Hahayyyt
Hiiiii ben günde 4 5 bardak içiyorum türk neskafe karışık
Ayyy ben de 1 ay kaldı diye avutuyorum kendimiBen de boyleyim işte sunun şurasında cumaya ne kaldi
Bi de ben mezun olabilecek durumdayim.canim biseyi cok ist3digi zaman sabret berna istetsen cuma mezun olur yersin diyerek kendimi avutuyorum
Kuru yemiş iyi olur tabi abartmadan. Chialı yoğurt beni tok tutar hep uzun süreli belki sende tok olursun illaki bişey yemem gerek diye düşünmeSizdenn cevap bekliiiiyooooorummmmmm ona gore hareket edicem walla miu hadi daaa
Bu hafta liste ödemli hep pohu yidikYaaa sorma kelebek tamda kahve içerken yazdiboğazım Da kaldı resmen, ikinciyi içmem zaten ödemliyim
Ayyy ben de 1 ay kaldı diye avutuyorum kendimi
Hayır anlaşmış gibi ya fazla veriyoz hepimiz, ya az veriyozBu hafta liste ödemli hep pohu yidik
Miu duymasın
he valla bi hafta süper oluyo diğer hafta berbat ,kendi adıma bende öyle yaniHayır anlaşmış gibi ya fazla veriyoz hepimiz, ya az veriyoz
Gel saklarim seni benBu hafta liste ödemli hep pohu yidik
Miu duymasın
Hafif yuruyus ya da leslie yap sadecehepfit sen spor yapcan mı bugün.ben karasızım çarşmba +500düm .bugün yaparsam yarına şişer miyim acep
hafif geçer leslie yap sadecehepfit sen spor yapcan mı bugün.ben karasızım çarşmba +500düm .bugün yaparsam yarına şişer miyim acep
kız biz ortiyiz mali ne çabık unuttun ne çikolatı ne ekmeğiOyyy ben sana kıyamamdeseydin keşke bana, sana yarım ekmek arasına çukulat sürer verirdim eline aç kalma diyee
malinin canı mı istedi acep kutsal gündekız biz ortiyiz mali ne çabık unuttun ne çikolatı ne ekmeği
onune geleni zopadan mi geciriyorsun Miu persembe diyeayar veriyorsun sanırım buyu bozulmazsa yarın surprizim var sana tabi portakalıma da Munzevi Zencefil
şaka yaptımkiiiiikız biz ortiyiz mali ne çabık unuttun ne çikolatı ne ekmeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?