- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
He tatam.ozaman güzel menü canım ama az olmuş karbon olmuş birazcık ama yoğunlukta yine iyi menuuuuYok yapmıyor canım
Bulgur yapıyor
Ya bugün aç gezdim daha doğrusu koşturmaktan yemek yemeye fırsat bulamadım
Vuralım valla su an var ya o kadar ofkelıyım ki her seyı yapabilirimHepsini sıraya dizip elimizde küreklerle ağızlarına vuralım..
canım canin tatlı cekince kakaoya bulanmis muz, muz tatsizsa 1 t.k. bal katip ezerek yiyebilirsin. Yada hurma gün kurusu yiyebilirsin
Benim de bugün çok tatlı çekti canım. İncir kayısı ceviz attım ağzıma. Evde kuru meyve bulundur kuzum.en azından faydalı bişey yemiş olursun
Kuzum memlekete gidicem carsamba gunu kendime cok güvenemiyorum gittigimde o yuzden dönüşte yapalim dedigini?Ozamann beraber kilo vermece baslasın . Kaptanà diyek de bizi rakip ya da kanki yapsın yarışalm takipleselmyarından sonra. . Menü takip yapam
Anammm ben sadece sen ve hepfit sanıyordum klüp bile kurmuşsunuz.benide alın aranizaSen de hoşgeldin aramıza
He tatam.ozaman güzel menü canım ama az olmuş karbon olmuş birazcık ama yoğunlukta yine iyi menuuuuYok yapmıyor canım
Bulgur yapıyor
Ya bugün aç gezdim daha doğrusu koşturmaktan yemek yemeye fırsat bulamadım
Açım white açHe tatam.ozaman güzel menü canım ama az olmuş karbon olmuş birazcık ama yoğunlukta yine iyi menuuuu
Cilingiri cagirsaydin anahtari degistirseydin..ooo ben neler yaparim bide msj atarim at gibi giden it gibi doner diyeeNe sürprizi acaba neyse konuya gelem ben sende onun gibi yap makbus bi gece saat 3 biz kavga ediyoruz neyse bu çekti gitti evden ama saçma sapan konu ben arayacagim diye bekliyor aramadim eve geldi konuşmuyor benle bende onla ertesi gün çiçek almış gelmiş beyimiz
Ne yazık kiiiiiiiiiiSenin rahat kafa buraya kadarmış kuzum
Hıc sanmıyorum ona varsa yoksa abisi ablası onlara anlatmama sınırı bozuldu bence ne halı varsa gorsun umurumda degil benı istiyorsa kendisi kazanacak istemiyorsa zaten istemiyordur kendisi bilir asırı kırgınım bu Ilk degil ama bu kadar sacma bir sebepten bu kadar uzatılmazCanim uzulme , o simdi hatasini anlamistir da hemen gelip soyleyemiyirdur
Sendemi brutusEki Görüntüle 2096898 Açım diyenlere ahanda buacıkanlara gelsin bu
Anammmm ben bunların birini yapsam adam beni furur.Cilingiri cagirsaydin anahtari degistirseydin..ooo ben neler yaparim bide msj atarim at gibi giden it gibi doner diyee
İyiymiş buCilingiri cagirsaydin anahtari degistirseydin..ooo ben neler yaparim bide msj atarim at gibi giden it gibi doner diyee
Biz de öyle sanıyoduk meğer herkes dertliymiş kocadanAnammm ben sadece sen ve hepfit sanıyordum klüp bile kurmuşsunuz.benide alın araniza
Seninki neyin tribini atiyorAnammm ben sadece sen ve hepfit sanıyordum klüp bile kurmuşsunuz.benide alın araniza
Benimki yüzsüz balkondan tırmanır gene girer sonra da yorganı çekip uyurCilingiri cagirsaydin anahtari degistirseydin..ooo ben neler yaparim bide msj atarim at gibi giden it gibi doner diyee
O zaman artislik yapmayacakAnammmm ben bunların birini yapsam adam beni furur.
Benimki yüzsüz balkondan tırmanır gene girer sonra da yorganı çekip uyur
Yarın tartı gününü mü biliyo bunlar. Hepimizi iştahtan kestilerSabah 4_5catal peynirli omlet
Ögle yoğurtlu dereotlu kabak
Bu kaddarrrrr.
Bende yiyemiyorum
maşallah de gıEn iyi koca uyuyan kocadır. En şanslımız sensin valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?