Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

SAFERAN cım yok uzatıcak bişiy yok cnm...ama ben de bundan sonra günlük hayatımdaki yasadıgım manevi şeyleri yazmıyayım diyorum,sonucta ne arkadas beni ne ben onu tanımıyorum ama beni vicdansızlık babası ölen bir insnı cenazeine giderse onun bizi magdur edeceğini düşünmemem gerektiğini tembihliyor bana.

aman şimdi gördüm maşallah ayşen nasıl güzel olmuşsun yaa anlatamammm..

dediğim gibi lütfen uzatmayalım eminim ikinizde böyle tatsızlık olmasını istemezsiniz ..biz burda herşeyi paylaşırız hiç mahzuru yok akılda alırız yoksa nasıl yol arkadaşlığı yapıcaz...

canım haklısın butarz mevzularda çok taraflı düşünmek gerekio sağolsun benimde iş verenim çok iyi bir adamdıki büyük bi şirketti çalıştığım yer çoksık izin kullanırdım ve hoşgörülü davranırlardı ama işteykende tabiri caizse köpek gibi çalışırdım yani suistimal etmezdim başın sağolsun canım

daha öncede eklemiştim canım
64 kiloya indiğimde teyzemin nişan kıyafetini giyip çekilmiştim bi resim onu ekliyim ek olarak

kızzz anam ilk resme inanamadım heleki ellerini görünce sanada kocaman alkışşşşş

canım herkez istediğini başkasınıda üzmeyecek şekilde yazmaya hakkı var gereksiz kırgınlık olmasın mesaj yoluyla yapılan yorumlar birbirimiz bazen anlayamamıza sebep oluyo lütfen yaplayalım unutmayınki bir biz takımız ve aileyiz sebepsiz kırgınlık olmasın kuzucuklarım

alkış alkış vallahi inanamadım ilk resimle son resimlerdeki haline bravo kuzucummm

kadınlar gelecek nerdeyse bakacaklar ev sahibesi pc başında

kalk kız kalkk hadii

canım ayrıntıyı bilmediğimizden durumu tam kavrayamaya biliyoruz ve sadece fikir ve yorum bunlar sen kendini işini biliyosan zaten sorun yok sende kendin söylemişsin zaten hastalık var işin ucunda çıkarmam etik olmaz die genel anlamda empati dedi arkadaş sen direk üstüne alma canım

hadi sendende resim bekliyorummm

canım kimse zaten sana vicdansız demedi bak yalnış anladın bence daha uzatmayalım bence burda herkez bende dahil bi sıkıntımız oluyo ver paylaşıyoruz amaç daha yakın olmak birbirimizi iyice anlamak için yazıyoruz ve yenisiniz daha kimse kimseyi tanımadığı için genellemede konuşuyo lütfen kırgınlık olmasın sen kendi mağduriyeti söylemişsin o arkadaşta zamanında yaşadığı durumu anlatmış zannedersem yanlış anlaşıldınız ama konuyu kapatalım hadin artıkk biz birbirimiz seven kızlarım öptüm seni yanaktannn

AYSENcimmm fotolarda yüzün gözükmüyor ama resen gençlik gelmiş sana sen zayıfladıkçamaaşallah cnm sana

kırmızım ayşen abbooovvvvv maşallah kızlar valla zayıflayınca evrim geçiriyor insan nerdeyse:)

ooooooooooo MUHTEŞEEEEMMMMM arkadaşım Allah seni nazarlardan korusun,bir daha kiloları hiç geri getirmesinnnnn fark müthişşş ki zaten verdiğin kilo inanılmazzzz geliyor bana affferrriinnnn sanaaa
saol bitanem..farki gormemek imkansiz elbet, ama millettende sahane yorum alinca..dahada kendine geliyor insan..insallah sende yakinda 7leri gorursun saphiracimben bile iradesiz halimle bukadar vermis olmama sasiyorum zaten..
uzme kendini canim, bazen insan diyeti bir bozunca hemen adapte olamiyor..ama sonra geri duzene giriyor..eminim sende duzene girersin..disiplinli birisin sen
Aman Allaahım Resmen önceki resmin 3 katın gibi.Süper olmuşsun kaptancım.Maşallah sana
demii, felaket bir gorunumm..igrencc ya..insano kilodayken kendini fark etmiyor ama fotolari yan yana koyunca..nasil bukadar kendimi salmisim dedirtiyor...nekadar eziyet etmisim kendime..Allah kimseyi o rakamlara cikartmasin
Bu arada sonunda ADSL bağlandı.Aslında 4-5 gündür bağlı ama şifre problemi yüzünden kullanamıyorduk.Ama bugün o da çözüldü elhamdulillah.6 ay sonunda tekrar kavuştum ADSLime
gozumuz aydinn sonunda sende bizde rahatladikseni bu cuma listeye alicam zaten canim...ne durumdasin?? insallah izinliyim diye artida degilsin..hos hepimiz artidayiz bu hafta yains sen iyisindir
resmen icimden bir insan eksilmis...iki kisi icin yiyormusumda haberim yokmus bunu basarabildigim icin cok mutluyum kayracim..onca kilo vermeme ragmen misal lokmanin karsisina cikamadim...kendime guvenemedim..yani bu kilo insani mahfediyor resmen..Allah birdaha o kilolara getirtmesin insallah

