Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hosgeldin safiss ins istedigin kiloya saglikli bir sekilde ulasirsin,Rabbim bu yolda yardimcin olsun ins

Bende Bugün yediklerimi yazayım :) bu hafta sınavım var biraz ders çalışıp tekrar yanınıza gelirim:)

sabah : 1 bardak tatlandırıcılı çay
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
öğle: mantı
1 bardak çay

akşam: bulgur pilavı
ayran

ben öğrenci olduğum için sizin kadar sağlıklı beslenmem problem olacak galibasizin menüleri görünce işimin zor olduğunu anladım ama yarın daha çok dikkat edeceğim. Bu arada da akşamları 2 bardak yeşil çay içmeye karar verdim. önerilere çok açığım yardımlarınızı bekliyorum::18:

anladim canim..buyuk gecmis olsun..benim kardesimdede var..hemde baya yuksek bir oranda..cocuk 1inci aydan itibaren resmen kendinden geciyor..Allah sifanizi versin insallah

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım kurallar hakkında pek fikrim yok beni bilgilendirirseniz çok sevinirim neler yapmam gerekiyor kurallar neler:) şimdiden teşekkürler:)
Hoşgeldin canım.Bana güven,bu takımla birlikte kiloların inişe,sen yükselişe geçeceksin,herşeyin rengi değişecek.Ben 105 kilo ile girdim bu maratona,takımımın desteği ile şimdilerde 73 lerdeyim ve eminim hedefime de ulaşıcam.Herşey çok güzel olacak

Canım çarşamba-perşembe pirinç lapasını ihmal etme,eminim toparlarsın

Çok seviyorum bu listeleri çokkkkk İlk 15'te takımızdan 5 kişi var,ne mutlu bize

ohhh ohhh ne güzel bende gireyim bu listeye inşallah 20 kilocuğum gitsindee
Gireceğine eminim canım,sen takımımızın en istikrarlı ve kararlı üyelerindensin

harikasınız kızlarrrrr
Canım ablacım,teşekkür ederiz

harikayız canlarım
rejime ilk başladığımda girseydim takıma şimdi bende baş sıralarda olurdum tühhh
Sen bizim gönüllerimizde ilk 3'tesin kuzummmmm Bu arada ben de takıma 4.5 kg dan sonra katılmıştım,aslında 105 başlangıcım ama burada 100.5 gözüküyor

iki arada bir derede eldivenlerimide gösterem
Gerçekten çok tarzmış kuzum,ellerine sağlık Becerikli hatunum benim,10 parmağında 10 marifet,eşin ne şanslı

Canım,ayy nolur ilk halinle beraber koy,sabırsızlıkla bekliyorum

dualarin icin saol bitanemmm insallah 2012 bizim senemiz olurr..ve herkesin dilegi kabul olur...Allah herseyin hayirlisini nasib etsin bizlere..ve insallahhhhhhhhhh icindeki hic dogru cikar
Ben bütün kalbimle inanıyorum buna Gülüm

Canım tekrar hoşgeldin,herşey çok güzel olacak.Akşamları protein ağırlıklı beslenmeye çalış,bol su iç,ilk birkaç hafta için bu kadarı bile yeterli inan

Saliş akşamları karbonhidrat almamaya çalış olur mu

teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için ama ben hiç tavuk yemem et desen kollestrolüm sınırda diye doktorum yasakladı sadece yağsız kıyma bir arkadaşımdan yumurta da sağlıklı protein yerine geçiyor diye duydum 2 yumurtanın sarısını ye demişlerdi sizin bu konuda bir fikriniz var mı?

