ben geldimmm
hos geldimmm, sefalar getirdimmm
kizlar ya iki gun yogurt yapmama ragmen hala artidayim..kilolar eskisi gibi gitmiyor artik..hala 1 kilo artidayim..yarinki liste felaketimiz olacak anlasilan:18::18:
yok canim yuzmeyi birakmadim..burada okullar yilbasi tatiline girdi iki haftaligina oyuzden yuzmede tatile girdi...normal yuzebilecegim yer var ama oralarda erkeklerle karisik..huzursuz oldugumdan gitmiyorum..ins haftaya cuma yine baslayacak..ama pazardan itibaren spora baslamayi dusunuyorum..yine spor salonuna akin edicem..yemekle olacak is degil..ekmek yiyorum artik..o yuzden spora yuklenmem lazim..eminim sen yarin iyi bir sonuc alirsin..ben kendimden emin degilim:18::18:hoşgeldin tatlım
canım sen spor yapıyordun sanki,yüzmeye gidiyordun ne oldu bıraktın mı?bence seninkiler yemeği azaltmakla değil de sporu çoğaştmakla gidecek.maşallah supanallah iyice aşağılarda kilon çünkü
senin kilolara gelince benim nasıl olacak bakalım..teşekkrler canım.yarına inşallah iyi bir sonuç alırım.2. lapamı da yedim
kızalar hazır toplanmışken menüleri dökülün bakiiim.....
hoşgeldin gülümm
bende de durum vahimm ... :26:
yok canim yuzmeyi birakmadim..burada okullar yilbasi tatiline girdi iki haftaligina oyuzden yuzmede tatile girdi...normal yuzebilecegim yer var ama oralarda erkeklerle karisik..huzursuz oldugumdan gitmiyorum..ins haftaya cuma yine baslayacak..ama pazardan itibaren spora baslamayi dusunuyorum..yine spor salonuna akin edicem..yemekle olacak is degil..ekmek yiyorum artik..o yuzden spora yuklenmem lazim..eminim sen yarin iyi bir sonuc alirsin..ben kendimden emin degilim:18::18:
ne korkutuyon safisim yaaa:18::18:annatam hemen..
sabah: 2 dilim ekmek salatalik domates ve iki dilim hollanda peyniri yagsiz..(kasar peynirin uzun ve ince kesilmisi, ona benziyor)
ogle: 1 yesil elma, 15 finduk..10 yesil zeytin
simdiye kadar 1.5 lt su bitti
aksamada: Allah kerimyok yok.. iki dilim ekmek ve 400 gr salatam var..ama patatessiz..bir ekmegi yememeyi dusunuyorum bakalim..cokmu olmus yawss..
aylardir yogurt yemekten boyle yeyince cok yiyormusum gibi geliyor
canım menün gayet güzel afiyet olsun.ben muz yiyeceksem yerli muz yiyorum ve 1 yumurtayı çıkarıyorummenüüü....
sabah...
2 yumurta haşlama
peynir
zeytiin
1 bardak süt
1 muz
ikindi....
kahveee
akşam ......
menemen
tavuk çorbası
yoğuurt
saleep
hımm anladım canım.e illa ki gidecek kırmızım,bu kadar gayrete onlar bile dayanamazzzzyok canim yuzmeyi birakmadim..burada okullar yilbasi tatiline girdi iki haftaligina oyuzden yuzmede tatile girdi...normal yuzebilecegim yer var ama oralarda erkeklerle karisik..huzursuz oldugumdan gitmiyorum..ins haftaya cuma yine baslayacak..ama pazardan itibaren spora baslamayi dusunuyorum..yine spor salonuna akin edicem..yemekle olacak is degil..ekmek yiyorum artik..o yuzden spora yuklenmem lazim..eminim sen yarin iyi bir sonuc alirsin..ben kendimden emin degilim:18::18:
ne korkutuyon safisim yaaa:18::18:annatam hemen..
sabah: 2 dilim ekmek salatalik domates ve iki dilim hollanda peyniri yagsiz..(kasar peynirin uzun ve ince kesilmisi, ona benziyor)
ogle: 1 yesil elma, 15 finduk..10 yesil zeytin
simdiye kadar 1.5 lt su bitti
aksamada: Allah kerimyok yok.. iki dilim ekmek ve 400 gr salatam var..ama patatessiz..bir ekmegi yememeyi dusunuyorum bakalim..cokmu olmus yawss..
aylardir yogurt yemekten boyle yeyince cok yiyormusum gibi geliyor
iyi aksamlar kizlar,yeni bisey buldum bide onu deniyim bakim eksik kalmasin haaha
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...i-yontem-benle-denemek-isteyenler-buyrun.html
yok gülüm çok değil sen az yediğin için öyle geliyoor..vermeye başlarsın merak etme akşam da protein al bence ...
