Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hoşgeldin canııım..ayrıca menü konusunda kaptanımı9n yorumşlarına tamamen katılıyoruuum...proteinsiz olmaaaz....[/COLOR][/I][/B]

ah gülüüm inanamıyorum bu ne güzellik yaa hiçbi yerden fazlalık gözükmüyor..daha çok foto istiyoruuuum.......

Herkeseee günaydınlarrrr hepinizeeee güzel bir gün diliyorum:) ben hiç uyumadan sabahladımm cuma sınav varr cumadan sonra uzun bir uyku beni beklio:)

günaydın canıım...sınavda başarılarrr..ailenlemi yaşıyorsun merak ettim...

kolay gelsin canım ...eşin in işi ne üzerinee....

eldivenlerin çok güzeldi canım nasıl yaptım accık anlat bakiim ben de kızlara yaparım belkii...

safişim msn adresimi yazdım kuzum

safiş anacım senin adres ne birileri beni eklemiş ama hangisi sensin

şimdi eklemeye çalıştım da msn hata veriyor...oldumu bilmiyorum..ayriyetten adresini çok ateşli gördüüm....

Son düzenleme:
menüüü....

sabah....

7-8 tane ceviz
1 yumurta çökelekli
10 zeytin
az bal
peynir

canım bence böyle olumsuz düşünme, sonuçta insanlar yakınlarındaki birisinin canı yandığında kendilerini psikolojik olarak da kötü hissediyorlar, belki acil birşey olmuştur arayamamıştır. babası ameliyat olacaksa psikolojik olarak çok zor bir durumda olabilir. babası birkaç gün sonra ameliyat olacak diye işe gelmeyip sizi mağdur ediyor olması bana çok manasız geldi. insanın ailesinden birisinin ona ihtiyacı varken işyerinden izin alabilmesi çok insani birşey bence. Allah korusun babadsına birşey olsa bizi mağdur ediyor cenazeye gidiyor mu diyeceksin. ayrıca, böyle bir sebepten dolayı işten çıkarmayı düşünmek bile hiç hümanist bir davranış değil bence. Siz orada çalışan olarak bulunmadığınız için, onun açısından olayları göremiyor olabilirsiniz. Bence empati kurmaya çalış, o zaman hem onu daha iyi anlamaya çalışır hem de hasta olan senin baban olmadığı için şükredersin.

Herkeseee günaydınlarrrr hepinizeeee güzel bir gün diliyorum:) ben hiç uyumadan sabahladımm cuma sınav varr cumadan sonra uzun bir uyku beni beklio:)

günaydın canım iyi şanslar sana umarım sonuçlar istediğin gibi olur

kolay gelsin canım vicdan yapma çünki oradan ekmek yiyorsunuz ve sen keyfi gezmiyosunki bebeğin rezil olsun inşallah en yakın zamanda sorun çözülür

gününüz aydın olsun kalpleriniz huzur dolsun dostlarım

sanada canım günaydın huzurlu bi gün dilerim

aman artık seni nekadar kilolu göstercekki kız senin önce sonra resimlerin yokmu yüzünü silip koysana 80 den 60 fark büyüktür

bende kahvaltı yaptım yayıldım oturdum kalkıp mutfağı toparlıcam süpürge tutcam işim çookkk dışarı çıkıp fatura yatırcam azcıkta mağaza gezcem
neyse kalkıyom ben yoksa yetişmiycek

hadi kolay gelsinn arım balım peteğimm...

menüüü....

sabah....

7-8 tane ceviz
1 yumurta çökelekli
10 zeytin
az bal
peynir

afiyet olsun canımcım buaralr karşılaşamıyoruz seninle özletiyosun kendinii

çok doğrusun canımbi dönem bende çalışandım

günaydın canlar kalkayım eve biryerden başlayayım sonra çıkıcam kızlar tekrar söylim cuma yokum yarın girmeye çalışırım giremezsemde beni aynı geçin girersem yarın kilomu bildiririm biriniz cuma listeye ekler dimiiii

sağol canım yazarken yanlış anlaşılırım diye çekindim ama anlamışsın ne demek istediğimi, ben çalışan olarak işyerimde Allah'a şükür çok rahatım benim de babam rahatsızdı, ne zaman fenaleşsa hiç sorun yaşamadan başka bir şehirde olmasına rağmen gidebiliyordum. ve hep düşünürüm en son annem babamın rahatsız olduğunu söylediğinde ben ilk otobüse atlayıp gitmiştim işyerine haber verecek halim bile kalmamıştı ve ben o an igtmeseydim babamın son anlarında yanında olamıcaktım. Aynı şekilde sorun yaşayan çok arkadaşım var bunlar gerçekten önemli şeyler.

süpersin gülüm masallah az bi göbek kalmis onun disinda hic bi fazlalik göremedim ben