Canım tek saf protein kaynağı yumurtanın akıdır.Sarısı kolestrolü yükselten kısmı.

amin canim ins kardesinede gecmis olsun,siz test yaptirdinizmi neye varmis alerjisi ,tedavisi yokmu?
cogu seye alerjisi var hasretim..malesef tedavisi yok..anca bol ilac verip uyusturuyoruz cocugu..Allah kimsenin basina vermesin..
insallah nilosum, dedigin cikar..senin kalbin temizdir...keske gonlumdeki olaydi neyse..
ama foto ilk halim sayilir nilosum..110luk fotom yok zaten..enfazla 107..oburlerini paylasirken hepsi normal kiyafet diye oyle eklemistim..ama bugun isyerinde uniformamla cekindim biraz bol ama.. neyse..dar olmasindan iyidir..oburude uniformamla 107 kiloki halim..ne rezilmisim gorun yeni uniforma ismarlicamda yilin dolmasini bekliyorum..gecen yil hem 44 beden gigindigimde hemde 42 beden giginmeye baslayinca yeni uniforma istemistim..aslinda bir uniforma isteme hakkim var..isyeri yillardir calisiyorum diye onemsemedi...ama 4 ay sonra birdaha uniforma isteyemem..3 ay sonra anca hakkim vr..ozamanada 38 gigerim insallah

Son düzenleme:

hemen aklına o geldi dimi seniiii bi baktın ben bundan sonra tek sapığın var bennn

geçmiş olsun canım zor her hafta iğne ıyyy

kurallar birsüre sonra zaten senin rutinin olcak gözün korkmasın ve elbise konusunda takımda herkez hemen hemen aynısını düşünürdiki artık giymeye başladık çok yakın zamanlar4da sende giyersğin canım merak etme tekrar hoş geldin sağlıklı incelmeler

canım ekmeği esmer ekmeğe çevirelim önce sonra hem öğlen hem akşam karbonhidrat (bunu yazarken valla zorlanıyorum)almayalım öğlen karbonhidrat alıyosan akşama mutlak protein yada sebze ağırlıklı beslen tavuk et yiyemiyosan yerine yoğurt peynir tüketebilirsin birde yumurta tabi kıyma demişsin mesala onuda domates biber soteleyip yiyebilirsin köftede sevmiyosan birde yediğin porsiyonlarıda yazki nekadar yedin hem sen gör hemde kaçan yada az yediğin durumları daha fark edersin misal ben 1ayda kilo veremdim ilk ay azcık yiyordum kuş kadar olmadı sonra başladım vermeye bunlar tavsiye bu işi öğrenelim hepberaberr

Fotooooo istiyorummmm,foto foto foto :103:

Maşallah ya Bi bakayım bana yapışan kilolarımla hangi sıradayım

iyi akşamlar hanımlarr...
iki üç günlüğüne yatılı misafirim var kızlar..onun için giremiyorum fazla alelacele geçmişi okudum fazla kalamıyacamm...
iznimde bitmek üzere streslerdeyimm...

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım kurallar hakkında pek fikrim yok beni bilgilendirirseniz çok sevinirim neler yapmam gerekiyor kurallar neler:) şimdiden teşekkürler:)
hoşgeldinn canım aramızaa...
tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorumm :13: harikasınız kızlarrrrrrrr
bravooo canım nefsine söz geçirmişsinn... oooffff bizimkilerde söz dinlesinn
iki arada bir derede eldivenlerimide gösterem

eline sağlık canımm güle güle kullan..

nasıl vermiş dieti nasıl ve en önemlisi kaçkilo malum verilcek kilo çok olunca çok çok gidiyo

Canım boyu ortalama 165 cm civarı 78.5 kiloyla başladı şimdi 74 kilo.Gittiği diyetisyen her hafta diyet listesini değiştiriyor.Tam şöyle yaptıda verdi diyemeyeceğim.Hedefide 65 ten aşağı bi kiloda olmak

teşekkür ederim hoş bulduk:)

