Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yeni yılın ilk mesajı benden olsun canlarım sağlıklı huzurlu aillerimizle beraber çok güzel bir yıl olması dileğiyle
2012 bizim yılımız olsun
İnşallah kuzum.İnşallah kalbiyle yaşayanların,kalbinden hiçbir kötülük geçmeyenlerin,iyiliğe ve güzelliğe adananların yılı olsun bu yıl.Bu yıl hepimiz için öncelikli dileğim sağlıkla kilolarımızdan kurtulmak.Ayşen'im senin için mini mini cennet kokulu bir bebek,Gülüm için Onu hakedecek bir eş,ve tüm takım arkadaşlarım ve kendim için unutulmayacak güzellikte bir yıl ve yıllar diliyorum

kuzularrr mutlu seneler.........
Sana da mutlu seneler bitanem,herşey çok güzel olsun

Gunaydinnn sekerlerimmm, ballarimmm,pamuklarimmmmmmm
hepimizee mutlu yillarrr..Allah saglik sihat mutlu (esli, bu benim icin ha birde nilos ) seneler nasib etsinnn
Duasına beni de katan kuzummmmm,teşekkür ederim.İnşallah dünyada ahirette yüzümüzü güldürecek eşler nasip olur ikimize de

selam canım benim
bu sene niloşda sende hayırlısıya eşleşirsiniz inşlhhh düğün haberlerinizi gelinliklerinizi görürüz burdan
Sanki içimden bi his bu sene takımda bekar kalmayacak diyor

Canlarım,güzel gönüllü canlarım.Allah razı olsun güzel dilekleriniz için,Allah bütün güzellikleri yağdırsın üzerinize ablam benim

bugünkü mönüm

kahvaltı:
1dilim tb ekmek
1diim peynir
çay

öğlen:
2kaşık yoğrtlu makarna
bir tabak patates salata
yarım ay çöreği

sadece karbonhidrat almışım maşallah bana
Bitanem karbonhidrat ağırlıklı olmuş evet ama yarın protein ağırlıklı bir menü uygularsan fazlası ile telafi edersin

sorma canım yaa yarın yoğurt süt peynirle beslensem bugün anca gider

bende katılıyorum sana bekarlara koca ama adamın hasını versin Rabbim ayşenime bir bebek inşallah ki ben nedense buaralar yakın bir zamanda bu haberi alcaz gibi hissediyorum bilmiyorum hayırlısı inşallah ama bu şişman geçirdiğimiz son senemiz olsun inşallah Rabbim gönlümüze göre versin buyaza hepiciğimiz incecik girelim ve bu göbişler bidaha sadece bebek için şişsin tabi isteyene ve bol huzur bol kahkaha dolu bir yıl geçirelimm inşallahhhh

Canım benim bu duaya amin dememek mümkün mü.Amiiiiinnnnnnnn

Kızlar dünkü misafirlerimden bir arkadaş bir ayda 4.5 kilo vermiş.Uzun zamandır istiyordu zaten.Diyetisyene gidiyor.Aynı merkezde spor salonuda varmış.Bende düşünüyorum artık spor salonuna gitmeyi.Ama tabiki en büyük problem şu an kızımı bıracak yer olmayışı.Bakalım birkaç kilo daha vereyimde öyle başlayayım istiyorum.Tabi bu aralar diyet gümlemiş durumda.Normalde yarın regl olmam gerekiyor ama büyük ihtimalle gecikir.

iyi akşamlar arkadaşlar..kaptanımm kırmızıcım beni bu hafta izne ayırabilirmisin cnm?bugünde dahil olucak şekilde...eşimin işyerinde elemanımızın babası ameliyat olucak o yüzden izinli..bugün ona yardıma gittim dükkana ve bir süre böyle olucak..ordan müs olunca girebilirim ama bebeğimide arka boş oda mız var onuda götürüyorum belki 5 msg dolduramaybilirim...şu anda da yorgunluktan ölüyorum(iyi geceler hepinize..

