Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Öyle yaparım inşallah. Ama ben birinden dolapta aynı soğukluğa gelince sütler üst üste eklenebilir diye duymuştum.

Aslında trajikomik cagirsaymis birini yaptırsaymış, seni gerdi boşu boşuna

Hoşgeldiniz , güncel kilo kaç çok merak ettim, boyunuza bi
Merhaba, kilom 65 64 arasinda bu ara ama 62 kiloya kadar düşmüştüm simdi bocaliyorum..

Kafasına takmıştır o bi şeyler. En güzeli benim için sorun yok havasında devam etmek.
En guzeli canim arada esiyor erkeklere benimkide kafaya biseyi takinca hic konuşmaz sus pus oturur ne oldu derim bisey yok der yatana kadar kendi halinde oturur....ertesi gun suna takildim der ama genelde isle ilgili bi konu oluyor.. bana takilamaz zaten

Konu erkeklwrden açılmışken bende deyivereyim biraz. Çok kararlı bi şekilde zayıflamaya karar verdim.hadi hamileuim çocuk karnımda onun heyecanı vs. Çocuk doğdu 3kg bişey geriye kalan bendeki 15kg.ben zaten depresyona girmişim 2aydır.eşim de başladı imalar söylenmeler.hatta geçen gelen bi arkadaşının benim ne kdar kilo aldığımı söylemiş kendisine.bi de bana söylemeyecekmiş de güya...pis erkekler.çocuğu isterler,acıkınca emzir vs.ama inceceik de kal.ne kadar bencilce

öylelerinin köküne kibrit suyu

Evet cok bencilce bosver canim sen saglik icin ver kilonu )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…