Kuzeni tesisatçı zaten, dün baktı sorunu buldu.yarın yaparım dedi benimki atladı ben hallederim diye, bırak işte gelsin adam yapsın, yok olur mu ille kendi tillikliycek.Aslında trajikomik cagirsaymis birini yaptırsaymış, seni gerdi boşu boşuna
Hoşgeldiniz, güncel kilo kaç çok merak ettim, boyunuza bi
Sabah(ceviz suyu)11:30
1 dilim kepek ekmeği
Üçgen peynir
Dom yeşillik
1 yumurta rafadan
Öğlen yok
Ara15:30-16:00
1 kupa kayıslı form çayı
2 medine hurması
Akşam17:30
1 yumurtadan diyet menemen
Ayran
Yarım demet maydanoz
Yarım dilimcik kepek ekmeği
FERMUAR KAPANMIŞTIR.
Su:2 lt
Spor:eve gidince yaparım etiketlerim sizi canlarım
@MiuLego mortim @Konya 42
18 ocak menüsü
Kahvaltı : 2 haşlanmış yumurta, avuç içi lor, 7 tuzsuz zeytin, maydonoz, soğan
Ara: 3 minik hurma, 3 minik gün kurusu, 2 ceviz
Akşam : 2 haşlanmış baget, marul salatası, pul biberli yoğurt
Gün içinde : 1 demet maydanoz, 750 ml dukan gazozu
Su: 3 litre
Spor : 3 mil leslie umarım
@MiuLego
Menüye ek çeyrek ekmek döner yedim ve kaşarlı.
Merhaba bugun menu
Sabah 10.00
2 yumurta haşlanmış
5 yesil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
8 badem / 10 kuru üzüm
1 portakal
Aksam 16.15
1 tabak kabak yemegi
1 kase yoğurt
1.5 lt su icildi @MiuLego
Ortim @kelebekolacam
Mortim @MiuLego vemalipina
Menüm
Kahvaltı
3 yumurtadan omlet yaptım pul biber nane karabiber az da tuz ekledim
10 zeytin
1 biber
Bir çay bardağı ceviz-fındık
Ayran
Arada Bir bardak çay içtim
Akşam Yemeği
Bir tabak haşlanmış brokoli
Yoğurtlu mor lahana
Su: 1,5 lt
Spor: yok
Sabah yok
14.40 kahvalti
1.5 kk beyaz peynir
1 zeytin
4 marul
2 dilim tb ekmegi
Ara
2 gun kurusu
Aksam 19.00
Firinda sebzeli tavuk 1 porsiyon
Yarim kase sehriye corba
Salata
Yogurt
2 lt su
Spor henuz yok
Bugünkü menüm
Sabah saat 11de tereyağında 2 yumurta,2dilm beyaz peynir,7adet zeytin,yoğurt 2dilim tb ekmek,roka dere otu maydanoz havuç
Ara 15.30 2 hurma ,2bardak çay
Akşam 19.30
Ispanak ve yoğurt
2ltre su
@MiuLegoWhiteblacklife
Menüm
Sabah kaşarlı menemen
Zeytin peynir
1dilim ekmek
Mor lahana salatasi
Ara 1 portakal
Akşam
Yumurtalı pırasa salatası haşlama tavuk eti
Şu daha 2 içtim umarım 3 olur
Leslie 3 mil
@MiuLegoWhiteblacklife
Perşembe menüm
Sabah 7.00 iki kuru kayısı bi incir
Kahvaltı 12.30
Tereyağında 2yumurta
Bi dilim peynir
Bi havuç
Arada maydonoz
Dukan birası
Yemekten önce iki ceviz iki incir
Akşam 19.15
3 yk ıspanak yemeği
Bi büyük tabak kabaktan cacık
Maydonoz
3 litre su
45 dk leslie
@MiuLegoada81 @kelebekolacam
Mesai bitti dedikten sonra gelen menüler mium @MiuLegoİyi aksamlar hanımlar
Menu vereyim
Sabah 1 dilim tb ekmegi 1 dilim peynir 1 yumurta 5 zeytin domates salatalik
Ogle 4 yk nohut eklenmiş salata
Ara 3 hurma 1 bardak sutlu kahve
Aksam 3 köfte kadar tavuk karnabahar kabak karışımı fırında
3 mile leslıe @MiuLego
Etmeye çalışıyor hepfit im biraz zor oluyor ama bi duzelseler su kış bi bitse artikkkkkkkKız kuzunu okudum, SEN Nasılsın? Iyi misin? Dikkat et kendine!!!! Paralama kendini
