insallah hasretim insallah..nilosunda dedigi gibi..son kilolar baya eziyetli oluyorsen halledersin o fazlaliklari canim,sana dayanmaz :)
bende kactim sonraq görüsüz..hadi size iyi günleerrrrr hahha
merhaba kızlar sabah açtım anca bakabildim iştenyasemin,bilgili hoşgeldiniz kızlar kırmızım boşşverrrr kendi kaybetti hakkına hayırlısı buymuş demekki yeni yılda yeni kısmetlereeeee sen nevvv inşallah
günaydın güzellerrr nasılsınız
Gunaydinnn sekerlerimmm, ballarimmm,pamuklarimmmmmmm
hepimizee mutlu yillarrr..Allah saglik sihat mutlu (esli, bu benim icin ha birde nilos ) seneler nasib etsinnn
insallahh 2011den daha guzel bir yil geciririzzzzzzzzzzzzzzzzz
hepinizi cok ozledim...
diyete gelince malesef iki dilim oastada kalmadim..1.5 kilo artidayim..oyuzden bugun yarin iki gun yogurt yicem sonra ekmeli listeye devam..yoksa cumaya benim yuzumden eksiye dusersinizz:18::18:
bu haftadan sonra tekrar deli gibi spora basliyorum kizlar...artik kalan fazlaliklarida atalim dimiiii...
kizlarr bugun lokmanin dogumgunu..arasira face hesabina bakiyordum listesinde olmazsamda..ama c.tesi aniden herseyini gizledi ve ne msj ne arkadaslik istegi felan gonderebiliyorsun suan..bunu ben msj atmim diye yapti kesin buna eminim..cunku iki hafta once aniden geri msne geldi 4 gun online oldu ama bir kelime yazmadi bende yazmadim sonra tamamen sildi beni..face duvarinda bir insan iki kez ayni kazigi yememeli sonra baskalarina yer kalmiyor diye yazdi
oyuzdennn benim biran once fazlaliktan kurtuluppp...manken olmam lazimmartik gozumu tekrardan cagataya diktim
ayy ben ne cok konustummm
Doga ablacim gunaydinnnnnnnn..
kizlar gelinnnn ozledim hepiciniziiiiiiiii
yılbaşına özel bişey yapmıyoruz pek bizd dün misafir vardı kahvaltıyla başladık akşam yemeğiyle bitirdik bayağı yoğunduuu..yorulmuşum yaa yataktan baağlanıyorum kk yaaaa...
günaydin kizlar,hepinize güzel bir hafta diliyorum
günaydınlar canlarım
çok yoğun bir iki günün ardından yine burda olmak çok güzel
dün iki posta misafir ağırladım kahvaltı ve akşam yemeği olmak üzere şimdi tip köşe temizlik yapıyorum
bende iki gündür diyete başladığımdan beri böyle yememiştim yani canım ne isityosa onu yedimuzun zamandır ilk kez tıka basa doydum
bugün itibariyle eski tempoma yeni bir başlangıçla başladım
ben gidip temizliğe devam edeyim cumaya kadar yediklerimi eritmem lazım bu sabah tartıdaki rakamı görünce nerdeyse dudağım uçukluycaktı
haydin öptüm canlarım
günaydıın kızlar iyi seneler hepinize
benide aranıza alırmısınız canlar vermem gereken 10 kilom var banada yer varmı :)
merhaba kızlar sabah açtım anca bakabildim iştenyasemin,bilgili hoşgeldiniz kızlar kırmızım boşşverrrr kendi kaybetti hakkına hayırlısı buymuş demekki yeni yılda yeni kısmetlereeeee sen nevvv inşallah[/QUOT
slmm hoşgeldinn
anam gitti namus, open opene..kadinlar neysede erkekler opmese yaw
yeni yil icin isyerinde suan kadeh kaldiriyorlar, zikkim icesiceler...birbirleriyle tokalasip/opusuyorlar..
bende arada kayniyorum..yuzumu aksama camasir suyuyla yikasam bari
böğğğkk orda saat kaç busaatte içmeye başlamışlar
Gunaydin kayracim, hosgeldinn..mutlu yillar bitanemmm
gunaydin aysenim, kolay gelsin sana..benim tartida beni affetmedi..1.5 artidayim:18::18:ama artik bayram seyran bitti..simdi herkes siki diyete
sağol canım
benim tartıdaki rakamı söylesem şok olursun
evet artık toparlanma zamanı martın 17 de bir sene olacak diyet serüvenine başlayalı bende 17 martı azmimin zaferi ilan etmek istiyorum
aminnnn aysenimmmm, insallah bizlerde yuvalarimizi kurariz artikAllah hayirli insanlari cikartsin karsimiza insallah...
