Kalbimiz birmişHeriflerin ay dönümü ne olacak regl oluyorlar herhalde hepsi birden benimki de dahillllllll
Yav hee hee kuzum bizim takozlardan bahsediyoz
Kandırmayalım kendimizi
Sende mi kızHeriflerin ay dönümü ne olacak regl oluyorlar herhalde hepsi birden benimki de dahillllllll
Dün tartışmışlardı, dönemleri geldi hepsinin
Hepsinin regl günü zaar
Heriflerin ay dönümü ne olacak regl oluyorlar herhalde hepsi birden benimki de dahillllllll
Bizim internet de düzeldi benimki yavaş yavaş diziye yorumlar yapıyo konuşayım diyebenim ki tv izliyor suan bana bulaşmıyor ..ama sagi solu belli olmaz ben gardimi alayim
Evet çok iyi fikirler nane limon tarçın elma kabuğu atıcam hem tatlı isteğimi de azaltır ben biraz tatlı düşkünüyümdür deSu odem tutmanın yağ yakmani sağlar bunu dusunerek iç canım içine limon elma kabuğu kabuk tarçın nane maydanoz canın ne isterse at iç ama yeterki su iç canim
Bizim internet de düzeldi benimki yavaş yavaş diziye yorumlar yapıyo konuşayım diye
benim ki tv izliyor suan bana bulaşmıyor ..ama sagi solu belli olmaz ben gardimi alayim
Ben de kendi kendime konuştum hemen dönüp bana bakıyor ona mi konuşuyorum diye ama çok kızgınımBizim internet de düzeldi benimki yavaş yavaş diziye yorumlar yapıyo konuşayım diye
Dur kız sen çatma, bizimkiler bize çatıyorbende açıııım coooook, esime catacak yer ariyorum ama stabil su ancatacak seyde yok anam
Çekirdeğini verdim oyalansın. Yemini suyunu da veriyom nie huysuzlanıyo anlamıyom
Çekirdeğini verdim oyalansın. Yemini suyunu da veriyom nie huysuzlanıyo anlamıyom
Biz dün akşam kavga ettik bugün bu saat oldu konuşmadı aramadi gelmedi ohhh mis ben kafa dinliyorum
Sende mi kız
acıkanlara gelsin bubende açıııım coooook, esime catacak yer ariyorum ama stabil su ancatacak seyde yok anam
catmayayim demiDur kız sen çatma, bizimkiler bize çatıyor
Hay onun yeşil ışığına benyesil ışık yakıyor sana
Eki Görüntüle 2096898 Açım diyenlere ahanda buacıkanlara gelsin bu
Burada hayatının 28 yılını tatlı yemek üzere kurmuş biri var canım.karsinda her turlu tatlı itina ile yenirdiEvet çok iyi fikirler nane limon tarçın elma kabuğu atıcam hem tatlı isteğimi de azaltır ben biraz tatlı düşkünüyümdür de
3 lt ıcmısımdır canımSu makbusum iciyorsun demi şahane otesi menü buuu çok begendimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?