Evet kaptanim. . Eşim pilav yedi yanına ben hiç bişi. Ayran salata yedimay bilemem ki ben hiç bamya yanına ne iyi gider .. cacık yap kuzum
oyy suyu çok iç ördeğimmmmmmm
suyu içersen menü misler gibi bayıldım
Haha yine iyisin ben zirnik vermem yatarkende tum yorgani kendime cekip oyle yatarimÇekirdeğini verdim oyalansın. Yemini suyunu da veriyom nie huysuzlanıyo anlamıyom
VışşşşNe sürprizi acaba neyse konuya gelem ben sende onun gibi yap makbus bi gece saat 3 biz kavga ediyoruz neyse bu çekti gitti evden ama saçma sapan konu ben arayacagim diye bekliyor aramadim eve geldi konuşmuyor benle bende onla ertesi gün çiçek almış gelmiş beyimiz
Hemen Hemen hepsini yapiouikmm. Amanın gitmeyiii gayri bi gobus
Kararlıyım bu sefer bende konuşmayacağım okuldan geldim surtunuyorum ben aramız bozulmasın diye baktım hala surat yapıyor patladım bende tam ustune geldiler simdi yatiyorum dedım geçtim odaya ama yok bende konuşmayacağım kendisi ozur dileyecek de bu kalp kırıklığım nasıl gececek bilmiyorum siz konusu abisi ya da ablası oldugu zaman sacma sapan seylerden bile beni harcıyor 10 yıldır hayatımda bu adam ya bu kadar değerim ama ve ben her zaman her zorlukta kimse yokken bile yanında idim kalbim cok kırıkNe sürprizi acaba neyse konuya gelem ben sende onun gibi yap makbus bi gece saat 3 biz kavga ediyoruz neyse bu çekti gitti evden ama saçma sapan konu ben arayacagim diye bekliyor aramadim eve geldi konuşmuyor benle bende onla ertesi gün çiçek almış gelmiş beyimiz
Aradı geliyormuş karnı tokmus çay istiyor bi de irmik helvası al bide buradan yakkkKızanam erkekler kulübü diye bi yer mi var acaba sanki sözleşmişler gibi hepsi maraz çıkarmış
Kulübe hoşgeldin kuzumHepsi birbirinden beter bizde cok felaket kavga ettik halbuki eskiden ne kadar iyiydik ne oldu bize boyle anlayamıyorum neymiş abisi uzulmus gerı çevirince ben Bı patladım bende üzülüyorum diye sonra kapı caldı onlar geldi meğer ablası gelmis güya supriz yaptılar anlattım bende boyle boyle oldu hala surat bes karıştı dedım alın oğlunuzu da gıdın dedım Öyle kaldı simdi gittiler adamın umurunda degil cocuklarla oyun oynuyor asırı uzgunum gercekten
Hayırdır canım bi sıkıntı mi var bakayım ama 2 ayin henüz dolması diye hatırlıyorum
Senin rahat kafa buraya kadarmış kuzumAradı geliyormuş karnı tokmus çay istiyor bi de irmik helvası al bide buradan yakkk
Yok yok hep ben ugrasiyor um batırmak icin onun umurunda degil uzadığı kadar uzasın bu sefer benım umurumda degilKulübe hoşgeldin kuzum
Sen de hoşgeldin aramızaAnam dolunay mi var herkes eşiyle limoni.benimkide gelmiş trip atiyo.
Sen olacaksın verooooooo bu diyet işini kiviracaksin bakkkk ben inanıyorum sannaaaaaaaEvet kaptanim. . Eşim pilav yedi yanına ben hiç bişi. Ayran salata yedimkola da içmedim uleeee
Canim uzulme , o simdi hatasini anlamistir da hemen gelip soyleyemiyirdurHepsi birbirinden beter bizde cok felaket kavga ettik halbuki eskiden ne kadar iyiydik ne oldu bize boyle anlayamıyorum neymiş abisi uzulmus gerı çevirince ben Bı patladım bende üzülüyorum diye sonra kapı caldı onlar geldi meğer ablası gelmis güya supriz yaptılar anlattım bende boyle boyle oldu hala surat bes karıştı dedım alın oğlunuzu da gıdın dedım Öyle kaldı simdi gittiler adamın umurunda degil cocuklarla oyun oynuyor asırı uzgunum gercekten
Dün yaptık dışarı çıkma kavgasıAnaaa sizde mi tartistiniz hayirdir bugun nooluyo bu heriflere....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?