Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

menüüü....

sabah...

2 yumurta haşlama

peynir

zeytiin

1 bardak süt

1 muz

ikindi....

kahveee

akşam ......

menemen

tavuk çorbası

yoğuurt

saleep

Son düzenleme:
ben geldimmm
hos geldimmm, sefalar getirdimmm
kizlar ya iki gun yogurt yapmama ragmen hala artidayim..kilolar eskisi gibi gitmiyor artik..hala 1 kilo artidayim..yarinki liste felaketimiz olacak anlasilan:18::18:

hoşgeldin gülümm

bende de durum vahimm ... :26:

yok canim yuzmeyi birakmadim..burada okullar yilbasi tatiline girdi iki haftaligina oyuzden yuzmede tatile girdi...normal yuzebilecegim yer var ama oralarda erkeklerle karisik..huzursuz oldugumdan gitmiyorum..ins haftaya cuma yine baslayacak..ama pazardan itibaren spora baslamayi dusunuyorum..yine spor salonuna akin edicem..yemekle olacak is degil..ekmek yiyorum artik..o yuzden spora yuklenmem lazim..eminim sen yarin iyi bir sonuc alirsin..ben kendimden emin degilim:18::18:
kızalar hazır toplanmışken menüleri dökülün bakiiim.....

ne korkutuyon safisim yaaa:18::18:annatam hemen..

sabah: 2 dilim ekmek salatalik domates ve iki dilim hollanda peyniri yagsiz..(kasar peynirin uzun ve ince kesilmisi, ona benziyor)

ogle: 1 yesil elma, 15 finduk..10 yesil zeytin

simdiye kadar 1.5 lt su bitti

aksamada: Allah kerim yok yok.. iki dilim ekmek ve 400 gr salatam var..ama patatessiz..bir ekmegi yememeyi dusunuyorum bakalim..cokmu olmus yawss..
aylardir yogurt yemekten boyle yeyince cok yiyormusum gibi geliyor

yok gülüm çok değil sen az yediğin için öyle geliyoor..vermeye başlarsın merak etme akşam da protein al bence ...

ya kizlar..yarin aksam isten sonra..sumelanin sifresi- temele gitmeyi dusunuyorum..fragmanlarina baktikca guluyorum..aranizdan gitmeyi dusunen var mi?? hel oguzubismillah bayiliyorummm

menüüü....

sabah...

2 yumurta haşlama

peynir

zeytiin

1 bardak süt

1 muz

ikindi....

kahveee

akşam ......

menemen

tavuk çorbası

yoğuurt

saleep
canım menün gayet güzel afiyet olsun.ben muz yiyeceksem yerli muz yiyorum ve 1 yumurtayı çıkarıyorum
hımm anladım canım.e illa ki gidecek kırmızım,bu kadar gayrete onlar bile dayanamazzzz
afiyet olsun canım.menün güzel fazla da değil
iyi aksamlar kizlar,yeni bisey buldum bide onu deniyim bakim eksik kalmasin haaha

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...i-yontem-benle-denemek-isteyenler-buyrun.html

hımm bakalım bakalım

yok gülüm çok değil sen az yediğin için öyle geliyoor..vermeye başlarsın merak etme akşam da protein al bence ...

dogrudur safisim..yogurt salata yogurt salata dengem bozuldu resmen..simdi bazen ekmegi alinca bir durakliyorum..ha liste degisti deyip yiyorumm..onca aydan sonra normale donmek tuhaf geldi

1. öğün:
1 çay bardağı pirinç+3 ad. biberli zeytin+1 dolu kaşık yoğurt+baharat hepsini karıştırdım yedim

ara:3/4 küçük sarı elma

2. öğün:
1 çay bardağı pirinç+maydonoz+dereotu+turp rendesi+3 ad. yeşil zeytin+limon suyu+biazcık keçi peyniri hpsini karıştırdım salata gibi yedim.hazırlarken 2 küçük parça lahana turşusu ve azıcık çeçil peyniri attım ağzıma

