hasretimbu biraz eziyet gibi olmazmi?? birgun herseyi yiyeceksin ertesi gun ac gezeceksin..dengen bozulur, bence hic saglikli degil..sonucta hersey ye diyor..ki bu yontemle korkarim insan dahada kilo alabilir:26::26::26: yani benim aklim pek yatmadi:26:
ya kizlar..yarin aksam isten sonra..sumelanin sifresi- temele gitmeyi dusunuyorum..fragmanlarina baktikca guluyorum..aranizdan gitmeyi dusunen var mi?? hel oguzubismillah bayiliyorummm
canım menün gayet güzel afiyet olsun.ben muz yiyeceksem yerli muz yiyorum ve 1 yumurtayı çıkarıyorum
hımm anladım canım.e illa ki gidecek kırmızım,bu kadar gayrete onlar bile dayanamazzzz
afiyet olsun canım.menün güzel fazla da değil
hımm bakalım bakalım
1. öğün:
1 çay bardağı pirinç+3 ad. biberli zeytin+1 dolu kaşık yoğurt+baharat hepsini karıştırdım yedim
ara:3/4 küçük sarı elma
2. öğün:
1 çay bardağı pirinç+maydonoz+dereotu+turp rendesi+3 ad. yeşil zeytin+limon suyu+biazcık keçi peyniri hpsini karıştırdım salata gibi yedim.hazırlarken 2 küçük parça lahana turşusu ve azıcık çeçil peyniri attım ağzıma
3. öğün:
pirinç lapası + ne koyarım kararsızım,henüz yemedim.20.00 gibi yerim sanırım
su az içtim bugün.500 ml oldu daha ama 2 lt ye tamamlamadan yatmam[/QUOTE]
salatalık domatesle salata gibi yap ben öyle yapmıştım gayet güzeldii...
bunu yaparken esmer pirinc kullaniyorsun demi saphisim?? bende denesemmi diyorum ama benim beyaz pirinclede aram yok..esmer olanda kesin daha felakettir??
ayy pirinç deme pilava bayıldığımdan evde bile yapmamaya çalışıyorum illa kaçamak oluyor yoksa...
oo süpermiş ayşenim kaçırmaa...benim sporda kız ın rahatsızlığından sonra yarım kaldıı..geline bırakıyordum elşim çocuğu bir yere bırakma dedi..şimdi gelin de rahatsız geçen hafta yolda ayğı çukura takılmış düşünce diz kıkırdağı aşırı derecede zedelenmiş..1 haftadır basamıyor diğer gelinde kalıyor çoluk çocuk o bakıyor sağolsun benim spor bir süre daha zor görünüyor..inş. nisanın sonunda 3 yaşını doldurunca kızım spor salonunun kreşine bırakabilicem o zaman ı beklicem artık....kızlar bize yakın olan bi mah ye gençlik merkezi açıldı haftada 3 gün spor 20 tl imiş aylık
gidip araştırıcaz teyzemler yengemler doluşucaz oraya eğer olursa süper olacak bütün aletler varmış istediğin saat gidiyomuşsun
hadi ya..pirincle pek aram olmadigi icin hic yapmayi dusunmedigimden ilgilenmemistim..eger kilomda degisiklik olmazsa iki gunde ben denerim..once duruma bakim...
ya 0 gunu sik yapmaninda sglikli oldugunu dusunmuyorum canim, dedigin gibi bir kacamak sonrasi mantikli olabilir ama onun disinda..benim aklima pek yatmadi..sonucta diyetteyiz kacamaklardan kaciyoruz..ayda 1 olsa belki ama obur turlu eziyet olur insana gibime geliyor:26::26:
ama çorba ser,bestmiş o zaman belki olabilr...
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
kirmizigul06,
SAPHIRA+
ziyaretciyi saymazsak topik ikimize kaldi saphisimmm
kizlar aranizda TT kullananda varmi???
ben bayiliyorum helede unluleri takib etmek super...
kucuklugumden beri arda esen'e hayranligim vardir...son iki haftadir onu takib ediyorum..gecen bir msj yazdim hosuna gitti herkesle paylasti..sonra o birsey yazmisti ben cvp verdim guldu...agg ulen agg..adam evli ama
o dediğin twitter sa benim vaar....özelden yazarım sende yaaaz ..takipçin olurum gülüüüüm.....
