- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Wayt o kadar su demişsin ki ben de üstüne alımdım, şişemi doldurdum senin şerefine 1 litre daha içiyorumSu makbusum iciyorsun demi şahane otesi menü buuu çok begendimmm
Asıl sen git
Ben buranın yerlisiyim
Mali Koç burcu musun? Ben de koçumKoç burcu musun kız sen. Çok benziyoz da
Evet canım eklenebilir ama benim doktorum ilk sagdigin sütü ilk ver demişti 40 meme almadı sıpa çok uğraştım o yüzden dedim canım ben minnak kavonoz almıştım onlara dolduruyorum ustumede numara yazmıştım 1 2 3 diyeÖyle yaparım inşallah. Ama ben birinden dolapta aynı soğukluğa gelince sütler üst üste eklenebilir diye duymuştum.
Ama şimdi 52 54 kilo arasiyim canım demem o ki bir kadın isterse yapamayacağı şey yokturSeni çok iyi anlıyorum al benden de o kadar
Balım menü güzel a pirinç unundan muhallebi pek yatmiyor kafama benim neden yiyorsun onuda anladım amaHellöö
Menü vereyim
Sabah
Pirinç unundan yapılmış muhallebi
1 mandalina
Öğlen
1 parça ince et
1 havuç
Yarım papaya
1 kupa sütlü kahve
Akşam
Izgara tavuk
Yoğurtlu ıspanak
Spor yine fayans bitmedi
Su 1,5 litre ama şimdi bitki çayı içme zamanım geldi
@hepfit @MiuLego @SaraycaWhiteblacklife
Menü çok güzel canım lessie sabah tartı öncesi yap canım ve mutlaka geç tartilllllSelam kizlarrrr arkadaslarla disardaydik sonra birinin evine gittik biraz gec geldik oglumu uyuttum.saati sasinca zor uyudu sıpa.yesil cayimi da ictim oturdum dinleniyorum.leslie yapmak istiyorum ama gozum kesmiyo su an.Gecmise bakamadim onemli bisey varsa vaytcigim bildirir :)
Menu vereyim
Sabah 12.30
Peynirli biber
1 haslanmis yumurta beyazi
5 zeytin
Salatalik
Ara 15 30
1 bardak tsrcinli sut
Ara 17.30
1 elma
6 cig badem
Aksam 20.00
Balık (izgara ve kilcigini ayiklayacam diye epey kuculdu balik doymadim bile)
Salata
Arkadas 1 fincan sekersiz cay
Su 2 lt
Spor ya nasip :)
@MiuLegoWhiteblacklife
Ellerine sağlık canım Miss gibi olmuşSayfaları temizlemek lazım hep menüdeki yemek ve spor izleri kalmışWhiteblacklife yokken kimse yokken temiLiyip kaçaaam Ee ancak hafi ellerime sağlık kaçtıım miss gbi domestos koktu şimdi içim rahat
Kesinlikle icmiyorsun kafein oranı çok yüksek canimEmziren anneler yeşil çay içebilio mu. Ben d é içem
Verooooooo be olmuş sömestr geldiyse sen ogrencimisin bacım nereden mezun oluyorsun neyi kutluyorsun hem kocam tosun gibi olmuş diyor diyorsun hem yerim ki diyorsunKızzz onumuz tatil . Sömestr yani. Ben kendıme guvenmiommmm. İnanma bana. Bkalım yarın eksim ne kadr olacak
Maşallah boyun kaç?Ama şimdi 52 54 kilo arasiyim canım demem o ki bir kadın isterse yapamayacağı şey yoktur
Menü şahane bravooooooooooo verooooooo bravoooooooooooMenu yazarım uyurım . Çılgınca uyumak uyumak istiyorm .
Sbah 10.00 ilik limonlu su
Öğle 12.40
2 yumurta kızartma
1 kk beyaz peynir
1 kaşık lorlu biber
Biraz telli kasar
4 zeytin
Yesillik
1 çay kaşığından az bal.
AkŞam 19.00
1 tabak etli bamya
Havuç turp salatasi
1 bardak katı ayran
Çay yarimsar hurma incir
Az üzüm
Spor 25 dk. Tempolu yürüyüş koşu
Gün boyu zaten evde at gibi ordan oraya . Oyy allahm sağlık versin de bazen pilim bitcek yiğilip kalıcam saniom. @MiuLego fanta vardı ekmek pilav yemedim içmedim
Afiyet olsun bol bol odem atsin inşallah canım evde 4 kişiyiz bebeklerle beraber kışın ortasında haftada 40 litre su iciyoruzWayt o kadar su demişsin ki ben de üstüne alımdım, şişemi doldurdum senin şerefine 1 litre daha içiyorum
156 canımMaşallah boyun kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?