Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam kizlarrrr arkadaslarla disardaydik sonra birinin evine gittik biraz gec geldik oglumu uyuttum.saati sasinca zor uyudu sıpa.yesil cayimi da ictim oturdum dinleniyorum.leslie yapmak istiyorum ama gozum kesmiyo su an.Gecmise bakamadim onemli bisey varsa vaytcigim bildirir :)

Menu vereyim
Sabah 12.30
Peynirli biber
1 haslanmis yumurta beyazi
5 zeytin
Salatalik

Ara 15 30
1 bardak tsrcinli sut

Ara 17.30
1 elma
6 cig badem

Aksam 20.00
Balık (izgara ve kilcigini ayiklayacam diye epey kuculdu balik doymadim bile)
Salata

Arkadas 1 fincan sekersiz cay

Su 2 lt

Spor ya nasip :)

@MiuLego Whiteblacklife

Benim o yönden bir şikayetim yok sağ olsun hiç hiç kötü bir şey söylemez Hatta çok destek veriyor Sen yaparsın edersen

Benim o yönden bir şikayetim yok sağ olsun hiç hiç kötü bir şey söylemez Hatta çok destek veriyor Sen yaparsın edersen
Benimki de bugun valla cok iyi becerdin sen bu isi bisey dememistim ama eski halinin gidisati pek iyi gelmemisti gozume dedi.9 ay boyunca sisko kaldim diye oyle kalacam sanmis kiyamam

Benimki de bugun valla cok iyi becerdin sen bu isi bisey dememistim ama eski halinin gidisati pek iyi gelmemisti gozume dedi.9 ay boyunca sisko kaldim diye oyle kalacam sanmis kiyamam
Canim ya ben evlendigimden beri kiloluyum sadece kısa bir süre zayifladim ama benimki hiç ümidi kesmedi

Canim ya ben evlendigimden beri kiloluyum sadece kısa bir süre zayifladim ama benimki hiç ümidi kesmedi
Ben de zayif degildim ki boy 161 cikmaya basladigimiz donem kilo aldigim donemdi 72 flndim galiba sonra 61e kadar indim nişan zamani .gerci arkadasimdi cikmadan once de genelde 65 67 dolanıp dururdum.evlendigimde 65tim.sonra hizla kilo aldim 75 oldum diyetisyene gittim 71e dustum hamile kaldim.dogumdan sonra da hep 85 civari kaldim vermek icin cabam da olmadi yaz tatilini bekledim gecsin diye.öyle 85 kalcam sanmis

Ben bu sefer kararliyim ins. Zayiflayacagim

Kızz benim koca bana '""" tosun """" gibi olmussun dedi. amma görür o . Vercem kilolari alacam cicileri.

Emziren anneler yeşil çay içebilio mu. Ben d é içem

Menu yazarım uyurım . Çılgınca uyumak uyumak istiyorm .
Sbah 10.00 ilik limonlu su
Öğle 12.40
2 yumurta kızartma
1 kk beyaz peynir
1 kaşık lorlu biber
Biraz telli kasar
4 zeytin
Yesillik
1 çay kaşığından az bal.

AkŞam 19.00
1 tabak etli bamya
Havuç turp salatasi
1 bardak katı ayran
Çay yarimsar hurma incir
Az üzüm
Spor 25 dk. Tempolu yürüyüş koşu

Gün boyu zaten evde at gibi ordan oraya . Oyy allahm sağlık versin de bazen pilim bitcek yiğilip kalıcam saniom. @MiuLego fanta vardı ekmek pilav yemedim içmedim

Emziren anneler yeşil çay içebilio mu. Ben d é içem

Icme kuzum emziren anneler yesil cay icmemeli.
Siyah cayida kahveyide cok sınırlı tuketmeli.
Herhangi bir kür detoks yapmamali.

Ne yogurt kuru ne soda limon vs.

Metebolizmayi hizlandiran herseyin sute gecince bebege etkisini dusun artik.

Fanta falan icenler var bide :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…