dün pazardan bi etek aldım kızlar kilo vermeden önce çok beğenir ama alamazdım hani şu salaş eteklerden insanı kilolu gösteren cinslerden
dayanamadım aldım güzel durdu yinede kilolu gösteriyo ama olsun o kadarda
iyi aksamlar kizlar.
görüyorumki takimda bir durgunluk hakim diyetler askida.ben zaten dagitmis durumdayim 7.takima sirf bu yüzden geldim sizin istikrarinizdan utanirimda bende biseyler yaparim diye hadi bi an önce toparlaninda benide toplayin :)
garip ama 2012 banada cok guzel bir sene olacakmis gibi geliyor...insallah hepimiz icin oyle olur..birde ben 2ser rakamlari severim..birazda ondan belki cok hosuma gidiyor 2012
sen karatayi iyice arastir..sonra vakit gecirmeden basla..burda bazi arkadaslarimizinda tecrubesi var karatay diyeti icin..ama uzun suredir yapan Saphira arkadasimiz..emin ol hepimiz yaninda olacagiz ve rahat kilo verebileceksin..ilk zorlanacaksin..kolay degil..ama simdiden 106dan 70 dusecegini hesapla cunku ozaman yol hicccccccc bitmeyecek gibi gelir.. 10ar 10ar dusunzaten eksiye girdikce daha cok adapte olursun
kimse yilbasimi atlatamadi daha..baya bir ezdi gecti biziiyi aksamlar kizlar.
görüyorumki takimda bir durgunluk hakim diyetler askida.ben zaten dagitmis durumdayim 7.takima sirf bu yüzden geldim sizin istikrarinizdan utanirimda bende biseyler yaparim diye hadi bi an önce toparlaninda benide toplayin :)
Bende çok severim çift rakamları.2008 de evlendim 2010 da kızım doğdu bi bebişte 2012 de doğabilirdi ama planlarımıza göre olamayacak.Tabi nasib
Bu arada çizelgende 37 kilo yazıyor ya gözüm takıldı.Maşallah kaptanım ya dile kolay bir insan kadar eritmişsin.Maşallah maşallah
kizlar..iste benn..malesef 107 kiloyken uniformali fotoyu bulamadim. galiba kardesimin laptopunda..oda evde yok..bende 102 oldugum ve baya kilolarimin belli oldugu bir fotoyu eklim dedim..bakin bakalim fark varmi..uniforma biraz bol aslinda...ama bakin bakalimmmEki Görüntüle 320640 Eki Görüntüle 320641 bakin bakalimmm yorumlarinizi bekliyorummm
sağol canım yazarken yanlış anlaşılırım diye çekindim ama anlamışsın ne demek istediğimi, ben çalışan olarak işyerimde Allah'a şükür çok rahatım benim de babam rahatsızdı, ne zaman fenaleşsa hiç sorun yaşamadan başka bir şehirde olmasına rağmen gidebiliyordum. ve hep düşünürüm en son annem babamın rahatsız olduğunu söylediğinde ben ilk otobüse atlayıp gitmiştim işyerine haber verecek halim bile kalmamıştı ve ben o an igtmeseydim babamın son anlarında yanında olamıcaktım. Aynı şekilde sorun yaşayan çok arkadaşım var bunlar gerçekten önemli şeyler.
harikasın canımm yaaa... sana imrenmemek elde değill. inşallah bizlerde senin gibi başarırızz....
kadınlar gelecek nerdeyse bakacaklar ev sahibesi pc başında
bende de durum aynı maleseff.....Kızlar menü yazmıyorum,yazılacak gibi değil,saçma sapan bir beslenme şeklindeyim çünkü
sınavında başarılar canımmm...
