- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
Geçmiş olsun dileklerimizi kendisine ilet lütfen böyle bi durum olduğunu biz bilemeyecegimiz için bu şekilde yorum yapıldı kazen yazılıp gerekli açıklama yapilirsa düzeltilir inşallah
Çok güzel gidiyorsun Esra inşallah hep böyle devam edersin şahane bir menü canimmmmMenüm
Sabah kaşarlı menemen
Zeytin peynir
1dilim ekmek
Mor lahana salatasi
Ara 1 portakal
Akşam
Yumurtalı pırasa salatası haşlama tavuk eti
Şu daha 2 içtim umarım 3 olur
Leslie 3 mil
@MiuLegoWhiteblacklife
Rabbim once sağlık versin.. takim cok bizde zaten listeye alinamayacagini takim kaptanimiz kendisine bildirmisti... gelseydide uzun sure listede olamaya bilirdi... iyilessin cok takim var onlardan birine girip yine sizinle yarisir insallah..
Onemli olan kilo vermek degil mi amac bu 7. Takim olmaz baska bi takim olur...keyifle kilo vermeler hayırlı aksamlar...)
Tesekkurler insallah hepimiz en kisa surede kurtuluruz bu kilolardan.Cok sagol canim soyledi banada kaptaniniz demis doluluk var ilgilenemiyorum demis hakli olarak tabi onunda isi zor sizi okuyarakta erir arya hizli incelmeler tatlim
Su odem tutmanın yağ yakmani sağlar bunu dusunerek iç canım içine limon elma kabuğu kabuk tarçın nane maydanoz canın ne isterse at iç ama yeterki su iç canimEvde poşet varmış onu içeyim dedim de hem ödem atar belki diye ama zararlıysa kalsın
Ben de demleme içeyim poşet çay hem kimyasal zararlı hem de karataya uygun değil
Teşekkür ederim :) bu aralar çok zor su içiyorum ya hava soğuk onun etkisi vardır. İçtiğim 1,5 litreyi bile zar zor içiyorum. İçine portakal elma çubuk tarçın filan koysam bi de öyle deneyeyim
Vayt beni bi domestoslasanaÇok güzel gidiyorsun Esra inşallah hep böyle devam edersin şahane bir menü canimmmm
Esram yumurtalı pirasa salatasini nasıl yapıyorsun?Menüm
Sabah kaşarlı menemen
Zeytin peynir
1dilim ekmek
Mor lahana salatasi
Ara 1 portakal
Akşam
Yumurtalı pırasa salatası haşlama tavuk eti
Şu daha 2 içtim umarım 3 olur
Leslie 3 mil
@MiuLegoWhiteblacklife
Dönemleri geldi bunlarinHiç kuzum kasap işte nolcak
Bebeğin içtiğini dusun ona sut olacak kuzum içtiğin su böyle dusunerek iç canım sakın aksatma rezene ekle menune süt için zayıflamak için cankmPatates vardi ama seçip asime verdim arada 2 3 kup kacti ama küçük
Ya icemiyoeum daha fazlazorluyorum bazen icmek icin
Su makbusum iciyorsun demi şahane otesi menü buuu çok begendimmmİyi aksamlar hanımlar
Menu vereyim
Sabah 1 dilim tb ekmegi 1 dilim peynir 1 yumurta 5 zeytin domates salatalik
Ogle 4 yk nohut eklenmiş salata
Ara 3 hurma 1 bardak sutlu kahve
Aksam 3 köfte kadar tavuk karnabahar kabak karışımı fırında
3 mile leslıe @MiuLego
Tamam.iyi dileklerimizi ilet çok geçmiş olsun rabbim şifa versinSagol canim kendisi donmicekmis uye girisi olmadan okuyacakmis sizleri
Menü güzel canım patates yoktu tavukta demi çok beğendim suyu hala az iciyorsun canimmm
Ispanaga yogurt çok yakışıyorMenü şahane balım ama ıspanaklı yoğurt tüketme ıspanağın içinde olan demir vitaminin emilini azaltıyor suyu hala az iciyorsun günde 3 litreyi tamamla menune hergun 1 tane mevsim meyvesi ekle vitamin açısından çok güzel gidiyorsun alisiyorsun çok seviniyorum senin adına bravooooooooooo
Kiyamam ben sana bugün moralin bozuk niye korumadayiz biz arada bir yemek için üzme canını tutarsin yarın ucundan haftaya gelir yine misss gibi eksiVayt beni bi domestoslasana
Bence de. Muayyen günleri bitmiyoDönemleri geldi bunlarin
Canım kafa bi milyon kusura bakma ilaç alıyoruz pazartesi kontrole gideceğiz o zamana kadar evde bakim canım inşallah iyileşir kuzularımKuzu alıntımı cevaplamadın? Nasılsın? Kuzun nasıl?
Ispanaga yogurt çok yakışıyor
Yok kuzum lavaboyu yapmaya girişti yapamadı sövdü saydı malzemeleri fırlattı, hava fırtınalı diye internet gidip geliyo, tv zaten bozuk tam şenlik oldu tabi bütün günümün içine etti konuşmuyoz şu an İnternete bela savurmakla meşgul
Kim gelmiiisssss hos gelmis canim benim
Bende yogun canim okul ev her yer 1. Sinif ogrencisibirnyandan kucuk falan derken bende kurtulmakmistiyorum ya
Kız kuzunu okudum, SEN Nasılsın? Iyi misin? Dikkat et kendine!!!! Paralama kendiniCanım kafa bi milyon kusura bakma ilaç alıyoruz pazartesi kontrole gideceğiz o zamana kadar evde bakim canım inşallah iyileşir kuzularım
Ispanağa en güzel yumurta yakışır
Demir vitamini yüksek olan gıdalarla yoğurt hayirrrrr
Kiyamam ben sana bugün moralin bozuk niye korumadayiz biz arada bir yemek için üzme canını tutarsin yarın ucundan haftaya gelir yine misss gibi eksi
Allah acil şifalar yollasın yavruna vaytım benimCanım kafa bi milyon kusura bakma ilaç alıyoruz pazartesi kontrole gideceğiz o zamana kadar evde bakim canım inşallah iyileşir kuzularım
Ispanağa en güzel yumurta yakışır
Demir vitamini yüksek olan gıdalarla yoğurt hayirrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?