devamm
babasının cenazesine gidiyor olması benzetme evet ama kötü bir benzetme,sonuçta ölüm acıdır,hangi işsahibi elemanı babasının cenazesine gitti beni magdur etti der ki,vicdanlı olan sadece sen değilsinmrk etm..sonuçta sende bende birbirimizi tnımıyoruz,sorunumu anlattıgım msg da herseyi net ayrıntılı da yazmadım sonuçta beni yanlış anlamış olabilirsin,ama gene de benzetmen çok yanlış ve kırıcı,sen beni tanımıyorsun ki benim böyle bişiy düşüneceğimi burda rahatlıkla dile getirebiliyorsun.
msg larıma yorum yapma kısmına gelince ,yorum yazmayabilirsin sorun değil bnm için...sana da başarılar...
SAFERAN cım yok uzatıcak bişiy yok cnm...ama ben de bundan sonra günlük hayatımdaki yasadıgım manevi şeyleri yazmıyayım diyorum,sonucta ne arkadas beni ne ben onu tanımıyorum ama beni vicdansızlık babası ölen bir insnı cenazeine giderse onun bizi magdur edeceğini düşünmemem gerektiğini tembihliyor bana.
sağol canım yazarken yanlış anlaşılırım diye çekindim ama anlamışsın ne demek istediğimi, ben çalışan olarak işyerimde Allah'a şükür çok rahatım benim de babam rahatsızdı, ne zaman fenaleşsa hiç sorun yaşamadan başka bir şehirde olmasına rağmen gidebiliyordum. ve hep düşünürüm en son annem babamın rahatsız olduğunu söylediğinde ben ilk otobüse atlayıp gitmiştim işyerine haber verecek halim bile kalmamıştı ve ben o an igtmeseydim babamın son anlarında yanında olamıcaktım. Aynı şekilde sorun yaşayan çok arkadaşım var bunlar gerçekten önemli şeyler.
daha öncede eklemiştim canım
64 kiloya indiğimde teyzemin nişan kıyafetini giyip çekilmiştim bi resim onu ekliyim ek olarak
sağol canım, amin inşallah. 2 sene önce kaybetmiştik.
bunda gülünecek birşey yok bence. Babasının cenazesine gitse olayı tamamen bir benzetme. ama benim için babasını ameliyat olması da benzer nitelikte bir önem arzetmete olduğu için bu örneği verdim. Sen anlamak istemesen de anlayanlar olduğu için kötü bir niyetle yazmadığımı aktarabildiğim için içim rahat açıkçası. Ben sadece fikrimi söyledim saldırı gibi algılayıp saldırgan bir tarzda cevap vermen tuhaf geldi açıkçası. herkesin kendi hayatı, fikrimi paylaştım konunla ilgili olarak ama bu kadar rahatsız olacağını tahmin edemedim. Bundan sonra senin mesejlarına karşı yorumda bulunmam, sana başarılar.
evet resim gösterisi başlıyo
86 87 varımdır ilk resimde
diğerlerindede işte 70 civarları ama kaçdaydım hiç hatırlamıyorum şu an
en sonda işte teyzemin nişan kıyafetiyle en zayıf halim(ama hala koca göbek )
devamm
kadınlar gelecek nerdeyse bakacaklar ev sahibesi pc başında
babasının cenazesine gidiyor olması benzetme evet ama kötü bir benzetme,sonuçta ölüm acıdır,hangi işsahibi elemanı babasının cenazesine gitti beni magdur etti der ki,vicdanlı olan sadece sen değilsinmrk etm..sonuçta sende bende birbirimizi tnımıyoruz,sorunumu anlattıgım msg da herseyi net ayrıntılı da yazmadım sonuçta beni yanlış anlamış olabilirsin,ama gene de benzetmen çok yanlış ve kırıcı,sen beni tanımıyorsun ki benim böyle bişiy düşüneceğimi burda rahatlıkla dile getirebiliyorsun.
msg larıma yorum yapma kısmına gelince ,yorum yazmayabilirsin sorun değil bnm için...sana da başarılar...
wuuuuu kızlarr ne kadar güzel fotolar görüyorummm...ben de bugün foto çekilicem zayıfladıgımda öncesi sonrası yapabilmek için,zaen yılbası ve sonrasındaki bir kaç gün ben de hemen artık yaptı tartıda..kendimi su anda daha şiş hissediyorum...
