Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım benim bu duaya amin dememek mümkün mü.Amiiiiinnnnnnnn

aminnnn

nasıl vermiş dieti nasıl ve en önemlisi kaçkilo malum verilcek kilo çok olunca çok çok gidiyo

bende bugün toparlancam inşallah bu cumadan çok umutlu değilim bende galiba sanırsam

sen halledersin canım herşekilde kurtulursun ofazlalıktan ne kötü ya uğraşıp duruyoruz 2kilo vermek için sonra azcık ucunu kaçırsak hooppp alıveriyoruz ama bu hiç adil değilki

günaydın kızlarrr

günaydın canım takım doluymuş ama listeye girmem şart değil bende paylaşımda bulunayım motivasyonum artar diyosan buyur sende yanımızda ol

ohhh ohhh ne güzel bende gireyim bu listeye inşallah 20 kilocuğum gitsindee

maşallah kızlar süpersiniz, geri kalanları da şıp diye verirsiniz inşallah :) beni de doğumdan sonra aranıza alıp zayıflatırsınız bu şevkle dilerim

inşallahh sen hele bebişini albi kucağınada gerisi boşş kilo bak alınıyo veriliyo önceden ben hep şişman kalcam die üzülürdüm hee şimdide zayıf değilim ama en azından kilo vermeye başladım bu son kışım şişman bir hatun olarak geçirdiğimm inşallah Rabbim izin verirse

günaydın güzeller bugün yataktan resmen oğlumun zoruyla çıktım nasıl uykum oluyo anlatamam yataktan çıkasım gelmiyo sıcacık yatak hep yatayım istiyorum kalktım kahvaltımı ettim oğluşum patates kızrtması istedi ona yaptım ve ben tadına bile bakmadım çok severim elim gitti bikaçkez sonra yok dedim bak zaman geçiyo sen zaten bunu tadını biliyosun şunun şurasında havaların ısınmasına nekadar kaldıki yeme dedim kendime yemedim aferim bana bundan sonra daha dikkatliyim güneşi görüyorum kaç gündür eyvah dedim aha 2 ay geçti bile diyete başlayalı kaldı hazirana kaç ay haziranda 5li rakama geçmiş olmalıyım Rabbim hepimize irade gücü versin inşallah

çoooookkk kuralll varmışşşşşşşş

harikasınız kızlarrrrr
çoooookkk kuralll varmışşşşşşşş

gözün korkmasın

selamlar kızlar sabah güya erken kalktım ama hala ev işlerini bitiremedim
pazara gittik geldik eccik sebze aldım cumaya kadar sadece ot yemeyi düşünüyorum
şimdide mutfakdaki kullanmadığım herşeyi bulaşık makneside yıkatmaya başladım yarında yine misafirlerim var dışarı çıktım yine yakalandım
belki bugün giremem beni izinli sayın diye haber edeyim dedim ne olur ne olmaz

harikayız canlarım
rejime ilk başladığımda girseydim takıma şimdi bende baş sıralarda olurdum tühhh

bugünki menüm

sabah öğle

2 dilim tb ekmeği
bir dilim peynir
4 zeytin
2 çay kaşığı reçel
yarım domates

ara
bir fincan kahve
bir küçük elma

akşam
bir tabak yeşil mercimek
salata
bir dilim tb ekmeği

iki arada bir derede eldivenlerimide gösterem

Eklentiler

• $02012012252.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 33
  • $02012012253.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 46
  • $02012012251.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 31
yeni arkadaşlarda gelmiş herhalde neyse gece eşim yok geçmişe bakaram arahat rahat

hoşgeldiniz kızlar takımımız olağanüstü bir takımdır kilo alıncada verincede hep beraber yani o kadar bağlıyız birbirimize

kolay gelsin canım cumaya kadar ot hee iyiymiş

harikayız canlarım
rejime ilk başladığımda girseydim takıma şimdi bende baş sıralarda olurdum tühhh

ama listedesin bence buda büyük başarı canomm

afiyet olsun balım çok iyi

huuu senin nekadar küçük ellerin var benimki fırıncı küreği gibi upuzun eldiveninde pek ciciymişş

iyi güler kizlar,

sabah arkadasa gittim giremedim.