3. öğün:
pirinç lapası + ne koyarım kararsızım,henüz yemedim.20.00 gibi yerim sanırım

su az içtim bugün.500 ml oldu daha ama 2 lt ye tamamlamadan yatmam

Son düzenleme:

bunu yaparken esmer pirinc kullaniyorsun demi saphisim?? bende denesemmi diyorum ama benim beyaz pirinclede aram yok..esmer olanda kesin daha felakettir??

selamlar canlarım eve düşer düşmez damlıyım dedim eşim gelince daha giremem
bir sürü sipariş aldım motora bağlamam lazım eldiven işini

evet bugün yediklerim

sabah 1 kk yumurta
4 kaşık yoğurt

öğle
bir tane zeytinyağlı biber dolması
2 küçük kase kısır
poğaçanın ucundan aldım illa tadına bak diye diye kadıncağız
havuçlu kekdende bi çatal

dahada bişi yemem zaten toparlamış olurum

üfff yarın hiç olmasa diyorum
ben tartılmasam olmazmı

kızlar bize yakın olan bi mah ye gençlik merkezi açıldı haftada 3 gün spor 20 tl imiş aylık
gidip araştırıcaz teyzemler yengemler doluşucaz oraya eğer olursa süper olacak bütün aletler varmış istediğin saat gidiyomuşsun

bugun kendini cok yipratma canim, aksam gec saatlere kadarda kitaba bakma...yarinda bakma sinavdan once..hayirlisiylan guzel gececektir sinavin.Allahim emegini korusun
çok teşekkür ederim bugün de dayanabildiğim kadar çalışayım bakalım bi atlatsam:)

ben baharat domates ve kıvırcıkla seviyorum ve yoğurtla canın neyle yemek istiyosa öyle ye canımcım
vermişsindir artıları sen

ooo supermis aysenim, helede ailenle felan gidersen korksun kilolar senden..spora merkezine gittiginde yaninda birisi olunca spor yapmak daha zevklii..ins olur ve gider kilocuklarrr

oohhh begenildi eldivenlerin desene ama gercekten cok hos gorunuyor, isitirmi bilmem ama durusu sahane
yarini bende istemiyorum..uzaya felan kacsam diyorum resmen..rezilim ben rezilll

bunu yaparken esmer pirinc kullaniyorsun demi saphisim?? bende denesemmi diyorum ama benim beyaz pirinclede aram yok..esmer olanda kesin daha felakettir??
yok tatlışım normal baldo piriçle yapıyorum.hiç esmerle yapmadım.zaten çoğu kişi beyazla yapıyor.pirinç diyeti topiğine baksana,millet neler neler yiyor.light kola içen var yanında
canım gerçekten çok güzel o eldiven.kkda da satışa sunabiilirsin onları.Kendi el emeklerini sunabildiğin bir topic var bunun için
afiyet olsun canım
bana da ''1'' günlerinin tamamen serbset olması mantılı gelmedi.Yalnı şöyle olabilir;normal diyetimizi uygular,haftada 1-2 gün olarak ''0'' günü uygulayabiliriz ya da mesela kaçamaklı bir günün ardından dengelemek için ''0'' günü uygulayabiliriz
ben baharat domates ve kıvırcıkla seviyorum ve yoğurtla canın neyle yemek istiyosa öyle ye canımcım
vermişsindir artıları sen

işte habire çeşitlendirip duruyorumm
inşallah canımm inşallah hepimiz

hadi ya..pirincle pek aram olmadigi icin hic yapmayi dusunmedigimden ilgilenmemistim..eger kilomda degisiklik olmazsa iki gunde ben denerim..once duruma bakim...

ya 0 gunu sik yapmaninda sglikli oldugunu dusunmuyorum canim, dedigin gibi bir kacamak sonrasi mantikli olabilir ama onun disinda..benim aklima pek yatmadi..sonucta diyetteyiz kacamaklardan kaciyoruz..ayda 1 olsa belki ama obur turlu eziyet olur insana gibime geliyor:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…