kuzum salata yeme imkanın yok muydu?Sevgili takım arkadaslarim su an isteyim oglrn arasindayim evden 2 elma 1 kase kadar da chiali yogurt getirdim .
Aksam 6 ya kadar burdayim bana bir alternatif sunabilirmisiniz
Ne yiyim simdi ben
Gidip muz alip yogurda mi katsam
Yada sut alip iki ogun yapip icine kuru yemis mi katio icsem ne etsem bilemedim
@MiuLego
Yağmur dinerse yürüyüş yapcam.ama haftaya dinlene dinlene spor en az iki gün mola vercem sporda.bu hafta hiç ara vermedimHafif yuruyus ya da leslie yap sadece
Hahayyyt
Ne cakal o
Kandiriyodur kesin
kuzum çok az ye lütfenBugun persembe ve ben aksam yemegimi 8 bucuk gibi yicem ne hos
iyi dimi minnak piremsesmerhaba kızlar
gelemiyorum pek kızımla ilgilen evle ilgilen kendimi bile unuttum ...geçmiş hiç okuyamıyacam buradan sohbete devam ederim umarım herkes iyidir ....
spor benide çok şişirir ama çook toplar en az 1 beden fark ediyor bende bende yarın başlıyorum spora , haftanın 5 günü spor yapmayı planlıyorum iki gün dinlenme perşembe ve pazar spor yapmıyacam diğer günler yapacam mutlaka...Yağmur dinerse yürüyüş yapcam.ama haftaya dinlene dinlene spor en az iki gün mola vercem sporda.bu hafta hiç ara vermedim
Cok yemem zaten yiyecegim sey izgara balik salata..ama yine de saati canımı sıkıyor.diyete basladigimdan veri hic o saatte yemedim.kuzum çok az ye lütfen
çok yemek zorunda değilsin
az az yavaş yavaş
bol su
inandın mı sen deöyle didin sen didin
sağol kaptanım şükür iyi öksürük yok hafif burun akıntısı devam ediyor aksırma tıksırma yok...ama çook iştahsız 1 ceviz 3 bademi abartmıyorum yanına oturdum oyun oynayarak tam 1 saatte yedirdim yeterki yesin diye oynamadığım oyun kalmıyor o yüzden çok gelemiyorum takıma...iyi dimi minnak piremses
?
Benimdeya hiçbişe yiyesim yok bugün
Valla buna da şükür diyelimhe valla bi hafta süper oluyo diğer hafta berbat ,kendi adıma bende öyle yani
Sadece yarım saat yürüyüş yaptım, bi de aksama bırakma kuzumhepfit sen spor yapcan mı bugün.ben karasızım çarşmba +500düm .bugün yaparsam yarına şişer miyim acep
olsun BernaCok yemem zaten yiyecegim sey izgara balik salata..ama yine de saati canımı sıkıyor.diyete basladigimdan veri hic o saatte yemedim.
sen kuzuyla ilgilen ada biz buralardayız balımsağol kaptanım şükür iyi öksürük yok hafif burun akıntısı devam ediyor aksırma tıksırma yok...ama çook iştahsız 1 ceviz 3 bademi abartmıyorum yanına oturdum oyun oynayarak tam 1 saatte yedirdim yeterki yesin diye oynamadığım oyun kalmıyor o yüzden çok gelemiyorum takıma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?