bende de durum aynı maleseff.....
sınavında başarılar canımmm...
iyi gesmelerr o zaman kendine dikkat et kızz...
canımm tebrik ederimm azmini... sizlerle aynı takımda olmaktan çokk mutluyumm yaaaa
canımm hakkaten 106 kilo göstermiyorsunn.boyun uzun heralde..?
buresmi muhakkak biryere kaydet 3 ay sonra tekrar resim isticem senden bak ben senden o enerjiyi aldım 3 ay sonra değişimi burda göreceksin ve tabiiltifatlarıda şekerim ama zcık şu mönüler düzene girse neyse onuda sınava verdim ama yarım ekmek döner falan yiyen var yemeyen var kız döner ye ama porsiyon iste bence canım tabi öğrenciyken nasıl nekadar dikkat edilir orasıda meçhul ama şuan bu koşuşturmacadasın hele bi yoluna koy sonra listelerinde düzene girer
ya başlıyorum 2 gün sonra hop 1 ay yok
evet canım buara pekbi salasımız var bayram dedik geçti aşure dedik yedik geçti bir yeni yıl belasıdır onuda atlatamadık gitti
inşallah en yakın zamanda toplayalım kendimizi biz bu hafta sonuncu oluruz bu gidişle
canım senin resimde o hangi, halindi gayet kuru bi kadınsın kucağında kızınla olanı söylüyorum
iyi akşamlar canımm
hadi iyi uykular canımcım huzurlu uykular
GuNaydin kizlar...
Aslinda hala uyuyor olmam lazim ama burda resmen firtina kopuyor..
Tam uykuya dalicam pat kut sesler.. Allahim bu havada disarida olanlari korusun..
Bende kalktim yesil elma yedimsimdi mal mal tavana bakiyorum..
Tekrar uyumaya calisim.. Ogle sonu gorusuruzzz...
Kiz salisss ins cabucak atlatitsin sinavlari.. Uykusuz dolaniyorsun resmen..
Allah sana ve senin gibi bu sinav eziyeti cekenlerin yardimcisi olsun..
saolll yaa gerçekten ölcem uykusuzluktan ama son gücümle çalışıyorum halayarın 4 hoca karşıma geçip 500 sayfalık kalın bi kitaptan sözlü yapacaklar beni korkudan zaten uyku girmio gözüme:) teşekkür ederim bu güzel dua için::) İyi uykular sana birazcık da benim için uyu olur mu
ooohhh bi güzel uyudum dinlendimm.. evahalisi gitti oğluşla bida yattım 1 saat daha uyudum çok güzel olduhadi iyi uykular canımcım huzurlu uykular
allah allahçokkk teşekkür ederim canım boyum uzun değil 1,65 ama diyeisyenimin bahsettiğine göre etim çok fazla sıkıymış eğer gerçek kilonu göstersen belediye otobüsünün kapısından sığamazdın demişti bana:)
evet çalışınca öğlen menülerini ayarlamak çok zor oluyorr..çok haklısınız gerçektennnben de hiç memnun değilim bu durumdan çünkü hep dışarda acaba ne yesem diye düşünmekten çok sıkıldım hemde hiç sağlıklı değil çok farkındayım ama yarın şu son sınavımı da atlatayım sonra ara yıl tatilim başlayacak bir kırk gün kadar. o zaman düzene sokup artık yemeklerimi evden götürmeyi düşünüyorum ikinci dönemde hemde o ne idiği bilinmezz kötü şeyleri yemek zorunda kalmam
günaydınn..teşekkürler canımm ... bende öyle çok mutluyum..günaydınlarrr:) yaa hep buralarda olduğunuzu bilmek çok güzel ben çok mutlu oluyorum sizlerle birlikte olmaktan
İnşallah hepinizin günü çok güzel geçer..
günaydın kırmızılım.. işe gitmiyormusun tatil felan mı .. iyi uykular canımGuNaydin kizlar...
Tam uykuya dalicam pat kut sesler.. Allahim bu havada disarida olanlari korusun..
..
günaydınngünaydınlar canlarım
sabahın 6 sından beri ayaktayım anacım sanki çocuk uyumadıda beşik salladım
4 saat uyumuşsun yat dinlen işte demi yokk
afiyet olsun...hemen dünki menümü yazayım
sabah
2 kk yumurta
4 zeytin
1 domates
1 kk peynir
bir dilim tb ekmeği
ara
çay bardağıyla kahve
öğle
5 kaşık yoğurtlu kabak salatası
2 kaşık havuç salatası
(poğaçamın tatlımın tadına bile bakmadım)
akşam
4 kaşık fırında çeşnili brokoli
4 kaşık pazı kavurma
o kadar yaptım yaptım ama akşam dayımlar çaya geldi irmik helvası kavurdum
çayın yanında bende 3 kaşık yedim
inşallah canım yaa... tüm yazdıklarına aynen katılıyorumm..yavruşlarım güzel yorumlarını beni acayip motive etti ama hala kocaman göbeğim var heleki oturunca bu durum çok canımı sıkıyo 5 leri görsem o da gidecek inşlh
kilo gerçekten insnaı acayip dewrecede yaşlı gösteriyo o resimlerime baktıkça yüzümü buruşturuyorum nasıl kendime bu eziyeti etmişim 3 yıl boyunca diye
özgüvenim yerine geldi hareketlerimdede özgürüm artık...rahatım hantal değilim
dilerim hepimiz en çıtır hallerimizide görürüz burda
saolll yaa gerçekten ölcem uykusuzluktan ama son gücümle çalışıyorum halayarın 4 hoca karşıma geçip 500 sayfalık kalın bi kitaptan sözlü yapacaklar beni korkudan zaten uyku girmio gözüme:) teşekkür ederim bu güzel dua için::) İyi uykular sana birazcık da benim için uyu olur mu
allah zihin açıklığı versin canım
sınava gitmeden önce aç karnına bi kaç tane kuru üzüm ye bende sabaha kadar çalışınca annem zinde kalayım diye yedirirdi
anne tekniği
bugün pirinç diyetinde verdiğimde kgların farkında olabilmek için,korkunun ecele faydası yok deyip tartıldım.2 kg artıda çıktım ama çok su tutmuşum.inşallah pirinç işe yarar da atarım şu suyu
kayramin29
saliss=6
shopaholic=6
aysen_34=18
saferan=18
bilgililgili=4
hasretim34=10
kırmızıgül=24
ipekyol51=10
ekimm=9
çok haklısınız gerçektennnben de hiç memnun değilim bu durumdan çünkü hep dışarda acaba ne yesem diye düşünmekten çok sıkıldım hemde hiç sağlıklı değil çok farkındayım ama yarın şu son sınavımı da atlatayım sonra ara yıl tatilim başlayacak bir kırk gün kadar. o zaman düzene sokup artık yemeklerimi evden götürmeyi düşünüyorum ikinci dönemde hemde o ne idiği bilinmezz kötü şeyleri yemek zorunda kalmam
günaydınlarrr:) yaa hep buralarda olduğunuzu bilmek çok güzel ben çok mutlu oluyorum sizlerle birlikte olmaktan
İnşallah hepinizin günü çok güzel geçer..
GuNaydin kizlar...
Kiz salisss ins cabucak atlatitsin sinavlari.. Uykusuz dolaniyorsun resmen..
Allah sana ve senin gibi bu sinav eziyeti cekenlerin yardimcisi olsun..
günaydınlar canlarım
sabahın 6 sından beri ayaktayım anacım sanki çocuk uyumadıda beşik salladım
4 saat uyumuşsun yat dinlen işte demi yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?