ayse eldivenler cok sik olmus,güle güle kullan..

birazdanda yemege girisicem ,yarinda doktorda randevum var .bu hafta katilamadim yine cok araniza

güzeller birazdan kardeşim gelcek daha gelmeden kahve sordu bugünkü tek kaçamağım türk kahvesi olcek yanında kızkardeş muhabbeti
ben cuma olmıcam kızlar aneyimde kadın günü varmış da hazırlıklar tabiki bana kaldı perşembeden geçicem perşembe kilomu bildiririm genede cuma günü eklermisiniz listeye yapcaklarımıda yazayım bakalım beğencekmisiniz

tarçınlı fındıklı kek
mercimek köftesi
kısır(bunu annem zorluyo)
makarna salatası(buda özel istek kardeşimden)
poğaça

daha tatlı bişeylerde yapsammı yoksa teyzelere yetermi bunlar bilemedim

bugünkü mönümm

kahvaltı:
1dilim kızarmış tb ekmek
1dilim peynir
3zeytin
1küçük domates

öğlen:
yumurtalı ıspanak
3 kaşık yoğurt

ara:1muz
1kahve

akşam:2parça tavuk

selam kizlar...kadini yolladim hemen geldim..
haftaya carsambaya kadar sifre var elimde..sonra misafir gelen olursa ve net sifresi alirsa girebilicem nete haberiniz olsun
dun size soz vermistim..kardesimin dogumgununde cekindigim fotoyu yukleyecektim..ama saolsun ablam yuzden cekmis..fizik gorunmuyor..ama bugun isyerindeki kadina cektirdim son halimi..eve gidince yuklicem..birde 107 kiloyken yine uniformamla cekinmistim..onla beraber koyucamki gorun farki
kimse yokken hemen gecmise daliyorum..
bugunku menumde yogurttttttttttttt..artidan kurtulmam lazimmm

oh oh iyi düngece baktım resimnlerine çok güzel görünüyosun senin yakışıklı yavrucakta pek hoş sana benziyor kardeşin

Hadi bakalım bekliyoruz merakla hem evi hem de seni
canim, insallah aksama eklicem kendi fotomu..cumartesiyede ins evin fotosunu cekip eklicem
Canim benim ya.. cok zor bir durum..Allahim kimseyi genc yasta annesiz babasiz koymasin insallah...onlarsiz bir hayat dusunemiyorum bile..Allah sana ve esine uzun omurler versin safisim...
insallah aksama eklicem fotoyu...bunca aradan sonra
ozelden msn adresimi yaziyorum hemennn

kiz sen ne yedin okadarda 3 kilo ac kalsan anca duzelecek tarti?? dedigin gibi yaza az kaldi ..bende tatile gitmeyi dusunuyorum 20 hafta sonra, ozamana kadar fazlaliklarimdan kurtulmam sartttt
dualarin icin saol bitanemmm insallah 2012 bizim senemiz olurr..ve herkesin dilegi kabul olur...Allah herseyin hayirlisini nasib etsin bizlere..ve insallahhhhhhhhhh icindeki hic dogru cikar
Aminnnnnnnnnnnnnnnn Allahim herseyin hayirlisini nasib etsin hakkimizda insallahhhhhhhhhhh
tamam canim..kolay gelsin sana..insallah cok uzun surmez..arada firsat buldukca yazmayi unutma
İyi geceler kızlar
Bugün tüm gün giremedim.Misafirlerim vardı gündüz,akşam da kaldılar,az önce gittiler.o yüzden fırsatım olmadı girmeye
canim benim hosgeldin..okadar alismisimki hepinize..biriniz olmasaniz hemen eksikligini fark ediyorum..dun butun gun aklimda gecirdim niye giremedin acaba izinlimiydin diye...ama sukur sadece yogunluk varmis
saphiracim, istersen dunun sayimini yapmayalim..dunude izinli sayalim..birkac arkadas girememis..kimze buseferlik ceza almasin..sonucta yilbasi atlattik
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım kurallar hakkında pek fikrim yok beni bilgilendirirseniz çok sevinirim neler yapmam gerekiyor kurallar neler:) şimdiden teşekkürler:)
hos geldin canim aramiza..insallah hep beraber fazlaliklarimizdan kurtuluruz
haftasonu annemlerdeydim canlar bugün döndümm vaktim olmadı girmeye ...
iyi geceler herkese...
tamam canim..insallah guzel gecmistir gunun..Saphiraya dunu izinli sayalim dedim..kimse ceza almasin bu seferlik
supersinizzz kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr.... takimimizdan 5 kisi son 15te..bizim takimda mezuniyetler arka arkaya yasanacak desenize
bende ayniyim canim..hata sonundan sonra uykudan zor kalkiyorum resmen..ise soylene soylene geliyorum..son zamanin kosturmasindan herhalde..vucud yorgun dustu
tamam aysenim, kolay gelsin sana..yarin gorusuruzz
ayy ne guzel..cok degisik eldivenler...bayiliyorum boyle insanlarin kendi yaptiklarini gorunce.. gule gule kullan
hep beraber kilo versekte almasak cok daha guzel olacak

