.
Zaten suçlu hissediyorum var ya o halini Bı girmeniz Lazım kucağımdan inmek istemiyor gogsume kafayı yaslıyor Öyle ve oturur benle saatlerce babasınavermek isteyince sıkı sıkı tutar yakamdan benım evde kolumun altındaki baska bi organım sanki her isimi onunla Öyle yapıyorum

Yok be niye numune olasın herkes misafirine Özen gösterir sonuçta erkekler bunu fazla buluyor ama bence degil bu karşıdaki kisiye Önemli verdiğimi gösterir ve kendime olan saygımda bunu gerektiriyor benim icin
. Benim gordugum insanlar etrafimdakiler rahatlar misafir geldiginde benim yemegim pismis hazir mutfagim toplu olmali.ben goruyorum olsun nolcak ki misafirle oturana kadar biraz zaman gecer pisrr birlikte sofra kuraruz bu kadar rahat olamiyorum iste

Benimki 1 tane 3 e gircek marrtta insallah srni cok iyi anlayabiliyorummm

Masallah subhanalalah iki cocuklulara saygim sonsuz

2kerr emziriyorum saat 12buçuğa kadar.sağdığımda 60cc çıkıyo.tabi bütün gece o göğsümden emzirmeyip sağmak zorunda kalacağım için. Bebeğim tam 62günlük.3haftam kaldı okul için.Nasıl yapacağım bilmiyorum zor olur heralde ilk haftalar

Shut Up handeee duydun muuu kilo veremiyomuş miuuu
Ben de veremiyorum bu hafta

. Benim gordugum insanlar etrafimdakiler rahatlar misafir geldiginde benim yemegim pismis hazir mutfagim toplu olmali.ben goruyorum olsun nolcak ki misafirle oturana kadar biraz zaman gecer pisrr birlikte sofra kuraruz bu kadar rahat olamiyorum iste
bende olamam ya aynı bende her seyım hazır olsun isterim

Benimki 1 tane 3 e gircek marrtta insallah srni cok iyi anlayabiliyorummm

Masallah subhanalalah iki cocuklulara saygim sonsuz
Allah hepimizin Çocuklarını bize bagısslasın canim

bende olamam ya aynı bende her seyım hazır olsun isterim

Allah hepimizin Çocuklarını bize bagısslasın canim
amiinn canimm

Kutu süt al cig kuruyemisle bi öğün de oyle yap canim meyveye yuklenme
. Dusunuyorum onu sanirim tek alternatifim o sut bugun icin ideal yigurduda chiali yerim doyurur insallah ya sunun surasinda yarin sabaha ne kaldi dimi

Yarin sabahhh misss gibiii iki yumurtalii bol tesillikli salatami yaparimmm bunu dusun smykmy

Dusunuyorum onu sanirim tek alternatifim o sut bugun icin ideal yigurduda chiali yerim doyurur insallah ya sunun surasinda yarin sabaha ne kaldi dimi

Yarin sabahhh misss gibiii iki yumurtalii bol tesillikli salatami yaparimmm bunu dusun smykmy
Ben de boyleyim işte sunun şurasında cumaya ne kaldi

Bi de ben mezun olabilecek durumdayim.canim biseyi cok ist3digi zaman sabret berna istetsen cuma mezun olur yersin diyerek kendimi avutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…