Herkeseee günaydınlarrrr hepinizeeee güzel bir gün diliyorum:) ben hiç uyumadan sabahladımm cuma sınav varr cumadan sonra uzun bir uyku beni beklio:)
iyi gesmelerr o zaman kendine dikkat et kızz...sabah kalktım temizliği yaptım şimdide mutfaga giricem misafirler gelmeden halledem... ne yapacaksam hala karar veremedim
yarında ben gidicem bi ablama oturmaya kadın dün tel etti prşmbede gelmezsen bi daha yüzüme bakma diyehiç bişey yapma ben yemiyorum dedim ama artık salata türü ne varsa ondan yerim sadece
canımm tebrik ederimm azmini... sizlerle aynı takımda olmaktan çokk mutluyumm yaaaadevamm
canımm hakkaten 106 kilo göstermiyorsunn.Eki Görüntüle 321104
bende kendi resmimi koymak istedim sizlere inşallah zayıfladığım halimi de koyarım bi gün sizlerr gibi:)
kimse yilbasimi atlatamadi daha..baya bir ezdi gecti biziama eminimherkes haftaya gelir ve eski disiplinli halimize devam ederiz
resmen evrim gecirmis durumdayim..icimden bir cocuk attim..ciddende iki insan gibiydim ipekcim..110 kilo dile kolay..2 ye bolsen 55 eder..o kiloyla iki insan cikar resmenn
Bu kadar mesele olacağını düşünmemiştim valla.Safişim çok haklısın
aman diyim kızlar insan yüzyüze konuşmadığı ortamlarda mesajlarla yanlış anlayabilir kolayca ..empati yapmak her zaman kolayda olmuyor
lütfen böyle şeyler bize hiiç yakışmaaaz..iyi niyetimizi bozmayalım konuyu kapatalım ..daha fazla uztmayacağınızı ümit ediyoruum...
Sorma canım.Ben haziranda ve eylülde ailecek çektirdiğimiz resimleri buzdolabının üzerine yapıştırdım.Zaman zaman onlardan feyiz alıyorumevet ablacim oyle valla..bu soz encokta benim icin gecerli....ilk fotoya bakinca ikizler burnuma degecek neredeyse..formada garip duruyorlar
evet ailemle yaşıyorum ama sabah 6 da evden çıkıp akşam 7 gibi ancak gelebiliyorum o yüzden evi otel gibi kullanıyorum:)
demii, felaket bir gorunumm..igrencc ya..insano kilodayken kendini fark etmiyor ama fotolari yan yana koyunca..nasil bukadar kendimi salmisim dedirtiyor...nekadar eziyet etmisim kendime..Allah kimseyi o rakamlara cikartmasin
gozumuz aydinnsonunda sende bizde rahatladik seni bu cuma listeye alicam zaten canim...ne durumdasin?? insallah izinliyim diye artida degilsin..hos hepimiz artidayiz bu hafta ya ins sen iyisindir
resmen icimden bir insan eksilmis...iki kisi icin yiyormusumda haberim yokmusbunu basarabildigim icin cok mutluyum kayracim..onca kilo vermeme ragmen misal lokmanin karsisina cikamadim...kendime guvenemedim..yani bu kilo insani mahfediyor resmen..Allah birdaha o kilolara getirtmesin insallah
Canım çok haklısın.Bende askıya alanlardanım.Regl olmayı bekliyorum.2 gündür sancı çekiyorum.Eli kulağında.Sonra hemen toparlanacam.Hazırlığımıda yapıyorum.Şu kalan 4-5 kiloyuda vereyim.Sonra düzenli spora başlayacam.Spoor merkezi araştırıyorum şimdi
kimse yilbasimi atlatamadi daha..baya bir ezdi gecti biziama eminimherkes haftaya gelir ve eski disiplinli halimize devam ederiz
resmen evrim gecirmis durumdayim..icimden bir cocuk attim..ciddende iki insan gibiydim ipekcim..110 kilo dile kolay..2 ye bolsen 55 eder..o kiloyla iki insan cikar resmenn
Eki Görüntüle 321104
bende kendi resmimi koymak istedim sizlere inşallah zayıfladığım halimi de koyarım bi gün sizlerr gibi:)
Evet canım inş.
Spor meselesine gelince.Gerçekten bir düzene oturması çok önemli.Şahsen ben başaramadım bunu.Havalar ısınınca tekrar yürümeye başlayacağım ama şimdi oruç tuttuğum için biraz zor.
iyi aksamlar kizlar.
Canım ya..Güle güle kullan.Ben zayıfken o eteklerden giyinmeyi çok severdim.Zayıflayınca bende alacağım kendime
iyi akşamlar arkadaşlarrr...
kızlar iyi geceler herkese ben yatıyorumm çok uykusuzumm.. dün geç yattım sabah erken kalktımm gündüzde koşturmacalardan yoruldum epeyce... görüşürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?