Lokmanda, kavgadan sonra beni tekrar ekleyince ne yalan soylim geri umutlanmistim aysenim..ama birsey yazmadan beni tamamen silmesi ve facede msjini kapatmasi ve o notu..bana noktayi koydurdu..kendini begenmisama bende su fazlaligi verim...guzel bir foto koycam face..sonra senin dedigin gibi guzelce birde msj onun gorecegi..
oyle oldu valla, benim sayemde biryeri kalkti...iste gereginden fazla deger verirsen, boyle olur..Allah iyilerini cikartsin artik karsimacanım o saftirik senin sayende kendini bi halt zannetti aklınca senin onu takip ettiğini anlamış olcakki sana ceza veriyo hiç uğraşma en iyisini yaptın nokta koymakla sen çıtır ol yeni bir enişte lazım bize boşşşverrr bu yıl bizim yılımız olcak sevmediğimiz ne varsa hepsi bitecekkkkk
kızlar ben fikir değiştirdim annemle gezmeye gidiyoruz güneşli hava tüm gün evde miskinlik yapmıyım hadin görüşürüzzz akşammmmm öptümm hepiniziiiii
inşlh canım rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin sizlere inşlh
evet kendini çok şey sanmış ohadi artık bizde görelim resmini yaw en son 80 lerde eklemiştin sanırım
canım o saftirik senin sayende kendini bi halt zannetti aklınca senin onu takip ettiğini anlamış olcakki sana ceza veriyo hiç uğraşma en iyisini yaptın nokta koymakla sen çıtır ol yeni bir enişte lazım bize boşşşverrr bu yıl bizim yılımız olcak sevmediğimiz ne varsa hepsi bitecekkkkk
ben geldiiimmmmm
ne güzel bendede aynı durum bi miskinlik bi uyuşukluk bilemedim valla annem aradı dışarı çıkalım gezmeye gidelim die canım istemiyo dedim
sanada canım günaydın çok iyi bir hafta geçirelim inşallahhhh
bende artıdayım bugün toparlıcam inşallah bu hafta gitsin bişeylerr
kolay gelsin canımmm
günaydın canım kaptanlar sana dönecektir bikişilik yer olcaktı sanırsam
merhaba kızlar sabah açtım anca bakabildim iştenyasemin,bilgili hoşgeldiniz kızlar kırmızım boşşverrrr kendi kaybetti hakkına hayırlısı buymuş demekki yeni yılda yeni kısmetlereeeee sen nevvv inşallah[/QUOT
slmm hoşgeldinn
çok teşekkür CANIM İLGİN İÇİN ÇOK MEMNUN OLURUM
yılbaşına özel bişey yapmıyoruz pek bizd dün misafir vardı kahvaltıyla başladık akşam yemeğiyle bitirdik bayağı yoğunduuu..yorulmuşum yaa yataktan baağlanıyorum kk yaaaa...
amin canim, Allah hayirlisini nasib etsin insallah hakkimizda...kiz foto cektimde eklemeye firsatim olmadi..bugun isten sonra unutmazsam eklicem hemencikkkkaslinda hep aklimda hatta evin yeni halinide ekleyecektim..ama isten cikinca okadar yorgun oluyorumki..sonra benim bucur geliyor abla oynayalim kitap oku felan..elimi laptopa degemiyorum..acmaya bile useniyorum resmen...ama unutmazsam bugun eklemeye calisicam.
