yes of courseSendemi brutus
Benimki önce kapıyı kırar sonra fururAnammmm ben bunların birini yapsam adam beni furur.
Öyle yaparım inşallah. Ama ben birinden dolapta aynı soğukluğa gelince sütler üst üste eklenebilir diye duymuştum.Canım benim mamaya kesinlikle hayır gece emzir bebek doyduktan sonra kalan sütü sağ ve dolaba köy kesinlikle süt üstüne süt ekleme her kalkdiginda emmeye kalanai sağ gündüz iki saatte bir sağ ve sağlıdigin sütü dolaba köy
Süt dışarda oda sıcaklığında 3 saat
Dolabın alt kısmında 3 gün
Buzlukta 3 ay hiçbir vutamini kesilmeden kalıyor
Vermeden yarım saat önce çıkar ilisin hafif kaynar suyun içine 5 dk beklet öyle ver
Kapıyı kafasına geçiririm vallaBenimki önce kapıyı kırar sonra furur
Merhaba, kilom 65 64 arasinda bu araAslında trajikomik cagirsaymis birini yaptırsaymış, seni gerdi boşu boşuna
Hoşgeldiniz, güncel kilo kaç çok merak ettim, boyunuza bi
Seni çok iyi anlıyorum al benden de o kadarBurada hayatının 28 yılını tatlı yemek üzere kurmuş biri var canım.karsinda her turlu tatlı itina ile yenirdi
Bende sezen aksu dinliyorum içmeden sarhoş olmak isteyenlere bire birBunları yeni dinliyorum ben. Ne güzellermiş. Konsepte uygun.
Kafasına takmıştır o bi şeyler. En güzeli benim için sorun yok havasında devam etmek.Seninki neyin tribini atiyor
En guzeli canim arada esiyor erkeklereKafasına takmıştır o bi şeyler. En güzeli benim için sorun yok havasında devam etmek.
Kızlar eşleri bize gönderin yarın duvar kırılacak, sinir stres kalmaz hiçbirinde eve pamuk gibi gelirler trip atamadan uyuyakalırlarAnammm ben sadece sen ve hepfit sanıyordum klüp bile kurmuşsunuz.benide alın araniza
öylelerinin köküne kibrit suyuKonu erkeklwrden açılmışken bende deyivereyim biraz. Çok kararlı bi şekilde zayıflamaya karar verdim.hadi hamileuim çocuk karnımda onun heyecanı vs. Çocuk doğdu 3kg bişey geriye kalan bendeki 15kg.ben zaten depresyona girmişim 2aydır.eşim de başladı imalar söylenmeler.hatta geçen gelen bi arkadaşının benim ne kdar kilo aldığımı söylemiş kendisine.bi de bana söylemeyecekmiş de güya...pis erkekler.çocuğu isterler,acıkınca emzir vs.ama inceceik de kal.ne kadar bencilce
Teşekkürler antepia, burası sağolsun güzel bir azimle vermemi sapladıCok incesinnnn canim
Evet cok bencilce bosver canim sen saglik icin ver kilonuKonu erkeklwrden açılmışken bende deyivereyim biraz. Çok kararlı bi şekilde zayıflamaya karar verdim.hadi hamileuim çocuk karnımda onun heyecanı vs. Çocuk doğdu 3kg bişey geriye kalan bendeki 15kg.ben zaten depresyona girmişim 2aydır.eşim de başladı imalar söylenmeler.hatta geçen gelen bi arkadaşının benim ne kdar kilo aldığımı söylemiş kendisine.bi de bana söylemeyecekmiş de güya...pis erkekler.çocuğu isterler,acıkınca emzir vs.ama inceceik de kal.ne kadar bencilce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?