iyi güler kizlar,

sabah arkadasa gittim giremedim.

ayse eldivenler cok sik olmus,güle güle kullan..

birazdanda yemege girisicem ,yarinda doktorda randevum var .bu hafta katilamadim yine cok araniza
hasretim, 5 msj mecburiyetimiz var biliyorsun..yarin icin izinli sayariz..sorun degil...ama burayida bos birakmazsan sevinirim ins yarin normal kontrol var doktorda?
oh oh iyi düngece baktım resimnlerine çok güzel görünüyosun senin yakışıklı yavrucakta pek hoş sana benziyor kardeşin
saol bitanem..bende dun bakiyordum hangisini koysam diye profile..hos hepsi birbirine benziyordu neredeyse sonunda birini koydum artik..faceden birden msj gelince sastim..dedim noluyor..birde baktim sen begenmissin

biliyorum canim bilmemmi ama adapte sorunu yasiyorum birazcik :) onunda etkisi var yoksa beni bilirsin :) canim benim ilkbahar alerjim var bu sene test yaptirdim ve tedavisini oluyorum 6 haftalik igne her hafta gidiyorum yarinda 4.igneyi vurdurcam ins..

çok teşekkürler kurallara uymak için elimden geleni yapacağım kilo vermeyi gerçekten istiyorum ve bunu yapmak istemiyorum.. sizlerle tanıştığıma gerçekten sevindim..size kendimden bahsedeyim:)

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):saliha ama herkes bana saliş der:)

yaşınız:23

işiniz:öğrenci(ege üniversitesi hemşirelik yüksekokulunda okuyorum intörn öğrenciyim )

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:tam bir hayal kırıklığı asla 3 kilodan fazla veremedim. uzun süreli bir disiplini sürdürememe problemim vardı. zaten hep kiloluydum hayata bile 5 kilo başlamış bir insanım ama kendimle hep çok barışığım kendimi seviyorum diye gerçek anlamda kendimi kilo vermeye adamadım. Şimdi hazır olduğumu hissediyorum..

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):çok yeme saliş:) yemekten önce ve sonra su iç saliş:) sirkeli su iç saliş çok işe yarıyomuş:) dukan diyetini yap saliş arkadaş 150 kilo verdi:) boşver saliş sen böle daha tatlısın:) v.b....

boyunuz: 1,65

ilk başladığınız kilo:106

hedef kilonuz:70

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:daha hiç sonuç alamadım

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:belli bi stilim yok gözüme hoş gelen ne varsa onları giyiyorum. o günkü ruh halime bağlı eğer hastaysam eşortmanlada çıktığım olur. ama zayıflarsam en çok elbise giymek isterim çünkü şimdiye kadar giyemedim

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:işte o zaman kendime olan güvenim artacak.Ayrıca birine vermem gereken bir hayat dersim var:)

diğer(eklemek istediğiniz):şimdilik bu kadar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…