Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sen halledersin o fazlaliklari canim,sana dayanmaz :)

bende kactim sonraq görüsüz..hadi size iyi günleerrrrr hahha
insallah hasretim insallah..nilosunda dedigi gibi..son kilolar baya eziyetli oluyor birde kiyafet alirken okadar zorlanmada olmayinca..ama 50yi gormem lazimmm insallah bu yil hepimiz hedeflerimize ulasirizzz

bende bakiyorum seni goruyorum abla..ses cikmayinca dedim yogun herhalde...lokumunda kicina tekmeyi ativeeedim garii..o yansin birazda

anam gitti namus, open opene..kadinlar neysede erkekler opmese yaw
yeni yil icin isyerinde suan kadeh kaldiriyorlar, zikkim icesiceler...birbirleriyle tokalasip/opusuyorlar..
bende arada kayniyorum..yuzumu aksama camasir suyuyla yikasam bari

canım o saftirik senin sayende kendini bi halt zannetti aklınca senin onu takip ettiğini anlamış olcakki sana ceza veriyo hiç uğraşma en iyisini yaptın nokta koymakla sen çıtır ol yeni bir enişte lazım bize boşşşverrr bu yıl bizim yılımız olcak sevmediğimiz ne varsa hepsi bitecekkkkk

Doga ablacim gunaydinnnnnnnn..
kizlar gelinnnn ozledim hepiciniziiiiiiiii

ben geldiiimmmmm

yılbaşına özel bişey yapmıyoruz pek bizd dün misafir vardı kahvaltıyla başladık akşam yemeğiyle bitirdik bayağı yoğunduuu..yorulmuşum yaa yataktan baağlanıyorum kk yaaaa...

ne güzel bendede aynı durum bi miskinlik bi uyuşukluk bilemedim valla annem aradı dışarı çıkalım gezmeye gidelim die canım istemiyo dedim
günaydin kizlar,hepinize güzel bir hafta diliyorum

sanada canım günaydın çok iyi bir hafta geçirelim inşallahhhh

bende artıdayım bugün toparlıcam inşallah bu hafta gitsin bişeylerr

ben gidip temizliğe devam edeyim cumaya kadar yediklerimi eritmem lazım bu sabah tartıdaki rakamı görünce nerdeyse dudağım uçukluycaktı
haydin öptüm canlarım

kolay gelsin canımmm

günaydıın kızlar iyi seneler hepinize
benide aranıza alırmısınız canlar vermem gereken 10 kilom var banada yer varmı :)

günaydın canım kaptanlar sana dönecektir bikişilik yer olcaktı sanırsam

kızlar ben fikir değiştirdim annemle gezmeye gidiyoruz güneşli hava tüm gün evde miskinlik yapmıyım hadin görüşürüzzz akşammmmm öptümm hepiniziiiii

inşlh canım rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin sizlere inşlh
evet kendini çok şey sanmış o hadi artık bizde görelim resmini yaw en son 80 lerde eklemiştin sanırım

kayram hadi iyi gezmeler cano
ben bi kaç gün evde kafa dinlemek istiyorum bu ara kabul günü misaliydi ev
bu haftaya herkese artıda başlıyo sanıırm :18:

kızlar kendime çok değişik asortik bir eldiven örüyorum bitince resim eklerim
atkısınıda yapayım diyorum bakalım
haydi kaçayım artık

bu arada sabah kahvaltım
bir fincan kahve

öğle
bir tabak yeşil mercimek
bir kase yoğurt
bir küçük dilim tb ekmeği

oyle oldu valla, benim sayemde biryeri kalkti...iste gereginden fazla deger verirsen, boyle olur..Allah iyilerini cikartsin artik karsima
kadeh kaldirdiklarinda saat 1.30du..tr bir saat ileride buraya gore

kızlar ben fikir değiştirdim annemle gezmeye gidiyoruz güneşli hava tüm gün evde miskinlik yapmıyım hadin görüşürüzzz akşammmmm öptümm hepiniziiiii

tamam canim, iyi eglenceler sana..gorusmek uzereee:3:

inşlh canım rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin sizlere inşlh
evet kendini çok şey sanmış o hadi artık bizde görelim resmini yaw en son 80 lerde eklemiştin sanırım

amin canim, Allah hayirlisini nasib etsin insallah hakkimizda...kiz foto cektimde eklemeye firsatim olmadi..bugun isten sonra unutmazsam eklicem hemencikkkk aslinda hep aklimda hatta evin yeni halinide ekleyecektim..ama isten cikinca okadar yorgun oluyorumki..sonra benim bucur geliyor abla oynayalim kitap oku felan..elimi laptopa degemiyorum..acmaya bile useniyorum resmen...ama unutmazsam bugun eklemeye calisicam.

yılbaşına özel bişey yapmıyoruz pek bizd dün misafir vardı kahvaltıyla başladık akşam yemeğiyle bitirdik bayağı yoğunduuu..yorulmuşum yaa yataktan baağlanıyorum kk yaaaa...

