Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iyi akşamlar kızlar
gelen giden misaifr vs. derken toparlayamadım kendimi fenalardayım yaaa,diyetime dönemiyorum bir türlü.yarın da dışarıda olacağız kuzumla gezmeğe gidicez,çocuk eğlence merkezine,arkadaşlarla birlikte.
yarın ve perşembegünü kesinlikle pirinç yapmalıyımmmm nevimi dinlemeliyimmm

3 kilo çok ideal bişey canım.Amin inş giderde gelmez bir daha kilolar

Aman Allaahım Resmen önceki resmin 3 katın gibi.Süper olmuşsun kaptancım.Maşallah sana

Bu arada sonunda ADSL bağlandı.Aslında 4-5 gündür bağlı ama şifre problemi yüzünden kullanamıyorduk.Ama bugün o da çözüldü elhamdulillah.6 ay sonunda tekrar kavuştum ADSLime

anam anam nasıl fark edilmez yahu kız resmen yarın gitmiş gibi bide forman bol demişsin tam olanın koysan demekki apışıp kalcam canımsın seni teprik falan az kalır gülüm alnından öpüyorum sen buyaz çıtırsın çıtırrrrr

ahh canım yaa sen buhafta topyekün izne ayrıldın ozaman tartılmadınmı daha nekadar artıdasın bak kaç gündür yedim diyip duruyosun cuma depar atma bize (inşallah tabikide)sen nekadar salsanda bir hafta sonra çifte kavrulmuş kilonu verirsin canım telaş yapma hem bünyen müsayit hemde sıkınca tam sıkıyosun ama bir an önce motivasyonlarımız artmalı bende biraz fenalardayım buara cumadan tezi yok 2mille başlıycam sonra arttırcam şimdi nie başlamıyorum kaslarım su tutarda hepten artı çıkarım die korkuyorum 500 gr kaldı normale 900 gr vermem lazım cumaya ki eksiye döneyim inşallah ama cuma tehlikeli gün ama sadece tadımlık bakcam yarın perşembe günü biraz daha hafif beslencem inşallahhhh

3 kilo çok ideal bişey canım.Amin inş giderde gelmez bir daha kilolar

bencede ilk etapta 5 er 5er gitsin istedim hemen 3 ayda kurtulayım die sanki 3 ayda almışım gibi bu kiloları sonra dank etti kızım sen doğduğundan beri pofuduksun dur sakin ol öyle gitmiyomuş hemen anladım bide şu spor mevzunu çözsem burdan yürüyerek mısıra kadar gelirim üşenmem ama spor dediğin anda ıı olmuyo yaaa

Bu arada sonunda ADSL bağlandı.Aslında 4-5 gündür bağlı ama şifre problemi yüzünden kullanamıyorduk.Ama bugün o da çözüldü elhamdulillah.6 ay sonunda tekrar kavuştum ADSLime

hadi gözün aydın artık hep bizlesin yaniii

Herkeseee günaydınlarrrr hepinizeeee güzel bir gün diliyorum:) ben hiç uyumadan sabahladımm cuma sınav varr cumadan sonra uzun bir uyku beni beklio:)

kırmızıgülüm kutluyorum canım seni tebrikler

günaydın nn arkadaşlarım...nasılsınız umarım iyisinizdir...beni sorarsanız bugünlerde karışık telaşlıyım biraz..eşimin dükkanda elemanımızın babası ameliyat olucak bir kaç gün sonra ,o yüzden işe gelmiyor bizi magdur ediyor iş konusunda ,bugün gelecekti mesela işe ama aramamış bile..insanlar ne kadar sorumsuzzzzz yaaaa....sinir oldum,evdeyim su anda eşim yalnız işyerinde..2 gün ben gittim yardıma ..kızım ıda götürüyorum arkadada odada cekyatımız küçük mutfagımız var ama ne kadar da olsa evdeki rahatlıgı olmuyor ki beeişimin,dün çok vicdan azabı çektim acaba çocugumu rezilmi ediyordum burlarda dieelamnın durumu belli değil,eşim ve ben de kötü insanlar diiliz hadi seni işten çıkardık da diyemeyiz,ama o da sorumsuz davranıyor sadece kendini düşünüyor..evimi toparlayayım da gideyim bari gene dükkana.
izinliyim ama ugrarım kızlar yanınıza...sizi seviyorum kendinize iyi bakınnn

bazı insanlara biraz esnek davranınca hemen tepeye çıkabiliyolar maalesef
eşin güzellikle söylesin anlatsın bence.neden vicdan azabı çekiyosun canım sonuçta sizin ekmek tekneniz bi kaç gün için sıkma canını

şapkamı çıkardım önünde saygıyla
süpersin canım az kaldı

ben 8 kilo sonra katıldım
aslında rejime başladım tartılmamıştım tartı yoktu evde ben rahat 86 87 vardırımdır
sağol canım benim seni alacak olanda anasından şanslı doğmuş olmalı vesselam

sağol tatlım daha güzelleri sizin olsun

valla ot yiycemde gelen gidenden düzenli bişey yapamıyorumki
ayıptur sölemesi çevremdeki herkes ellerime bayılır
boyuma ve vücuduma göre ellerim kol bileklerim baya baya incedir hatta kilo verdikten sonra halam beni ilk gördüğünde ayy bileklerim kırılcak hasta olacaksın demişti
iyi güler kizlar,

sabah arkadasa gittim giremedim.

ayse eldivenler cok sik olmus,güle güle kullan..

birazdanda yemege girisicem ,yarinda doktorda randevum var .bu hafta katilamadim yine cok araniza

sağol tatlım

insna yeterki istesin yapamıycağı hiç bişey yok gerçekten
daha güzelleri senin olsun canım

dün pazardan bi etek aldım kızlar kilo vermeden önce çok beğenir ama alamazdım hani şu salaş eteklerden insanı kilolu gösteren cinslerden
dayanamadım aldım güzel durdu yinede kilolu gösteriyo ama olsun o kadarda

sabah kalktım temizliği yaptım şimdide mutfaga giricem misafirler gelmeden halledem ne yapacaksam hala karar veremedim
yarında ben gidicem bi ablama oturmaya kadın dün tel etti prşmbede gelmezsen bi daha yüzüme bakma diye hiç bişey yapma ben yemiyorum dedim ama artık salata türü ne varsa ondan yerim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…