aslinda bizde ozellikle kutlamadik..bir telase hazirlik vardi ama babmin 50inci yas gunu icin..normalde hediyeler felan alirdik ama kutlamazdik pastayla felan..babamda hazirligin kendine oldugunu anlamadi..pastayi ozel fotografli yaptirdim..bizim bucur sarki soyleyerek goturdu..babamda sasirdi..cok hosuna gitti hepimizi optu..sonra babamin askerlik fotosunu buyutmustum.onu hediye verdim.. ama 20yaslarinda gittigi zamanin..cok seviyordu o fotosunu.. gorunce cok hosuna gitti agladi...yani guzel gecti o yonden bizim yilbasi
malesef zor olsada bende oyle dusunerek dun son noktayi koydum artik...beni istemeyeni ben hic istemem..hec
nice yaşlarda beraber olursunuz babanla inş. canım allah ayırmasın..benim babam 15 imdeyken vefat etti bilemedim babamın yaşlılığı nasıl olur ona nasıl hürmet ederim ..hep eksik kaldı bir yanımız.....evet canim, tatilde bende baktim..yerine baskasini alabiliriz..madem gelmis ama takima ugramamis..biz yeterince bekledik...belki kilosu baya dustustur ondan gelmemistir..ama keske bir haber etseydi
aslinda bizde ozellikle kutlamadik..bir telase hazirlik vardi ama babmin 50inci yas gunu icin..normalde hediyeler felan alirdik ama kutlamazdik pastayla felan..babamda hazirligin kendine oldugunu anlamadi..pastayi ozel fotografli yaptirdim..bizim bucur sarki soyleyerek goturdu..babamda sasirdi..cok hosuna gitti hepimizi optu..sonra babamin askerlik fotosunu buyutmustum.onu hediye verdim.. ama 20yaslarinda gittigi zamanin..cok seviyordu o fotosunu.. gorunce cok hosuna gitti agladi...yani guzel gecti o yonden bizim yilbasi
Gunaydin bitanemm..iyi sonuclar aliriz insallah bu hafta..simdilik benden baska gunahi olan yok
malesef zor olsada bende oyle dusunerek dun son noktayi koydum artik...beni istemeyeni ben hic istemem..hec
anam gitti namus, open opene..kadinlar neysede erkekler opmese yaw
yeni yil icin isyerinde suan kadeh kaldiriyorlar, zikkim icesiceler...birbirleriyle tokalasip/opusuyorlar..
bende arada kayniyorum..yuzumu aksama camasir suyuyla yikasam bari
kızlar ben fikir değiştirdim annemle gezmeye gidiyoruz güneşli hava tüm gün evde miskinlik yapmıyım hadin görüşürüzzz akşammmmm öptümm hepiniziiiii
amin canim, Allah hayirlisini nasib etsin insallah hakkimizda...kiz foto cektimde eklemeye firsatim olmadi..bugun isten sonra unutmazsam eklicem hemencikkkkaslinda hep aklimda hatta evin yeni halinide ekleyecektim..ama isten cikinca okadar yorgun oluyorumki..sonra benim bucur geliyor abla oynayalim kitap oku felan..elimi laptopa degemiyorum..acmaya bile useniyorum resmen...ama unutmazsam bugun eklemeye calisicam.
Amanın sende bendensin demekki.Bende yoğun bi gün geçirdim.diğer illerdeki arkadaşlarımız gelmişti.Aslında kahvaltıya almak istiyordun ama Sabah dersim olduğu için alamadım.Başka bi arkadaş aldı kahvaltıya hepimizi.Sabah ders sonra 12 gibi kahvaltıya gittik.16 ya doğru eve geldim ortalığı toplayıp hazırlık yaptım çaya geldiler bize.Ama akşam yemeği yenmediği için bayağı dolu bi tabak hazırladım.Saat 19 gibi okula gittik Mehmet Akif'i anma programımız vardı.Ertuğrul Erkişi gelmişti harika bi akşam oldu.Sonra hep birlikte bize geçtik.gece bittiğinde saat 00.30 du.Sonra evi topla vs derken.Yatar yatmaz sızmışım.Sabah dayak yemiş gibi kalktım
kayram hadi iyi gezmeler cano
ben bi kaç gün evde kafa dinlemek istiyorum bu ara kabul günü misaliydi ev
bu haftaya herkese artıda başlıyo sanıırm :18:
oyle oldu valla, benim sayemde biryeri kalkti...iste gereginden fazla deger verirsen, boyle olur..Allah iyilerini cikartsin artik karsima
kadeh kaldirdiklarinda saat 1.30du..tr bir saat ileride buraya gore
tamam canim, iyi eglenceler sana..gorusmek uzereee:3:
nice yaşlarda beraber olursunuz babanla inş. canım allah ayırmasın..benim babam 15 imdeyken vefat etti bilemedim babamın yaşlılığı nasıl olur ona nasıl hürmet ederim ..hep eksik kaldı bir yanımız.....
bitez bunların kutlamasıda hee...
ben i de ablam kaldırdı yataktan epey gezdik yeni geldiiim...yemek yemedik ama süper bi kahveyle az cheese cake yediim...
lütfeeen koy bekliyoruum.....gülüm msn ni yazsana bana özelden...kızlar sizde msn si olan yazsın ekleyelim...
ben de pert olmuştum ama gezince toparladım yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?