- 18 Mart 2010
- 4.203
- 4
- 316
- 52
hoşgeldin canııım..ayrıca menü konusunda kaptanımı9n yorumşlarına tamamen katılıyoruuum...proteinsiz olmaaaz....[/COLOR][/I][/B]çok teşekkürler kurallara uymak için elimden geleni yapacağım kilo vermeyi gerçekten istiyorum ve bunu yapmak istemiyorum.. sizlerle tanıştığıma gerçekten sevindim..size kendimden bahsedeyim:)
adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):saliha ama herkes bana saliş der:)
yaşınız:23
işiniz:öğrenci(ege üniversitesi hemşirelik yüksekokulunda okuyorum intörn öğrenciyim )
şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:tam bir hayal kırıklığı asla 3 kilodan fazla veremedim. uzun süreli bir disiplini sürdürememe problemim vardı. zaten hep kiloluydum hayata bile 5 kilo başlamış bir insanımama kendimle hep çok barışığım kendimi seviyorum diye gerçek anlamda kendimi kilo vermeye adamadım. Şimdi hazır olduğumu hissediyorum..
kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):çok yeme saliş:) yemekten önce ve sonra su iç saliş:) sirkeli su iç saliş çok işe yarıyomuş:) dukan diyetini yap saliş arkadaş 150 kilo verdi:) boşver saliş sen böle daha tatlısın:) v.b....
boyunuz: 1,65
ilk başladığınız kilo:106
hedef kilonuz:70
hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:daha hiç sonuç alamadım
bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:belli bi stilim yok gözüme hoş gelen ne varsa onları giyiyorum. o günkü ruh halime bağlı eğer hastaysam eşortmanlada çıktığım olur. ama zayıflarsam en çok elbise giymek isterim çünkü şimdiye kadar giyemedim
zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:işte o zaman kendime olan güvenim artacak.Ayrıca birine vermem gereken bir hayat dersim var:)
diğer(eklemek istediğiniz):şimdilik bu kadar:)
kizlar..iste benn..malesef 107 kiloyken uniformali fotoyu bulamadim. galiba kardesimin laptopunda..oda evde yok..bende 102 oldugum ve baya kilolarimin belli oldugu bir fotoyu eklim dedim..bakin bakalim fark varmi..uniforma biraz bol aslinda...ama bakin bakalimmmEki Görüntüle 320640 Eki Görüntüle 320641 bakin bakalimmm yorumlarinizi bekliyorummm
ah gülüüm inanamıyorum bu ne güzellik yaa hiçbi yerden fazlalık gözükmüyor..daha çok foto istiyoruuuum.......
Herkeseee günaydınlarrrr hepinizeeee güzel bir gün diliyorum:) ben hiç uyumadan sabahladımm cuma sınav varr cumadan sonra uzun bir uyku beni beklio:)
günaydın canıım...sınavda başarılarrr..ailenlemi yaşıyorsun merak ettim...
günaydın nn arkadaşlarım...nasılsınız umarım iyisinizdir...beni sorarsanız bugünlerde karışık telaşlıyım biraz..eşimin dükkanda elemanımızın babası ameliyat olucak bir kaç gün sonra ,o yüzden işe gelmiyor bizi magdur ediyor iş konusunda ,bugün gelecekti mesela işe ama aramamış bile..insanlar ne kadar sorumsuzzzzz yaaaa....sinir oldum,evdeyim su anda eşim yalnız işyerinde..2 gün ben gittim yardıma ..kızım ıda götürüyorum arkadada odada cekyatımız küçük mutfagımız var ama ne kadar da olsa evdeki rahatlıgı olmuyor ki beeişimin,dün çok vicdan azabı çektim acaba çocugumu rezilmi ediyordum burlarda dieelamnın durumu belli değil,eşim ve ben de kötü insanlar diiliz hadi seni işten çıkardık da diyemeyiz,ama o da sorumsuz davranıyor sadece kendini düşünüyor..evimi toparlayayım da gideyim bari gene dükkana.
izinliyim ama ugrarım kızlar yanınıza...sizi seviyorum kendinize iyi bakınnn
kolay gelsin canım ...eşin in işi ne üzerinee....
sağol tatlım daha güzelleri sizin olsun
valla ot yiycemde gelen gidenden düzenli bişey yapamıyorumki
ayıptur sölemesi çevremdeki herkes ellerime bayılır
boyuma ve vücuduma göre ellerim kol bileklerim baya baya incedir hatta kilo verdikten sonra halam beni ilk gördüğünde ayy bileklerim kırılcak hasta olacaksın demişti
sağol tatlım
insna yeterki istesin yapamıycağı hiç bişey yok gerçekten
daha güzelleri senin olsun canım
eldivenlerin çok güzeldi canım nasıl yaptım accık anlat bakiim ben de kızlara yaparım belkii...
safişim msn adresimi yazdım kuzum
safiş anacım senin adres ne birileri beni eklemiş ama hangisi sensin
şimdi eklemeye çalıştım da msn hata veriyor...oldumu bilmiyorum..ayriyetten adresini çok ateşli gördüüm....
Son düzenleme: