Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın güzeller ben anneme geçiyorum artımı vermişim 71.4 e inebildim sadece aslında bugünde evde olsaydım o 400 de giderdi ama neyse kendinize iyi bakın öpüldünüzzz

tama canım bekliyoruum..demek satıyonda aferin kız....

tama canım bekliyoruum..demek satıyonda aferin kız....

kızlar tebrikler ilk 10 a girmişiniz. kişisel derecelerde

eşim sabahtan beri çıkamadı bir türlü beni de sinir bastı kız bi yandan dağıtıyor bi yandan toplamaya çalışıyorum bizim ki gel gel bırak işi diyor kriz geçircektim azdaha çıkmasa....

evet kizlar ben size güveniyorum haftaya bomba gibi geliceksiniz ve benide pesinizden sürikliyceksiniz :) ins tabiki
inş canım bilirsin bizim takım salmaz kendini kolay kolay çabucak toparlanacaz inş
ya başlıyorum 2 gün sonra hop 1 ay yok

canım senin resimde o hangi, halindi gayet kuru bi kadınsın kucağında kızınla olanı söylüyorum

Saol canım ya face teki fotoyu diyorsun.Aslında bana artık yeter diyorlar.Çok iyi görünüyorsun falan deniyor ama ben 65 in altına inmeye kararlıyım.Boyum uzun olduğu için fena durmuyor şimdi.
70-71 olduğumda düzenli spora başlayacağım.Hem sıkılaşırım hem de kalan kilolarımı o şekilde veririm diye düşünüyorum

günaydınlar canlarım
sabahın 6 sından beri ayaktayım anacım sanki çocuk uyumadıda beşik salladım
4 saat uyumuşsun yat dinlen işte demi yokk

Valla az uyumak ta kötü benim gibi çok uyumkata.Son bir haftadır uyudukça uyuyorum ya.Biri beni uyandırsııııııınnnnnn
Herşey kararında güzel dimi şekerim

Canım yaaa.Nasıl özlemişim yağmur yağınca uyumayı.Bugün burda da hava kapalı gidip gelip pencereden bakıyorum yağmur yağarsa kaçırmamayım diye

eşim sabahtan beri çıkamadı bir türlü beni de sinir bastı kız bi yandan dağıtıyor bi yandan toplamaya çalışıyorum bizim ki gel gel bırak işi diyor kriz geçircektim azdaha çıkmasa....

Ay Safişim bayılıyorum sizin bu muhabbetlerinize

ben geldimmm
hos geldimmm, sefalar getirdimmm
kizlar ya iki gun yogurt yapmama ragmen hala artidayim..kilolar eskisi gibi gitmiyor artik..hala 1 kilo artidayim..yarinki liste felaketimiz olacak anlasilan:18::18:

Ay Safişim bayılıyorum sizin bu muhabbetlerinize
bizim adam home ofis ayaklarına bayıldığından bitmez bizim muhabbetleeer....zorla kapı dışarı ettim hemen evleri topladım mutfağı silip süpürdüm gerisi yarınaa.....ablam uğradı onlada bi kahve içtik....akşam yemeğe de konserve menemen vaar..bu arada yanımızda kültüre merkezi var ender saraç gelecekmiş 8 de seminere ablamla oraya kaçıcaz ordaN MADO DA SALEP İÇMEYEEE..BELKİDE ENDERİ PAS GEÇİP DİREK ALEMLERE DALARIZ ABLAMLAAA...
ben geldimmm
kizlar ya iki gun yogurt yapmama ragmen hala artidayim..kilolar eskisi gibi gitmiyor artik..hala 1 kilo artidayim..yarinki liste felaketimiz olacak anlasilan:18::18:

tamam canim, seni haftaya listeye ekleriz..insallah guzel sonuclarla gelirsin haftaya
evet kizlar ben size güveniyorum haftaya bomba gibi geliceksiniz ve benide pesinizden sürikliyceksiniz :) ins tabiki
insallah hep beraber toparlaniriz evallah..herkes cok azimli..yaza az kaldi..acelemiz var..benim daha es bulmam lazim(kendimi araya sokmasam olmuyor)
sali gunu cocuklari gezdirecegini haber vermistin zaten canim..oyuzden seni dun icin izinli sayiyorum ve ceza almiyorsun insallah eglenmissindir dun?
bu hafta reziliz valla..herkes enaz 1 kilo artida..nilos ne durumdaydiki..o artida degildi herhalde:26: insallah haftaya daha guzel sonuclar aliriz
saferan=7
bilgilgili=1
kayramin=22
aysen_34=5
hasretim34=6
kırmızıgul=23
nev81=13
ipekyol51=6
ekimm=5
sapira=7
Ellerine saglik bitanem, herkes 5in uzerinde... ve birincilik bende niha niha niha (kotu gulus)
kayramin29
saliss=6
shopaholic=6
aysen_34=18
saferan=18
bilgililgili=4
hasretim34=10
kırmızıgül=24
ipekyol51=10
ekimm=9
tekrar ellerine saglik bitanem, shopa izinli olmasina ragmen baraji gecmis
aman canim hic vakit kaybetme...sinavin biter bitmez.. karatay diyetini didik didik et..tatildede duzene koyarsin ki okullar tekrar baslayinca zorlanmazsin..hem donuste bayada fark eder kilon..40 gun az degil
günaydınlar canlarım
sabahın 6 sından beri ayaktayım anacım sanki çocuk uyumadıda beşik salladım
4 saat uyumuşsun yat dinlen işte demi yokk
sende bebis bende yagmur firtina...sonra kardesim okula hazirlandi..olmayan uyku iyice gitti zar zor ise gelmeden bir saat uyuyabildim..simdi sersem gibiyim
aferin yinede guzel dayanmissin. 3 kasik helvada cok sorun olmaz diye dusunuyorum..yeterki bugun hiccc kacirmaa
ayyy sorma aysenim bende oyle...yillardirrr yasimi hep buyuk sandilar..insanlarda hakli koca kafa..yasli duruyor kilodan..ama kilo verdikce insana can enerji geliyor resmen..sanki yeniden doguyor insan..hele birde benim gibi felaket kiloluk atlattiysan..Allahim birdaha o gunleri gostermesin
bugun kendini cok yipratma canim, aksam gec saatlere kadarda kitaba bakma...yarinda bakma sinavdan once..hayirlisiylan guzel gececektir sinavin.Allahim emegini korusun
allah zihin açıklığı versin canım

sınava gitmeden önce aç karnına bi kaç tane kuru üzüm ye bende sabaha kadar çalışınca annem zinde kalayım diye yedirirdi
anne tekniği
aa bende dun tam nette bunun icin sebzeler gormustum..ananas, cilek,zencefil..bunlar baya zihin acarmis..ceviz..net olmasaydi biz naparmisiz yaa
ben artık kalkıp gideyim valla abla sabahın 9 30 da aradı geliyosun demi diye
bana şans dileyin yaptıklarından kurtulayım az bi zararla

öpüyorum
iyi eglenceler..yediklerine dikkat ettt
günaydın kırmızılım.. işe gitmiyormusun tatil felan mı .. iyi uykular canım
yok kiz ne tatili..kim kaybetmiste ben bulim...aksamciyim..1den 10a kadar calisicam yine toplanti var birde uysuzum, agresifim, asabiyim..yaklasmayin laayynnnn
inşallah canım neyseki artım gitti şükürrr

amin canım amin ben bayılırım öyle havalara gök gürültüsü fırtına tam benlik
ohh sen kurtulmussun artindan, ben hala artidayim
bu havayi bizim takimda bir sevmeyen benim herhalde..nilosta seviyor..ipekte oyle ama bizim buraya hep yagmurr..insan gunese hasret kaliyor
oyle saphiracim yaa..ilk haftayi atlattik neredeyse...bucurler hep ayni..yilbasindan sonra bizimkide duzeni bozdu..hele sali sabahi annemlere eziyet etti kalkarken..bagiriyor okula gitmicem uykum var, yok oram buram agriyor...sonra ben bir dikildim boyumu posumu gosterdim biraz kendine geldi..ama cok kizdim yaptigi icin...yazik annemlerin halini gorseniz, annem uzerini gigdiriyor babam okul beslemesini hott len didim sustu..ama cezalisin sana atari felan yasak dedim..tabi okula gidince kndine gelmis..aksam ben isten gelene kadar oyun oynayacagiz diye beklemis..eve girdim sesimi duydu ablacimm hosgeldin diye bagiriyor..yanina gittim surat sert tabi..ablacim oyun oynayalimmi. yok dedim sana cok kizdim sabah yaptiklarin icin seni simdi sevmiyorum..iyi davranana kadarda oyun yok..simdi iki gundur kuzu oldubugunde uyuyamadim diye sabah ben kaldirim dedim..ama sesli degil burnumla yuzunu felan sevdim..bir iki ses etti..bakti azrail karsisinda..ablacimm senmisin..gel yat dedicok fena bu bucurler haa
ohh masallah saphiracim..bende iki gun yogurt yaptim banamisin demedi..artik eziyetle gidiyor kilolar resmenama seni tebrik ederim
günaydın güzeller ben anneme geçiyorum artımı vermişim 71.4 e inebildim sadece aslında bugünde evde olsaydım o 400 de giderdi ama neyse kendinize iyi bakın öpüldünüzzz
senide tebrik ederim canim...benim yogurt ise yaramamis neredeyse..anca yarim kilo gitmis bu hafta takimin yuzkarasi benim
Valla az uyumak ta kötü benim gibi çok uyumkata.Son bir haftadır uyudukça uyuyorum ya.Biri beni uyandırsııııınnn
Herşey kararında güzel dimi şekerim
ahh sorma.bende oyle..tatil oldugum haftadan bu yana..gozumu acamiyorum resmen..saolsun annemler uykumu alim diye evide temizlemiyor ben kalkana kadar..ki uykum hafif diye..ama yok doyamiyorum ben bu uykuyaa
Canım yaaa.Nasıl özlemişim yağmur yağınca uyumayı.Bugün burda da hava kapalı gidip gelip pencereden bakıyorum yağmur yağarsa kaçırmamayım diye
bol bol gunesi gordugundendir o canim...bende bol bol yagmuru goruyorum ama oyle azda degil..bagdattan bosanir gibii..hatta suan hava birden felakett karardii..ahanda gok gurledi..geliyor yine yarmurrrr ahanda geldi

ah gülüüüm bizim derdimiz de sizsiniz ....ben bu bekarların evlendiğini göremezsem gözüm açık gider valla inş. hayırlı kısmetler gelsin ayağınıza.....yağmuru da getirdin kız diye diye...ist. yağmur falan yok soğuk rüzgarlar var o kadaaar...

gülüm bizim takım da bir kişilik daha yer var dimii...

ben geldimmm
hoşgeldin tatlım
canım sen spor yapıyordun sanki,yüzmeye gidiyordun ne oldu bıraktın mı?bence seninkiler yemeği azaltmakla değil de sporu çoğaştmakla gidecek.maşallah supanallah iyice aşağılarda kilon çünkü

senin kilolara gelince benim nasıl olacak bakalım..teşekkrler canım.yarına inşallah iyi bir sonuç alırım.2. lapamı da yedim

kızalar hazır toplanmışken menüleri dökülün bakiiim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…