Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

saferan=7
bilgilgili=1
kayramin=22
aysen_34=5
hasretim34=6
kırmızıgul=23
nev81=13
ipekyol51=6
ekimm=5
sapira=7

kayramin29
saliss=6
shopaholic=6
aysen_34=18
saferan=18
bilgililgili=4
hasretim34=10
kırmızıgül=24
ipekyol51=10
ekimm=9

çokkk teşekkür ederim canım boyum uzun değil 1,65 ama diyeisyenimin bahsettiğine göre etim çok fazla sıkıymış eğer gerçek kilonu göstersen belediye otobüsünün kapısından sığamazdın demişti bana:)

çok haklısınız gerçektennnben de hiç memnun değilim bu durumdan çünkü hep dışarda acaba ne yesem diye düşünmekten çok sıkıldım hemde hiç sağlıklı değil çok farkındayımama yarın şu son sınavımı da atlatayım sonra ara yıl tatilim başlayacak bir kırk gün kadar. o zaman düzene sokup artık yemeklerimi evden götürmeyi düşünüyorum ikinci dönemde hemde o ne idiği bilinmezz kötü şeyleri yemek zorunda kalmam

günaydınlarrr:) yaa hep buralarda olduğunuzu bilmek çok güzel ben çok mutlu oluyorum sizlerle birlikte olmaktan
İnşallah hepinizin günü çok güzel geçer..

GuNaydin kizlar...
Aslinda hala uyuyor olmam lazim ama burda resmen firtina kopuyor..
Tam uykuya dalicam pat kut sesler.. Allahim bu havada disarida olanlari korusun..
Bende kalktim yesil elma yedim simdi mal mal tavana bakiyorum..
Tekrar uyumaya calisim.. Ogle sonu gorusuruzzz...

Kiz salisss ins cabucak atlatitsin sinavlari.. Uykusuz dolaniyorsun resmen..
Allah sana ve senin gibi bu sinav eziyeti cekenlerin yardimcisi olsun..

günaydınlar canlarım
sabahın 6 sından beri ayaktayım anacım sanki çocuk uyumadıda beşik salladım
4 saat uyumuşsun yat dinlen işte demi yokk

hemen dünki menümü yazayım

sabah
2 kk yumurta
4 zeytin
1 domates
1 kk peynir
bir dilim tb ekmeği

ara
çay bardağıyla kahve

öğle
5 kaşık yoğurtlu kabak salatası
2 kaşık havuç salatası

(poğaçamın tatlımın tadına bile bakmadım )

akşam
4 kaşık fırında çeşnili brokoli
4 kaşık pazı kavurma

o kadar yaptım yaptım ama akşam dayımlar çaya geldi irmik helvası kavurdum
çayın yanında bende 3 kaşık yedim

yavruşlarım güzel yorumlarını beni acayip motive etti ama hala kocaman göbeğim var heleki oturunca bu durum çok canımı sıkıyo 5 leri görsem o da gidecek inşlh

kilo gerçekten insnaı acayip dewrecede yaşlı gösteriyo o resimlerime baktıkça yüzümü buruşturuyorum nasıl kendime bu eziyeti etmişim 3 yıl boyunca diye

özgüvenim yerine geldi hareketlerimdede özgürüm artık...rahatım hantal değilim

dilerim hepimiz en çıtır hallerimizide görürüz burda

Son düzenleme:

saolll yaa gerçekten ölcem uykusuzluktan ama son gücümle çalışıyorum hala yarın 4 hoca karşıma geçip 500 sayfalık kalın bi kitaptan sözlü yapacaklar beni korkudan zaten uyku girmio gözüme:) teşekkür ederim bu güzel dua için::) İyi uykular sana birazcık da benim için uyu olur mu

allah zihin açıklığı versin canım

sınava gitmeden önce aç karnına bi kaç tane kuru üzüm ye bende sabaha kadar çalışınca annem zinde kalayım diye yedirirdi
anne tekniği

safişcim resimlerini çekicem canım inşlh 3 tane yaptım teyzem satışa sundu elimde kalmadı şimdide sipariş var yine onları yetiştirmeye çalışıyorum
unutmazsam çekicem sana sayılarınıda yazarım daha kolay olur

ben artık kalkıp gideyim valla abla sabahın 9 30 da aradı geliyosun demi diye
bana şans dileyin yaptıklarından kurtulayım az bi zararla

öpüyorum

hadi iyi uykular canımcım huzurlu uykular
ooohhh bi güzel uyudum dinlendimm.. evahalisi gitti oğluşla bida yattım 1 saat daha uyudum çok güzel oldu
allah allah banada kilonu göstermiyon derler benim boyum uzun sayılır gerçi ... geçen kıyafet alırken 46 beden isteyince hiç 46 beden giyiyormuş gibi durmuyorsunuz demişti mesela çalışan..
evet çalışınca öğlen menülerini ayarlamak çok zor oluyorr..
günaydınlarrr:) yaa hep buralarda olduğunuzu bilmek çok güzel ben çok mutlu oluyorum sizlerle birlikte olmaktan
günaydınn..teşekkürler canımm ... bende öyle çok mutluyum..
günaydın kırmızılım.. işe gitmiyormusun tatil felan mı .. iyi uykular canım
günaydınlar canlarım
günaydınn
afiyet olsun...
inşallah canım yaa... tüm yazdıklarına aynen katılıyorumm..

allah kolaylık versin sınavında umarım emeğinin karşılığını alırsınn

günaydınlar fıstıklar :))
aysencim fotolar harika süper olmuşsun gerçekten tebrik ediyorum canım

inşallah canım neyseki artım gitti şükürrr

kayramin29
saliss=6
shopaholic=6
aysen_34=18
saferan=18
bilgililgili=4
hasretim34=10
kırmızıgül=24
ipekyol51=10
ekimm=9

3.birinciliğim eferim bana

bencede canım engüzeli zaten düzene oturunca dışardan bişeyler yediğinde miden rahatsız olcak benim öyle oluyo artık çok yağlı oldukları için herlade

günaydın canım biz hep buralardayızzz

amin canım amin ben bayılırım öyle havalara gök gürültüsü fırtına tam benlik

günaydınlar canlarım

kız çılgın yatıp uyu bak bu zamanlarını mumla arıcan çocuk uyusada az dinlensem dieee

günler ne çabuk bitiyor ya yine geldi h.sonu.birde son zamanlarda bizim bızdık geç yatıp geç kalkıyor.bugün de mesela 11.30 da kalktık.aslında geç kalkmayı sevmiyorum ama öyle uykusuzluk çekiyorum ki,sabah erkenden kalkamıyorum.kuzunun uykuları hala bozuk neyse buna da şükür..bu da geçecek elbet :)

pirincimi yiyorum şu an :)
bugün 2. gün lapa diyetimde.bugün tartıldığımda suyun 2 birim düştüğünü,kilomun da 1.4 kg düştüğünü görmek güzeldi :) bakalım yarına nasıl sonuçlanacak :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…