Allah yardimcin olsun canim
canim Allah yardimciniz olsun ,isleriniz tez zamanda yoluna girsin ama onuda anlamaya calismak lazim
gününüz aydın olsun kalpleriniz huzur dolsun dostlarım
günaydin
bende seviyorum o tür etekleri ama basenlerden dolayi giyemiyorum :)
canim senin baban vefatmi etti,hic bilmiyordum RAbbim mekanini cennet etsin ins

ekleriz canım inş...

afiyet olsun canımcım buaralr karşılaşamıyoruz seninle özletiyosun kendinii

bi koşturmadır gidiyor işte canım ...

mrb arkadasım,bunu da nerden çıkardın babasının cenazesine gidiyor ,bizi magdur etti mi diyceksin..bu cümleye sadece gülüyorum....biz bu takımda sadece kilolarımızı konuşmuyoruz,acılarımızı sevinçlerimizde paylaşıyoruz bende arkadaşlarıma durumumu belirten bişyiler yazdım..sen merk etme ben de yıllardır devlet kapısında çalışıyorum bilirim yani onun pskşlojisini..bn gayet vicdanlı ve empati kurabilen bir insanım..sana bu yazdıklarına karşılık bir sürü şey yazabilirim su anda ama ..babası ölen biri ne baasının cenazesine gidiyor bizi magdur ettiii ayy güldürdün beni sağol....

canım ben sana ayrıntılı resimlerini çeker msn de gösteririm motif yapıp ekliyosun ama parmak kısımlarını nasıl anlatırım bilemiyorum ama sne anlarsın yaww

ekledim canım bende herhalde :26:

ayy ne ateşlisi kız alırken hiç aklıma gelmemişti valla

daha öncede eklemiştim canım
64 kiloya indiğimde teyzemin nişan kıyafetini giyip çekilmiştim bi resim onu ekliyim ek olarak

canim senin baban vefatmi etti,hic bilmiyordum RAbbim mekanini cennet etsin ins

sağol canım, amin inşallah. 2 sene önce kaybetmiştik.

bunda gülünecek birşey yok bence. Babasının cenazesine gitse olayı tamamen bir benzetme. ama benim için babasını ameliyat olması da benzer nitelikte bir önem arzetmete olduğu için bu örneği verdim. Sen anlamak istemesen de anlayanlar olduğu için kötü bir niyetle yazmadığımı aktarabildiğim için içim rahat açıkçası. Ben sadece fikrimi söyledim saldırı gibi algılayıp saldırgan bir tarzda cevap vermen tuhaf geldi açıkçası. herkesin kendi hayatı, fikrimi paylaştım konunla ilgili olarak ama bu kadar rahatsız olacağını tahmin edemedim. Bundan sonra senin mesejlarına karşı yorumda bulunmam, sana başarılar.

evet resim gösterisi başlıyo

86 87 varımdır ilk resimde

diğerlerindede işte 70 civarları ama kaçdaydım hiç hatırlamıyorum şu an

en sonda işte teyzemin nişan kıyafetiyle en zayıf halim(ama hala koca göbek )

Eklentiler

• $eskiiiiiiiiiiiiiii.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 31
  • $eskiiiii.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 33
devamm

Eklentiler

• $yeniiiiiiiii.webp
    21 KB · Görüntüleme: 33
  • $yen yen.webp
    17 KB · Görüntüleme: 30
  • $bbbbb.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 35
  • $immm.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 35

babasının cenazesine gidiyor olması benzetme evet ama kötü bir benzetme,sonuçta ölüm acıdır,hangi işsahibi elemanı babasının cenazesine gitti beni magdur etti der ki,vicdanlı olan sadece sen değilsinmrk etm..sonuçta sende bende birbirimizi tnımıyoruz,sorunumu anlattıgım msg da herseyi net ayrıntılı da yazmadım sonuçta beni yanlış anlamış olabilirsin,ama gene de benzetmen çok yanlış ve kırıcı,sen beni tanımıyorsun ki benim böyle bişiy düşüneceğimi burda rahatlıkla dile getirebiliyorsun.
msg larıma yorum yapma kısmına gelince ,yorum yazmayabilirsin sorun değil bnm için...sana da başarılar...

aman diyim kızlar insan yüzyüze konuşmadığı ortamlarda mesajlarla yanlış anlayabilir kolayca ..empati yapmak her zaman kolayda olmuyor
lütfen böyle şeyler bize hiiç yakışmaaaz..iyi niyetimizi bozmayalım konuyu kapatalım ..daha fazla uztmayacağınızı ümit ediyoruum...

resim koyda ben bi anlamaya çalışırım canıım....faace varmı sende bende eklimisin ki bilmiyoruum...

daha öncede eklemiştim canım
64 kiloya indiğimde teyzemin nişan kıyafetini giyip çekilmiştim bi resim onu ekliyim ek olarak

son resmi göremedim ama ayşen bu senmisin yaa inanamadım ...

wuuuuu kızlarr ne kadar güzel fotolar görüyorummm...ben de bugün foto çekilicem zayıfladıgımda öncesi sonrası yapabilmek için,zaen yılbası ve sonrasındaki bir kaç gün ben de hemen artık yaptı tartıda..kendimi su anda daha şiş hissediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…