- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Teşekkürler nefs
Ulennnnn ne güzel popon varr..
Basen yok ki canım valla..
Ayyy benimkinin yaninda senin ki basen mii
Çok iyisinn maşallah....
Benim o yönden bir şikayetim yok sağ olsun hiç hiç kötü bir şey söylemez Hatta çok destek veriyor Sen yaparsın edersenKonu erkeklwrden açılmışken bende deyivereyim biraz. Çok kararlı bi şekilde zayıflamaya karar verdim.hadi hamileuim çocuk karnımda onun heyecanı vs. Çocuk doğdu 3kg bişey geriye kalan bendeki 15kg.ben zaten depresyona girmişim 2aydır.eşim de başladı imalar söylenmeler.hatta geçen gelen bi arkadaşının benim ne kdar kilo aldığımı söylemiş kendisine.bi de bana söylemeyecekmiş de güya...pis erkekler.çocuğu isterler,acıkınca emzir vs.ama inceceik de kal.ne kadar bencilce
Benimki de bugun valla cok iyi becerdin sen bu isi bisey dememistim ama eski halinin gidisati pek iyi gelmemisti gozume dedi.9 ay boyunca sisko kaldim diye oyle kalacam sanmis kiyamamBenim o yönden bir şikayetim yok sağ olsun hiç hiç kötü bir şey söylemez Hatta çok destek veriyor Sen yaparsın edersen
Canim ya ben evlendigimden beri kiloluyum sadece kısa bir süre zayifladim ama benimki hiç ümidi kesmediBenimki de bugun valla cok iyi becerdin sen bu isi bisey dememistim ama eski halinin gidisati pek iyi gelmemisti gozume dedi.9 ay boyunca sisko kaldim diye oyle kalacam sanmis kiyamam
Ooh mis gibi oldu heryer eline sağlıkSayfaları temizlemek lazım hep menüdeki yemek ve spor izleri kalmışWhiteblacklife yokken kimse yokken temiLiyip kaçaaam Ee ancak hafi ellerime sağlık kaçtıım miss gbi domestos koktu şimdi içim rahat
Ben de zayif degildim ki boy 161 cikmaya basladigimiz donem kilo aldigim donemdi 72 flndim galiba sonra 61e kadar indim nişan zamani .gerci arkadasimdi cikmadan once de genelde 65 67 dolanıp dururdum.evlendigimde 65tim.sonra hizla kilo aldim 75 oldum diyetisyene gittim 71e dustum hamile kaldim.dogumdan sonra da hep 85 civari kaldim vermek icin cabam da olmadi yaz tatilini bekledim gecsin diye.öyle 85 kalcam sanmisCanim ya ben evlendigimden beri kiloluyum sadece kısa bir süre zayifladim ama benimki hiç ümidi kesmedi
Ben bu sefer kararliyim ins. ZayiflayacagimBen de zayif degildim ki boy 161 cikmaya basladigimiz donem kilo aldigim donemdi 72 flndim galiba sonra 61e kadar indim nişan zamani .gerci arkadasimdi cikmadan once de genelde 65 67 dolanıp dururdum.evlendigimde 65tim.sonra hizla kilo aldim 75 oldum diyetisyene gittim 71e dustum hamile kaldim.dogumdan sonra da hep 85 civari kaldim vermek icin cabam da olmadi yaz tatilini bekledim gecsin diye.öyle 85 kalcam sanmis
Kızzz onumuz tatil . Sömestr yani. Ben kendıme guvenmiommmm. İnanma bana. Bkalım yarın eksim ne kadr olacakSen olacaksın verooooooo bu diyet işini kiviracaksin bakkkk ben inanıyorum sannaaaaaaa
Kızz benim koca bana '""" tosun """" gibi olmussun dedi.Konu erkeklwrden açılmışken bende deyivereyim biraz. Çok kararlı bi şekilde zayıflamaya karar verdim.hadi hamileuim çocuk karnımda onun heyecanı vs. Çocuk doğdu 3kg bişey geriye kalan bendeki 15kg.ben zaten depresyona girmişim 2aydır.eşim de başladı imalar söylenmeler.hatta geçen gelen bi arkadaşının benim ne kdar kilo aldığımı söylemiş kendisine.bi de bana söylemeyecekmiş de güya...pis erkekler.çocuğu isterler,acıkınca emzir vs.ama inceceik de kal.ne kadar bencilce
Emziren anneler yeşil çay içebilio mu. Ben d é içemSelam kizlarrrr arkadaslarla disardaydik sonra birinin evine gittik biraz gec geldik oglumu uyuttum.saati sasinca zor uyudu sıpa.yesil cayimi da ictim oturdum dinleniyorum.leslie yapmak istiyorum ama gozum kesmiyo su an.Gecmise bakamadim onemli bisey varsa vaytcigim bildirir :)
Menu vereyim
Sabah 12.30
Peynirli biber
1 haslanmis yumurta beyazi
5 zeytin
Salatalik
Ara 15 30
1 bardak tsrcinli sut
Ara 17.30
1 elma
6 cig badem
Aksam 20.00
Balık (izgara ve kilcigini ayiklayacam diye epey kuculdu balik doymadim bile)
Salata
Arkadas 1 fincan sekersiz cay
Su 2 lt
Spor ya nasip :)
@MiuLegoWhiteblacklife
Emziren anneler yeşil çay içebilio mu. Ben d é içem
Hayır canim icemezsinEmziren anneler yeşil çay içebilio mu. Ben d é içem
Icme canım. Rezene ic.onun yerine.Emziren anneler yeşil çay içebilio mu. Ben d é içem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?