İyi geceler kızlar
Bugün tüm gün giremedim.Misafirlerim vardı gündüz,akşam da kaldılar,az önce gittiler.o yüzden fırsatım olmadı girmeye

Yılbaşı havasından çıkamadık bir türlü :) cuma-cumartesi-pazar-pazartesi olarak 4 gündür bir yoğunluktur gidiyor.Tabi diyette yalan oldu bu arada.tartılmıyorum bile :18: amaan napayım,nasıl olsa yine diyetime uyarım ve veririm,Allahıma şükür kilo verebiliyorum diyetime özen gösterdiğimde.Ah bir de bu kadar rahat alabilme durumum olmasaydı

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım kurallar hakkında pek fikrim yok beni bilgilendirirseniz çok sevinirim neler yapmam gerekiyor kurallar neler:) şimdiden teşekkürler:)

Kızlar yoğun h.sonundan sonra bugün itibariyle malum pazartesi diyetime sıkı sıkı sarılacaktım ama bugün yine mümkün olmadı.Allah nasip ederse yarından itibaren sıkı bir şekilde başlayacağım,salı olmasına rağmen artık cumaya kadar ne kadar faydası olur bilemiyorum çünkü kg m ne halde bilmiyorum.bu cumaya faydası çok olmasa bile haftaya cumaya etkisi olacaktır en azından

yorgunum ve uykum geldi,kuzu da hala uyumadı,onunla ilgileneyim sonra da yatayım.herkese iyi geceler

yeni yılın ilk mesajı benden olsun canlarım sağlıklı huzurlu aillerimizle beraber çok güzel bir yıl olması dileğiyle
2012 bizim yılımız olsun
teşekkürler canımm aminnnn
bende de durum aynı haftasonu annemlerdeydimm yedimm anne yemeklerinden offfff ooffff..
kayram hadi iyi gezmeler cano
ben bi kaç gün evde kafa dinlemek istiyorum bu ara kabul günü misaliydi ev
bu haftaya herkese artıda başlıyo sanıırm :18:
ben tartılmadımm acaba kilo aldım mı? :18:
merakla bekliyorumm canımm
bugünkü mönüm

kahvaltı:
1dilim tb ekmek
1diim peynir
çay

öğlen:
2kaşık yoğrtlu makarna
bir tabak patates salata
yarım ay çöreği

sadece karbonhidrat almışım maşallah bana

afiyet olsunn canımm

haftasonu annemlerdeydim canlar bugün döndümm vaktim olmadı girmeye ...
iyi geceler herkese...

kaptanlarımız takımda yer varmıydı bi arkadaş ayrıldı demiştiniz bugün bi arkadaş katılmak istediğini söylemiş gözden kaçtı heralde adı yalnış değilsem beyazzzambak olcaktı

başka davetlerimiz vardı canım sanırım takım doldu...

tamam canım kolay gelsin sana....

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım kurallar hakkında pek fikrim yok beni bilgilendirirseniz çok sevinirim neler yapmam gerekiyor kurallar neler:) şimdiden teşekkürler:)
hoşgeldin canım...ben davet etmiştim seniii...hergün düzenli girip takımı takip etmen gerekiyor 2 hafta deneme süren var bu hafta deneme haftaya cumaya listeye girebilirsin alınırsan....
yorgunum ve uykum geldi,kuzu da hala uyumadı,onunla ilgileneyim sonra da yatayım.herkese iyi geceler

iyi dinlenmeler canııım.........

günaydın kızlarrr

günaydın canım şimdilik takıom sayımız dolu ama hjer zaman misafirimiz olabilirsiiin......

canım aşağıda kurallarımızı ve katılım formunu yazdım kopyalayıp formu cevaplayabilirsin seni daha iyi tanımamız için....hergün en az 5 mesaj yazma ve menü paylaşımı en önemli kurallarımız dır canım....kurallara uymaya bugünden başlayabilirsin tekrar hoşgeldiiin....