Amanın sende bendensin demekki.Bende yoğun bi gün geçirdim.diğer illerdeki arkadaşlarımız gelmişti.Aslında kahvaltıya almak istiyordun ama Sabah dersim olduğu için alamadım.Başka bi arkadaş aldı kahvaltıya hepimizi.Sabah ders sonra 12 gibi kahvaltıya gittik.16 ya doğru eve geldim ortalığı toplayıp hazırlık yaptım çaya geldiler bize.Ama akşam yemeği yenmediği için bayağı dolu bi tabak hazırladım.Saat 19 gibi okula gittik Mehmet Akif'i anma programımız vardı.Ertuğrul Erkişi gelmişti harika bi akşam oldu.Sonra hep birlikte bize geçtik.gece bittiğinde saat 00.30 du.Sonra evi topla vs derken.Yatar yatmaz sızmışım.Sabah dayak yemiş gibi kalktım

Hadi bakalım bekliyoruz merakla hem evi hem de seni

Baban için ne güzel bi gün olmuştur.Bende bayılırım böyle sürprizlere.Hep beraber daha nice yıllara inşallah
Lokman içinde yorum yapmadan geçmeyeyim.Çok doğru bi laf etmişsin.Erkekler üzerine gidildikçe kendini biey zanneder.En doğrusunu yapmışsın

nice yaşlarda beraber olursunuz babanla inş. canım allah ayırmasın..benim babam 15 imdeyken vefat etti bilemedim babamın yaşlılığı nasıl olur ona nasıl hürmet ederim ..hep eksik kaldı bir yanımız.....
anam gitti namus, open opene..kadinlar neysede erkekler opmese yaw
yeni yil icin isyerinde suan kadeh kaldiriyorlar, zikkim icesiceler...birbirleriyle tokalasip/opusuyorlar..
bende arada kayniyorum..yuzumu aksama camasir suyuyla yikasam bari

bitez bunların kutlamasıda hee...

ben i de ablam kaldırdı yataktan epey gezdik yeni geldiiim...yemek yemedik ama süper bi kahveyle az cheese cake yediim...

lütfeeen koy bekliyoruum.....gülüm msn ni yazsana bana özelden...kızlar sizde msn si olan yazsın ekleyelim...

ben de pert olmuştum ama gezince toparladım yaaa...

kayram hadi iyi gezmeler cano
ben bi kaç gün evde kafa dinlemek istiyorum bu ara kabul günü misaliydi ev
bu haftaya herkese artıda başlıyo sanıırm :18:

yaa sorma artıki ne artı üçgün aç gezmem lazımki eksiye geçiş yapayım

koyveeeerrrr gitsin sen süper ötesi güzelsin canım benim o çookk ağlar zaten karakter yoksunuymuş en güzeli böylesi
öğlen öğlen içiyolar yani zıkkımmm

aynen eve bi geldim miskinlik falan yok uçmuş hemen bişeyler hazırladım açlıktan tansiyonum düştü gözlerim karardı vallahi ben azcık kaçırdım son kaçamağımdı kızlar sözz buara motivasyonum düşük biraz çok çabuk tav oluyorum ama zaman hızla ilerliyo kendime yaza kadar izin vermiştin kilolardan kurtulmak için yaz sonunda çoktan 57 yi görmüş olmalıyımmm

kaptanlarımız takımda yer varmıydı bi arkadaş ayrıldı demiştiniz bugün bi arkadaş katılmak istediğini söylemiş gözden kaçtı heralde adı yalnış değilsem beyazzzambak olcaktı

bugünkü mönüm

kahvaltı:
1dilim tb ekmek
1diim peynir
çay

öğlen:
2kaşık yoğrtlu makarna
bir tabak patates salata
yarım ay çöreği

sadece karbonhidrat almışım maşallah bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…