Herkeseee günaydınlarrrr hepinizeeee güzel bir gün diliyorum:) ben hiç uyumadan sabahladımm cuma sınav varr cumadan sonra uzun bir uyku beni beklio:)
salisscim aramiza hosgeldin canim...bende 5kilo hayata gozunu acanlardanim..hatta 3 aylikken 8 kiloymusum..yani yalniz degilsin merak etme..eminim sende bizimle guzel kilolar vereceksindir...Allah hepimizin yardimcisi olsun..dayanma gucu versin
kırmızıgülüm kutluyorum canım seni tebrikler
saol ablacim...insallah kisa zamanda 6larida gorurum
şapkamı çıkardım önünde saygıyla
süpersin canım az kaldı
saol aysenimm..senin verdigin kiloda az degil..insallah fazla surmeden fazlaliklarindan kurtulu ve allahin izniyle melegini kucagina alirsin
gule gule gigin canim..bende yavas yavas oyle yapiyorum ama bazen kendimi frenliyorum..dur kiz daha 20 kilon var neredeyse deyip elimi geri cekiyorum
kolay gelsin canim, dikkat et kendine..sakin kacirma olurmu

ne degisim ama demi..evrim gecirmis gibiyim...kim derdiki o halden bu hale gelim...ama su kesin..sporsuz imkansiz..sporla daha siki oluyor insan..mesela yengem var..dogum yapti gecen yil..15 kilo almisti..suan ayni kilolardayiz..ama o sporsuz yapti..yanimda bir 10 kilo fazlasi varmis gibi duruyor..
tamam canim merak etme
süpersin gülüm masallah az bi göbek kalmis onun disinda hic bi fazlalik göremedim ben
haklisin hasretim..azcik gobek kaldi..birazda basen ama cok abartacak kadarda degil...verecegim 20 kiloyla onlarda ortadan kalkar diye umuyorum

cek canim cek..sonradan farki insan daha net gorebiliyor...ve hep saklaki...biraz raydan ciktiginda o fotoya bak..kendini frenle

evet ailemle yaşıyorum ama sabah 6 da evden çıkıp akşam 7 gibi ancak gelebiliyorum o yüzden evi otel gibi kullanıyorum:)

herkese ii akşamlar ben geldimmm:)
bugüünkü menümü yazmak istedim:)

sabah: 1 bardak şekersiz çAY
tost
4 adet zeytin

arada 1 dilim ayva

öğle yarım ekmek döner ve ayran

akşam çorba içtim bir dilim ekmek

sınav nedeniyle öğünlerime pek dikkAt edemiyorum ama şu sınavı atlatırsam rahatlarım diye düşünüyorum:

bende kendi resmimi koymak istedim sizlere inşallah zayıfladığım halimi de koyarım bi gün sizlerr gibi:)

evetpazartesi tartıldım öleydi

onemli olan saglikli olman bitanem, ben 110 kiloyla basladim...yeterki bu halinden kurtulmayi kafana koy..
emin ol kilo sadece mutsuzluk getiriyor..ki benim hayatimda hep oyle oldu..hersey ama herseyimi etkiledi..
simdi yeni yeni kendime geliyorum aslinda..insallah sinavlarini atlattiginda, sende saphiracimla karatay diyeti yaparsan onun gibi birkac haftada farki gorursun tatlim

Evet canım inş.
Spor meselesine gelince.Gerçekten bir düzene oturması çok önemli.Şahsen ben başaramadım bunu.Havalar ısınınca tekrar yürümeye başlayacağım ama şimdi oruç tuttuğum için biraz zor.

Şimdiye kadar böle kararlı değildim ama 2012 başka olacak benim için kararlıyım:) bu karatay diyetini dde haftaya yarı yıl tatilinde araştıracağım rahat rahat bir düzen tutturacağım:)

Şimdiye kadar böle kararlı değildim ama 2012 başka olacak benim için kararlıyım:) bu karatay diyetini dde haftaya yarı yıl tatilinde araştıracağım rahat rahat bir düzen tutturacağım:)

garip ama 2012 banada cok guzel bir sene olacakmis gibi geliyor...insallah hepimiz icin oyle olur..birde ben 2ser rakamlari severim..birazda ondan belki cok hosuma gidiyor 2012
sen karatayi iyice arastir..sonra vakit gecirmeden basla..burda bazi arkadaslarimizinda tecrubesi var karatay diyeti icin..ama uzun suredir yapan Saphira arkadasimiz..emin ol hepimiz yaninda olacagiz ve rahat kilo verebileceksin..ilk zorlanacaksin..kolay degil..ama simdiden 106dan 70 dusecegini hesapla cunku ozaman yol hicccccccc bitmeyecek gibi gelir.. 10ar 10ar dusun zaten eksiye girdikce daha cok adapte olursun

nilosssssss kactir goruyorum ama birsey yazmadan kaciyorsun...nerelerdesin bakim..gel cabukkk.
hem dun foto paylastim..rakibimmm olaraktan bir bak bakam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…