7.TAKIM KURALLARI

1)HERGÜN MAZERETLİLER HARİÇ TÜM ÜYELER 5 MESAJ YAZMAK ZORUNDADIR. BUNDAN 3U MENULERIMIZ VE 2SI ENAZINDAN ARKADASLARA YORUM..BU KURALA UYMAYAN 3UYARI ALACAKTIRr.VE HALA UYMUYORSA DISKALIFIYE OLACAKTIR..
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN KIRICI OLMAMAK KOŞULU İLE BİRBİRİNİ YEDİJKLERİ VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTİRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN
SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER CUMA BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇİLİR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
8)CUMA SABAHI LİSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
9)LİSTEYE HERKES LİSTE RENGİNİ DEĞİŞTİRMEDEN KİLOSUNU YAZMALI VE GEREKLİ HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
10)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
11)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.YADA 2.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.BU
SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
13)TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK
OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
14)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR İÇİN CEZA SİSTEMİ VARDIR.HER ÜYE İLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHİPTİR
MAZERETSİZ OGÜN PAYLAŞIMDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSİZ CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DİĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDİCE EDİCİ DAVRANIŞLAR SERGİLEME 2 PUAN
1 AY İÇİNDE O AYKİ BAŞLANDIÇ KİLOSUNUN %1 İNİ VERMEME 1 PUAN
15)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR
ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
16)CEZA PUANINI TÜKEN ÜYELER DİSKALİFYE OLUR VE kk KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.
17) UC GUN ARKA ARKAYA HABER VERMEDEN VE PAYLASIMDA BULUNMAYAN KISILER DISKALIFYE OLACAKTIR

7. takıma katılma başvuru formu

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):

yaşınız:

işiniz:

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):

boyunuz:

ilk başladığınız kilo:

hedef kilonuz:

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:

diğer(eklemek istediğiniz):

işte kızlaaar...bu da gurur tablomuuz....................

Bireysel Derece Listesi- 237. Etap (30 Aralık 2011)

BUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ?

1 . kirmizigül06 ( 36,20 / 33,83% ) @ 05.11.10 # 107,00 # 70,80
2 . nev81 ( 27,50 / 27,36% ) @ 18.02.11 # 100,50 # 73,00

3 . banusultan ( 18,00 / 22,50% ) @ 03.12.10 # 80,00 # 62,00
4 . AzRASILAM ( 26,40 / 22,45% ) @ 13.03.09 # 117,60 # 91,20
5 . bal10 ( 14,70 / 21,62% ) @ 10.06.11 # 68,00 # 53,30
6 . pinkcat87 ( 14,00 / 17,50% ) @ 23.07.10 # 80,00 # 66,00
7 . mersa ( 15,50 / 16,32% ) @ 24.04.09 # 95,00 # 79,50
8 . SAPHIRA ( 16,30 / 15,67% ) @ 26.08.11 # 104,00 # 87,70

9 . elmaliturta ( 11,30 / 15,48% ) @ 01.06.11 # 73,00 # 61,70
10 . saferan ( 19,70 / 14,22% ) @ 29.10.10 # 138,50 # 118,80

11 . mattika ( 9,50 / 14,18% ) @ 27.05.11 # 67,00 # 57,50
12 . aylin90 ( 13,70 / 14,04% ) @ 12.08.11 # 97,60 # 83,90
13 . zulaley ( 11,20 / 13,95% ) @ 07.01.11 # 80,30 # 69,10
14 . Mütedeyyin ( 11,70 / 13,67% ) @ 11.03.11 # 85,60 # 73,90
15 . aysen_34 ( 10,00 / 13,07% ) @ 30.04.11 # 76,50 # 66,50

maşallah kızlar süpersiniz, geri kalanları da şıp diye verirsiniz inşallah :) beni de doğumdan sonra aranıza alıp zayıflatırsınız bu şevkle dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…