Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iyi aksamlar kizlar.

görüyorumki takimda bir durgunluk hakim diyetler askida.ben zaten dagitmis durumdayim 7.takima sirf bu yüzden geldim sizin istikrarinizdan utanirimda bende biseyler yaparim diye hadi bi an önce toparlaninda benide toplayin :)

Canım ya..Güle güle kullan.Ben zayıfken o eteklerden giyinmeyi çok severdim.Zayıflayınca bende alacağım kendime

Canım çok haklısın.Bende askıya alanlardanım.Regl olmayı bekliyorum.2 gündür sancı çekiyorum.Eli kulağında.Sonra hemen toparlanacam.Hazırlığımıda yapıyorum.Şu kalan 4-5 kiloyuda vereyim.Sonra düzenli spora başlayacam.Spoor merkezi araştırıyorum şimdi

Bende çok severim çift rakamları.2008 de evlendim 2010 da kızım doğdu bi bebişte 2012 de doğabilirdi ama planlarımıza göre olamayacak.Tabi nasib
Bu arada çizelgende 37 kilo yazıyor ya gözüm takıldı.Maşallah kaptanım ya dile kolay bir insan kadar eritmişsin.Maşallah maşallah

kimse yilbasimi atlatamadi daha..baya bir ezdi gecti biziama eminimherkes haftaya gelir ve eski disiplinli halimize devam ederiz

resmen evrim gecirmis durumdayim..icimden bir cocuk attim.. ciddende iki insan gibiydim ipekcim..110 kilo dile kolay..2 ye bolsen 55 eder..o kiloyla iki insan cikar resmenn

harikasın canımm yaaa... sana imrenmemek elde değill. inşallah bizlerde senin gibi başarırızz....

Haklısınız ne denir ki.Herkesin hayatında yaşadığı böyle zamanlar olabiliyor

Kızlar menü yazmıyorum,yazılacak gibi değil,saçma sapan bir beslenme şeklindeyim çünkü
bende de durum aynı maleseff.....

Herkeseee günaydınlarrrr hepinizeeee güzel bir gün diliyorum:) ben hiç uyumadan sabahladımm cuma sınav varr cumadan sonra uzun bir uyku beni beklio:)
sınavında başarılar canımmm...
iyi gesmelerr o zaman kendine dikkat et kızz...
canımm tebrik ederimm azmini... sizlerle aynı takımda olmaktan çokk mutluyumm yaaaa
Eki Görüntüle 321104

bende kendi resmimi koymak istedim sizlere inşallah zayıfladığım halimi de koyarım bi gün sizlerr gibi:)
canımm hakkaten 106 kilo göstermiyorsunn. boyun uzun heralde..?

kızlar iyi geceler herkese ben yatıyorumm çok uykusuzumm.. dün geç yattım sabah erken kalktımm gündüzde koşturmacalardan yoruldum epeyce... görüşürüz...

Bu kadar mesele olacağını düşünmemiştim valla.Safişim çok haklısın
evet ablacim oyle valla..bu soz encokta benim icin gecerli....ilk fotoya bakinca ikizler burnuma degecek neredeyse..formada garip duruyorlar
Sorma canım.Ben haziranda ve eylülde ailecek çektirdiğimiz resimleri buzdolabının üzerine yapıştırdım.Zaman zaman onlardan feyiz alıyorum
evet ailemle yaşıyorum ama sabah 6 da evden çıkıp akşam 7 gibi ancak gelebiliyorum o yüzden evi otel gibi kullanıyorum:)

Takıma hoşgeldin canım.O durumları iyi bilirim Allah yardımcın olsun

Sorma canım yaaa.Gerçekten insan kiloluyken kendine eziyet ediyor ama geç farkediyor.
Canım liste konusuna gelince ben bu hafta regl olacağım için azcık artıdayım.İstersen bu hafta değilde haftaya listeye al.Paylaşımda bulunuyorum zaten ama karar senin

evet kizlar ben size güveniyorum haftaya bomba gibi geliceksiniz ve benide pesinizden sürikliyceksiniz :) ins tabiki

Eki Görüntüle 321104

bende kendi resmimi koymak istedim sizlere inşallah zayıfladığım halimi de koyarım bi gün sizlerr gibi:)

buresmi muhakkak biryere kaydet 3 ay sonra tekrar resim isticem senden bak ben senden o enerjiyi aldım 3 ay sonra değişimi burda göreceksin ve tabiiltifatlarıda şekerim ama zcık şu mönüler düzene girse neyse onuda sınava verdim ama yarım ekmek döner falan yiyen var yemeyen var kız döner ye ama porsiyon iste bence canım tabi öğrenciyken nasıl nekadar dikkat edilir orasıda meçhul ama şuan bu koşuşturmacadasın hele bi yoluna koy sonra listelerinde düzene girer

ya başlıyorum 2 gün sonra hop 1 ay yok

evet canım buara pekbi salasımız var bayram dedik geçti aşure dedik yedik geçti bir yeni yıl belasıdır onuda atlatamadık gitti
inşallah en yakın zamanda toplayalım kendimizi biz bu hafta sonuncu oluruz bu gidişle

Canım ya..Güle güle kullan.Ben zayıfken o eteklerden giyinmeyi çok severdim.Zayıflayınca bende alacağım kendime

canım senin resimde o hangi, halindi gayet kuru bi kadınsın kucağında kızınla olanı söylüyorum

iyi akşamlar arkadaşlarrr...

iyi akşamlar canımm

kızlar iyi geceler herkese ben yatıyorumm çok uykusuzumm.. dün geç yattım sabah erken kalktımm gündüzde koşturmacalardan yoruldum epeyce... görüşürüz...

hadi iyi uykular canımcım huzurlu uykular

selam güzeller
bugün hiç giremedim evde değildim çünkü.arkadaşlarla kuzuları çocuk eğlence merkezine götürdük.oradan da eşim geldi aldı bizi,direkt anneme gittik.ablamlarda geldi,ailecek yemek yedik,oturdum sohbet muhabbet derken eve geç geldik ve anca bu saatte girebildim.İnanın ihmalkarlık değil,yoğunluktan giremedim ama yine de ceza verilecekse diyebileceğim bir şey yok,kaptanım bilir o kısmını..

Menüm:

1. öğün:
baharatlı pirinç lapası+1 kaşık yoğurt
2. öğün: 1. öğünün aynısı
3. öğün: yine baharatlı lapa+ 1 kaşık yoğurt
2 kaşık çoban salata
1 yumurta büyüklüğünde haşlama brokoli
2 fincan çay + 1 ad. pop kek

menüden anlaşılacağı üzere pirin lapası diyetimi bugün uyguladım.yarın da uygulayacağım nasip olursa..

bugün pirinç diyetinde verdiğimde kgların farkında olabilmek için,korkunun ecele faydası yok deyip tartıldım.2 kg artıda çıktım ama çok su tutmuşum.inşallah pirinç işe yarar da atarım şu suyu

Ben bi sayım yapıp geleyim
aslında çok uykum var ama gündüzlerim çok yoğun bu ara.Yarın da fırsatım olmazsa diye gece de olsa yapayım :128:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…