canım bende ilk ayımda inatla yemedim protein ve sadece 300 gr verdim oda şekeri ekmeği makarna pilavı bıraktığım halde çıldırmıştım resmen nasıl olur 300 gr sonra kızlar çok az yemek yediğimi vede hiç protein almadığımı ısrarla söyledi şimdi mutlaka bir öğünümde protein alıyorum hala haşlanmış yumurta ve tavuk yiyemem onun yerine yumurtayı çok az yağda teflonda yapıyorum yumurta yediğim öğünde ekmek 1 dilim yiyorum akşam hiç ekmek yemiyorum tavuğuda tavada az suyla haşlayıp suyu çekilince altını kısıp kendi yağıyla kızartıyorum kendide yağını bırakınca derisini çıkarıp öyle yiyorum yemsi daha iyi oluyo bide karatay ve dukan dieti var mönüleri bana çok uymuyo yapamıyorum ama bi bak karatay sana uyabilir belki bencede diet demek kötü çünkü oyle olunca aklın hep yasaklara gidiyo bende daha az ve düzenli sağlıklı besleniyorum ben biraz yavaş ilerliyorum ama önümde uzun bir yol var 6 ay ayda ortalama 3 kilo versem bana yetiyo artıyo bile biadaha geri gelmesin kilocuklar
kizlar..iste benn..malesef 107 kiloyken uniformali fotoyu bulamadim. galiba kardesimin laptopunda..oda evde yok..bende 102 oldugum ve baya kilolarimin belli oldugu bir fotoyu eklim dedim..bakin bakalim fark varmi..uniforma biraz bol aslinda...ama bakin bakalimmmEki Görüntüle 320640 Eki Görüntüle 320641 bakin bakalimmm yorumlarinizi bekliyorummm
Kızlar menü yazmıyorum,yazılacak gibi değil,saçma sapan bir beslenme şeklindeyim çünkü
kizlar..iste benn..malesef 107 kiloyken uniformali fotoyu bulamadim. galiba kardesimin laptopunda..oda evde yok..bende 102 oldugum ve baya kilolarimin belli oldugu bir fotoyu eklim dedim..bakin bakalim fark varmi..uniforma biraz bol aslinda...ama bakin bakalimmmEki Görüntüle 320640 Eki Görüntüle 320641 bakin bakalimmm yorumlarinizi bekliyorummm
iyi akşamlar kızlar
gelen giden misaifr vs. derken toparlayamadım kendimi fenalardayım yaaa,diyetime dönemiyorum bir türlü.yarın da dışarıda olacağız kuzumla gezmeğe gidicez,çocuk eğlence merkezine,arkadaşlarla birlikte.
yarın ve perşembegünü kesinlikle pirinç yapmalıyımmmm nevimi dinlemeliyimmm
3 kilo çok ideal bişey canım.Amin inş giderde gelmez bir daha kilolar
Bu arada sonunda ADSL bağlandı.Aslında 4-5 gündür bağlı ama şifre problemi yüzünden kullanamıyorduk.Ama bugün o da çözüldü elhamdulillah.6 ay sonunda tekrar kavuştum ADSLime
günaydın nn arkadaşlarım...nasılsınız umarım iyisinizdir...beni sorarsanız bugünlerde karışık telaşlıyım biraz..eşimin dükkanda elemanımızın babası ameliyat olucak bir kaç gün sonra ,o yüzden işe gelmiyor bizi magdur ediyor iş konusunda ,bugün gelecekti mesela işe ama aramamış bile..insanlar ne kadar sorumsuzzzzz yaaaa....sinir oldum,evdeyim su anda eşim yalnız işyerinde..2 gün ben gittim yardıma ..kızım ıda götürüyorum arkadada odada cekyatımız küçük mutfagımız var ama ne kadar da olsa evdeki rahatlıgı olmuyor ki beeişimin,dün çok vicdan azabı çektim acaba çocugumu rezilmi ediyordum burlarda dieelamnın durumu belli değil,eşim ve ben de kötü insanlar diiliz hadi seni işten çıkardık da diyemeyiz,ama o da sorumsuz davranıyor sadece kendini düşünüyor..evimi toparlayayım da gideyim bari gene dükkana.
