de miiiiödemliler nasıl belli ama vuruyoz maydonozu vuruyoz maydonozu
vay çakal mortiSaol kuzum şey dicektim hazır kaynanana gitmişken o hazirladiklarindan ye bence bak hasta olursun sonra sırf senin için diyom yani
yeterli canısıdoydum bileMenü süper olmuş morti akşam çok az yemissin bencebirazda ha yee
Pirasalari küçük küçük doğrayıp suda biraz acısını alıyoruz suyunu siktiktan sonra tavada yumurta pişirip sıcak ken döküp karistiriyoruzEsram yumurtalı pirasa salatasini nasıl yapıyorsun?
bilmez miyim bn onu bu hafta çok veremicem ödem bastı bni kaslar şişYa ya çok samimi bak arkadaş ye sen ye @Ytmz
canım canin tatlı cekince kakaoya bulanmis muz, muz tatsizsa 1 t.k. bal katip ezerek yiyebilirsin. Yada hurma gün kurusu yiyebilirsinInşaAllah inşaAllah vaytim,
Benim diyete sıkı girmeyince illa pürüz oluyo 2 isirik çikolata yedim yarin kesin + ile yada sabit gelicem
Yok kuzum sıkmıyom alıştım artık eskiden cevap verirdim sinirlenince şimdi hiiç yorum yapmıyom bile kendi kendine kuduruyo sonra düzeliyoMalim ya sıkma canını hepsi aynı işte
Carsamba günü memlekete gidecem vaytim ondan sonra sımsıkı bi diyete giricem kacamaksizBu atakları kesmedigin surece canın çekmeye devam edecek ne yazıkki ataklar gelince su iç inat et yeme hadi emziren annesin bi tık fazla Yemen hakkın var ama bunu hep ciss coss ile dolduruyoraun kuzum yani ne bebeğe bir faydası var ne sana ne sutune
Denemem lazimmPirasalari küçük küçük doğrayıp suda biraz acısını alıyoruz suyunu siktiktan sonra tavada yumurta pişirip sıcak ken döküp karistiriyoruz
Aslanım benimAslan yawrum ama ikimizde ateş burcuyuz
Goççum benimAslanım benim
Goççum benim
Dünkü menüm cikss yemek yok hep gecistirmissin canım bugün ki menü güzel ama perşembe için normal günde az kahvaltiya yeşillik ekle canimdün gene sızmış kalmışım beybiler..
dünkü menüm sabah 11:00 ve akşam 18:00 2 dilim çavdar ekmeği ile klasik kahvaltı
bugünkü menüm
sabah 10:30
1 dlm çavdar ekmeği, 3 ceviz, peynir,zeytin, 2 yumurta
akşam 18:00
1 tabak bamya
yoğurt
su 2lt
spor henüz yok pilates yaparım sanırım
@MiuLego
YaKaMoZz-z
Denemem lazimm
Sen naptin düzeldiniz mi?
Benim de bugün çok tatlı çekti canım. İncir kayısı ceviz attım ağzıma. Evde kuru meyve bulundur kuzum.en azından faydalı bişey yemiş olursunInşaAllah inşaAllah vaytim,
Benim diyete sıkı girmeyince illa pürüz oluyo 2 isirik çikolata yedim yarin kesin + ile yada sabit gelicem
Anneme geldimaramadı bile
Anaaa sizde mi tartistiniz hayirdir bugun nooluyo bu heriflere....Anneme geldimaramadı bile
Yav hee hee kuzum bizim takozlardan bahsediyozBelli olmaz bi bakarsin ellerinde cicekler kapinda sırılsiklam olur .
Dün tartışmışlardı, dönemleri geldi hepsininAnaaa sizde mi tartistiniz hayirdir bugun nooluyo bu heriflere....
Heriflerin ay dönümü ne olacak regl oluyorlar herhalde hepsi birden benimki de dahillllllllAnaaa sizde mi tartistiniz hayirdir bugun nooluyo bu heriflere....
Hepsinin regl günü zaarAnaaa sizde mi tartistiniz hayirdir bugun nooluyo bu heriflere....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?