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 5 ziyaretçi)
kirmizigul06,
SAPHIRA+
Saphiss kacc saldiri varr.. 5 ziyaretci olduu
yettim gülüüüm......
sen yinede dene canim, bana tuhaf geldi..insallah isine yararbilmiyorum canim bi deniycem herseyi ye diyo ama birgün sadece su corba cay ictikten sonra ertesi gün istesende herseyi yiyemessin bence migde almazki :)
ben de gördüm komiğe benziyor bizim burda kii sinemaya gelirse giderim belkii...
ben muzu ceviz yerine yemiştim biraz fazl olmuş o zaman ...
o dediğin twitter sa benim vaar....özelden yazarım sende yaaaz ..takipçin olurum gülüüüüm.....
yettim gülüüüm......
tamam canim, seni haftaya listeye ekleriz..insallah guzel sonuclarla gelirsin haftaya
bu havayi bizim takimda bir sevmeyen benim herhalde..nilosta seviyor..ipekte oyleama bizim buraya hep yagmurr..insan gunese hasret kaliyor
hafta takimin yuzkarasi benim[/COLOR][/B]
ahh sorma.bende oyle..tatil oldugum haftadan bu yana..gozumu acamiyorum resmen..saolsun annemler uykumu alim diye evide temizlemiyor ben kalkana kadar..ki uykum hafif diye..ama yok doyamiyorum ben bu uykuyaa
bol bol gunesi gordugundendir o canim...bende bol bol yagmuru goruyorum ama oyle azda degil..bagdattan bosanir gibii..hatta suan hava birden felakett karardii..ahanda gok gurledi..geliyor yine yarmurrrr ahanda geldi
safisim ekledim...birtane buldum oda sensin herhalde..meyveylede ordan konusuyoruz arada..
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
kirmizigul06,
SAPHIRA+
ziyaretciyi saymazsak topik ikimize kaldi saphisimmm
kizlar aranizda TT kullananda varmi???
ben bayiliyorum helede unluleri takib etmek super...
kucuklugumden beri arda esen'e hayranligim vardir...son iki haftadir onu takib ediyorum..gecen bir msj yazdim hosuna gitti herkesle paylasti..sonra o birsey yazmisti ben cvp verdim guldu...agg ulen agg..adam evli ama
girersin girersin...yeterki eline ipleri tekrardan al canimİnş iyi bir sonuçla girarim tekrar şu listeye...
Ben normalde de yağmuru çok severdim canım.Osmaniyede oturuyorduk daha önce süperdi kışlar.Sürekli yağmur yağardı.Hiç durmadan 3-4 gün.Ama şimdi pencerede bekliyorum
beniim ..hemen bulmuşsun ...
Esen kim kız TT ne???? ben çok mu cahil kalmışım neeee
esen degil kiz..Arda Esen...annisko hamileyken..onun bir filmini izliyordum yaz gunuydu..trde tatildeydik gecenin bir vakti filmi cikmisti..bizim tanidik es dostta Arda hic yoktu...bende zaten hayrandim...bu isimde kimsede olmayinca bizim sulalede hemencik koyu verdim..hatta cogu kisi tuhaf karsiladi..yada kiz ismi dedi..sonra birde baktik..pitir pitir arda'lar dokulu verdi arkadan
***7. TAKIM 238 . ETAP***
kırmızıgül06(70.8
nev81 (73
aysen34 (66.5
SAPHIRA (87.7
saferan (118.8
kayramin (71.4
Shopaholic (82.7
ekimm (88
7. TAKIM ORTALAMASI
liste çıktı meydaneeeeeee.....gülüm sen buralardamısın yarın..ben erken çıkıcam liste sahipsiz kalmasııın....
anaa demek arda ordan geliyooor...yakışıklı da senin kerata adının sahibine çekmiiş...
Canlarım canınız sağolsun,toparlarız.Gülümmmmmmmmmmmm,dün yazamadım sana.Harika olmuşsun sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnben geldimmm
hos geldimmm, sefalar getirdimmm
kizlar ya iki gun yogurt yapmama ragmen hala artidayim..kilolar eskisi gibi gitmiyor artik..hala 1 kilo artidayim..yarinki liste felaketimiz olacak anlasilan:18::18:
Kuzum çok olmasa da 300 gr eksideyim ben çok şükür.
bu hafta reziliz valla..herkes enaz 1 kilo artida..nilos ne durumdaydiki..o artida degildi herhalde:26: insallah haftaya daha guzel sonuclar aliriz
Canım ben de merak ettim,neymiş bu yöntem bi bakıyım.iyi aksamlar kizlar,yeni bisey buldum bide onu deniyim bakim eksik kalmasin haaha
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...i-yontem-benle-denemek-isteyenler-buyrun.html
Canım harikaymış ya,ihmal etme kuzum çok iyi gelir.kızlar bize yakın olan bi mah ye gençlik merkezi açıldı haftada 3 gün spor 20 tl imiş aylık
gidip araştırıcaz teyzemler yengemler doluşucaz oraya eğer olursa süper olacak bütün aletler varmış istediğin saat gidiyomuşsun
Canlarım canınız sağolsun,toparlarız.Gülümmmmmmmmmmmm,dün yazamadım sana.Harika olmuşsun sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnMaşallah bitanem,fark öyle büyük ki,çıtır olmuşsun kuzum resmen
Kuzum çok olmasa da 300 gr eksideyim ben çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?