izinliyim ama ugrarım kızlar yanınıza...sizi seviyorum kendinize iyi bakınnn
Hoşgeldin canım.Bana güven,bu takımla birlikte kiloların inişe,sen yükselişe geçeceksin,herşeyin rengi değişecek.Ben 105 kilo ile girdim bu maratona,takımımın desteği ile şimdilerde 73 lerdeyim ve eminim hedefime de ulaşıcam.Herşey çok güzel olacak
Canım çarşamba-perşembe pirinç lapasını ihmal etme,eminim toparlarsın
Çok seviyorum bu listeleri çokkkkkİlk 15'te takımızdan 5 kişi var,ne mutlu bize
Gireceğine eminim canım,sen takımımızın en istikrarlı ve kararlı üyelerindensin
Canım ablacım,teşekkür ederiz
Sen bizim gönüllerimizde ilk 3'tesin kuzummmmmBu arada ben de takıma 4.5 kg dan sonra katılmıştım,aslında 105 başlangıcım ama burada 100.5 gözüküyor
Gerçekten çok tarzmış kuzum,ellerine sağlıkBecerikli hatunum benim,10 parmağında 10 marifet,eşin ne şanslı
Canım,ayy nolur ilk halinle beraber koy,sabırsızlıkla bekliyorum
Ben bütün kalbimle inanıyorum buna Gülüm
Canım tekrar hoşgeldin,herşey çok güzel olacak.Akşamları protein ağırlıklı beslenmeye çalış,bol su iç,ilk birkaç hafta için bu kadarı bile yeterli inan
Saliş akşamları karbonhidrat almamaya çalış olur mu
hoşgeldinn canım aramızaa...
tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorumm:13: harikasınız kızlarrrrrrrr
bravooo canım nefsine söz geçirmişsinn... oooffff bizimkilerde söz dinlesinn
eline sağlık canımm güle güle kullan..
kolay gelsin canım cumaya kadar ot hee iyiymiş
ama listedesin bence buda büyük başarı canomm
afiyet olsun balım çok iyi
huuu senin nekadar küçük ellerin var benimki fırıncı küreği gibi upuzun eldiveninde pek ciciymişş
iyi güler kizlar,
sabah arkadasa gittim giremedim.
ayse eldivenler cok sik olmus,güle güle kullan..
birazdanda yemege girisicem ,yarinda doktorda randevum var .bu hafta katilamadim yine cok araniza
canim, insallah aksama eklicem kendi fotomu..cumartesiyede ins evin fotosunu cekip eklicem
Canim benim ya.. cok zor bir durum..Allahim kimseyi genc yasta annesiz babasiz koymasin insallah...onlarsiz bir hayat dusunemiyorum bile..Allah sana ve esine uzun omurler versin safisim...
insallah aksama eklicem fotoyu...bunca aradan sonra
ozelden msn adresimi yaziyorum hemennn
kiz sen ne yedin okadarda 3 kilo ac kalsan anca duzelecek tarti??dedigin gibi yaza az kaldi ..bende tatile gitmeyi dusunuyorum 20 hafta sonra, ozamana kadar fazlaliklarimdan kurtulmam sartttt
dualarin icin saol bitanemmminsallah 2012 bizim senemiz olurr..ve herkesin dilegi kabul olur...Allah herseyin hayirlisini nasib etsin bizlere..ve insallahhhhhhhhhh icindeki hic dogru cikar
Aminnnnnnnnnnnnnnnn Allahim herseyin hayirlisini nasib etsin hakkimizda insallahhhhhhhhhhh
tamam canim..kolay gelsin sana..insallah cok uzun surmez..arada firsat buldukca yazmayi unutma
canim benim hosgeldin..okadar alismisimki hepinize..biriniz olmasaniz hemen eksikligini fark ediyorum..dun butun gun aklimda gecirdim niye giremedin acaba izinlimiydin diye...ama sukur sadece yogunluk varmis
saphiracim, istersen dunun sayimini yapmayalim..dunude izinli sayalim..birkac arkadas girememis..kimze buseferlik ceza almasin..sonucta yilbasi atlattik
hos geldin canim aramiza..insallah hep beraber fazlaliklarimizdan kurtuluruz
tamam canim..insallah guzel gecmistir gunun..Saphiraya dunu izinli sayalim dedim..kimse ceza almasin bu seferlik
supersinizzz kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr....takimimizdan 5 kisi son 15te..bizim takimda mezuniyetler arka arkaya yasanacak desenize
bende ayniyim canim..hata sonundan sonra uykudan zor kalkiyorum resmen..ise soylene soylene geliyorum..son zamanin kosturmasindan herhalde..vucud yorgun dustu
tamam aysenim, kolay gelsin sana..yarin gorusuruzz
ayy ne guzel..cok degisik eldivenler...bayiliyorum boyle insanlarin kendi yaptiklarini gorunce..gule gule kullan
hep beraber kilo versekte almasak cok daha guzel olacak
hasretim, 5 msj mecburiyetimiz var biliyorsun..yarin icin izinli sayariz..sorun degil...ama burayida bos birakmazsan sevinirimins yarin normal kontrol var doktorda?
saol bitanem..bende dun bakiyordum hangisini koysam diye profile..hos hepsi birbirine benziyordu neredeysesonunda birini koydum artik..faceden birden msj gelince sastim..dedim noluyor..birde baktim sen begenmissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?