Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ada81 kuzum kızının istahsizligini kafaya takma, ama su muhakkak içir. Arkadaşlar yazmış ama içim rahat etmedi ben de yazdım
Cadımı öp benim için

Aslında trajikomik cagirsaymis birini yaptırsaymış, seni gerdi boşu boşuna

Hoşgeldiniz , güncel kilo kaç çok merak ettim, boyunuza bi
Kuzeni tesisatçı zaten, dün baktı sorunu buldu.yarın yaparım dedi benimki atladı ben hallederim diye, bırak işte gelsin adam yapsın, yok olur mu ille kendi tillikliycek.

Menüye ek çeyrek ekmek döner yedim ve kaşarlı.

Sabah yok

14.40 kahvalti
1.5 kk beyaz peynir
1 zeytin
4 marul
2 dilim tb ekmegi

Ara
2 gun kurusu

Aksam 19.00
Firinda sebzeli tavuk 1 porsiyon
Yarim kase sehriye corba
Salata
Yogurt

2 lt su

Spor henuz yok

Mesai bitti dedikten sonra gelen menüler mium @MiuLego

Geçmiş olsun dileklerimizi kendisine ilet lütfen böyle bi durum olduğunu biz bilemeyecegimiz için bu şekilde yorum yapıldı kazen yazılıp gerekli açıklama yapilirsa düzeltilir inşallah
Bence uzatmaya gerek yok birsürü takım var dediğin gibi bizim yapacağımız birşey yok kazen e yazsin

Kuzeni tesisatçı zaten, dün baktı sorunu buldu.yarın yaparım dedi benimki atladı ben hallederim diye, bırak işte gelsin adam yapsın, yok olur mu ille kendi tillikliycek.

Çok tanıdık geldi niyeyse

Etmeye çalışıyor hepfit im biraz zor oluyor ama bi duzelseler su kış bi bitse artikkkkkkk

Sagol tatlım , evet bol bol su iciriyorum zaten meyve yiyor onun disinda bisey yemiyor...
Operim hepfit teyzesi
Kuzular böyle böyle bağışıklık kazanıyorlar, siz de kendinize dikkat edin olur mu? Onları ayaklandirayim derken hasta düşmeyin

Çok tanıdık geldi niyeyse

Kuzular böyle böyle bağışıklık kazanıyorlar, siz de kendinize dikkat edin olur mu? Onları ayaklandirayim derken hasta düşmeyin
Ben bu hafta göçtüm zaten bugun biraz iyiydim insallah yarin iyi olup spora baslamak istiyorum..

Canim sende durumlar nasil duzeldi mi eşinle kuslukler ??

Bebeğin içtiğini dusun ona sut olacak kuzum içtiğin su böyle dusunerek iç canım sakın aksatma rezene ekle menune süt için zayıflamak için cankm
InşaAllah inşaAllah vaytim,
Benim diyete sıkı girmeyince illa pürüz oluyo 2 isirik çikolata yedim yarin kesin + ile yada sabit gelicem

InşaAllah inşaAllah vaytim,
Benim diyete sıkı girmeyince illa pürüz oluyo 2 isirik çikolata yedim yarin kesin + ile yada sabit gelicem
Bu atakları kesmedigin surece canın çekmeye devam edecek ne yazıkki ataklar gelince su iç inat et yeme hadi emziren annesin bi tık fazla Yemen hakkın var ama bunu hep ciss coss ile dolduruyoraun kuzum yani ne bebeğe bir faydası var ne sana ne sutune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…