he yemek al sen bu saate miu sandalye sopa ile geliryo yoo kalsin almayayim mersi cınım
O da yeşil ışık bekliyo senden
Ben de kendi kendime konuştum hemen dönüp bana bakıyor ona mi konuşuyorum diye ama çok kızgınım
Ohhh aç ol saydin muzaffer amcayi aldatma bak yarın Miss gibi kahvaltı yapacaksın ki zaten yemesem ne olur sadece yağlar erir zaten bunun için diyet yapmıyor musun ycatmayayim demicatmam ki zati
he yemek al sen bu saate miu sandalye sopa ile gelir
Asıl sen gitTarif verdik ne kızıyorsun begenmedim sen seni bu hafta gönderelim burdan
Valla ona verdiğim çekirdekleri papağana versem daha çok ilgi görürdümya Mali
aynen white ımOhhh aç ol saydin muzaffer amcayi aldatma bak yarın Miss gibi kahvaltı yapacaksın ki zaten yemesem ne olur sadece yağlar erir zaten bunun için diyet yapmıyor musun y
Hepsi birbirinden beter bizde cok felaket kavga ettik halbuki eskiden ne kadar iyiydik ne oldu bize boyle anlayamıyorum neymiş abisi uzulmus gerı çevirince ben Bı patladım bende üzülüyorum diye sonra kapı caldı onlar geldi meğer ablası gelmis güya supriz yaptılar anlattım bende boyle boyle oldu hala surat bes karıştı dedım alın oğlunuzu da gıdın dedım Öyle kaldı simdi gittiler adamın umurunda degil cocuklarla oyun oynuyorAnaaa sizde mi tartistiniz hayirdir bugun nooluyo bu heriflere....
Ben senin gibi beceriksiz miyimKiskanma verdiğim tarifleri herkes denesin kilo vermede bire bir buNevreste anck yufkayı börekler yapsın. Atın zindana bu kadini
Biliyorum ki sen yaparsın yarın güzel eksi ile uyanmak varkennnnnn neden yiyesin kiaynen white ımsabirliyimdir dayanirimki
Valla ona verdiğim çekirdekleri papağana versem daha çok ilgi görürdüm
Kızanam erkekler kulübü diye bi yer mi var acaba sanki sözleşmişler gibi hepsi maraz çıkarmışBiz dün akşam kavga ettik bugün bu saat oldu konuşmadı aramadi gelmedi ohhh mis ben kafa dinliyorum
Yok yapmıyor canımNevooooooo mercimek odem yapmıyor demi sen de nevooooooo
Ozamann beraber kilo vermece baslasın . Kaptanà diyek de bizi rakip ya da kanki yapsın yarışalm takipleselmDurumumuz aynibende de hamilelikten kalma
Ne sürprizi acaba neyse konuya gelem ben sende onun gibi yap makbus bi gece saat 3 biz kavga ediyoruz neyse bu çekti gitti evden ama saçma sapan konu ben arayacagim diye bekliyor aramadim eve geldi konuşmuyor benle bende onla ertesi gün çiçek almış gelmiş beyimizHepsi birbirinden beter bizde cok felaket kavga ettik halbuki eskiden ne kadar iyiydik ne oldu bize boyle anlayamıyorum neymiş abisi uzulmus gerı çevirince ben Bı patladım bende üzülüyorum diye sonra kapı caldı onlar geldi meğer ablası gelmis güya supriz yaptılar anlattım bende boyle boyle oldu hala surat bes karıştı dedım alın oğlunuzu da gıdın dedım Öyle kaldı simdi gittiler adamın umurunda degil cocuklarla oyun oynuyor asırı uzgunum gercekten
kuzucum yemem tabikideBiliyorum ki sen yaparsın yarın güzel eksi ile uyanmak varkennnnnn neden yiyesin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?