Sağol portim amin senin sıkıntı n neyse rabbim feraha kavustursun inşallahAllah acil şifalar yollasın yavruna vaytım beniminşallah tez zamanda düzelirsiniz
Allah razı olsun canım benimSağol portim amin senin sıkıntı n neyse rabbim feraha kavustursun inşallah
Sagol tatlımada81 kuzum kızının istahsizligini kafaya takma, ama su muhakkak içir. Arkadaşlar yazmış ama içim rahat etmedi ben de yazdım
Cadımı öp benim için
Bence uzatmaya gerek yok birsürü takım var dediğin gibi bizim yapacağımız birşey yok kazen e yazsinGeçmiş olsun dileklerimizi kendisine ilet lütfen böyle bi durum olduğunu biz bilemeyecegimiz için bu şekilde yorum yapıldı kazen yazılıp gerekli açıklama yapilirsa düzeltilir inşallah
Kuzeni tesisatçı zaten, dün baktı sorunu buldu.yarın yaparım dedi benimki atladı ben hallederim diye, bırak işte gelsin adam yapsın, yok olur mu ille kendi tillikliycek.
Etmeye çalışıyor hepfit im biraz zor oluyor ama bi duzelseler su kış bi bitse artikkkkkkk
Kuzular böyle böyle bağışıklık kazanıyorlar, siz de kendinize dikkat edin olur mu? Onları ayaklandirayim derken hasta düşmeyinSagol tatlım, evet bol bol su iciriyorum zaten meyve yiyor onun disinda bisey yemiyor...
Operim hepfit teyzesi
Inş sagol canimÇok güzel gidiyorsun Esra inşallah hep böyle devam edersin şahane bir menü canimmmm
Ben bu hafta göçtüm zaten bugun biraz iyiydim insallah yarin iyi olup spora baslamak istiyorum..Çok tanıdık geldi niyeyse
Kuzular böyle böyle bağışıklık kazanıyorlar, siz de kendinize dikkat edin olur mu? Onları ayaklandirayim derken hasta düşmeyin
Hepsi aynı bunlarınÇok tanıdık geldi niyeyse
Kuzular böyle böyle bağışıklık kazanıyorlar, siz de kendinize dikkat edin olur mu? Onları ayaklandirayim derken hasta düşmeyin
Ben istemedikçe düzelmez malum paşa özür dilemez, ben de istemiyorum sinirim geçmediBen bu hafta göçtüm zaten bugun biraz iyiydim insallah yarin iyi olup spora baslamak istiyorum..
Canim sende durumlar nasil duzeldi mi eşinle kuslukler ??
InşaAllah inşaAllah vaytim,Bebeğin içtiğini dusun ona sut olacak kuzum içtiğin su böyle dusunerek iç canım sakın aksatma rezene ekle menune süt için zayıflamak için cankm
Malim ya sıkma canını hepsi aynı işteHepsi aynı bunların
Koç burcu musun kız sen. Çok benziyoz daBen istemedikçe düzelmez malum paşa özür dilemez, ben de istemiyorum sinirim geçmedi
Bu atakları kesmedigin surece canın çekmeye devam edecek ne yazıkki ataklar gelince su iç inat et yeme hadi emziren annesin bi tık fazla Yemen hakkın var ama bunu hep ciss coss ile dolduruyoraun kuzum yani ne bebeğe bir faydası var ne sana ne sutuneInşaAllah inşaAllah vaytim,
Benim diyete sıkı girmeyince illa pürüz oluyo 2 isirik çikolata yedim yarin kesin + ile yada sabit gelicem
Aslan yawrum ama ikimizde ateş burcuyuzKoç burcu musun kız sen. Çok benziyoz da
Belli olmaz bi bakarsin ellerinde cicekler kapinda sırılsiklam olur .Ben istemedikçe düzelmez malum paşa özür dilemez, ben de istemiyorum sinirim geçmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?