Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyi aksamlar hanımlar

Menu vereyim
Sabah 1 dilim tb ekmegi 1 dilim peynir 1 yumurta 5 zeytin domates salatalik

Ogle 4 yk nohut eklenmiş salata

Ara 3 hurma 1 bardak sutlu kahve

Aksam 3 köfte kadar tavuk karnabahar kabak karışımı fırında

3 mile leslıe @MiuLego

Çok güzel gidiyorsun Esra inşallah hep böyle devam edersin şahane bir menü canimmmm

Cok sagol canim soyledi banada kaptaniniz demis doluluk var ilgilenemiyorum demis hakli olarak tabi onunda isi zor sizi okuyarakta erir arya hizli incelmeler tatlim

Su odem tutmanın yağ yakmani sağlar bunu dusunerek iç canım içine limon elma kabuğu kabuk tarçın nane maydanoz canın ne isterse at iç ama yeterki su iç canim

Patates vardi ama seçip asime verdim arada 2 3 kup kacti ama küçük
Ya icemiyoeum daha fazla zorluyorum bazen icmek icin
Bebeğin içtiğini dusun ona sut olacak kuzum içtiğin su böyle dusunerek iç canım sakın aksatma rezene ekle menune süt için zayıflamak için cankm

Su makbusum iciyorsun demi şahane otesi menü buuu çok begendimmm

Menü güzel canım patates yoktu tavukta demi çok beğendim suyu hala az iciyorsun canimmm

Kuzu alıntımı cevaplamadın? Nasılsın? Kuzun nasıl?

Ispanaga yogurt çok yakışıyor

Kuzu alıntımı cevaplamadın? Nasılsın? Kuzun nasıl?

Ispanaga yogurt çok yakışıyor
Canım kafa bi milyon kusura bakma ilaç alıyoruz pazartesi kontrole gideceğiz o zamana kadar evde bakim canım inşallah iyileşir kuzularım
Ispanağa en güzel yumurta yakışır
Demir vitamini yüksek olan gıdalarla yoğurt hayirrrrr

Aslında trajikomik cagirsaymis birini yaptırsaymış, seni gerdi boşu boşuna

Kim gelmiiisssss hos gelmis canim benim

Bende yogun canim okul ev her yer 1. Sinif ogrencisi birnyandan kucuk falan derken bende kurtulmakmistiyorum ya

Hoşgeldiniz , güncel kilo kaç çok merak ettim, boyunuza bi

Kız kuzunu okudum, SEN Nasılsın? Iyi misin? Dikkat et kendine!!!! Paralama kendini

Pembe pembe şu minnoşlukta olan domestos döktün sanki üzerime ne iyi geldi inşallah
Kiyamam ben sana bugün moralin bozuk niye korumadayiz biz arada bir yemek için üzme canını tutarsin yarın ucundan haftaya gelir yine misss gibi eksi

Allah acil şifalar yollasın yavruna vaytım benim inşallah tez zamanda düzelirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…