SAFERAN cım yok uzatıcak bişiy yok cnm...ama ben de bundan sonra günlük hayatımdaki yasadıgım manevi şeyleri yazmıyayım diyorum,sonucta ne arkadas beni ne ben onu tanımıyorum ama beni vicdansızlık babası ölen bir insnı cenazeine giderse onun bizi magdur edeceğini düşünmemem gerektiğini tembihliyor bana.
saol bitanem..farki gormemek imkansiz elbet, ama millettende sahane yorum alinca..dahada kendine geliyor insan..insallah sende yakinda 7leri gorursun saphiracimoooooooooooMUHTEŞEEEEMMMMM arkadaşım Allah seni nazarlardan korusun,bir daha kiloları hiç geri getirmesinnnnn fark müthişşş ki zaten verdiğin kilo inanılmazzzz geliyor bana affferrriinnnn sanaaa
uzme kendini canim, bazen insan diyeti bir bozunca hemen adapte olamiyor..ama sonra geri duzene giriyor..eminim sende duzene girersin..disiplinli birisin seniyi akşamlar kızlar
gelen giden misaifr vs. derken toparlayamadım kendimi fenalardayım yaaa,diyetime dönemiyorum bir türlü.yarın da dışarıda olacağız kuzumla gezmeğe gidicez,çocuk eğlence merkezine,arkadaşlarla birlikte.
yarın ve perşembegünü kesinlikle pirinç yapmalıyımmmm nevimi dinlemeliyimmm
demii, felaket bir gorunumm..igrencc ya..insano kilodayken kendini fark etmiyor ama fotolari yan yana koyunca..nasil bukadar kendimi salmisim dedirtiyor...nekadar eziyet etmisim kendime..Allah kimseyi o rakamlara cikartmasinAman Allaahım Resmen önceki resmin 3 katın gibi.Süper olmuşsun kaptancım.Maşallah sana
gozumuz aydinnBu arada sonunda ADSL bağlandı.Aslında 4-5 gündür bağlı ama şifre problemi yüzünden kullanamıyorduk.Ama bugün o da çözüldü elhamdulillah.6 ay sonunda tekrar kavuştum ADSLime
resmen icimden bir insan eksilmis...iki kisi icin yiyormusumda haberim yokmusanam anam nasıl fark edilmez yahu kız resmen yarın gitmiş gibi bide forman bol demişsin tam olanın koysan demekki apışıp kalcam canımsın seni teprik falan az kalır gülüm alnından öpüyorum sen buyaz çıtırsın çıtırrrrr
salisscim aramiza hosgeldin canim...bende 5kilo hayata gozunu acanlardanim..hatta 3 aylikken 8 kiloymusum..yani yalniz degilsin merak etme..eminim sende bizimle guzel kilolar vereceksindir...Allah hepimizin yardimcisi olsun..dayanma gucu versin
Herkeseee günaydınlarrrr hepinizeeee güzel bir gün diliyorum:) ben hiç uyumadan sabahladımm cuma sınav varr cumadan sonra uzun bir uyku beni beklio:)
saol ablacim...insallah kisa zamanda 6larida gorurumkırmızıgülüm kutluyorum canım seni tebrikler
saol aysenimm..senin verdigin kiloda az degil..insallah fazla surmeden fazlaliklarindan kurtulu ve allahin izniyle melegini kucagina alirsinşapkamı çıkardım önünde saygıyla
süpersin canım az kaldı
gule gule gigin canim..bende yavas yavas oyle yapiyorum ama bazen kendimi frenliyorum..dur kiz daha 20 kilon var neredeyse deyip elimi geri cekiyorumdün pazardan bi etek aldım kızlar kilo vermeden önce çok beğenir ama alamazdım hani şu salaş eteklerden insanı kilolu gösteren cinslerden
dayanamadım aldım güzel durdu yinede kilolu gösteriyo ama olsun o kadarda
kolay gelsin canim, dikkat et kendine..sakin kacirma olurmusabah kalktım temizliği yaptım şimdide mutfaga giricem misafirler gelmeden halledem ne yapacaksam hala karar veremedim
yarında ben gidicem bi ablama oturmaya kadın dün tel etti prşmbede gelmezsen bi daha yüzüme bakma diyehiç bişey yapma ben yemiyorum dedim ama artık salata türü ne varsa ondan yerim sadece
ah gülüüm inanamıyorum bu ne güzellik yaa hiçbi yerden fazlalık gözükmüyor..daha çok foto istiyoruuuum.......