çok teşekkür ederim çok mutlu oluyorum yorumlarınızı okudukça:) porsiyonlarada dikkat edeceğim mutlaka ama şu protein işini nasıl oturtacağım bilmiyorum sanırım zamanla olacak:44: Bende çok aç kaldım ama anladım ki aç kalarak olmuo sonrasında daha çok kilo alıyorum.. o yüzden diyet kelimesini sözlüğümden uzun zaman önce sildim tavsiye üzerine sağlıklı yaşam daha hoş duruyor

tesekür ederim canim evet zor oluyo ama fayda edecegini ümit ederek katlaniyorum iste :)

Canım boyu ortalama 165 cm civarı 78.5 kiloyla başladı şimdi 74 kilo.Gittiği diyetisyen her hafta diyet listesini değiştiriyor.Tam şöyle yaptıda verdi diyemeyeceğim.Hedefide 65 ten aşağı bi kiloda olmak

canım bende ilk ayımda inatla yemedim protein ve sadece 300 gr verdim oda şekeri ekmeği makarna pilavı bıraktığım halde çıldırmıştım resmen nasıl olur 300 gr sonra kızlar çok az yemek yediğimi vede hiç protein almadığımı ısrarla söyledi şimdi mutlaka bir öğünümde protein alıyorum hala haşlanmış yumurta ve tavuk yiyemem onun yerine yumurtayı çok az yağda teflonda yapıyorum yumurta yediğim öğünde ekmek 1 dilim yiyorum akşam hiç ekmek yemiyorum tavuğuda tavada az suyla haşlayıp suyu çekilince altını kısıp kendi yağıyla kızartıyorum kendide yağını bırakınca derisini çıkarıp öyle yiyorum yemsi daha iyi oluyo bide karatay ve dukan dieti var mönüleri bana çok uymuyo yapamıyorum ama bi bak karatay sana uyabilir belki bencede diet demek kötü çünkü oyle olunca aklın hep yasaklara gidiyo bende daha az ve düzenli sağlıklı besleniyorum ben biraz yavaş ilerliyorum ama önümde uzun bir yol var 6 ay ayda ortalama 3 kilo versem bana yetiyo artıyo bile biadaha geri gelmesin kilocuklar

kizlar..iste benn..malesef 107 kiloyken uniformali fotoyu bulamadim. galiba kardesimin laptopunda..oda evde yok..bende 102 oldugum ve baya kilolarimin belli oldugu bir fotoyu eklim dedim..bakin bakalim fark varmi..uniforma biraz bol aslinda...ama bakin bakalimmm bakin bakalimmm yorumlarinizi bekliyorummm

Son düzenleme:
sen halledersin canım herşekilde kurtulursun ofazlalıktan ne kötü ya uğraşıp duruyoruz 2kilo vermek için sonra azcık ucunu kaçırsak hooppp alıveriyoruz ama bu hiç adil değilki
yaa evet bencede hiç adil değil,bu kadar zor verilip,bu kadar kolay alınan bir başka şey yoktur herhalde
canımsınnn
tamam tatlım dünü izinli sayalım herkesi.bu gece yaparım bugünün sayımını
Canım çarşamba-perşembe pirinç lapasını ihmal etme,eminim toparlarsın
haftada 1 gün yapıyorduk ama bu kez 2 gün anca toparlar beni değil mi tatlım.öneri ve hatırlatma için teşekkürler
canım ben karatay diyeti yapıyorum ve Canan Karatay fanlarındanım.Bizim hocaya göre kolestrol diye bir hastalık yok ve her sabah en az 2 yumurta veriyor.günde 8 taneye kadar yumurta yiyebilirsiniz diyor ancak pişirme yöntemi önemli.mesela çok haşlamayacaksın,kayısı kıvamı olacak veya sahanda yapıyorsan o da kısık ateşte az pişmiş olacak.yumurta en önemli proteinlerden birisi ve en çok tok tutan gıdalardan biri

ooooooooooo MUHTEŞEEEEMMMMM arkadaşım Allah seni nazarlardan korusun,bir daha kiloları hiç geri getirmesinnnnn fark müthişşş ki zaten verdiğin kilo inanılmazzzz geliyor bana affferrriinnnn sanaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…