1. öğün:
1 çay bardağı pirinç+3 ad. biberli zeytin+1 dolu kaşık yoğurt+baharat hepsini karıştırdım yedim
ara:3/4 küçük sarı elma
2. öğün:
1 çay bardağı pirinç+maydonoz+dereotu+turp rendesi+3 ad. yeşil zeytin+limon suyu+biazcık keçi peyniri hpsini karıştırdım salata gibi yedim.hazırlarken 2 küçük parça lahana turşusu ve azıcık çeçil peyniri attım ağzıma
3. öğün:
pirinç lapası + ne koyarım kararsızım,henüz yemedim.20.00 gibi yerim sanırım
su az içtim bugün.500 ml oldu daha ama 2 lt ye tamamlamadan yatmam
iyi aksamlar kizlar,yeni bisey buldum bide onu deniyim bakim eksik kalmasin haaha
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...i-yontem-benle-denemek-isteyenler-buyrun.html
1. öğün:
1 çay bardağı pirinç+3 ad. biberli zeytin+1 dolu kaşık yoğurt+baharat hepsini karıştırdım yedim
ara:3/4 küçük sarı elma
2. öğün:
1 çay bardağı pirinç+maydonoz+dereotu+turp rendesi+3 ad. yeşil zeytin+limon suyu+biazcık keçi peyniri hpsini karıştırdım salata gibi yedim.hazırlarken 2 küçük parça lahana turşusu ve azıcık çeçil peyniri attım ağzıma
3. öğün:
pirinç lapası + ne koyarım kararsızım,henüz yemedim.20.00 gibi yerim sanırım
su az içtim bugün.500 ml oldu daha ama 2 lt ye tamamlamadan yatmam
kızlar bize yakın olan bi mah ye gençlik merkezi açıldı haftada 3 gün spor 20 tl imiş aylık
gidip araştırıcaz teyzemler yengemler doluşucaz oraya eğer olursa süper olacak bütün aletler varmış istediğin saat gidiyomuşsun
selamlar canlarım eve düşer düşmez damlıyım dedim eşim gelince daha giremem
bir sürü sipariş aldım motora bağlamam lazım eldiven işini
üfff yarın hiç olmasa diyorum
ben tartılmasam olmazmı
yok tatlışım normal baldo piriçle yapıyorum.hiç esmerle yapmadım.zaten çoğu kişi beyazla yapıyor.pirinç diyeti topiğine baksana,millet neler neler yiyor.light kola içen var yanındabunu yaparken esmer pirinc kullaniyorsun demi saphisim?? bende denesemmi diyorum ama benim beyaz pirinclede aram yok..esmer olanda kesin daha felakettir??
canım gerçekten çok güzel o eldiven.kkda da satışa sunabiilirsin onları.Kendi el emeklerini sunabildiğin bir topic var bunun içinselamlar canlarım eve düşer düşmez damlıyım dedim eşim gelince daha giremem
bir sürü sipariş aldım motora bağlamam lazım eldiven işini
evet bugün yediklerim
sabah 1 kk yumurta
4 kaşık yoğurt
öğle
bir tane zeytinyağlı biber dolması
2 küçük kase kısır
poğaçanın ucundan aldım illa tadına bak diye diye kadıncağız
havuçlu kekdende bi çatal
dahada bişi yemem zaten toparlamış olurum
üfff yarın hiç olmasa diyorum
ben tartılmasam olmazmı
bana da ''1'' günlerinin tamamen serbset olması mantılı gelmedi.Yalnı şöyle olabilir;normal diyetimizi uygular,haftada 1-2 gün olarak ''0'' günü uygulayabiliriz ya da mesela kaçamaklı bir günün ardından dengelemek için ''0'' günü uygulayabilirizhasretimbu biraz eziyet gibi olmazmi?? birgun herseyi yiyeceksin ertesi gun ac gezeceksin..dengen bozulur, bence hic saglikli degil..sonucta hersey ye diyor..ki bu yontemle korkarim insan dahada kilo alabilir:26::26::26: yani benim aklim pek yatmadi:26:
ben baharat domates ve kıvırcıkla seviyorum ve yoğurtla canın neyle yemek istiyosa öyle ye canımcım
vermişsindir artıları sen
yok tatlışım normal baldo piriçle yapıyorum.hiç esmerle yapmadım.zaten çoğu kişi beyazla yapıyor.pirinç diyeti topiğine baksana,millet neler neler yiyor.light kola içen var yanında
bana da ''1'' günlerinin tamamen serbset olması mantılı gelmedi.Yalnı şöyle olabilir;normal diyetimizi uygular,haftada 1-2 gün olarak ''0'' günü uygulayabiliriz ya da mesela kaçamaklı bir günün ardından dengelemek için ''0'' günü uygulayabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?