Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)

kirmizigul06,
SAPHIRA+

ziyaretciyi saymazsak topik ikimize kaldi saphisimmm

kizlar aranizda TT kullananda varmi???
ben bayiliyorum helede unluleri takib etmek super...
kucuklugumden beri arda esen'e hayranligim vardir...son iki haftadir onu takib ediyorum..gecen bir msj yazdim hosuna gitti herkesle paylasti..sonra o birsey yazmisti ben cvp verdim guldu...agg ulen agg..adam evli ama

Son düzenleme:

bilmiyorum canim bi deniycem herseyi ye diyo ama birgün sadece su corba cay ictikten sonra ertesi gün istesende herseyi yiyemessin bence migde almazki :)

ya kizlar..yarin aksam isten sonra..sumelanin sifresi- temele gitmeyi dusunuyorum..fragmanlarina baktikca guluyorum..aranizdan gitmeyi dusunen var mi?? hel oguzubismillah bayiliyorummm

ben de gördüm komiğe benziyor bizim burda kii sinemaya gelirse giderim belkii...

ben muzu ceviz yerine yemiştim biraz fazl olmuş o zaman ...

Son düzenleme:
bilmiyorum canim bi deniycem herseyi ye diyo ama birgün sadece su corba cay ictikten sonra ertesi gün istesende herseyi yiyemessin bence migde almazki :)
sen yinede dene canim, bana tuhaf geldi..insallah isine yarar

evet benimde cok hosuma gitti, hele adres tarifi ve cocugun adini..yikildikk..babam bile gormek istiyor..dedm gelmis film ablamla gidicez..bende geliommu diyor canim babam, eh herhalde dedim sende merak etmiyormusun..tamam dedi cocuk gibi sevindii..tamam ttyi bende ozelden yazarimlaflasiriz arada

İnş iyi bir sonuçla girarim tekrar şu listeye...
Ben normalde de yağmuru çok severdim canım.Osmaniyede oturuyorduk daha önce süperdi kışlar.Sürekli yağmur yağardı.Hiç durmadan 3-4 gün.Ama şimdi pencerede bekliyorum

Esen kim kız TT ne???? ben çok mu cahil kalmışım neeee

girersin girersin...yeterki eline ipleri tekrardan al canim...bizim evden cikinnca ustte cati gibi birsey yok..nezaman yagmur yagsa islaniriz..helede sacim fonluyse soylene soylene gecerim aradan..bizim oturdugumuz apartman aynisini trde gormedim hic

beniim ..hemen bulmuşsun ...

sen olursunda bulmammiii

***7. TAKIM 238 . ETAP***

kırmızıgül06(70.8

nev81 (73

aysen34 (66.5

SAPHIRA (87.7

saferan (118.8

kayramin (71.4

Shopaholic (82.7

ekimm (88

7. TAKIM ORTALAMASI

liste çıktı meydaneeeeeee.....gülüm sen buralardamısın yarın..ben erken çıkıcam liste sahipsiz kalmasııın....

Esen kim kız TT ne???? ben çok mu cahil kalmışım neeee

esen degil kiz..Arda Esen...annisko hamileyken..onun bir filmini izliyordum yaz gunuydu..trde tatildeydik gecenin bir vakti filmi cikmisti..bizim tanidik es dostta Arda hic yoktu...bende zaten hayrandim...bu isimde kimsede olmayinca bizim sulalede hemencik koyu verdim..hatta cogu kisi tuhaf karsiladi..yada kiz ismi dedi..sonra birde baktik..pitir pitir arda'lar dokulu verdi arkadan

anaa demek arda ordan geliyooor...yakışıklı da senin kerata adının sahibine çekmiiş...

yok safisim sanmiyorum..yarin aksamciyim..sabah kardesimi okula birakicam, ordanda alisverise gidicem annemle..yarina bakacak kimse olmazsa aksamdan hallederiz listeyi

anaa demek arda ordan geliyooor...yakışıklı da senin kerata adının sahibine çekmiiş...

aynen oyle..hayranligim vardi..ama filmi gorunce adi aklima geldi..ve koyduru virdim hatta gobecazinida ben kestim..ve hala saklarim..aynii ben..maymun istahli..herseye gozu kayiyor annam kiziyor bazen..keske gobegini sen kesmeseydin..ilk yerindende sen kaldirmasaydin..ayni sen diyor..ablasi kurbannnnn olsun onaaa

ne yapıcaz o zaman gülüm kızlara duyuralım 1 e kadar eklenmezse en son kilosunu yazan eksik varsa da aynı yazarlar paylaşıma eklesin....kızlar kimler yarın öğlene kadar buralarda bi deyin bakiiim......

Son düzenleme:
ben çıkıyoruum seminere yetişceem...gelince görüşürüüüz...

ben geldimmm
hos geldimmm, sefalar getirdimmm
kizlar ya iki gun yogurt yapmama ragmen hala artidayim..kilolar eskisi gibi gitmiyor artik..hala 1 kilo artidayim..yarinki liste felaketimiz olacak anlasilan:18::18:
Canlarım canınız sağolsun,toparlarız.Gülümmmmmmmmmmmm,dün yazamadım sana.Harika olmuşsun sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Maşallah bitanem,fark öyle büyük ki,çıtır olmuşsun kuzum resmen

bu hafta reziliz valla..herkes enaz 1 kilo artida..nilos ne durumdaydiki..o artida degildi herhalde:26: insallah haftaya daha guzel sonuclar aliriz
Kuzum çok olmasa da 300 gr eksideyim ben çok şükür.

iyi aksamlar kizlar,yeni bisey buldum bide onu deniyim bakim eksik kalmasin haaha

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...i-yontem-benle-denemek-isteyenler-buyrun.html
Canım ben de merak ettim,neymiş bu yöntem bi bakıyım.

Canım harikaymış ya,ihmal etme kuzum çok iyi gelir.

***7. TAKIM 238 . ETAP***

kırmızıgül06(70.8)

nev81 (73/72.7/0.3/%0.41)

aysen34 (66.5)

SAPHIRA (87.7)

saferan (118.8)

kayramin (71.4)

Shopaholic (82.7)

ekimm (88.0)

7. TAKIM ORTALAMASI

Son düzenleme:

ayniyiz nilosum..senin son ekledigin fotoyla pek fark yok aramizda...sen dun naptin bakim..girdin ciktin girdin ciktin aksam birseyde yazmadin?? ozletme kendini kizarim haa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…