İnşallah kuzum.İnşallah kalbiyle yaşayanların,kalbinden hiçbir kötülük geçmeyenlerin,iyiliğe ve güzelliğe adananların yılı olsun bu yıl.Bu yıl hepimiz için öncelikli dileğim sağlıkla kilolarımızdan kurtulmak.Ayşen'im senin için mini mini cennet kokulu bir bebek,Gülüm için Onu hakedecek bir eş,ve tüm takım arkadaşlarım ve kendim için unutulmayacak güzellikte bir yıl ve yıllar diliyorumyeni yılın ilk mesajı benden olsun canlarım sağlıklı huzurlu aillerimizle beraber çok güzel bir yıl olması dileğiyle
2012 bizim yılımız olsun
Sana da mutlu seneler bitanem,herşey çok güzel olsunkuzularrr mutlu seneler.........
Duasına beni de katan kuzummmmm,teşekkür ederim.İnşallah dünyada ahirette yüzümüzü güldürecek eşler nasip olur ikimize deGunaydinnn sekerlerimmm, ballarimmm,pamuklarimmmmmmm
hepimizee mutlu yillarrr..Allah saglik sihat mutlu (esli, bu benim icin ha birde nilos ) seneler nasib etsinnn
Sanki içimden bi his bu sene takımda bekar kalmayacak diyorselam canım benim
bu sene niloşda sende hayırlısıya eşleşirsiniz inşlhhh düğün haberlerinizi gelinliklerinizi görürüz burdan
Canlarım,güzel gönüllü canlarım.Allah razı olsun güzel dilekleriniz için,Allah bütün güzellikleri yağdırsın üzerinize ablam benimmerhaba kızlar sabah açtım anca bakabildim iştenyasemin,bilgili hoşgeldiniz kızlar kırmızım boşşverrrr kendi kaybetti hakkına hayırlısı buymuş demekki yeni yılda yeni kısmetlereeeee sen nevvv inşallah
Bitanem karbonhidrat ağırlıklı olmuş evet ama yarın protein ağırlıklı bir menü uygularsan fazlası ile telafi edersinbugünkü mönüm
kahvaltı:
1dilim tb ekmek
1diim peynir
çay
öğlen:
2kaşık yoğrtlu makarna
bir tabak patates salata
yarım ay çöreği
sadece karbonhidrat almışım maşallah bana
İnşallah kuzum.İnşallah kalbiyle yaşayanların,kalbinden hiçbir kötülük geçmeyenlerin,iyiliğe ve güzelliğe adananların yılı olsun bu yıl.Bu yıl hepimiz için öncelikli dileğim sağlıkla kilolarımızdan kurtulmak.Ayşen'im senin için mini mini cennet kokulu bir bebek,Gülüm için Onu hakedecek bir eş,ve tüm takım arkadaşlarım ve kendim için unutulmayacak güzellikte bir yıl ve yıllar diliyorum
Sana da mutlu seneler bitanem,herşey çok güzel olsun
Duasına beni de katan kuzummmmm,teşekkür ederim.İnşallah dünyada ahirette yüzümüzü güldürecek eşler nasip olur ikimize de
Sanki içimden bi his bu sene takımda bekar kalmayacak diyor
Canlarım,güzel gönüllü canlarım.Allah razı olsun güzel dilekleriniz için,Allah bütün güzellikleri yağdırsın üzerinize ablam benim
Bitanem karbonhidrat ağırlıklı olmuş evet ama yarın protein ağırlıklı bir menü uygularsan fazlası ile telafi edersin
sorma canım yaa yarın yoğurt süt peynirle beslensem bugün anca gider
bende katılıyorum sana bekarlara koca ama adamın hasını versin Rabbim ayşenime bir bebek inşallah ki ben nedense buaralar yakın bir zamanda bu haberi alcaz gibi hissediyorum bilmiyorum hayırlısı inşallah ama bu şişman geçirdiğimiz son senemiz olsun inşallah Rabbim gönlümüze göre versin buyaza hepiciğimiz incecik girelim ve bu göbişler bidaha sadece bebek için şişsin tabi isteyene ve bol huzur bol kahkaha dolu bir yıl geçirelimm inşallahhhh
saphira nettin yaa maşallahhhh 16. 3 kilo helal olsunnn...süpersinnn
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım kurallar hakkında pek fikrim yok beni bilgilendirirseniz çok sevinirim neler yapmam gerekiyor kurallar neler:) şimdiden teşekkürler:)
teşekkürler canımm aminnnnyeni yılın ilk mesajı benden olsun canlarım sağlıklı huzurlu aillerimizle beraber çok güzel bir yıl olması dileğiyle
2012 bizim yılımız olsun
bende de durum aynı haftasonu annemlerdeydimm yedimm anne yemeklerindengünaydınlar canlarım
çok yoğun bir iki günün ardından yine burda olmak çok güzel
dün iki posta misafir ağırladım kahvaltı ve akşam yemeği olmak üzere şimdi tip köşe temizlik yapıyorum
bende iki gündür diyete başladığımdan beri böyle yememiştim yani canım ne isityosa onu yedimuzun zamandır ilk kez tıka basa doydum
bugün itibariyle eski tempoma yeni bir başlangıçla başladım
ben tartılmadımm acaba kilo aldım mı? :18:kayram hadi iyi gezmeler cano
ben bi kaç gün evde kafa dinlemek istiyorum bu ara kabul günü misaliydi ev
bu haftaya herkese artıda başlıyo sanıırm :18:
merakla bekliyorumm canımmamin canim, Allah hayirlisini nasib etsin insallah hakkimizda...kiz foto cektimde eklemeye firsatim olmadi..bugun isten sonra unutmazsam eklicem hemencikkkkaslinda hep aklimda hatta evin yeni halinide ekleyecektim..ama isten cikinca okadar yorgun oluyorumki..sonra benim bucur geliyor abla oynayalim kitap oku felan..elimi laptopa degemiyorum..acmaya bile useniyorum resmen...ama unutmazsam bugun eklemeye calisicam.