şimdi eklemeye çalıştım da msn hata veriyor...oldumu bilmiyorum..ayriyetten adresini çok ateşli gördüüm....
tamam canim merak etmegünaydın canlar kalkayım eve biryerden başlayayım sonra çıkıcam kızlar tekrar söylim cuma yokum yarın girmeye çalışırım giremezsemde beni aynı geçin girersem yarın kilomu bildiririm biriniz cuma listeye ekler dimiiii
haklisin hasretim..azcik gobek kaldi..birazda basen ama cok abartacak kadarda degil...verecegim 20 kiloyla onlarda ortadan kalkar diye umuyorumsüpersin gülüm masallah az bi göbek kalmis onun disinda hic bi fazlalik göremedim ben
wuuuuu kızlarr ne kadar güzel fotolar görüyorummm...ben de bugün foto çekilicem zayıfladıgımda öncesi sonrası yapabilmek için,zaen yılbası ve sonrasındaki bir kaç gün ben de hemen artık yaptı tartıda..kendimi su anda daha şiş hissediyorum...
kırmızım ayşen abbooovvvvv maşallahkızlar valla zayıflayınca evrim geçiriyor insan nerdeyse:)
hoşgeldin canııım..ayrıca menü konusunda kaptanımı9n yorumşlarına tamamen katılıyoruuum...proteinsiz olmaaaz....[/COLOR][/I][/B]
ah gülüüm inanamıyorum bu ne güzellik yaa hiçbi yerden fazlalık gözükmüyor..daha çok foto istiyoruuuum.......
günaydın canıım...sınavda başarılarrr..ailenlemi yaşıyorsun merak ettim...
kolay gelsin canım ...eşin in işi ne üzerinee....
eldivenlerin çok güzeldi canım nasıl yaptım accık anlat bakiim ben de kızlara yaparım belkii...
şimdi eklemeye çalıştım da msn hata veriyor...oldumu bilmiyorum..ayriyetten adresini çok ateşli gördüüm....
evet ailemle yaşıyorum ama sabah 6 da evden çıkıp akşam 7 gibi ancak gelebiliyorum o yüzden evi otel gibi kullanıyorum:)
Eki Görüntüle 321104
bende kendi resmimi koymak istedim sizlere inşallah zayıfladığım halimi de koyarım bi gün sizlerr gibi:)
Takıma alınmak için başvuru talabinde bulunacağım rüşvete gerek varmı
insallah canim benim, sabret..kendini koy verme..emin ol sende bir sure sonra bizim gibi foto paylasirsin
sen 106 kilomusun simdi?
evet pazartesi tartıldım öleydi
bencede ilk etapta 5 er 5er gitsin istedim hemen 3 ayda kurtulayım die sanki 3 ayda almışım gibi bu kiloları sonra dank etti kızım sen doğduğundan beri pofuduksun dur sakin ol öyle gitmiyomuş hemen anladım bide şu spor mevzunu çözsem burdan yürüyerek mısıra kadar gelirim üşenmem ama spor dediğin anda ıı olmuyo yaaa
hadi gözün aydın artık hep bizlesin yaniii
onemli olan saglikli olman bitanem, ben 110 kiloyla basladim...yeterki bu halinden kurtulmayi kafana koy..
emin ol kilo sadece mutsuzluk getiriyor..ki benim hayatimda hep oyle oldu..hersey ama herseyimi etkiledi..
simdi yeni yeni kendime geliyorum aslinda..insallah sinavlarini atlattiginda, sende saphiracimla karatay diyeti yaparsan onun gibi birkac haftada farki gorursun tatlim
Şimdiye kadar böle kararlı değildim ama 2012 başka olacak benim için kararlıyım:) bu karatay diyetini dde haftaya yarı yıl tatilinde araştıracağım rahat rahat bir düzen tutturacağım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?