Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım canin tatlı cekince kakaoya bulanmis muz, muz tatsizsa 1 t.k. bal katip ezerek yiyebilirsin. Yada hurma gün kurusu yiyebilirsin

Benim de bugün çok tatlı çekti canım. İncir kayısı ceviz attım ağzıma. Evde kuru meyve bulundur kuzum.en azından faydalı bişey yemiş olursun

Var gun kurusuda kayisida ama kesmiyo cikilota tadini istiyorum
Muzla kakaoyu denicem ins

Ozamann beraber kilo vermece baslasın . Kaptanà diyek de bizi rakip ya da kanki yapsın yarışalm takipleselm yarından sonra. . Menü takip yapam
Kuzum memlekete gidicem carsamba gunu kendime cok güvenemiyorum gittigimde o yuzden dönüşte yapalim dedigini?
Sıkı bi dönüş yapacam insaAllahh

Cilingiri cagirsaydin anahtari degistirseydin..ooo ben neler yaparim bide msj atarim at gibi giden it gibi doner diyee

Canim uzulme , o simdi hatasini anlamistir da hemen gelip soyleyemiyirdur
Hıc sanmıyorum ona varsa yoksa abisi ablası onlara anlatmama sınırı bozuldu bence ne halı varsa gorsun umurumda degil benı istiyorsa kendisi kazanacak istemiyorsa zaten istemiyordur kendisi bilir asırı kırgınım bu Ilk degil ama bu kadar sacma bir sebepten bu kadar uzatılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…