bugünkü mönüm
kahvaltı:
1dilim tb ekmek
1diim peynir
çay
öğlen:
2kaşık yoğrtlu makarna
bir tabak patates salata
yarım ay çöreği
sadece karbonhidrat almışım maşallah bana
kaptanlarımız takımda yer varmıydı bi arkadaş ayrıldı demiştiniz bugün bi arkadaş katılmak istediğini söylemiş gözden kaçtı heralde adı yalnış değilsem beyazzzambak olcaktı
iyi akşamlar arkadaşlar..kaptanımm kırmızıcım beni bu hafta izne ayırabilirmisin cnm?bugünde dahil olucak şekilde...eşimin işyerinde elemanımızın babası ameliyat olucak o yüzden izinli..bugün ona yardıma gittim dükkana ve bir süre böyle olucak..ordan müs olunca girebilirim ama bebeğimide arka boş oda mız var onuda götürüyorum belki 5 msg dolduramaybilirim...şu anda da yorgunluktan ölüyorum(iyi geceler hepinize..
hoşgeldin canım...ben davet etmiştim seniii...hergün düzenli girip takımı takip etmen gerekiyor 2 hafta deneme süren var bu hafta deneme haftaya cumaya listeye girebilirsin alınırsan....merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım kurallar hakkında pek fikrim yok beni bilgilendirirseniz çok sevinirim neler yapmam gerekiyor kurallar neler:) şimdiden teşekkürler:)
yorgunum ve uykum geldi,kuzu da hala uyumadı,onunla ilgileneyim sonra da yatayım.herkese iyi geceler
günaydın kızlarrr
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım kurallar hakkında pek fikrim yok beni bilgilendirirseniz çok sevinirim neler yapmam gerekiyor kurallar neler:) şimdiden teşekkürler:)
işte kızlaaar...bu da gurur tablomuuz....................
Bireysel Derece Listesi- 237. Etap (30 Aralık 2011)
BUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ?
1 . kirmizigül06 ( 36,20 / 33,83% ) @ 05.11.10 # 107,00 # 70,80
2 . nev81 ( 27,50 / 27,36% ) @ 18.02.11 # 100,50 # 73,00
3 . banusultan ( 18,00 / 22,50% ) @ 03.12.10 # 80,00 # 62,00
4 . AzRASILAM ( 26,40 / 22,45% ) @ 13.03.09 # 117,60 # 91,20
5 . bal10 ( 14,70 / 21,62% ) @ 10.06.11 # 68,00 # 53,30
6 . pinkcat87 ( 14,00 / 17,50% ) @ 23.07.10 # 80,00 # 66,00
7 . mersa ( 15,50 / 16,32% ) @ 24.04.09 # 95,00 # 79,50
8 . SAPHIRA ( 16,30 / 15,67% ) @ 26.08.11 # 104,00 # 87,70
9 . elmaliturta ( 11,30 / 15,48% ) @ 01.06.11 # 73,00 # 61,70
10 . saferan ( 19,70 / 14,22% ) @ 29.10.10 # 138,50 # 118,80
11 . mattika ( 9,50 / 14,18% ) @ 27.05.11 # 67,00 # 57,50
12 . aylin90 ( 13,70 / 14,04% ) @ 12.08.11 # 97,60 # 83,90
13 . zulaley ( 11,20 / 13,95% ) @ 07.01.11 # 80,30 # 69,10
14 . Mütedeyyin ( 11,70 / 13,67% ) @ 11.03.11 # 85,60 # 73,90
15 . aysen_34 ( 10,00 / 13,07% ) @ 30.04.11 # 76,50 # 66,50
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?